- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
MAm fajna i KUbie też się spodobała jak dałam by sprawdził czy działa. Najlepsza zabawa to było jej otwieranie i zamykanie a jak mówiłaa kuku to szukał kto mówi i patrzył pytająco na mnie
no to super, w taki razie pokażę ją mojemu T

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja też bym z sankami zaczekała na śnieg, ale z racji że nie mieliśmy śpiworka to zamówiliśmy teraz - razemno extra sanie, oby tylko śnieg był. My śpiwór z owczej wełny mamy już do wózka, też ma zakładkę na oparcie, chyba wszystkie mają, więc jak zamówię sanki to gołe tylko z pchaczem i oparciem, ale z tym zakupem poczekam jeszcze. Najpierw zobaczę jaka będzie zima
Ja nie wiem co jej kupić na święta ale z pewnością coś wymyśle. Od moich rodziców dostanie huśtawkę
A ja czekam na paczkę z puzzlami piankowymi, początkowo myślałam, że będą zbędne ale na kocu trudno się małej ruszyć bo jak tylko coś próbuje to koc się zwija i gleba.
Kula fajowa ale u nas jeszcze nie zda egzaminu bo Paulinka się nie przemieszcza
Ale Wasze maluszki na pewno będą zadowolone

Agusiaku u nas puzzle super się sprawdziły

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Nie było mnie przez dzień i nazbierało mi się czytania jak nigdy

U nas rano o 8 prąd wyłączyli i dowiedziałam się , ze aż do 16 ma nie być , więc spakowałam się i do Mamy pojechałam . Jutro znowu ma nie być w tych samych godz , wiec równiez mamy wycieczkę

Sylka linka z tymi opiniami nie dodam , bo go nie znajde teraz

Oj Wasze chłopaki cudnie się prezentują w nowych fotelikach

Oj ile fajnych linkow z zabawkami przesłałyście

A z sankami jeszcze tez sie wstrzymuję ... czekam na śnieg (chociaz w sumie jak dla mnie
to mogłoby go nie być

Agusiaczku ja mam tak samo jak Ty ...jak idziemy w odwiedziny do znajomych , którzy mają dzieci to zawsze choćby coś słodkiego kupuję . I niektórzy znajomi nauczyli się ode mnie i teraz tez jakąś czekoladę Paulusi przynoszą .
Kozłowska nie przejmuj się szwagierką ... ale faktycznie mogliby dac znać jak wiedza ,ze jest super cena na jakieś zabaweczki . Ja to bym pojechała tam i skorzystała z ich zniżki

Oj musze wrócić kilka postów wcześniej , bo już zdążyłam zapomniec o czym pisałyście

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A rodzice byli dziś w Smyku i nakupowali ubranek dla małej, ale wiecie co w takich rozmiarach 80-86 to niespecjalnie jest w czym wybierać. Najładniejsze ubranka są dla takich całkiem malutkich dzieci a potem już dla takich po roku. Mamy też jutro tam jechać i wybrać sobie huśtawkę dla małej

agi współczuję braku prądu. Jak byłam w ciąży i jeszcze mieszkaliśmy sami to jak wiedziałam wcześniej że ma nie być prądu to pierwsze co ładowałam lapka na maksa, zawsze to starczyło na kilka godzin

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mówisz , że Paulinka zmęczona ostatnimi czasy ...może też musi się przestawić na zimę . Ostatnio dni takie szare i zimne . Kiedy na morfologię się wybieracie ?
Bez prądu to faktycznie kiepsko , zwłaszcza teraz jak nawet w dzień jest ciemnawi . Lamka miałam naładowanego , ale net nie działał

Moja Gwiazdeczka padła dzisiaj szybko ... ja chyba tez zaraz się położę , bo zapewne za godz pobudka pierwsza będzie .
Kolorowych snów....do juterka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Huśtawkę chcemy taką domową, ale konkretnie to pewnie pokaże jak już dostaniemy

Chyba, że tą którą wybierzemy znajdę w internecie to pochwalę się wcześniej

Aguś na morfologię planujemy jechać w czwartek, wszystko zależy od tego czy T uda się wyrwać z pracy żeby nas zawieźć do laboratorium bo jest do 11 tylko, a beż auta to ciężko tam się dostać.
Dobranoc agi

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego dzionka

My zaraz się ubieramy i do Mamy jedziemy

A popołudniu jadę do endokrynologa ...będą juz wyniki biopsji i badań ...
Więc zaglądnę do Was wieczorkiem

Buziaki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noc nie należała do udanych. Paulina obudziła się o 23 i do 2 próbowaliśmy ją jakoś uśpić. A mąż o 5.30 do pracy wstaje więc raczej sobie nie pospał

agi trzymam kciuki za wyniki, ale wierze, że będą dobre

Ja z moim pieprzem musiałam się jeszcze raz umówić do dermatologa tym razem na NFZ, bo w prywatnej, super wypasionej klinice nie mieli jakieś głupiej igły dzięki której P doktor mogła mi to w poniedziałek usunąć w ramach wizyty. A tak to musi to zrobić chirurg do którego trzeba mieć skierowanie a z prywatnej wizyty się nie liczy bo musi być na tych receptach drukowanych za pomocą karty czipowej. Prywatnie usunięcie tego pieprzyka kosztowałoby z wizytą ok 300 zł

miłego dnia a ja idę do mojej ostatnio mega marudy

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas też noc do bani Kuba spał do 1.30 a później pobudki co 1 godz.

Agusiak ja kiesyś z 3-4 lata temu wycinałam na brzuchu znamię pieprzyk bobył duży i się rozrastał. POszłam do dermatologa a ten że to do nie do niego a do onkologa. Onkolog ze zeby zobaczyć czy torak to musi cały wyciąć i dopiero do badania dać. Najlepszde ze na NFZ mozna usunąc 1 znamię za 1 zabiegiem a mam ich kilka i tak zostały bo później nie było kiedy iść. Dostałam znieczulenie miejscowe i wycięli. PAmiętam jak chirurg onlokog smiał sieże taka chyda jestem a skórę mam tak grubą że ciężko jej mnie zszyć

No wiecie co, usiadłam napisać do Was a Kuba podszedł do podniesionej wersalki i sobie do niej wszedł

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Widzę że nocka u większości nie za ciekawa u nas też tak sobie.Mały przebudził się o 24, później o 3 i o 5 aż w końcu o 6.30 dostał mleczko myślałam że się jeszcze zdrzemnie ale pospał do 7.30 tzn powiercił się i stwierdził że dość już jestem wyspany

agi- my również trzymamy kciuki za wyniki - będzie oki

Agusiak jakich super dziadków ma Paulinka

Sylka ucałuj nurka. Oj te nasze szkraby kochane milion pomysłów mają.
Mój szkrab właśnie pełznie w moją stronę

Miłego dzionka
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No ale znów trzeba po lekarzach biegać czego nie znoszę. Wizyta u dermatologa 5 grudnia, potem on da skierowanie gdzieś dalej do chirurga, potem wizyta u niego i konsultacja i ewentualnie kolejne umówienie na usunięcie pieprza. Ghrrrrr.
A Kubuś mały odkrywca, mówisz teraz sprawdzać czy się gdzieś nie schował po kołderką bo możesz go w kanapie zamknąć

Kozłowska oj widzę że u Was też wszystko na nie i nocka "przerywana". Ajjjj.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak jak go wyjęłam z wersalki to posadziałm w bujaczku by dać kaszkę a jemu spodobała się zabawka. Poszłam do kuchni po kaszkę przychodze a moje dziecko lezy na puzzlach pełza za zabawka z przypietym bujakiem na plecach

Jeszcze chwila i wasze maluchy bądą też zasuwać

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-