- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dzisiaj jest ważny dzień
dla Ciebie i Twojej rodziny
bo nareszcie nadeszły TWOJE PIERWSZE URODZINY.
W dniu tak wyjątkowego święta
niech radością błyszczą oczęta
niech uśmiech na twarzyczce gości
rzadko się zasmucaj ,miej wiele radości.
Odkrywaj świat z zaciekawieniem
zamęczaj wszystkich o nim mówieniem
poznawaj nowe dzieciaki
kochaj wszystkie zwierzaki
szanuj mamę i tatę
i miej dużo frajdy ze starszym bratem
tego Ci życzy e-ciocia z Anulką

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja mam na szybko takie pytanie, choć wiem że o tej porze i w weekend to często Was nie ma, ale może...
Jak robicie z zaproszeniami tzn chodzi o odmianę nazwisk, bo teraz jest taka moda żeby nie odmieniać, ale znowu w języku polskim jednak odmieniamy nazwiska.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
100 lat dla Huberta. Jej tak niedawni jeździłaś do porodu (chyba 2 fallstarty były, jeśli dobrze pamiętam) i man tu Radek napisał radosne wieści.
Marlena doświadczenie bardzo ważne. Dawno Cię nie było. Fifi pięknie się rozwija.
Suzi a to sobie gryzonia sprawiłaś

Ola niesamowita jesteś.
Na boląca szyje rewelacyjnie działa maść końska:) (tak się nazywa, ale z konia nie jest:) )
Ja bym chyba odmieniła nazwiska. Tak mnie (niedawno jeszcze)na polskim uczono i to po polskiemu:)
Sama właściwie nie zastanawiałam się nad zaproszeniami, bo u nas jakoś tak zwyczaju chyba nie ma. Ale rzeczywiście trzeba będzie się rozejrzeć

Byliśmy dziś na takim koncercie Kreatywki. To działa w wielu miastach i nie tylko. Całkiem fajne zajęcia, Ania miała dużo wrażeń, a i nam szybko czas zleciał.
Wczoraj byłam choro-umierająca i nie mogłam nigdzie znaleźć paracetamolu, więc wypiłam Ani syropek:) i działa:)Dziś jeszcze wstałam z boląca głową, ale jest już ok:) Ania miała spory katarek, później też kaszelek, który nadal trochę meczy ją w nocy, ale widać już też, że przechodzi, dziś już nawet nie miała zapchanego noska i mogła normalnie jeść (przedwczoraj musiałam mleko ściągać i piła z butelki).
Dziś za to Ania pięknie przespała noc, mimo tego, że trochę kaszlała. Spała 5 godz, obudziła się na cyca i kolejne 5:)ach...dawno tak nie było:)
Teraz się trochę poprzytulała, odłożyłam do łóżeczka, złożyła się na pół i chyba śpi:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dla Naszego Hubercika z okazji urodzin z Igorkiem chcieliśmy złożyć najserdeczniejsze życzonka, zdrówka Kochanie przede wszystkim, żebyś był grzeczny i dalej dostarczał tyle radości Mamusi, Tatusiowi i Braciszkowi

Jadzia siedzę i ryczę ! ze szczęścia, matko pamiętasz jak to było niedawno ? Radek napisał Nam w piątek, że urodziłaś i dopisał, że miałam rację, że się rozpakujesz

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia Ania przecudna

Dominia

Teraz zacznie sie goracy okres pelen wzruszen

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Zimno okropnie i jeszcze śnieg sypie

Moje dziecię od 5 do 6 nie mogło spać, chyba brzuś dokuczał, bo jak bąk wyszedł to był ryk. Dostała syrop przeciwbólowy i o 6 zasnęła. Wstała o 8 zjadła i już roznosi chałupę

Michasia Ania cudna

Jadzia Twój ROCZNIAK uroczy!!

Ola
Pati jednak @? To dobrze

Ciotki! Nie ociągać się! Proszę PISAĆ

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia Hubuś przeuroczy

Michasia ja kiedyś zapisałam siebie i Adasia do Kreatywki w naszym mieście ale akurat nie było zajęć, mieli się odezwać i do tej pory cisza.
Ania cudna i bardzo podobna do Ciebie

Za nami nareszcie spokojna noc, ostatnie były ciężkie, Adaś często się budził, pojękiwał, wiercił się. A dziś spokojny nieprzerwany sen 21.30-5.30, buteleczka i spanko do 9, ach jestem wyspana.
W piątek byłam u siostry na winku, było super

Wczoraj wróciliśmy i dziś M do pracy a ja z małym w domu. M był w piątek u ortopedy, dostał skierowanie na rehabilitację kolana, także przed nami troszkę luzu. Niedawno skończyłam ćwiczenia, idę gotować obiad dla Adasia. Miłego dnia

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Michasia - szyja mi 2 dni dokuczała, ale nawet nie bardzo było kiedy do apteki zajechać. Zdrowia dla Was

Jadziu - 2 facetów w kuchni, to się nazywa szczęście

Princess - dobrze że noc spokojna

No to tak, my w weekend byliśmy powybierać glazurę i inne rzeczy do łazienek. Nie wiem czy do końca jestem zadowolona z tego co wybrałam, ale myślę że w naszych możliwościach finansowych wybrałam to co najlepsze

U nas dość zimno, ale słoneczko dzisiaj ładnie świeciło i spacerowałyśmy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

dzisiaj 3 dzień ale nie jest już tak źle...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabryś spadł z łóżka

Michasia śliczna Ania

Jadzia to mi się podoba

Princes ach ci teściowie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ODZYWAMY SIĘ DZIEWCZYNKI

Ja dzisiaj kończę
najlepszy był telefon z życzeniami z banku

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Aga, Mikuś z całych sił dąży do tego zeby spaść z łożka, i obawiam sie ze mimo moich staram tez mu sie kiedys uda, bo jest absolutnie zdeterminowany

Sa dzieci ktore wcale nie przepadaja za towarzystwem innych dzieci , przynajmniej do jakiegos czasu, moj starszy syn byl taki, jemu w zupelnosci wystarczali rodzice i siostra

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hubi sliczności

Dominia, Katrinka jeszcze raz sto latek

Ola ja nazwisko panieńskie miałam takie "nieodmienialne" i wkurzało mnie jak ktoś na siłę odmieniał. Dlatego nie robiłabym tego

A co u nas...od niedzieli jestem ciocią

Igunia od kilku dni ma wyjęte szczebelki w łóżeczku, wchodzi i wychodzi na okrągło. Podobnie zresztą na wszystkie łóżka i kanapy, na szczęście już jakiś czas temu zajarzyła, że z tego można spaść i pięknie tyłem schodzi

No i przygotowujemy się do roczku

Ja mam sporo pracy...ale klienci wymagający a żadnych konkretów...za kilka dni ferie, muszę Kini jakoś ten czas zorganizować, lodowisko, basen, jakieś zabawy...
A...od kilku dni nocki to MASAKRA przez duże M. Płacze, budzi sie co pół godziny, kręci, nie ma mowy, żeby odłozyc do łóżeczka a w naszym też cyrki...jestem wyorana

Uciekam bo już mnie woła...
Miłego dnia

edit: Michasia śliczna Anulka