BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #705248 przez Dave
A u nas Młody zasypia w bujaku, a Maja z tatą. Mąż dziś wrócił na noc do domu, ale jutro na 3 dni jedzie dokończyć maraton w pracy :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #705256 przez agat
Adaśko śpi, mam nadzieję, że prędko się nie obudzi :)

Leoś jest uroczy, nie mogę uwierzyć, że zasypia w takiej pozycji żaby na liściu, że mu wygodnie ;) Adaś noszony w ten sposób nie ma już zamiaru kłaść się, głowę sztywno do góry zadziera, o:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #705274 przez Dave
A ja kończę Karmi, lecę pod prysznic i spanko.

Zapomniałam napisać, że Leoś wymiata :lol: :lol: :lol: Ja to nawet tak mojego klocka nigdy nie trzymałam, bo nie dam razy. Choć później to się będzie mu samolota robić :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #705297 przez ilonah
No właśnie zapomniałam napisać, że nieźle Leoś zasypia- słodko tak wygląda :) ja również nigdy tak Emilki nie trzymałam
A Adaś rzeczywiście śliczota :kiss:
Ja już wykąpana w łóżku leżę i zmykam spać. Dobranoc

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #705303 przez creatura
Agat, dopiero na zdjęciu jak trzymasz Adasia widać na prawdę jak on już fajnie podrósł :woohoo: I świetnie podnosi główkę do góry :lol: jak Leo nie jest zmęczony to też się buntuje, wierzga i podnosi, ale jak tylko łamie go sen, a nie jest głodny to taka pozycja ulula go w kilka minut. :blink: Mąż ją w filmiku Pawła Zawitkowskiego podpatrzył ;)

Kaikai, WOW, już na spacerówkę przesiedliście się :cheer:

Ilonka, to książkowo po trzecim miesiącu koniec kłopotów z brzuszkiem.

Po wczorajszej imprezie zmogło mnie z Leonkiem po 18, a miałam tylko oko na chwilkę przymknąć. Mąż nas nie obudził i pora kąpania przespana. Przed chwilą dzidziuś skończył jeść, ale był taki rozespany, że nie miałam serca go wybudzać - Dzień Dziecka :silly:

Ula, na pewno nie możecie się doczekać przylotu do Polski :side: Pamiętam, że my jak "żyliśmy na banicji " to odliczaliśmy czas od jednego przylotu to drugiego :side:

11 lata 9 miesiąc temu #705312 przez creatura
Kładziecie dzieciaczki bezpośrednio na podłodze, czy zawsze coś na niej leży: dywan/mata?

dziecisawazne.pl/dlaczego-nalezy-klasc-niemowleta-na-podlodze/

Dość ciekawy artykuł, tylko tak jakoś dziwnie, że bezpośrednio "na deskach". :S

Zmykam pod prysznic. Dobranoc :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #705336 przez Magdalena9t
Agat faktycznie ślicznota, Adasie tak mają ;)
Creatura , mój synek niestety w tej pozycji co Leonek nie zaśnie, chociaż dzisiaj sukces, udało mi się Tomka położyć do łóżeczka takiego pół śpiącego(już nie miałam siły lulać na rączkach) trochę się powiercił pogadał i zasnął :lol: tylko teraz przed chwilą chyba jakiś koszmar mu się śnił bo rozbudził się z krzykiem(ma to po mężu chyba :silly: ) pogłaskaliśmy go i zostawiliśmy w łóżeczku i znów zasnął :) :)

Aa i zrobił się z niego straszny gaduła :) :)

Lecę spać :) :) dobranoc :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #705343 przez Dave
ja tezjuz uciekam:-)

spokojnej nocki:-)

11 lata 9 miesiąc temu #705396 przez Azja
witam

u nas nocka oki, jeszcze Jasiek dosypia, ale juz cos sie kreci

Creatura Leoś słodziaczek, pozycja na tygrysa super, ja nigdy Jaska tak nie trzymalam moze trzeba wyprobowac

Agat Adaś tez słodziaczek,:)

dziewczyny dzis w Lidlu promocja na pampersy 3 wychodza po 0,48 :)

11 lata 9 miesiąc temu #705401 przez Dave
dzien dobry:-)

szkoda,ze nie mam jak sie doLidla dostac:-(

u nas nocka ok. dzieci szaleja.

11 lata 9 miesiąc temu #705406 przez ilonah
Dzień dobry

Nocka spoko, tradycyjnie 2 pobudki na karmienie. O 7 wstaliśmy już wszyscy, a po jedzonku i zabawie Emilka śpi jeszcze w wózeczku. Pogoda póki co okropna, mam nadzieję, że się przejaśni i pójdziemy na spacerek.

11 lata 9 miesiąc temu #705463 przez Dave
Młody zasnął a ja sobie urządziłam randkę z laktatorem :cheer: Bo Mateo mnie nie opił i muszę jednej piersi ulżyć :side:

Pogoda paskudna :(

11 lata 9 miesiąc temu #705481 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) nocka cudowna :) :) już nie będę się chwalić,żebyście nie zazdrościły ile Tomek spał :lol: :lol: :lol:

Pogoda średnia , ale spacerek musi być;)
Miłego dnia :) :)
a jutro szczepienie :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #705513 przez Urszula
Witam,

u nas gorrrrąco :cheer: B) B) B)

Nocka minęła u nas dosyć ciężko...Amelka obudziła się o 12 a potem o 2 w nocy i nie spała do 4 :S potem kolejna pobudka o 6.30 i dopiero przed chwilką zasnęła. Chyba sobie dziś odpuścimy baby centre skoro nocna marka spi...

Creaturka, Agat śliczne są Wasze maluszki :)

Creaturka co do życia na banicji....raczej bym tak nie nazwała naszej egzystencji tutaj. Ponad rok temu kupiliśmy nowiutkie mieszkanie, mój Mąż ma dobra pracę, tutaj urodziły się nasze dzieci. Mamy swoje ulubione miejsca i przyjaciół...staramy się też o brytyjskie obywatelstwo. Więc to w tym kraju budujemy nasze zycie i przyszłość. Wiadomo serce tęskni...w Polsce też mamy ukochane miejsca, RODZINĘ i PRZYJACIÓŁ dlatego zawsze jest miło odwiedzić rodzinne strony :) Najgorsze dla mnie były pierwsze trzy lata teraz jest całkiem dobrze...to już prawie sześć lat...

Uciekam wysmarować Elizie filtrami bo urządza piknik na balkonie i siedzi na słońcu :)

Miłego dnia :)

Ps pisałyście o praniu dziecięcych ciuszków...ja piorę Elizi i Amelki ubranka w proszku dla dzieci, płyn do płukania również dla dzieci...

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 9 miesiąc temu #705554 przez Dave
Madziak - nie bądź żaba, pochwal się ile Tomuś z nocki wyciągnął ;) Swoją drogą super :side: :side:

Ula - dobrze, że tam się zadomowiliście już. Tam jednak jest inny świat, Polska to jest 100 lat za murzynami. Najchętniej bym uciekła, ale mąż twierdzi że teraz to już za późno :dry:

Ulcia daj trochę słoneczka i cepełka :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka