BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

13 lata 10 miesiąc temu #426085 przez kika1985
patrycja85 napisał:

witam, zwłaszcza nowe mamy:)
vernix-odpoczywaj!!! zresztą wszystkie odpoczywajcie. wiadomo ciąża to nie choroba ale jednak jest to inny stan i trzeba to uszanować.

Gosia27-trzymaj się!!! przykro mi z powodu Twojej sytuacji i z tego że nie mozesz się cieszyć ciążą. dzidzia na pewno to 'rozumie', ale musisz też myśleć o niej i jeść. wiadomo, że łatwo się mówi, ale na pewno Twój tata nie chciałby żebyś martwiąc się o niego zaszkodziła dzidzi. pisz do nas, mimo że w zasadzie jesteśmy sobie obce to możesz się wygadać i na pewno nikt tu nikogo nie krytykuje. trzymaj się!!!

moje przesłanie na dziś: dziewczyny dbać o siebie!!! jeść-nie martwcie się że tyjecie:) organizm wie czego i ile potrzebuje!!! brać witaminki!!!! i myśleć pozytywnie!!!
miłego dnia

patrycja super te motto :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #426086 przez kika1985
Ania czajka pisz jak po wizycie :)

13 lata 10 miesiąc temu #426182 przez aksa
cześć dziewczynki! u mnie dziś tak szaro! deszcz pada zimno rany..ale podobno ma być jeszcze ładna pogoda mam nadzieje..

od 2 godzin czeka na mnie sniadanie ale nie moge się przełamać żeby zacząć jeść eh

gosia27 tak strasznie mi przykro z powodu Twojego taty, to musi być dla Ciebie bardzo ciężka sytuacja..szukaj wsparcia w rodzinie, mąż przyjaciółka..tak żebyś nie została sama, postaraj się dbać o siebie dla maleństwa.., przesyłam uściski!

Dusia witaj w naszym gronie!:) pracujesz?jestes w domku? napisz nam coś o sobie:) co do bóli to tak jak dziewczyny piszą, mamcica się może rozciąga maluszek rośnie:)

Ania Czajka co u Ciebie??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

13 lata 10 miesiąc temu #426189 przez aksa
mamcica rany ale słowotwórstwo od rana :laugh: oczywiście *macica

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

13 lata 10 miesiąc temu #426217 przez andzia_zg
Właśnie przyszedł kurier i przyniósł mi paczkę :lol:
Z nudów parę dni temu zrobiłam cewe fotoksiążkę A4 ze ślubu i dziś ją otrzymałam pocztą :lol: Fajnie wyszła :lol: Aż mi się humor poprawił :)

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 10 miesiąc temu #426218 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny u mnie też dziś szaro buro i ponuro ale jestem taka szczęśliwa, ranko była u mojego doktorka i powiedział, że dzidziuś zdrowy i ładnie rośnie, serducho bije i powiedział mi że to będzie chłopczyk:) Mój Franuś kochany:) mój mąż prawie się popłakał jak mu powiedziałam:)

Pozdrawiam Kochane ciężarówki:)

13 lata 10 miesiąc temu #426221 przez andzia_zg
AniaCzajka super, że z maluszkiem wszystko ok :-) I fajniusio masz, że znasz już płeć. Franuś - ślicznie :lol:
Moje maleństwo niestety zakrywa jeszcze to i owo :silly: i nie wiem czy do brzucha mówić Wojtuś czy Alicja :silly:

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 10 miesiąc temu #426223 przez patrycja85
AniaCzajka-gratulacje:)
ale czy zauważyłyście że póki co sami chłopcy?:))) może przeoczyłam, ale czy któraś z Was usłyszała od lekarza że to prawdopodobnie dziewczynka?:)

13 lata 10 miesiąc temu #426226 przez Dusia
Siemanko :)

MAMCICA też może być,ale się uśmiałam :lol: Moja Julka jest mistrzynią w przekręcaniu słów,czasami to się tak z niej uśmiejemy !!!!

Gosia-27 trzymaj się kochana!!!!Wiem że tak łatwo mówić,ale myśl teraz tylko o swoim maluszku który rośnie pod Twoim serduszkiem a czas zagoi rany!!!Dwa tygodnie temu też przeszłam taką traumę(nagle zmarł mój serdeczny przyjaciel)młody człowiek 39 lat,Było ciężko,bardzo ciężko,ale myśl że nosze w sobie upragnione,wyczekiwane i wyśnione maleństwo zdziałała cuda!!!Także dbaj o siebie!!!

U mnie też pochmurno i zimno bleee!!!
A tak coś o sobie w takim wielkim skrócie...
Siedzę w domu,nie pracuje,wiecznie sama bo moja Julcia to już 13-letnia panna i wiecznie gdzieś fruwa :laugh:
Mąż mój pracuje jako kierowca,jeździ po świecie i raz na 4 tygodnie jest w domu,Jeszcze do niedawna mi to nie przeszkadzało ,ale ostatnio coraz bardziej doskwiera mi jego brak.Ale tam w sobotę wraca!!!Jedziemy na wesele do Hamburga,trochę mnie przeraza tyle godzin jazdy !!!
Miłego dzionka dziewczynki:)
p.s
obecnie jesteśmy na etapie wymyślania imion i wiecie co-nic mi się nie podoba !!A może macie już swoje typy i coś zgapię od Was???? :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #426228 przez Dusia
Aniaczajka gratulacje!!!!To najpiękniejsze uczucie ,kiedy wychodzisz z wizyty taka lekka,spokojna i pełna optymizmu że wszystko będzie dobrze!!!!Ja uwielbiam to uczucie!!!
Ja mam jutro prenatalne badania,trzymajcie kciuki!!!!

13 lata 10 miesiąc temu #426234 przez kika1985
AniaCzajka napisał:

Hej dziewczyny u mnie też dziś szaro buro i ponuro ale jestem taka szczęśliwa, ranko była u mojego doktorka i powiedział, że dzidziuś zdrowy i ładnie rośnie, serducho bije i powiedział mi że to będzie chłopczyk:) Mój Franuś kochany:) mój mąż prawie się popłakał jak mu powiedziałam:)

Pozdrawiam Kochane ciężarówki:)

super!! gratulacje1!!

13 lata 10 miesiąc temu #426237 przez kika1985
Magda trzymam kciuki za jutrzejsze badania, moja siostra też ma męża kierowcę dla niej to lepiej bo mają czas zeby za soba zatęsknić :P

13 lata 10 miesiąc temu #426239 przez kika1985
andzie fajny pomysł:p ja mam tyle nie wywołanych zdjęć że szok, od 7 lat kolekcjonuje na płytach:P

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #426241 przez kika1985
dziewczyny a może zrobimy taką listę jakiej płci będą nasze dzieciaczki i ich imiona??? co wy na to???

kto jest administratorem forum????

13 lata 10 miesiąc temu #426249 przez patrycja85

polecam w wolnej chwili!!!!!!!
piękny film

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka