- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
My już w domu. Lidusia tak była zaaferowana pobytem u dziadków, że wczoraj poszła spać o 23

Anoda - czyli dobre wieści

Aganobla - fotelik wygląda elegancko

Katarinka - dziękujemy

Marlena - to rośnie Wam gaduła, a co do odchudzania to masz ten sam sposób co mój mąż

Michasia - dziękuję że pytasz, restauracja ok, tylko 100 od osoby

Pliszka - zdrówka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Witam sie wieczorową porą

Weekend zakonczony, goscie wyszli, dzidziuś śpi można sie porelaksować

No więc najpierw samobiczowanie.....goście = odstepstwa od postanowien

Użylam mixu mąk -orkiszowej, amarantusowej i owsianej, bez cukru w zasadzie, bo tylko mala torebka cukru waniliowego, jabłka bez cukru, cynamon, rodzynki , zurawina...no i to miala byc szarlotka z bezą, no więc do piany z bialek trochę cukru.......hmmmm, no mi nie smakował efekt mych dzialań, goście jedli to "cudo" z lodami, wiec lody byc może ratowały nieco sytuację, ogolnie uwazam ze porażka, a beza....ehhhh, szkoda slow, z wierzchu sie spiekła w sensie koloru i w ogole nie byla krucha. PAmietam ze juz kiedys usilowalam zrobic szarlotkę z bezą i tez "beza" byla jakąs gumowatą skórą a nie chrupiącym wykonczeniem

A może Wy znacie jakis NIEZAWODNY przepis na to ciasto, zeby było smacznie i zdrowo? No i żeby był sprawdzony!
michasia, ten krem z deserowej czekolady Mikołajcorka nabyla w rossmanie

Ania musi robić furorę, mając tyle zalet! Ja tez od jutra na nowo.....

anoda, jakie super wiesci

Pliszka, oj biedny biedny zakatarzony reniferek, to juz prawdziwy Rudolf Czerwononosy

ola, fajnie ze miły weekend i tyle dóbr ..... Gratulacje z pierwszych prob nocniczkowych

chomiczka, taaaak, trzeba przyznać, ze nie kazdy chudnie od MŻ

marlena, to juz pełną parą dzialasz zawodowo jak widzę. Grunt zeby Ci to dawalo satysfakcję. Najgorzej jak praca jest kieratem....
alina, a co zatrzymalo m ze dotarł dopiero o 21? I tyle nerwow musialas stracic? A co z lososiem? Zjadł?

No i nie pamiętam co jeszcze chcialam napisać, ehhh

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bartek w żłobku, jak zostawiałam go to świetnie się bawił, mi za to mega smutno i nie mogę znaleźć sobie miejsca.. Został mu delikatny katar, za to mnie bierze chyba choróbsko..
Podziwiam Was dziewczynki za te diety. ćwiczenia, wyrzeczenia, ja za słaba na to jestem

Olu moja mama też z tych bardziej praktycznych jeśli chodzi o prezenty

Aga fajny fotelik, tylko my tak jak Alina jesteśmy bliżej wyboru w granicach 300 zł, caretero lub niania.
Alina kochana a Ty kupowałaś ten fotelik w sklepie czy przez net? Bo zastanawiam się jak to będzie w razie reklamacji.
Pliszka super reniferek

Anoda to super wieści z wizyty

Suzi oj zrób tak jak Michasia, na wszelakie uroczystości rodzinne dyspensa, zawsze to sumienie czystsze

Miłego dnia

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pliszka - dobrze że wszystko szczęśliwie się skończyło. Wiesz chirurdzy po każdym zabiegu liczą narzędzia czy wszystko się zgadza, ja ostatnio jak Lidzia się bawi np. moimi kosmetykami to robię tak samo

Suzi - 1,5 roku to świetny wiek, mi się marzy żeby najpóźniej w wieku 2l ostatecznie wyrzucić pieluchy, ale jak będzie - czas pokaże. Dzisiaj rano znowu było siusiu na nocniczek

Sylwia - urodziny faktycznie jeszcze przede mną (12.12), ale że do rodziców przyjedziemy dopiero na święta, to już było awansem

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mogłam to napisać. Uciekam bo leży, gapi się na mnie i się drze

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia, to miód na moje serce co piszesz, ze Bartusiowi się spodobało w żłobku

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a wyzalic się każdy czasami musi...ja bym juzchciala by Tosia miała z 2-3 latka..choć może niegrzeczna jakos strasznie nie jest ale ja już jestem zastara na to bieganie i wogole..tyle lat w domu..bardzo bym chciała do ludzi.Syna w szkole bija..dokuczają mu..klasa nam się trafila taka ze szkoda mowic..zmeczona już jestem ta szkola.Zal mi go ,on przezywa.Dzis sobie pomyslalam ze może jakby miał jakiegoś ASpergera lub inne cudo to by nieprzezywal tak bo mialby w dupie a tak widze jak go to gryzie.ale co ja pisze..dzięki Bogu ze nie ma takich chorob.ASia jesteś cudowna mama uwierz mi...kiedyś Olus i Tosia i inne maluchu urosna..jeszcze trochę..damy rade:)
Pliszka dzięki za pamięć..ostatnio mam jakiegoś dola..czytam Was ale nie mam weny na pisanie
może jeszcze wkleje moja mikolajke
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aaaa i ugryzł 8 miesięcznego Aleksa

Chomiczko rozumiem Cię kochana, też mam często takie dni, że padam na cycochy, ale jak dzisiaj byłam te kilka godzin sama, masakra, niewyobrażalnie brakowało mi nawet tego mondziolenia

Kasiu Tosia piękna Mikołajka, zdjęcie z bratem też ekstra

Idę wstawiać obiad.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia, rozmawiałaś z wychowawczynią? Może warto byłoby go przenieść do innej klasy albo szkoły? Szkoda dziecka

Tosia promienna jak słoneczko

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia rozumiem Cie,ja bym pewnie wyła

Chomiczka
Kasia ach ten uśmiech

Pliszka na szczęście dobrze się skończyło,reniferek cud malinka

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My nadal się kurujemy. Chyba już lepiej, w każdym razie póki co do lekarza się nie wybieramy. Mam nadzieję, że niebawem będzie po chorobie. Tylko żeby Ania łagodniej znosiła odciąganie katarkiem

Mam nadzieję, że pogoda również niebawem się poprawi i jak zdrówko pozwoli to będziemy trochę wychodzić. Takie siedzenie we dwie całymi dniami w domu bez możliwości wyjścia nie uśmiecha mi się na dłużej

Pliszka Jakie szczęście, że Oluś nie połknął tego. Ufffff. wiem co przeżyłaś. Ania kilka dni temu wpakowała do buzi zatyczkę od nasivina. Myślałam, że nie sięgnie i odłożyłam tylko na moment, na czas zakraplania noska, a to już w buzi

Kasiu Sliczna Mikołajka i jaka radosna

Sylwia Dobrze, że Bartuś tak dobrze zniósł rozstanie z mamą. Gorzej z mamą, ale wcale Ci się nie dziwię - ja miałabym tak samo. I jak sama wrócę do pracy to mimo, że małą zajmować ma się moja mama - i tak będę tęsknić i się zamartwiać. A swoją drogą to Bartek niezły brój

Chomiczka
Muszę jeszcze pochwalić moją dziewczynkę. Jest po prostu przesłodka (nawet pomimo choroby). Tak genialnie się tuli, całuje, robi cacy, papa. W ogóle jakaś taka wrażliwa i przylepna i bardzo się cieszę. W ogóle teraz to już jest taka kontaktowa, tak dużo rozumie. No i śpiewa nam ciągle

Satine Jak pobyt u teściów? Jak malutka Tosieńka?
A tymczasem dobrej i przespanej nocki wszystkim.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro się odezwę na dłużej

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Chyba za karę dla mnie za te wszystkie słowa, Olo dziś spadł mi z łóżka. A mamy dość wysokie łóżko w sypialni

Katarinka je bardzo ładnie ostatnio, i przestał też wymiotować. Także liczę na to że zaczie ładnie przybierać. Kurczę, ale Ci fajnie że Ania taka pieszczocha.
Ja mam nadzieję że Olo jest zdrowy tylko taki ma charakterek, lub może potrzebuje więcej bliskości, nie wiem. A lekarze też dużo wymyślają a ja zaraz biorę do głowy wszystko i myślę.
Kasia kurczę, biedny Kacperek, ja bym chyba poszła do szkoły z awanturą, ale z drugiej strony to może tylko pogorszyć sprawę. Wkurzają mnie takie rozwydrzone niewychowane bachorzyska które znęcają się nad normalnymi dziećmi

Pliszka je ostatnio nawet więcej niż powinien, bo oprócz tego że je 4 posiłki w ciągu dnia to w nocy 3x musze go jeszcze karmić. Może nadrabia niedobory nie wiem. Do pracy wracam styczeń/luty jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. Nie wiem jak on to przezyje, jak ja. A moze to jest właśnie dobre rozwiązanie, może dzięki tej rozłące on się wreszcie zmieni.
Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa.

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z zakrapianiem noska też jest u nas problem..
A i zapomniałam się pochwalić że na Mikołaja dostałam @