BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

13 lata 11 miesiąc temu #420655 przez kasia123m
No wlasnie pisalam imiona pod ciuszkami.maz mowi Ola.syn mowi Amelka.a jakby byla Tosia albo Nelcia.Kornelia?a Tosia to chyba od Antoniny tak?Antonina nie brzmialoby to glupio w szkole?dla chlopaka ni w zab nie mam.moze adas

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #420663 przez anoda89
kasia Kornelia piękne imię, też nad nim myślałam.

Tak z innej beczki. Pijecie świeże soki?? Ja w ogóle i chyba dzisiaj sobie zrobię jakiś zdrowy soczek. Położna na ostatniej wizycie kazała pić sok z buraków żeby uniknąć anemii bo coś mi poziom szybko spada, nie przejdzie mi teraz przez gardło taki sok. Kiedyś moja siostra robiła sok z natki pietruszki i cytryny, pamiętam że mi bardzo smakował i chyba sobie dzisiaj taki zrobię.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #420665 przez vini-miki
Kasia, mnie sie podoba Kornelia, baaaardzo nawet i bede sie napewno nad tym zastanawiala jesli sie okaze dziewczynka. A Antoniny nie moge juz wybrac, bo moja siorka zaklepala :) jest tez w ciazy, ale dopiero 5 tydzien :) kurcze cos sie wlasnie dlugo nie odzywa, ciekawe czy wszystko dobrze. Obydwa imiona trafione jak dla mnie :)
Anoda, mowisz-masz. Z przed chwili:
Załączniki:

13 lata 11 miesiąc temu #420673 przez anoda89
vini-miki matko ale masz brzuchal :). Śliczności :kiss:.

13 lata 11 miesiąc temu #420684 przez andzia_zg
vini-miki wow ale masz już brzusia :lol: Normalnie przecudne te wasze brzuszki :lol:

Anoda jeśli chodzi o soki to właśnie nie piję. Raczej jem jabłka, nektarynki, a z warzyw pomidory, ale jakoś świeżych soków nie pije, bo nie mam w czym zrobić ;/

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 11 miesiąc temu #420691 przez sylwka727
Gabilee Anoda ja wiem jacy ludzie są nawet rodzina ja jak miałam gorszy dzień i płakałam za moimi chłopcami usłyszałam to ty jeszcze płaczesz, jeszcze Ci nie przeszło? fajnie nie? było to około 3 miesiące po śmierci Adrianka i $ po śmierci Mateuszka Teraz się nikomu nie zwierzam wiem tylko że mogę z mężem i rodzicami porozmawia bo inni tak tego nie przeżyli i nie zrozumieją

Aganobla trzymam kciuki za wizytę

Paulaa śliczną tę kołyskę licytujesz :)

Kasia fajne ciuszki a ten kombinezon bombowy :blink:

Anoda śliczny ma Marcelek domek :kiss:

Kasia też mi sie podoba zdrobnienie Tosia ale nie podoba mi się Antonina kajarzy mi się z taką starszą ciotką

Vini też masz śliczny brzuszek a ja mam duży ale jakiś taki nie ciążowy zresztą zawsze miałam większy a te wózki faktycznie cenowo tańsze niż u nas

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

13 lata 11 miesiąc temu #420695 przez Satine0

Mój ;-) Ale więcej w nim tłuszczyku niż malucha :P

13 lata 11 miesiąc temu #420697 przez kasia123m
Ale macie slodkie brzuszki :laugh: moj to jeszcze malenstwo w porowaniu do Waszych.
Dzis mnie Pani z predszkola niepoznala,wczoraj babcia kolezanki.a inna mama stwierdzila ze wygladam tak jakos kwitnaco.ale nikt sie niedomyslil ciazy.

Załączniki:

13 lata 11 miesiąc temu #420698 przez andzia_zg
Dziewczyny "wymiatacie" z tymi brzuszkami :lol:
Jak pomysle, że też niedługo będę miała taki jak Wy to aż mi sie robi banan na buzi :lol: Jednym słowem brzuszki ciążowe sa wprost cuuudnnneeee :lol:

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 11 miesiąc temu #420703 przez anoda89
Satine też masz spory brzuszek.

kasia malutki ale śliczny :kiss:. Szczuplutka jesteś bardzo.

13 lata 11 miesiąc temu #420709 przez kasia123m
No wlasnie Sylwka tez mi sie tak zdaje.Antonina.smialiby sie w szkole.to juz lepsze Anastazja.Nastusia.choc tez nie wiem czy dobrze brzmi.Kornelia bardzo ladne,Amelka tez mogloby byc.Olenka?

13 lata 11 miesiąc temu #420712 przez andzia_zg
kasia123m mam podobny brzuszek do Twojego tylko, że trochę mniejszy :-)

Ja byłam strasznie chuda (mimo, że dużo jadłam) i wszyscy, którzy mnie znają mówią, że dopiero teraz wyglądam normalnie,bo wcześniej byłam mega chuda. Jak ostatnio sprzedawałam swoją sukienke ślubną i zobaczyłam jaka byłam chuda to sama byłam w szoku :silly: A ja tak lubię jeść... tylko, że mam dobrą przemianę materii :-)

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 11 miesiąc temu #420713 przez Alice
andzia_zg bardzo ładne imiona szczególnie dla dziewczynki hehe;) u mnie prawdopodobnie będzie chłopak, a imię to Kubuś;) ale jesli lekarz by się pomylił i by była dziewczynka to będzie Oliwia;) Musze wam dziewczyny powiedziec że piękne brzuszki macie;) też chyba zacznę strzelac fotki;) co do soków to tylko marchwiowe pije jak narazie;)

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #420723 przez kasia123m
Andzia no ja tez chudzielec.i tez jem duzo.zwlaszcza na kolacje a potem kolo 12 w nocy poprawilam chipsami czekolada.i wazylam te moje 48-49kg.jak mnie lekarz wazyl w 5tc to mialam 47.chwilowy spadek.a teraz mam 51 i pewnie dlatego mi mowia ze jakos dobrze wygladam;)choc nie wiedza czemu

Mam pytanko.gdzie mam zaznaczyc cos zeby mi sie co chwile wiadomosci z forum nie pojawialy na mailu?w moim profilu moje subskrycje wymazalam juz wszystko ale to niepomoglo.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #420737 przez [email protected]
kasia na Antonine mozna mowic tez Antosia choc mi najbardziej podoba sie Tosia,Amelka tez ladne,ja wiem na pewno ze jak bedzie syn to tylko Gabrys a corcia moze Michasia albo Hania.
Za godz.mam wizyte,napisze pozniej.

vini-miki zycze Ci coreczki z calego serca :) sobie tez ale jak bedzie Gabrys to bedzie synus mamusi :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka