BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu #830692 przez creatura
Jasiulku nasz, wszystkiego najlepszego w dniu 9 miesięcznicy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U nas trzeci ząb, Leos nadrabia :blink:

Od dzis w księgarniach i kioskach w każdy czwartek ukaże się książka z serii skandynawskie kryminaly :lol: aaaaaaaaaaaaaa :woohoo: jaram sie :blink: w prenumeracie wychodzi 10zl za tom- gratka :side: wsród autorów Stieg Larsson :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #830703 przez creatura
Agat, nowy awatarek i suwaczek - bomba :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #830705 przez Dave
jejku,jak tu sie ladnie zrobilo:-)

Crfo- nadrabiacie w tempie ekspresso:-)

agat,ilonka- nie wiem co to moze u Was byc. najbardziej pod alergie podchodzi, tylko na co??

spadam, juz 24 wybila.

dobranoc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #830707 przez Suzi
Agat, no nie poznalam kolezanki :cheer: :blink: :lol:

To ciekawe, ja tez chyba gdzies czytalam o tym ze ząbkowanie może nasilać odczyny alergiczne, oby to bylo to, bo juz nie mam pomyslu na tego mojego biednego upiorka :huh:

Straszliwa zimnica u nas,a wietrzysko potęguje ziąb. Jak wracalam z pilatesu ( pasi mi PASI :woohoo: ) to myślalam ze nie dojdę, tylko zostane po drodze w charakterze pomnika z lodu.... :cheer:

Dobranoc... :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #830719 przez Dave
dzien dobry

4.57 a ja jeszcze/juz nie spie!!!!

11 lata 3 miesiąc temu #830729 przez ilonah
Dzień dobry
Dave- jak to jeszcze/już nie śpisz? Czy to znaczy, że wogóle nie spalaś? Nie gadaj :cheer:
Ja już w pracy, ale miałam kryzys myślałam, że nie wstane tak mi się nie chciało. Emi także już wstała a w nocy standardzik dwie wyuczone pobudki na cycy. Jak cudownie, że jutro sobota i pośpie przy dobrych wiatrach z godzinkę dłużej :P

Miłego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #830736 przez agat
A tak mnie jakoś na zmiany natchnęło, Leosiowe liczydło zębowe mnie zainspirowało :)

Nocka spoko, parę min po 7 smród wstał, ale jeszcze pobuszował w łóżeczku przez pół godz.

Krosty na plecach jak były czerwone tak są :/

11 lata 3 miesiąc temu #830777 przez kaikai
Czesc

Buziaczki dla Jasia :) :):)

Dawid tez ma krostki na buzi tylko mu sie robia od sliny, tak mysle.

11 lata 3 miesiąc temu #830828 przez Azja
dzien dobry

dziekujemy raz jeszcze za zyczenia :)

my dzis pospalismy ze hoho, Królewicz obudził sie po 7, takie miałam oczy :cheer: jak zobaczyam na zegarku która godzina :) zaliczylismy juz nawet laboratorium, Jaskowi robiłam morfologie zeby to cholerne zelazo sprawdzic, mam nadzieje ze juz jest na odpowiednim poziomie ;)

Jasiek całe szczescie nie ma zadnej wysypki, czasem mu sie zrobi kolo ust, ale to bardziej od sliny, ;) a w ogole w kwetstii zebów to u nas toatlny zastój, 2 zabki i tyle, z miesiac temu zrobiła sie dziurka na dwojce ale do tej pory ząb nie wyszedł, gorzej bedzie jak zacznał wyłazic wszystkie naraz ;)

Dave Ty nocny marku co robisz po nocy ?? B) :P

11 lata 3 miesiąc temu #831280 przez Azja
hop hop gdzie sie wszystkie mamuski podziewaja co tu taaaaaaaaaaaakaaaa ciszaaaaaaa :P

odebrałam Jaskowa morfologie, wyniki lepsze ale jeszcze zelazo ponizej normy, we wtorek do lekarza, zobaczymy co powie :S

w jakich produktach jest duzo zelaza?? i co jesc zeby sie zelazo lepiej wchłaniało?? ktoś wie??

11 lata 3 miesiąc temu #831289 przez Dave
Hallo,

Jestem ja, ale na chwilę. Mateo znów serwuje nocne pobudki więc nie sypiam. Dziś miałam fatalny dzień - wykończone fizycznie i psychicznie. Normalnie nie pamiętam żebym się tak fatalnie czuła. Chyba ta pogoda też ma wpływ.

Azja - dobrze, że wyniki lepsze, ale jeszcze praca przed Wami. Poszukaj w necie, bo ja to dziś nie kontaktuję żeby coś doradzać itp.

P.s. jutro chcę na śniadanko Młodemu zaserwować paróweczkę :)

11 lata 3 miesiąc temu #831291 przez Azja
Dave wykonczysz sie :( podrzuc komuś dzieciaczki na dzień i odpocznij, bo długo tak nie pociagniesz B)

11 lata 3 miesiąc temu #831294 przez Dave
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.

Na dodatek na pokładzie mąż z katarem :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

dziś go zapytałam czy mam go z notariuszem umówić, żeby testament spisać :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #831299 przez agat
Dave bidulko ty nasza :(

Azja, na pewno żółtko i mięsko dostarcza żelazo, natka pietruszki też.

Ja mam dziś jakiegoś powera dziwnego. Mąż jak wyszedł o 8 tak wrócił na pół godz po 17 i znowu wybył (pępkowe u kolegi), ale jakoś i tak dużo siły mam. Wzięłam się np za rozmrożenie lodówy, bo szron wyłaził już z zamrażarki. Akurat pogoda w sam raz by mrożonki na balkon wynieść. Jeszcze mi zostało zapakować jadło z powrotem.

Skóra Adasia mnie niepokoi coraz bardziej :( Szorstka, jakby ją ktoś ze 3 razy szczotą ryżową przejechał, plus te krostki... Nie mam pojęcia co to a do lekarza dopiero w poniedziałek (niby na weekendowy dyżur bym mogła iść, ale ani go to chyba swędzi ani boli, więc już poczekam).

11 lata 3 miesiąc temu #831334 przez kaikai
Hej

zelazo to zoltko, mieso czerwone, fasolka szparagowa, burak, chyba szpinak generalnie wszystko co ciemna barwe ma, ja dodaje do wszystkiego odrobine oliwy bo przy tluszczu witaminy lepiej sie wchlaniaja, kasze tez maja duzo zelaza z mlekiem podawac bo tluszcz ma.

Dave moj juz wcinal parowke, wiem ze nie jest super zdrowa, ale w tych czasach malo co jest zdrowe. Parowka byla z sokolowa z szynki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka