BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #245062 przez sylka
Tutaj jest foto :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #245069 przez Agusiak
sylka napisał:

Tutaj jest foto :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hahaha Sylka mały spryciula :lol: Buźki dla niego :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #245106 przez Kozłowska
Hehe jaki śliczny żółwik :lol: :kiss: :silly: :kiss:
A ja oglądałam dziś o żółwiach jakiś program :lol: a zaraz później sylka piszesz że twój szkrab żółwia zrobił :silly:

A mój szkrab usnął ciekawe na jak długo :unsure: Kurcze od 7.30 wojował i dopiero padł :dry: jak wstanie za 15minut wyspany to chyba padnę :blink: Idę zrobić sobie drugą kawkę i przydało by się jakiś śniadanko :blink: ale w lodówce nic ciekawego nie mam..ostatnio w ogóle nie mam apetytu...Trzeba na zakupy pojechać bo jak dla mnie to poza światłem jest jeszcze Eskimos z dzidą. :silly: :dry: :silly:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #245127 przez sylka
Kuba wstał o 6 i ani myśli zasnąć :( zaśnie na spacerze ale na nim nie odpocznę bo ktoś musi wózek peowadzić :P
Jeju zasnał przytulony do mnie oglądając bajke.

13 lata 5 miesiąc temu #245721 przez agi-p
Dobry wieczór :)
Widzę , ze dzisiejsza nocka kiepskawa u każdej z Nas ...tylko u mnie , to już standard codzienny :(

Agusiaczku z tego co pisałaś to jutro wybierasz się na morfologię z Paulinka . Trzymam kciuki , żeby Paulisię nie bolało i zeby wyniki były dobre :)
A z tym Twoim pieprzykiem to sie nachodzisz po lekarzach . Nasza Polska biurokracja...szkoda gadać . Oj ja też sama bym sie nie podjęła kombinacji z nitką celem usunięcia pieprzyka . Słyszałam , że niektórzy postępują w ten sposób , ale brrr...ja bym się bała :blush:

Sylka Kubuś to prze agent.Pomysłowy jest i faktycznie oczy dookoła głowy przydałoby się mieć przy takim małym odkrywcy . Fota świetna :)

Kozłowska to Matek już pełza sobie ? Piszesz , ze apetytu nie masz ? Rany a ja jem jak smok...nie mogę pohamować apetytu :(

U lekarza wszystko oki :) Okazało sie , ze nie mam komórek rakowych , a guza będziemy obserwować . Raz na pół roku usg , a co rok biopsja . Ogólnie super :)

I u Mamci jak zwykle świetnie bylo...odpoczęłam przez te 2 dni . Niemniej jednak jutro mam nadzieje , ze prąd będzie , bo w domku musze w końcu posprzątać :P
Ale oglądalam dzisiaj u Mamy kasety jak Paulinka była malusia :) Od chrzcin , aż do roczku . No boska była...juz pozapominałam niektóre zdarzenia. Dobrze,że rodzice jeszcze trzymali w szafie magnetowid , bo te 11 lat temu tylko kasety były w obiegu :P Swoją droga musze je przegrać na płyty .

Miłego wieczorku :)

13 lata 5 miesiąc temu #245726 przez bombel779
agi-p napisał:

Ale oglądalam dzisiaj u Mamy kasety jak Paulinka była malusia :)

KASETY????? :) To macie jeszcze wideo?? :) Jeja moje się gdzieś zapodziało i nie wiem gdzie jest :unsure: Ale teraz i tak by się nie przydało bo kaset już żadnych nie mam więc nie miałabym co na nim oglądać :P :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu #245739 przez agi-p
Ha...u moich rodziców jest wideo schowane w szafie , ale działa :) Tata chomikuje wszystkie sprzęty :P I dobrze , bo nie miałabym gdzie pooglądać małej Paulineczki i mojej komunii . Rany jak dobrze , że wszystko poszło do przodu....uśmiałyśmy sie z Mamą z dawnych fryzur i ubrań (komunię miałam 19 lat temu,wiec bylo z czego sie śmiać :P ) .

13 lata 5 miesiąc temu #245754 przez sylka
Ja lubię oglądać stare wesela i te "modne" wózczas suknie slubne :P

13 lata 5 miesiąc temu #245757 przez Agusiak
agi kochana, po pierwsze to bardzo się cieszę, że wyniki badań takie dobre :kiss:

Moi rodzice także mają jeszcze gdzieś wideo bo też wiele filmów mamy na kasetach, w tym również moja Komunię Św. a nawet jeszcze Studniówkę :P Oj fajnie tak pooglądać i powspominać :)
agi jeśli to nie tajemnica to który jesteś rocznik?

13 lata 5 miesiąc temu #245772 przez bombel779
Ale Wam fajnie! :) Ja nie mam żadnych pamiątek ze swojego dzieciństwa :( A nie przepraszam! Mam ze 3 zdjęcia które babcia mi ostatnio oddała ze swojej kolekcji,no i to tyle.... :|

13 lata 5 miesiąc temu #245785 przez Agusiak
bombel779 napisał:

Ale Wam fajnie! :) Ja nie mam żadnych pamiątek ze swojego dzieciństwa :( A nie przepraszam! Mam ze 3 zdjęcia które babcia mi ostatnio oddała ze swojej kolekcji,no i to tyle.... :|

Bombelku a czemu tak? Czemu nie masz żadnych pamiątek? :(

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #245786 przez sylka
u mnie zdj. zaczynają sie od ok 4 roku ż. wcześneij rodzice nie mieli aparatu ale później mam duzo. a no ze chrztu mam :) i jedno jak miałam 2,5 roku z siostrą

13 lata 5 miesiąc temu #245795 przez bombel779
Agusiak napisał:

Bombelku a czemu tak? Czemu nie masz żadnych pamiątek? :(

Raz - że takie czasy były i nie wszyscy mieli takie gadżety jak aparaty :P a dwa - moi rodzice się rozeszli,każdy coś ze sobą "potajemnie" pozabierał.. i teraz nikt nikomu nie chce się do niczego przyznać,niczego nie chce oddać i sumą sumarów,my-dzieci nie mamy żadnych pamiątek z dzieciństwa :( oprócz wspomnień rzecz jasna ;) ale wspomnień ani sobie,ani dzieciom,wnukom.. kiedyś nie pokażę,szkoda.. :(

13 lata 5 miesiąc temu #245801 przez Agusiak
ech no właśnie... wielka szkoda.
Ja muszę przyznać że mamy całą masę zdjęć bo rodzice są maniakami fotografowania, nawet kiedyś tata miał w domu ciemnię, ale moje zdjęcia też zaczynają się od ok roczku. Mam 3 zdjęcia ze chrzcin jak miałam ok 3 miesięcy gdzie mnie w ogóle nie widać, tylko wielką poduchą. A żałuję bo chciałam zobaczyć czy Paulinka jest do mnie podobna jak byłam niemowlakiem.
Tylko wkurza mnie to bo moja siostra ma masę zdjęć już od pierwszych dni, a ze chrzcin to ma całą sesję na pół albumu, a zaznaczam że jest ode mnie starsza więc aparat jakiś już w domu był :angry:
Ale moje żale do rodziców to już inna bajka :P :P

13 lata 5 miesiąc temu #245815 przez bombel779
Ojj siostra była ..."inaczej" traktowana? :) :( :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka