BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #241913 przez sylka
bombel779 napisał:

sylka napisał:

Czemu ciągle?, nie pamiętam żebym odpowiadała za kogoś. :dry: ;)

A ja to często obserwuję i już dawno miałam się ciebie zapytać czy bawisz się w adwokata? :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #241922 przez bombel779
Ja nie powiedziałam że to było niepotrzebne. Po prostu zapytałam, bo już jakiś czas to obserwuję...ale tak sobie pomyślałam że to chyba zboczenie : :silly:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #241935 przez sylka
nom :P :side:

13 lata 5 miesiąc temu #242011 przez Agusiak
Bombelku daj linka do tego fotela co znalazłaś w promocji :)

Sylka to Ty jesteś adwokatem z zawodu? Czy źle wywnioskowałam jak pisałyście o zboczeniu zawodowym? :)

13 lata 5 miesiąc temu #242034 przez sylka
Z wykształcenia jestem prawnikiem a w pracy zajmowałam się sprawami prawnymi firmy i jej reprezentacja na sprawach sądowych.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #242041 przez Agusiak
ooo no to gratuluję :lol:

Ja z wykształcenia jestem socjologiem, specjalizacja socjologia reklamy ale ostatnio pracowałam w sądzie w wydziale cywilnym :) KOSZMARNA ROBOTA :X

Bomblu mój drogi, dzwoniłam do tego sklepu. Oni tego fotela nie mają ale mogą zamówić, bla bla bla, nie wiele mogła mi na jego temat powiedzieć bo oni mają wiedzę tylko na temat foteli które mają jakieś tam niemieckie atesty a firma CARETERO w ogóle nie wysyła foteli do tego konkretnie testowania, ma oczywiście inne atesty ale nie umiała mi nic specjalnie o tym fotelu powiedzieć. Z a to o moim 4Baby to w ogóle nigdy w życiu nie słyszała :ohmy: hahaha, zrobiła wielkie oczy (przez telefon :blink: )

Jedyne co znalazłam to opinie o Caretero 9-25 kg

www.ceneo.pl/;0152307300-10.htm

bardzo ładny fotel :)

Więcej nie potrafię pomóc :(

13 lata 5 miesiąc temu #242072 przez sylka
Widzisz a w sądzie ja bym chciała pracować :)

13 lata 5 miesiąc temu #242074 przez Agusiak
może nie w każdym sądzie jest tak ja w moim ale ja odeszłam, nie dałam się zatrzymać i już bym raczej nie chciała tam pracować :angry: A po drugie dla mnie praca z samymi kobietami przez 8 godzin to była katorga :pinch:

dziewczyny jak podajecie dzieciom banany? jakoś je gotujecie? :blush:

13 lata 5 miesiąc temu #242093 przez sylka
jak Kuba był mały to deko gotowaam a póxniej surowego dawałam, jednak uczula go. Może podam mu w słoiczku i jeszcze raz sprawdze czy napewno to banan. Także narazie nie daje mu babana

13 lata 5 miesiąc temu #242163 przez agi-p
Agusiaczku idziemy na impreze z okazji 10 rocznicy ślubu do Przyjaciół . Wynajęli lokal i pozapraszali przyjacioł i rodzinę .
Co do banana to kolezanka mowiła mi , ze ona na początku podawała banana z jabłkiem . Do odrobiny wody dodawała pokrojone jabłko,gotowała chwilę i pod koniec gotowanie dodawała pokrojonego banana . Potem wszystko blendowała .

Kochane i obcięłam moje szkutki :p Normalnie nie moge się przyzwyczaić :)

A i próbowałam podac Amelce dynię z ziemniaczkiem , ale nie smakuje jej . Az ją naciągało ...

Miłego popołudnia , zmykam się ubierać :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #242270 przez bombel779
Agusiak napisał:

Bombelku daj linka do tego fotela co znalazłaś w promocji :)

Na tej stronie znalazłam www.justbaby.pl/category/do-18-kg teraz widzę że ten co Ty kupiłaś też jest i to za 188zł :D

Agusiaku dzięki za info!!! :kiss:

Ja podaję surowego banana,w kawałku - w sensie do rączki :P ;)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #242620 przez Kozłowska
Witam
Rano tyle wam napisałam i net mi siadł :( i dopiero tera :dry: z ruszył
Kamerzysta przegiął po całości, ale tak łatwo mu nie daruję...już ja wymyśle sposób żeby mnie popamiętał :blink: Niestety mam tylko 50%szans na wygraną więc nie mam co włóczyć się po sadach :(

Agusiak współczuje przygody z kupskiem, 4 koła to jakieś niemożliwe nie będę się zastanawiać kto lub co mogło by zrobić taką wielką srakę.... :dry:

agi-p rano miałam ci napisać zaszalej u fryzjera :silly: Na pewno się przyzwyczaisz i pochwal się nowym frycem :lol: Mój szkrab wczoraj też dostał ziemniaka z dynią i większość wylądowała na mnie :blink: raczej nie przypadł mu do gustu....

Bananka dawaliśmy ze słoiczka nie smakował, dałam takiego utartego też nie bardzo ale jak jem i troszkę małemu smoczek pomażę to mu smakuje :dry: Widocznie to tak jak z jabłkiem w małej ilości jest ok. :blink:

Ja miałam być księgową jednak z braku możliwości pójścia na studia nie pracuję w zawodzie. A może to i lepiej bo nie wyobrażam sobie siedzieć w liczbach mam dość kalkulacji moich miesięcznych wydatków :silly:

Co do sanek.....hm nie doczytałam myślałam że są większe będę je miała tylko na dwa sezony, ale za to śpiworek jest fajny :silly:
a tak mój szkrab mi usnął dzisiaj :)
a w takiej pozycji spi...... :blink:
a to w nowej fryzurze :lol:
i ostatnie i spadam ze swoim przyjacielem a raczej przyjaciółką :lol: :silly: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #242670 przez Agusiak
dzień dobry :)

Kozłowska Mati cuuuuuudny a sanki fajowe. Oby tylko był śnieg to będzie miał niezła frajdę :) Ja także planuje zakup sanek ale gołej ramy z pchaczem bo śpiworek już mam.

Wczorajsze spotkanie u koleżanki było bardzo udane a dziś wybieramy się do kina :laugh:

Miłego dnia :kiss:

Ps. Bombelku jak poszukiwania fotela? A masz jakaś granicę cenową?
Może taki:
allegro.pl/fotelik-driver-ferrari-0-18-k...cja-i1923200952.html

lub

allegro.pl/foteliki-samochodowe-fisher-p...lik-i1916611860.html

13 lata 5 miesiąc temu #242797 przez agi-p
Hejka :)
Rano poczytałam a już sily an odpisanie brakło .

Kozłowska Mateuszek jest świetny ...jaki fryz mu wyszedł :) A zdjęcie z psiakiem słodkie...ma swojego wielkiego obrońce . I jak śpiocha fajnie . Amelka mimo , ze normalnie przekręca się cały czas na brzuch , to podczas spania tylko na pleckach leży .
I sanki superowe , widać Matek zadowolony :) Ja jeszcze przeglądam , ale chyba pojdę śladami Bombelka :) ale tylko dla tego , ze mają pchacza na którym mi zależy . Wymiarowo są chyba takie same .
A co do mojej fryzury , to jak zrobię zdjęcie to pokaże . Mam takiego dłuższego boba jakby . Chciałam mało drastycznie przejsć z moich półdługich włosów :P Ale wszyscy mówią , z efajnie wyglądam , więc ne ma źle ...no chyba , ze kłamią :P

Agusiaczku świetnie , ze spotkanko takie udane . I zazdroszczę wyjścia do kina . Ja na takie coś to pozwolę sobie jak odstawię małą od cycusia , bo teraz niemożliwe takie dłuższe wyjście. To miłego seansu...bawcie się dobrze :)

My zaraz jedziemy do znajomych ...może Amcia zaśnie po drodze , bo dzisiaj coś spać nie chce . Spała tylko rano o 7 i od tego czasu nic .
Miłej reszty niedzieli ...buziaki :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #242891 przez bombel779
Agusiak napisał:

Ps. Bombelku jak poszukiwania fotela? A masz jakaś granicę cenową?
Może taki:
allegro.pl/fotelik-driver-ferrari-0-18-k...cja-i1923200952.html

lub

allegro.pl/foteliki-samochodowe-fisher-p...lik-i1916611860.html

No jeszcze nie znaleźliśmy :dry: Granica cenowa - nie wiem :unsure: :huh: Bo ja już byłam nastawiona na te co Ty kupiłaś ale jak poczytałam wczoraj trochę w necie na temat fotelików,jak zobaczyłam filmik w którym dziecko wyrywa pasy z fotelika Chicco (przy prędkości 50km/h) to aż się przeraziłam i zaczęliśmy od nowa poszukiwania..... Mężuś wczoraj coś oglądał,czytał...ale jeszcze nic chyba nie znalazł.
Ten Ferrari mi sie podoba! Wczoraj znalazłam taki za przeszło 400zł więc ten co Ty podajesz to okazja!! :lol: Zaraz pokażę mojemu T :)
Dzięki Agusiaku :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka