- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
kaikai-przyjdzie pora,ze bedziesz nam tu kulinarnie doradzac:-)
uciekam spaac.
mam nadzieje,ze suzi z Mikusiem spia a kilometry uciekaja.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Miałam stresa, że pokarm mi się kończy, bo Adaś cały dzień się rzucał przy cycku, płakał okropnie. Ale po róznych bojach w końcu zjadł po kąpieli i śpi ładnie już 3h. Nie wiem, może coś zjadłam i smak mleka mu nie podpasował, może go brzeuszek męczył, bo prężył się przy cycu, sama nie wiem.
Czyżby moja @ znowu była fałszywym alarmem? 2 dni minęły i nagle cisza, nic się nie dzieje. Już nie wiem o co kaman.
Zrobiłam tą tartę, dochodzi w lodówce, bo spód musi zmięknąć a masa stężeć. Ale masa bombowa

- anafora21
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas jak zwykle pobudka po 6. Nie ma opcji dalszego spania, szkoda.. Wczoraj nocowała u mnie koleżanka, spoko było, bo mąż mnie wku**** niesamowicie i tak się starał, że aż obiad ugotował i kolacje zrobił.
Tak o ciastach piszecie, że i mi się zachciało. Wczoraj jadłam tartę z auchana z borówkami, MEGA!
Co do łapania nóżek to Dominik, niedawno zaczął łapać, aż zaczęłam się martwić, ale widać każdy ma swój czas. Chce już siadać. jak się go trzyma za ręce to podnosi się i siedzi. w Bujaku też się zgina żeby siedzieć. U nas mąż z nim ćwiczy ciągle siadanie, może nawet za dużo. Za to na brzuchu leżeć nie cierpi.
Tak rozmawiałyście o kaszy. U mnie jest problem bo Dominik ma plamy czasem na policzkach, były już dawno przed rozszerzaniem diety. Pediatra mówi, że to takie dziecięce rumienie atopowe. Jakoś tak, i że z czasem znikną. A ja już sama nie wiem. po jakimś czasie znikają, nie mam zielonego pojęcia czy to wina czegoś co ja jem ale chyba nie bo pojawilo się kilka tygodni po porodzie.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
zaraz lece piec biszkopty do tortu, powiem Wam ze ja ciasta piec lubie ale gotowac nienawidze, u nas raczej maz jest w tym lepszy no ale z racji tego ze ja jestem teraz w domu to niestety ja gotuje

Kaikai Jasiek wazyl tydzien temu 6700, jest duzy ale nie az tak, w ogole w ostatnim miesiacu malo przybral ale w sumie pediatra nic nie mowila ze za malo
czekam na zdjecia wypieków, to przynajmniej oko naciesze i moze w przyszlym tyg i ja sie skusze na upieczenie

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Dżonu boski

Ja tu od kilku dni staram się unikać słodyczy, a Wy atakujecie mnie tymi pysznościami z każdej strony

Jak ja chciałam, żeby tak noc już się skończyła

Agat, też nie wiem co z tym @, bo w ten dzień co napisałaś, wieczorem i mnie nawiedziło jednorazowe krwawienie,a potem cisza.... coś mi się wydaje, że moja płodność wdziera się z powrotem drzwiami i oknami

Suzi, dojechaliście? Dom stoi?

Dziś też uderzam do C&A i chyba jeszcze raz H&M zahaczę z kuponem, sasasasasasasa <zaciera ręce>
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dżon fajny chłopczyk

My właśnie z mężusiem jemy śniadanko a Emilka leży w bujaczku i oczywiście gada. Uśmiałam się z niej w nocy, bo jak ją odkładałam w nocy po karmieniu to za każdym razem jeszcze swoje dwa zdania już z zamkniętymi oczami mówiła i odpływała

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
azja-Ty sie nam pochwal pozniej tortem:-)
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
U mnie po wczorajszym wieczornym fochu na cyca jest już lepiej, młody dziś bez problemu wcina.
Zrobiłam wczoraj mannę na moim mleczku i pięknie młodemu podeszła i żadnych plam na buzi brak. Za parę dni spróbuję jeszcze raz podać kaszkę Nestle, choćby po to, by upewnić się czy to na pewno była reakcja alergiczna na składnik tej kaszki.
@ zaginął w akcji, ja już nie wiem o co kaman. Niecałe 2 dni krwawienia, miesiąc temu miałam to samo. Czyżby tak teraz wyglądał mój okres? Nie obraziłabym się

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
moj mlody ma drzemke, juz ponad godzine, nie moge wyczaic tych jego drzemek zazwyczaj z rana to spal tak po pol godz do 40 minut a dzis juz 1.15 i nie wyglada jakby mial zaraz wstac
Agat moze to jakis okres przepowiadajacy

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dżon fajny chłopczyk

My właśnie z mężusiem jemy śniadanko a Emilka leży w bujaczku i oczywiście gada. Uśmiałam się z niej w nocy, bo jak ją odkładałam w nocy po karmieniu to za każdym razem jeszcze swoje dwa zdania już z zamkniętymi oczami mówiła i odpływała

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Dzieki wszystkim za 3manie kciuków- baaardzo pomoglo

Ta pora do,podrózowania dla nas moze mnie przyjazna ale jesli chodzi o Malucha to strzał w dziesiątke a naet w dwudziestkę

Mikuś powoli odnajduje się w nowej-starej rzeczywistości , narazie z bezpiecznej pozycji na raczkach, ale nie ma histerii

Sorry ze nie napisze wiecej, tylko się zameldowalam, ale korzystajac z drzemki Mikiego lece ogarniac ten sajgon

To narazie