- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

A Miki pija Humanę SL ( sine lacte - bez mleka ) czyli wyrób mlekopodobny

Poszalalam dzis w centrum handlowym

W moim ulubionym Orsay kupilam sobie fajną kurteczkę na wiosnę i sprawdzone legginsy (kupilam jedne jesienią a tak sie fajnie noszą, ze jak dzis zobaczylam to od razu jak sęp sie rzucilam na nie i jeszcze jedną parę mam

Agat, co za wirus sie czepnął

U mnie w gimbazie dzis bal gimnazjalny

Dzis jako ze szlalam we swiecie, dyzurował tata i chyba chciał mi "pokazać"ze Mikuś moze chodzić wczesniej spać i "możemy"mieć wolne wieczory....
Wykąpał synka juz o 20, synek zjadl ladnie mleczko i pieknie zasnął jak anioł. Tata dumny jak paw.....po pół godzinie syneczek obudził się rzeski i radosny jak poranek gotowy do dalszej zabawy, rozdawał usmiechy na prawo i lewo, zagadywał wszystkich a szczegolnie mnie ktora wrocilam marząc o odpoczynku i kolacyjce i tatusiowi mina zrzedla i rece oraz pawi ogonek opadły

Z tego co widzę na ekranie "niani szpiega" dopiero teraz Mikuś zajął należne miejsce w łożeczku

ilonka spokojnie, z pewnoscią Emisia do przedszkola łysiutkiem nie pojdzie

Fajnie macie z tym jedzonkiem, ktore wasze szkraby probuja coraz chętniej. Miki ladnie je, ale coz jak w kolko to samo

U nas sypie śniegiem solidnie i mroz -12

Dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Mąż mi zrobił herbatkę z sokiem z czarnego bzu, kanapki z czosnkiem i grzane wino

Ja ostatnio w smyku kupiłam Adasiowi 2 czapki zimowe (po 5 zł były) i komplet bodziaków. A w C&A online też bodziaki na lato - 5 szt za 30 zł. Myslałam, że będzie jakiś szit, ale fajna bawełna i miłe w dotyku. Nie mogę coś stronki otworzyć, bo bym pokazała.
A i jeszcze na fejsbuniowej grupie zamówiłam kolejne parę szt ciuszków

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Emi z wielką radością i zainteresowaniem zajadała kanapeczki, nawet dostała kawałeczek naleśnika bo mężuś miał ochote i zrobił je na śniadanko dla nas (

Buziaki dla Mikiego z okazji ukończenia 9 miesięcy

Leoś gratulujemy zębolka

Miłego dnia

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Adaś też dziś dostał kawałeczki mojej kanapki

Nie mam pomysłu na obiad, apetytu też nie, także chyba nie zamierzam nic robić, mąż też ma ręce. Tym bardziej, ze jeszcze śpi :/
O 14 ma jakiś mecz, wiec chyba pojadę z młodym do rodzicow, może chociaż tam będę mogła chwilę polezec pod kocykiem.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
buziaczki dla Mikusia

Leosiowi gratuluje zęboka pierwszego

ja dzis wrociłam przed 2 do domu, tak miło sie siedziało ze nawet nie widziałam jak czas zleciał

u nas zima na całego, biało, snieg cały czas sypie, -12, pieknie to wyglada, ale przez okno, bo na dworze zimno

mam dzis lenia, nie chce mi sie obiadu robic, M ugotował rosół i chyba dzis tylko u nas obiad jednodaniowy

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mikuś -jubilat dnia dzisiejszego dziękuje e-ciociom za pamięć o jego kolejnej miesięcznicy

Sypie u nas wściekle, no i mroz, zima na calego sie rozpanoszyła, ehhh

Policzki Mikusia pogorszyly sie miedzy innymi przez mróż, bo 2 dni siedzi w domu i jest lepiej a jakwychodził to wracal z buraczkowymi plackami, ktore dluuuugo zostawały takie z zimnych - rozognione. Delikatniutki ten moj francuski Pieseczek

Szykujeemy sie do odwoedzin dziadkow, Mikuś pracuje nad kondycją juz drugą godzine

A jak u Was? Spacerujecie?
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Adaśko jak na razie grzecznie śpi, mam nadzieję, że nocka będzie spokojna. A, miałam się was zapytać już wcześniej? Czy wasze dzieciaki też tak wędrują do góry w łóżeczku? Ja mogę mojego głowką w połowie łóżeczka położyć a po godzinie i tak czupryna w szczebelkach

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
agat-kurka trzymaj sie:-)
Mateo tez tak wedruje. a i czesto she w rog lozeczka glowa wbije. chyba tak nasze dzieciaki lubia miec glowke opatulona.
suzi-ja kurka z moimi mam czasem problem wyjsc. Mati przez poludnie spi i nie zawsze uda sie wyjsc. Maja dzis z tata byla. a u nas tez taki wietrzny wygwizdow, jak wieje to przy tych tempkach siedze w domu. za to kolderki pol dnia sie mroza:-)
ja tez dzis szybko w lozku, jakos mi sie przed kompem nudzilo,maz cos tam sobie dziala (jutro znow do pracy idzie!!!!!!! jak dorwe jego kierownika tak udusze golymi rekami. Maja mi sie w nocy budzi i wola ze teskni za tata, nie chce zeby byl w pracy itp. masakra), Mati spiocha ladnie. arrenal butelkowy przygotowany, ciekawe jaka bedzie nocka.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mikusia raczej w dół łóżeczka ściąga, ale on ostatnio nałogowo sypia nocą na brzuszku, może dlatego

Dave, mtślisz ze to wyłącznie "sprawka" kierownika....? Moze Ci małz w pracę ucieka?

My dziś poświętowalismy, wszystko się ładnie udało, Miki był uroczy

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emi raczej grzecznie ogólnie śpi i nie wędruje po łóżeczku, ewentualnie od jednego boku do drugiego się przesuwa ale to przez to, ze na brzuch się przekręca.
Agat bidulko, zdrowiej szybko. U nas angina szaleje podobno więc może i do Was dotarła.
Dobranoc lecę spać bo jutro do pracy a nie wiadomo co nocka przyniesie.
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nocka jednym słowem fa-ta-lna. Jak przespałam ciurkiem 2 godziny to max. Emisia strasznie niespokojnie spała i ciągle się budziła, wzięłam ją do nas do łóżka bo bardzo się wtulała we mnie i nie chciałam jej takiej bidulki do łóżeczka odkładać w związku z czym spałam praktycznie w jednej pozycji i szyja mnie boli. Mierzyłam jej w nocy temperature bo mi się ciepła wydawała ale na szczęście gorączki nie miała. Po pracy skocze z nią do lekarza niech ją zobaczy bo i tak miałam iść na kontrolę po 9 miesiącu bo jak Wy pisałyście, że lekarka kazała się pokazać to mój mężuś stwierdził, że my też pójdziemy

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas nocki ok (mam nadzieje ze nie zapesze) mama jedna pobudke na mleczko, czasem Jasiek sie kokosi jak nie moze zlokalizowac smoka, wtedy musze wstac i podac Ksieciuniowi i dalej odpływa

a co do wiercenia to Mlody tez jakby mogł to by spał na szczebelkach nieraz to tak sie wtuli w ochraniacz ze az sie boje zeby sie nie poddusił, a pozy przy tym nieraz ma takie ze hoho, wczoraj spał w poprzek łóżeczka, a dzis w nocy jak zagladałam do niego to spal z głowa w nogach

Agat zdrówka, oby to nie była angina, Ilonka zdrówka tez dla Ksieżniczki Emisi

Suzi ale kusisz tez bym karpatki zjadła

wczoraj byli znajomi z 6,5 miesiecznym synkiem wazy 8,5 kg, a Jasiek 9 kg nie bylo widac roznicy, nawet Dzon taki drobny sie przy nim wydawał, chłopczyk jest na piersi a lekarz im powiedział ze ma kg nadwagi, niewiedziałąm ze na piersi dziecko moze miec nadwage,

Misio "drzemkuje" moze bym cos ogarneła ??
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

U nas dziś mróz zleżał, tylko -3, więc będzie króciutki spacer lub sankowanie, jak malutki wstanie

Agat, oj, niedobrze to brzmi. O której masz wizytę?
Azja, ale jak to, że ma nadwagę??? Ja to z ciekawości w siatce sprawdziłam i wychodzi, że ten dzidziuś jest na 75 centylu. Większość z naszych kwietniowych maluchów jest na 75 centylu i jeszcze nie usłyszałyśmy, że nasze dzieci mają nadwagę. Lekarz musiał być przewrażliwiony

Ilonka, oj, współczuję iść do pracy po takiej nocy......
Suzi, but please....... 3 kawałki..... to ma być upodlenie..... chyba, że miałaś te kawałki 10cmx10cm

Dzisiaj i chyba też jutro, ale nie jestem pewna, w C&A online jest czyszczenie magazynów. Towar już przebrany, ale można wyrwać sztruksy za 19zł lub zestaw 2 par spodni dresowych też za 19, obie rzeczy przecenione z 54zł

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Spodnie i dżinsy/111296/1
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Spodnie i dżinsy/111523/2
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

creMoniu, Mikuś dziekuje

Nie kokietuje

Co do wszystkich innych słodyczy umiem być twarda i nie biore wiecej niz trzeba, ale karpatka..................
U nas nocka srednia, Mikuś sie podwiercał, kwękał, w końcu o 3.30 zjadł mleczko

Trochę pokasłuje i czasem kichnie , no nie wiem alenie wychodzimy juz od 3dni