- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
aaaaa i naczylam wczoraj pic malego wode ale waterra ale pil z butelki bardzo szybko zalapal ze tego sie nie gryzie co prawda to woda smakowa bo jablkowa alejuz cos innego pije niz herbatke i soki niestety zwykla woda beee ale powoli malymi kroczkami naucze go na wode on probuje tez z normalnej butelki ale jeszcze mu nie wychodzi;-)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciliśmy właśnie z pieszego spacerku. Kubuś tak wybiegał się z psem że pół drogi powrotnej niosłam go na rękach. Ganiał gołębie i wrony. Wspinał się na przyrządy do ćwiczen
TEraz zjadł jogrt i może niedługo przyśnie.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
kupilam perspi block bo mam dosc ledwo widze jak ide moze chodz troszke mi pocenie zmniejszy mnie to meczy bo musz duzo pic i sie bardziej poce i bledne kolo...
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Ja właśnie jem śniadanie. Kanapki z serem i pomidorem, mały ucina sobie drzemkę a ja zaraz muszę umyć głowe. Jaka u was pogoda? u nas zimno i pochmurno, ale jak tylko Domiś się obudzi lecimy na spacer, bo cięzko z nim w domu wytrzymać
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
jutro w nocy wyruszamy po raz drugi nad morze, tym razem do Świnoujścia, jedziemy do mojej mamy, która jest tam już tydzień. M. nas zawiezie, zabieram jeszcze moją babcię. Zostaniemy aż do niedzieli 26-go, M. po nas też przyjedzie
a wczoraj byliśmy cały dzionek na rowerkach super wycieczka, byliśmy w piątkę i szósta Kasia szwagier wariat o mało się nie zabił zjeżdżając jak wariat z górki, na zakręcie go wybiło do góry i dosłownie zrobił koziołka do przodu...jak to zobaczyłam, to tak strasznie się przestraszyłam,że sama wyrżnęłam hahaha Młody tylko się lekko poobijał a ja zdarłam leciutko skórę wewnątrz dłoni zawsze jak gdzieś jedziemy ze szwagrem, to muszą być przeboje na szczęście tylko tak to się skończyło !!
aaaa i nie pisałam Wam,że we wtorek oblałam po raz drugi prawko byłam już zbyt pewna,że zdam bo mieliśmy już wracać na placyk zjarałam wyjazd z parkowania skośnego i przy drugiej próbie chyba już z nerwów na siebie zapomnniałam włączyć kierunkowskaz przy wjeździe do parkowania no i mnie oblał w sumie świnia mógł już przymknąć oko na ten kierunkowskaz ach......ale kiedyś to dziadostwo chyba zdam
no teraz Wy piszcie co u Was ??
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Głowa też już umyta .
Czekam teraz na kuriera- ma wpaść i odebrac paczkę do nadania, bo sprzedałam jeździk-pchacz.
nas dziś słonecznie i ładny dzień sie zapowiada w porównani z ostatnimi deszczowymi. Na spacer skoczymy i przy okazji do rossmana.
A jak wczorajszy dzień Wam minął?
My wczoraj zaliczyliśmy rodzinny spacerek. Kuba tak się nabiegał że poszedł o godz. wcześniej spać. Cwaniak sam biegał po drabinkach. Im częsciej po nich chodził tym sprawniej mu to szło. Sam siada i zjeźdza ze ślizgawki Fajnie to wygląda i wkurza się jak chce m w czymś pomóc. Momentami nie wyrabiam za bieganiem za nim. To typ który nie posiedzi w miejscu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Ja niestety budowe musze ogarniać , chociaż w sumie to przyjemne tak patrzeć jak się wszystko posuwa do przodu
Dziewczyny co dajecie maluchom na kolacje? Bo Dominik już za przeproszeniem
Sylka Domiś tez się wscieka jak go np. za ręke chce prowdzić A miałam was zapytać czy wasze dzieciaki tez wam uciekają? Bo ja małego nie moge z wózka wyjąć bo mi od razu zwiewa.
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
Kasia też ucieka i jeszcze robi papa i idzie w drugą stronę niż my i nawet się nie obejrzy za nami wczoraj to tak daleko odeszła robiąc papa, że aż nasz piesek za nią pobiegł bo nie wytrzymał
na kolacje Kasia wcina kanapki, placki lub jogurciki...a wiecie co - Kasia w ogóle nie je kaszek, myślicie że to źle,że jej ich nie daję ??