BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #244393 przez sylka
Kuba w foteliku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #244426 przez Kozłowska
Witajcie
Rano się tyle napisałam i mi się znów lapek zawiesił :angry:
Ale dziś miałam fajną niespodziankę jak wstałam...Rano tzn ok 9 obudził mnie pełny pęcherz i musiałam udać się szybko do toalety. Później zerkam do łóżeczka a mój bąbel leży przykryty po sam nosek kołderką, jedna rączka wystaje wysoko nad główkę w której ściska małymi paluszkami smoczek i uśmiecha się do niego. Podnoszę kołderkę a tam widzę smyka w poprzek z nóżkami w górze a on do mnie ma...........ma :lol: :kiss: :lol: Ciekawa jestem ile by tak ładnie leżał gdybym do niego nie zajrzała :silly:

Co do prezentów to ja też przeważnie kupuję coś, nie zawsze to jest coś wypasionego ale na tyle ile mnie stać....Nie czekam aż ktoś da pierwszy bo dzieci nie są winne niewychowaniu rodziców, a same nie pójdą do sklepu żeby coś kupić. Wystarczy mi buziak, a przeważnie jeśli dziecko starsze dostaję laurkę....Choć szczerze przyznam że nie mogę powiedzieć żeby ktoś ze znajomych(rodzina wykluczona w tym temacie)przyszedł do matka z pustymi rączkami, zdarza się tak jeśli ktoś przychodzi w miarę często że nic nie kupił, ale dla mnie najważniejsze jest że przyszedł i że się z nim bawi...dla mnie to najlepszy prezent.. :lol: :silly: Dla niego teraz jeszcze też pewnie później będzie tylko czekał na coś innego :blink:
Co do szwagierki nie mogę powiedzieć że oni Matkowi nie robią prezentów tylko troszkę to jest inna sytuacja. Jej mąż pracuje przy zabawkach więc ma je za pół darmo :blink: Więc oni cen tak bardzo nie odczuwają. Ja kupując jej prezent na mikołaja wydałam 170zł (sanki i na pół z chrzestna kuchnie "tefala") a oni może wydadzą z 50zł...ale zobaczymy wiem że dostanie samochodzik-jeździk, hulekule czy coś takiego i nie wiem czy coś jeszcze.
Ale to denerwujący dla mnie temat bo kurcze jak ma coś w promocji żebyśmy też oszczędzili to nigdy do nas nie zadzwoni :dry:......

Sylka - Kubuś wygląda wystrzałowo :lol: :kiss:

Dobra uciekam bo 30 minutowa drzemka przed obiadowa właśnie się kończy :blink:

13 lata 5 miesiąc temu #244435 przez bombel779
To jest ten filmik o którym mówiłam :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #244474 przez bombel779
Przyszedł nasz fotelik!!! :lol:
bombel779 napisał:

Królewicz na nowym tronie :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I na chwilę spuszczony z oka... - już coś kombinuje :P :D

[/hide]

13 lata 5 miesiąc temu #244531 przez Agusiak
dziewczyny fotele są obłędnie fajne a chłopaki super się w nich prezentują :kiss: :kiss:
Tzn, że chłopcy będą jeździć w nich już przodem do kierunku jazdy tak?

A my dziś byłyśmy na spacerku ale mała miała potem bardzo zimnie rączki pomimo rękawiczek i nóżki więc muszę ją chyba jednak grubiej ubierać.
Mąż kupił też gotowy obiadek z Gerbera już z żółtkiem więc jutro go przetestuję a za dwa dni żółtko z mleczkiem.

13 lata 5 miesiąc temu #244539 przez bombel779
Agusiak napisał:

Tzn, że chłopcy będą jeździć w nich już przodem do kierunku jazdy tak?

Nom,a z 1 str. szkoda - bo tyłem bezpieczniej a z 2 str. fajnie bo i Jasiek będzie widział mnie i ja jego :)

13 lata 5 miesiąc temu #244553 przez Agusiak
Bombel to pochwal się jeszcze sankami :lol: i jaką kulę zamówiłaś Jasiowi na święta może coś zgapię :P :P :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #244567 przez bombel779
Agusiak napisał:

Bombel to pochwal się jeszcze sankami :lol: i jaką kulę zamówiłaś Jasiowi na święta może coś zgapię :P :P :kiss:

Orajt :) Fotki zaraz pokażę :) i kulę też tylko muszę ją odszukać :P

Sanki są jeszcze niezłożone (oparcie i pchacz są odkręcane), czekamy na tatusia,jak wróci to zmontuje wszystko w jedną całość :P :lol:

Do tego mamy śpiworek z owczej wełny :)

I śpiworek ma taką zakładkę wszytą którą można założyć na oparcie sanek czy wózka i wtedy nie będzie zjeżdżał :P :)

A to jest ta kula :) www.smyk-s2.pl/fisherprice-zabawki/431-s...kowania-4011465.html

Jasiek lubi wszystko co się turla i mu ucieka :) uwielbia gonić za czymś więc mam nadzieję że mu się spodoba! :)

Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #244597 przez Kozłowska
Bobmel Jaś prezentuje się czadersko :lol: A no i mamy takie same śpiworki :silly:sanki mam szare i bez pchacza :silly:
A kule kupiłam wcześniej taką bo mi się podobała ale gdybym widziała na żywo i posłuchała to bym nie kupiła allegro.pl/kula-pelzak-fisher-price-racz...cja-i1932274967.html
A na gwiazdkę wiem że dostanie taką:http://allegro.pl/vtech-migoczaca-hula-kula-do-nauki-raczkowania-pl-i1927061057.html
Ale tej twojej nie widziałam, a bardzo fajna :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #244602 przez bombel779
Kozłowska napisał:

Zobaczymy czy będzie taka fajna na lajfie? :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #244603 przez sylka
Sanki fajne :) też mamy podobny granatowy śpiworek. Prezenty gwiazdkowe dla KUby też mam. Teraz może jutro przyjdzie nocniczei i moje sukienki :) Kula jest fajna Jasio bedzieją chętnie gonił.

13 lata 5 miesiąc temu #244633 przez Agusiak
no extra sanie, oby tylko śnieg był. My śpiwór z owczej wełny mamy już do wózka, też ma zakładkę na oparcie, chyba wszystkie mają, więc jak zamówię sanki to gołe tylko z pchaczem i oparciem, ale z tym zakupem poczekam jeszcze. Najpierw zobaczę jaka będzie zima :P
Ja nie wiem co jej kupić na święta ale z pewnością coś wymyśle. Od moich rodziców dostanie huśtawkę :laugh:
A ja czekam na paczkę z puzzlami piankowymi, początkowo myślałam, że będą zbędne ale na kocu trudno się małej ruszyć bo jak tylko coś próbuje to koc się zwija i gleba.
Kula fajowa ale u nas jeszcze nie zda egzaminu bo Paulinka się nie przemieszcza :)
Ale Wasze maluszki na pewno będą zadowolone :)

13 lata 5 miesiąc temu #244648 przez Monix
Kozłowska napisał:

A kule kupiłam wcześniej taką bo mi się podobała ale gdybym widziała na żywo i posłuchała to bym nie kupiła allegro.pl/kula-pelzak-fisher-price-racz...cja-i1932274967.html
A na gwiazdkę wiem że dostanie taką:http://allegro.pl/vtech-migoczaca-hula-kula-do-nauki-raczkowania-pl-i1927061057.html

My mamy te dwie kule co wskazałaś. Tę pierwszą w ogóle się nie bawi (za to nasze psy owszem :lol: ) Natomiast ta druga w mojej Nadii wzbudziła ciut większe zainteresowanie. Jednakże najlepsze zabawki dla mojego dziecka to piloty, telefony i różnego rodzaju bibeloty stojące np. na parapecie :P

Bombelku sanki świetne :)

13 lata 5 miesiąc temu #244661 przez sylka

13 lata 5 miesiąc temu #244664 przez Agusiak
Sylka na skrzynka na listy też bardzo mi się podoba :) a masz już ją? fajna?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka