BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #743200 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka ładna, standardzik 2 pobudki :) mamy dziś z mężusiem 4 rocznice ślubu - trzeba to jakoś uczcić :silly:
No nasze kwietniowe chłopaczki to niezłe przystojniaki, Emilka się napatrzeć nie może, każdy się jej podoba :blink: Pogoda i u mnie beznadziejna, leje od rana a ja tak uwielbiam spacerki z Emiśką. Mam nadzieje, że przestanie padać bo jak nie to czeka nas dzień z nosem przy oknie - Emilka uwielbia patrzeć przez okno i w lustro.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #743202 przez anafora21
Dzień dobry,
Jaki śliczne te nasze dzieciaki !! Wstawię później zdj Dominika bo faktycznie raz tylko wstawiłam ehhe.

U nas dziś jedna pobudka ( WOW!!) po 4 ! Obudził się o 6.17 zrobił kupę poturlał się w łóżeczku i zasną. Wstaliśmy o 9.30. Może mu się już odmieni i nie będzie tak często wstawał..
Dziś chce dodać Dominikowi pietruszkę do zupy bo ciągle jedzie na marchewce ziemniaku i dyni. Patrze, że kasza poszła już w ruch. A jak manną podajecie?

11 lata 8 miesiąc temu #743216 przez Dave
Może w końcu te nasze dzieciaki zaczną jakoś normalnie spać. Skok się skończy i my odsapniemy.

Ilona - najlepsze życzonka :side: :side:

Młody ma drzemkę właśnie. Oczywiście nie notuję nic :dry: :dry:

Kurka muszę sprawdzić kiedy mamy szczepienie, ale o ile mnie pamięć nie myli chyba 02.10.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 8 miesiąc temu #743227 przez Magdalena9t
Ilonka wszystkiego naj :kiss: :kiss: :kiss: jak ten czas leci :)

Mój Tomek właśnie zerwał motylka , który wisiał na pałąku maty, jeszc :laugh: e jeden mu został :P łobuz jeden :laugh: :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #743235 przez kaikai
Moj to w ogole jakis dziwny, nie lubi maty,hustawki,lezaka nic :( posiedzi 5 min i krzyczy. Teraz jego pasja jest stanie na nogach i na glowie z pupa do gory. Zastanawiam sie czy mu kupic taki skoczek siedzonko ale mysle ze to bedzie kolejny zly zakup i strata kasy. Posiedzi 5 minut i bedzie znudzony.

11 lata 8 miesiąc temu #743255 przez Dave
moj to by tylko na rekach siedzial. maty nigdy nie lubil, ństatnio bujak tez fee, do usypiania sie sprawdza.

11 lata 8 miesiąc temu #743274 przez anafora21
Dziś dzień płaczu, marudzenia i złoszczenia się na wszystko. Masakros normalnie. U nas mata 5 min, bujak jeżeli się go zajmie to trochę posiedzi. Najchętniej to by cały dzień stał na nogach. Już momentami nie wiem jakie mu zabawy wymyślać. Pogoda u nas paskudna może temu tak marudzi.

11 lata 8 miesiąc temu #743351 przez Dave
fajny spacer za nami. mlody w spacerowce na siedzaco jak pan jechal. teraz drzenke zalicza,a my z Maja obiadek:-)

11 lata 8 miesiąc temu #743390 przez agat
anafora21 napisał:

Patrze, że kasza poszła już w ruch. A jak manną podajecie?

Ja daję zwykłą kaszę mannę błyskawiczną.

Dave napisał:

Kurka muszę sprawdzić kiedy mamy szczepienie, ale o ile mnie pamięć nie myli chyba 02.10.

My mamy 3.10 :) Dziś za to idziemy z wynikami badań i przez to musiałam zrobić z młodym kurs na miasto, bo tatuś zabrał wózek w drugim samochodzie :P Przy okazji odwiedziliśmy kolegów w pracy :) Młody zasnął mi w foteliku, więc wystawiłam go na balkon i może jeszcze pośpi, a ja w tym czasie obiad zrobię.

ilonah napisał:

mamy dziś z mężusiem 4 rocznice ślubu - trzeba to jakoś uczcić :silly:

Tylko, żeby z tego dzieci nie było :P :P :P
Wszystkiego najlepszego!

11 lata 8 miesiąc temu #743412 przez anafora21
Ilonah- Wszystkiego najlepszego:*

Dave- Dominik też wozi się w spacerówce, miałam trochę wyrzutów sumienia ( kręgosłup itd )ale w bujaku też siedzi

11 lata 8 miesiąc temu #743417 przez kaikai
cos wam pokaże :)

11 lata 8 miesiąc temu #743435 przez pauluska
W spacerówce w pozycji siedzącej wozicie dzieciaczki ? Bo my też wozimy się w spacerówce ale rozkładam na płasko i już sama nie wiem

11 lata 8 miesiąc temu #743451 przez patrycja280791
KAIKAI- slicznie twoj synuś sie obraca, moj tez juz od jakoiegos czasu tak robi wiec juz nie moge go samego zostawiac na luzku ,
a ostatnio polozylam go na podlodze na kolderce to jak weszlam do pokoju to juz lezal na parkiecie pod hustawka :)

11 lata 8 miesiąc temu #743472 przez Dave
Kaikai - super :woohoo: :woohoo: :lol: :lol:

Paula - tak w spacerówce, w gondoli to tylko jak zaśnie np. w domu to go mogę przełożyć, ale jak gdzieś jedziemy na spacer to do spacerówki. Tam już widzi co się dzieje i jest git. Nie rozkładam na leżąco, bo to za płasko dla niego. Nie wożę go nie wiadomo jak długo, więc myślę że spoko. Już jest na tyle silny.
Chyba Młodziak zaśnie, to go do gondoli przełożę :side: Ale póki co cos placze...... uciekam...

11 lata 8 miesiąc temu #743473 przez Magdalena9t
Kaikai ale sprawnie idzie Dawidkowi przekręcanie :blink: :) U Tomka podobnie, tylko czasem zapomina rączkę wyciągnąć :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka