- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Jezuuuu chyba bym go trzepła!!!!Bombel dobrze że w czasie spania nie polecieliście w dół

I tak się już mocno na niego wkurzałam bo łóżko jakoś tak zaczęło krzywo stać i przeważało na jedną stronę!!!!Poważnie!!!! I jak się obracało na bok albo wstawało to ono się całe bujało!!!!!!! Nie mówiąc już o tym że całe skrzypiało!!!!

A teraz nie chce mi kupić nowego!! Powiedział że do tego mieszkania już nic nie kupi!-ma rację - szkoda kasy,lepiej kupić już porządne łoże do naszego domu!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
NooooTo teraz masz powód się "powyżywać"

Szukam jakiegoś fajnego stoliczka do salonu.Taki mały,wiecie - tylko na kawkę

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Dzięki za miłe słowa o moim szkrabie

Odebrali dziś zdjęcia pojechał mój M. bo mnie szlag by tam trafił i fotograf tłumaczył im że niby zaszła pomyłka bo on wszystkie zdjęcia daje tylko na ślubach,.... a nie ważne nie chcę wam truć i ja tez już nie chciałam tego słuchać. Ale najśmieszniejsze jest to że szwagierka mi krwi napsuła że nie ładne nie podobają jej się, a u niego ponoć stwierdziła że bardzo ładne nie ma zastrzeżeń

Ale jeden plus jest taki że mój Matek dostał od fotografa prezent bo przez przypadek jak ustawiał światło to pstryknął mu fotkę i wyszła bombowo jak odbierze mój mężu to Wam pokarze....już mam plana że se obraz, albo jakąś antyramę walnę na ścianie...

Ja też wypije Wasze zdrówko, ale herbatką.
Ach zapomniała wczoraj nawiedziła mnie "teściowa" ale chyba wyczula że coś jest nie tak bo omijałam ją szerokim łukiem ....a na koniec pyta się mnie o co mi chodzi???to babsztyl głupi.... kurcze ostatni raz u wnuczka była na początku października, no i widziała go na chrzcinach 23.10 a wczoraj był 20 i łaskawie przyszła....hehe i o co mi chodzi???Ma do nas 20 minut na pieszo i ciężko.....a co Was będę zanudzać, ale tu se popisze i na M. się nie pruję. Ja rozumiem że to jego matka, ale mam dosyć słuchania jak ona opowiada o moim synku jaki on kochany, wesoły on się tylko śmieje.....skąd do diabła ona to może wiedzieć jak była u nas 4 razy po góra 40minut.....wrrrrr
A tak po zatym
Bombel - gratulacje z wyboru fotelika na pewno będziecie wszyscy zadowoleni

Agusiak - Super że wyjście do kina się udało, najważniejsze że byliście razem

Agi-p super że impreza się udała

Co do stoliczka ja Ci nie pomogę nie mam gustu do takich rzeczy:) Najchętniej bym co tydzień robiła przemeblowanie i malowanie bo najpierw coś mi się podoba a po paru dniach stwierdzam że kicha.....
Buzikai miłej i spokojnej nocki

Ps. ma ktoś kontakt z aniamaj????
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do łóżka to owszem - kupię sobie takie jakie JA będę chciała!

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
A męża masz fajnego że Ci pozwala wszystko po swojemu zrobić w nowym domciu

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Amelka dzisiaj spała z nami w lóżku . Budziła się oczywiście , ale nie tak często jak wczoraj . Aczkolwiek nie zamierzam jej przyzwyczajać do spania z nami .Dzisiaj byłam po prostu już mega zmęczona i dlatego ją zabrałam do Nas .
Kozłowska dobrze , że nie jechałaś po te zdjęcia...już dosć nerwów Cię kosztowały . A szwagierka to niezła zołza . Nie dość , ze jej fajny prezent sprawiliście to jeszcze grymasi...WRRR... Ale przynajmniej z tego wszystkiego Matek ma super fotę

Ach teściowe wszystkie do jednego wora i ...

Agusiaczku ciekawe co Paulince nie pasuje w żółtku ? Spróbuj może faktycznie z tym masełkiem i daj znać czy pomogło .
Oj kaweczke pijesz...mniam . A na mnie też kawa jakoś pobudzająco nie działała . Wczoraj kupiłam sobie anatola i będę sobie wkręcała śrubę , ze mam pyszna kawę

Bombel niezła historia z tym łóżkiem

Sylka fotelik świetny

Ale tak jak Bombel napisała , nie każdy model fotelika z danej firmy jest tak samo dobry . Zdarza się , ze jeden jest trafiony a kolejny beznadziejny . Nawet z Recaro ...niby takie dobre i drogie , a 2 chyba modele to buble .
Ja już mam totalny mętlik w głowie ...
Uciekam na śniadanko i moją "pyszną" kawę

I Animaj nadal nie ma z nami...ciekawe co się stało ???
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Kozłowska fajnie że Matek ma udaną fotkę a resztą się już nie denerwuj. Wiem, że łatwo się pisze ale wiesz następnym razem nie róbcie już szwagierce tego typu fajnych prezentów, kupcie jakąś tanią zabawkę i tyle, skoro nie umiała docenić jak świetny to był prezent a zachowanie fotografa to przecież nie Wasza wina. Wiem, że Twój mąż jest chrzestnym tak, dobrze kojarzę? i że dziecko nie powinno cierpieć z powodu tego że fotograf zawalił, no ale...
Czekamy więc na fotkę Mateuszka

Ja np jestem tak nauczona, że jak się idzie do kogoś kto ma dziecko nawet bez okazji to coś wypada dla malucha zabrać chociażby jakiś słodycz. Ja uwielbiam dawać coś innym i gdybym była obrzydliwie bogata to co chwile bym prezenty robiła. A już jak się pierwszy raz idzie do nowo narodzonego dziecka to już w ogóle obowiązkowo trzeba coś przynieść. Ale ostatnio się przekonałam że nie każdy jest tak nauczony widać i np jak idę teraz do kogoś kto ma dziecko lub jak ktoś z dzieckiem odwiedza nas to mam prezent dla niego schowany i daję dopiero wówczas gdy ta osoba ma coś także dla Pauliny. Wiem że to może nie ładnie ale mam już to w D....
A zmierzam do tego, że jak ktoś da mi w prezencie bebło to także bebło otrzyma ode mnie.
Ciekawa jestem jakie prezenty szwagierka robi Mateuszkowi?
agi jedna nocka z Wami w łóżeczku z pewnością Amelce nie zaszkodzi

A mnie już powoli działa na nerwy to, że nie mogę się nigdzie ruszyć po domu bez małej jeśli nie śpi. Zaraz jest takie wielki płacz, że serce pęka, łapki wyciąga do góry, tak jakby chciała żeby ją wziąć na ręce i krzyczy mama mama

Miłego dnia dziewczątka moje

a co z aniąmaj to też mnie zastanawia. Nie mam z nią kontaktu poza forum.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ojj tak!A męża masz fajnego że Ci pozwala wszystko po swojemu zrobić w nowym domciu
![]()
![]()

agi-p napisał:
No jeszcze trooochęBombel niezła historia z tym łóżkiem
Ale faktycznie tyle to się przemęczycie na materacu , a nowe piękne łoże już w nowym domku
Kiedy macie zamiar sie wprowadzać ?

agi-p napisał:
No ja np. czytałam gdzieś o fotelikach Maci Cosi - generalnie firma uznawana jest za jedną z lepszych,ale wypuścili na rynek jakiś model fotelika (nie pamiętam jaki) który okazał się felernyAle tak jak Bombel napisała , nie każdy model fotelika z danej firmy jest tak samo dobry . Zdarza się , ze jeden jest trafiony a kolejny beznadziejny . Nawet z Recaro ...niby takie dobre i drogie , a 2 chyba modele to buble .
Ja już mam totalny mętlik w głowie ...

Agusiak napisał:
Ja też tak jestem nauczonaJa np jestem tak nauczona, że jak się idzie do kogoś kto ma dziecko nawet bez okazji to coś wypada dla malucha zabrać chociażby jakiś słodycz.

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W tym co mam teraz planujemy pojeździć dwa, może trzy lata. Zobaczymy jeszcze

Ale fajnie, że znalazłaś coś takiego bo mnie od tych poszukiwań to już się mózg lasuje

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-