BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #734646 przez Dave
a my sobie siedzimy na polku. MŁodego zapakowałam do spacerówki od Majosa, więc ma różowo :woohoo:
Maja grzebie w piaskownicy i serwuje mi rózne dania. ha,ha

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #734666 przez creatura
Jeszcze 10 stron i będzie 1000 :woohoo: to co, target na weekend? :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #734668 przez Magdalena9t
Wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam tarty, nawet foremki nie mam , trzeba będzie kupić i wypróbować przepis Agat :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #734687 przez Dave
Qwa,Qwa,Qwa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Uwaga gryzę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Właśnie listonosz minął nas szerokim łukiem , co oznacza że nie doszła koszula i kamizelka dla Młodego.

Ja pier****** :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Edytuję:

Jest przesyłka :lol: :lol: :lol: :lol: Uffffff :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #734744 przez creatura
Dave, ufff.... :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #734810 przez Dave
Śmigam z oknami. Normalnie nie wiem za co się złapać.

11 lata 8 miesiąc temu #734826 przez ilonah
A my jeszcze spacerujemy, Emiśka śpi a ja lodzika zaliczyłam.
Dave rzutem na taśmę tę ciuszki doszły.

11 lata 8 miesiąc temu #734830 przez Suzi
JAŚKU JASINKU, nasz czteromiesięczniaku, łapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ueeee :( wyjeżdzamy pod wieczór, trzymcie kciux zeby podróz przebiegala bezkolizyjinie :huh:
Jak ja nie chcę stad wyjeeeeeeeżdzaaaaać :( :( :(

Czaderskie te przepisy na ciasta, szkoda zem na wiecznej diecie, Miśko nie toleruje nic co choćby stało obok mleka.....

Odezwę się już z domu....pa

11 lata 8 miesiąc temu #734842 przez agat
Buziaczki dla Jasienka :******

Suzi spokojnej podróży!

Dave dobrze, że paczka przyszła :)

Ja tę tartę będę robiłą first time in my life, ale nie wygląda na trudną ;) Kupiłam najtańszą formę w carrefourze, ale poluję na taką z wyjmowanym dnem, ze zdjęcia.

Byłam z młodym na kontroli bioderek i wszystko jest ok, ale cośtam się jeszcze nie pojawiło (nie pamiętam dokładnie, ale chyba chodzi o proces kostnienia chrząstek), dlatego za 3 miesiące jeszcze musimy się kontrolnie pokazać.

W kauflandzie białe pampersy w promocji, obkupiłam gluta. I na to usg go zapisałam, ale dopiero na 1 października.

11 lata 8 miesiąc temu #734844 przez Dave
suzi-buziaki na droge. oby szybko i bez problemu poszlo.

ja juz posprzatalam, bo Mlody obudzony. okna pomyte. mam nadzieje,ze jeszcze w trojke podzialamy.

11 lata 8 miesiąc temu #734856 przez anafora21
Jasieńku wszystkiego naj!!!!

Suzi- szybkiego powrotu.
Dave- daj mi trochę swojej energii

Dziewczyny Dominik zjada całą miseczkę zupy, to więcej niż słoiczek 125g. Chyba mu smakuje jak mama gotuje. Mam nadzieję, że to nie za dużo jak na taki mały brzuszek.
Z moim palcem niby lepiej, psikałam octaniseptem, jeszcze jednym antybiotykiem, moczyłam w gorącej sodzie, i smarowałam maścią ichtialową mam nadzieje, że jakoś się wygoi.
Nocuje dziś u mnie koleżanka, może i w końcu karmi wypije;p

11 lata 8 miesiąc temu #734863 przez creatura
Jasiulku buziaczki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Suzi, szerokiej drogi i dużo snu dla Mikusia :blink:

Anafora, super, że Dominik polubił warzywka :side:

Dawno Uli nie było, Ula hop, hop, koniec wakacji :silly: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #734923 przez Azja
my juz po wizycie, nie jest tak zle jak sobie wyobrazalam w mojej bujnej wyobraźni :silly:
fizjoterapeutka super kobitka, starsza ale takie ma podejscie do dzieci ze szok, mlody nawet nie zaplakal a byl nawet w pozycji do gory nogami :)(nawet nie wiedzialam ze tak mozna ), mam z Jaskiem cwiczyc przez 3 tyg jak mi sie nie uda to po 3 tygodniach ona zacznie z nim cwiczyc , cwiczenia wzmacniajace miesnie brzucha i szyji
z tego co powiedziala to dobrze ze pediatra nas skierowala bo 4 miesieczne dziecko powiino juz dzwigac glowke i powiedziala ze niestety nieraz lekarze dopiero jak dziecko ma 8 miesiecy to wysylaja a niestety juz jest ciezko to wtedy cwiczyc

cwiczenia glownie ruszanie nozkami raczkami i takie nie wiem jak to nazwac przyciaganie glowki do kolanek, oczywiscie przy mojej asekuracji glowki i jak lezy na brzuszku to dlonie ma miec na plasko a nie na piastach, a i jeszcze powiedziala ze bardziej skreca na prawo wiec zabawki mu dawac na lewa strone i mowic do niego tez zeby patrzyl na lewa strone, i jak najmniej nosic na rekach tylko lepiej rozlozyc kocyk i bawic sie w tej pozycji,a i jeszcze podkladac poduszke zeby mial wyzej do dzwigania glowki,
o matko ale sie rozpisalam mam nadzieje ze cos zrozumiecie z tej mojej chaotycznej pisaniny :lol:

dziekujemy za zyczenia dla czteromiesieczniaczka Jasienka :)

a co do aniołów z tego bloga to nie pamietam dokladnie ile kosztuja ale cos w granicy 75 zl ,a lalka ta duza ok 150 zl zaezy jakie ubranie (niektorym moze sie to wydac duzo no ale jest to reczna robota )

ale narobilyscie smaka tymi ciastami :) ja jutro biore sie za robienie tortu na chrzciny, a ciasta zlecilam mamie i cioci meza, no moze ja zrobie szarotke bo to szybko sie robi

Dave dobrze ze listonosz Was nie minal :)

Anafora super ze Dominikowi smakuja zupki, ja dzis Jaskowi dalam do polizania jablko ale sie krzywil bo troche kwasne bylo

a i chyba musze na jakis czas zrezygnowac z nabialu bo przestalam malemu dawac biogaje i znowu ma pieniste kupki i wydaje mis ie ze to przez mleko i nabial :S

tak dlugiego posta jeszcze nigdy nie napisalam mam nadzieje ze Was nie zanudzilam :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #734933 przez Dave
Azja - dobrze, że nie ma jakiś poważniejszych problemów. Na pewno wszystko wyćwiczycie z Jaśkiem, którego buziakuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mateo uwielbia lizać jabłka :laugh:

Anafora - łapaj ciutkę energii :laugh:

Ja się chyba biorę za ciasto do tego malinowego, bo trzeba je mrozić i można je zrobić dzień wcześniej, więc mi pasuje :laugh: na jutro mniej roboty :blink:

A i zapodam Wam ciuchy od Młodeg i liczę na szczerość, czy może iść tak do chrztu czy mnie wyklną.

Zaraz wrzucam foty.

Tylko cholera nie ustrzeliłam takich luzackich butów do tego. Bo wszystko za duże :angry:

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #734960 przez kaikai
Ja tylko na chwilke bo maly daje mi wycisk

Dave spodenki super tylko koszulke dalabym biala lub granatowa ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka