- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to melduję się i ja!!!!!!
z moich obliczeń termin mam na 10 marca u gina jeszcze nie byłam więc z ogłoszeniem dobrej nowiny poczekam!!!!!oczywiście boję się...jestem mamusią po stracie
Anabella wyrzucić mnie ze staraczek?????ale ja i tak dla Ciebie grzeję tu miejsce
a oto moja przepustka do marcówek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
laleczka grzej mi tu miejsce grzej ;*
a jak się nie uda w moim wypadku to i tak zaglądnę do Ciebie podziwiać każde zdjęcie usg
- Saga0304
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Saga no niestety trafiłyśmy na okres urlopowy także każda pewnie będzie miała swojego lekarza na urlopie niedługo. Mój na szczęście idzie dopiero po mojej wizycie za 2 tygodnie jak ju się wszystko wyjaśni i da mi skierowania na wszystkie badania. Mam nadzieję, że uda Ci się dostać do dobrego lekarza
dziewczyny ja wiem , że można pić słaba kawę w ciąży. Tylko że ja piję mocną i dużo więc postanowiłam z marszu się na anatola przestawić i nawet nie jest tak źle. Przed ciążą mi nie smakowała ale teraz jest ok Jak mnie najdzie ochota na zwykłą to sobie nie będę zbytnio odmawiać.
Mleczna Mama ja dzieci nie mam poza tym co się w brzuchu kluje ;p no i pracuje- mam nadzieję, że z ciążą będzie wszystko ok i będę mogła jeszcze trochę pracować
- darmag21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Otrzymane podziękowania: 0
Czytam was z sentymentem i pewnym wzruszeniem, bo sama jestem marcowka 2014, wlasnie tego dnia dowiedzialam sie ze bede mama, teraz mam synka Oliwierka ktory urodzil sie 8 marca
Bede tutaj wpadac i was podczytywac, juz wczesniej wam zyczylam wszytskiego co najlepsze ... trzymajcie sie.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Oczywiście wszystkim Kochanym Mamusiom Marcowym 2014 dziękujemy za miłe słowa i wsparcie cudownie mieć już maluszka przy sobie prawda? buziaki dla Waszych pociech!
Anabella ja Tobie też tu grzeję miejsce, a co? nie może być inaczej. Mam nadzieję,że w dni płodne nie próżnowaliście
Witam nowe Mamusie! Lalka uuuulala jaki piękny teścik.
Mój ginek właśnie jest na urlopie a ja mam głowę pełną zmartwień.........................!!!!!!!!!!!!!!pełno!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mleczna - gdzie obiecany teścik? ;D
ja się czuję zwyczajnie, jedynie trądzik mi się zaostrzył więc pomału tracę nadzieję na marzec :/
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
aaaa i nie ma co tracić nadziei. Ile dni do testowania?
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Ale i tak najbardziej rozwalił mnie pierwszym pytaniem :a czuje się Pani w ciaży?;p
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MlecznaMama napisał: Anabella....słabo na nim widać. Myślę czy nie robić bety.... hmmm. Nie mogę się doczekać wizyty...!!!!!
aaaa i nie ma co tracić nadziei. Ile dni do testowania?
5 dni
Karlinka, wiesz, jedni to całą ciąże nawet z plamieniami przejdą i urodzą zdrowe dziecko a inni poczują lekkie skurcze czy ciągnięcie a pare dni później nie ma już zarodka. Trudno powiedzieć. Pewnie jeśli nie ma przeszłości smutnej że tak powiem - to nie ma co panikować, Jednak ja mam za sobą 3 poronienia więc jeśli czuję ból lub widzę plamienie to 30 minut później jestem na izbie przyjęć a przynajmniej dzwonie do lekarza
Bol w ciąży o różnym nasileniu jest jednak normą. To dość duże obciążenie dla organizmu, wszystko się przemieszcza, rozciąga itd
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
5 dni?? łiłiłała już niebawem!
KOCHANE DO JUTRA! IDĘ LULU
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jeszcze jeden dzień i do pracy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja na @póki co nie mam żadnych objawów....plecy czasami mnie pobolewają...wczoraj przez chwilkę coś mnie ciągnęło w pachwinach....ale przeszło
ja oprócz delikatnych...bardzo delikatnych objawów nie mam nic...mogłabym góry przenosić!!!!
Anabelle jak obiecałam wstawię!!!!i znalazłam spodnie obeliksowe
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
u mnie już lekkie ochłodzenie więc od razu lepiej się funkcjonuje. Karlinka idę do mojego lekarza w przyszłym tygodniu. Wraca wówczas z urlopu. Jak sie dzisiaj czujecie?