- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

No oprocz mua, bo moje everyono spi sobie smacznie w lożeczku i "pójdzie "na spacer jak sie wypsi

Aaa, no i jako pełnoprawny bliźniak Leosia, wczoraj uraczył mnie nową sylabą - "Ma-Ma"

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Teraz piekę ciasto w razie jakby ktoś mnie jutro chciał nawiedzić

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Agat troche dużo tych mozliwych alergenów Ci lekarka podała, bądź tu człowieku mądry i co tu wykluczyc

ja sie naczytałam o tych alergiach, a dzis i Jasiek miał czerwone policzki (mam nadzieje ze to po spacerku, bo zapomniaąlm go kremem posmarowac )a nie zadna alergia

bylismy dzis u lekarza z wynikami morfologii, lekarka powiedziała ze juz jest dobrze ale zeby jeszcze przez miesiac dawac żelazo, pytałam o sok z buraków, powiedziała ze jak bedzie chciał pic to jak najbardziej mozna podawac :)zaczac od łyżeczki, wiec jutro bedziemy robic próbe

Creo co do fotelika, to chciałabym jak najszybciej zmienic, bo Jaskowi jest juz ciasno, a jeszcze jak sie naczytałam o tych wszystkich fotelikach to wydaje mi sie ze Jasiek nie jest bezpieczny w tym w którym teraz jezdzi, co prawda duzo nie jezdzimy, ale nie chce tez zeby Mody sie zniechecil do jazdy przez ten fotelik w którym teraz jezdzi, bo troche sie złosci ze mu ciasno

a w ogole jaka tu cisza ostatnio

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

mnie Jasiek ostatnio wykańcza przy zmianie pieluchy

dzis podczas mycia pupci zaczał robic siku, jaki był zdziwiony skad ta fontanna leci

jutro moja mamcia ma wolne i przychodzi na "zabawy z wnuczkiem", Jasiek przy babci jest normalnie aniołkiem, nie wiem czy ma mnie po prostu dosc czy babcia ma na niego takie dobry wpływ, a ja korzystajac z okazji ide załatiwc becikowe i moze do jakiegos lumpka wskocze

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Mnie od trzech dni bolała głowa i siły na pisane nie miałam. W pracy też mnie papierologią zawalili i nie miałam czasu ani na czytanie ani na pisanie.
U nas katarek już się kończy, policzki także już nie są czerwone, ale i tak do lekarza idziemy z Emi w czwartek, niech ją osłucha, oglądnie i pomierzy.
Nie chce się chwalć ale Emisia mówi już mama, tata, baba, pa-pa, bam (jak coś wyrzuci) oraz ma (w sensie nie ma)

No sporo tych możliwości Agat lekarka Wam zapodała, powodzena w szukaniu przyczyny

Dave niech moc będze z tobą

Zmykam spać, dobranoc
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
a tak wogole to od wcorat Mateo ma katar:-( a mnie od wieczora tez cos chce zlapac.
wiec zmykam.
dobranoc
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A czym Cię wykanczają psychicznie? Bo fizycznie to sobie wyobrażam ale psychicznie?

Azja, u nas rowniez sajgon i meksyk z przewijaniem i ubieraniem, po prostu siodme poty juz na mnie biją w trakcie, z wysilku i złości

Mam takie myśli czasami ze chyba trzebaby klienta spętać albo ogłuszyć czymś, zeby moc go spokojnie przewinąć czy przebrać. A sprytny i zwinny jest jak piskorz, nie dość ze się wije i ucieka, to jeszcze zrzuca wszystko co sięgnie i najczęściej są to niezbędne mi przedmioty, więc nie dość ze go musze trzymac to jeszcze z podłogi jednoscześnie zbieram roźności

Co do mowy, Miki mowi oczyiwśxie swoją pierwszą sylabę "BABA" czasem jest "PA-PA" no i doszla "MA-MA" i pojawia sie coś na ksztalt "NIE!"

To NIE , oCzywiście wysłuchał ode mnie bo to slowo często słyszy podczas wzmiankowanego przewijania i przebierania, ale i podczas jego eksploracji terenu kiedy tym komunikatem probuję odwieść Misia od lizania butow, grzebania w psiej misce, probowania szczotki do wc lub trzaskania szufladami tudzież przegryzania kabli elektyrycznych, uffffff

Co do alergenow, u nas potwierdziły sie moje podejrzenia co do jabłka

Aaaa, nomi mialam Wam powiedzieć, ze miał takie suche zaczerwienione placki na pleckach i brzuszku. Posmarowalam mu je ni mniej ni więcej tylko MALTANEM, bo mi został i leżał sobie w łazience. Na drugi dzień plecki i brzuszek były O NIEBO lepsze. Moze to przypadek, ale efekt podoba mi sie

Juz jest jutro

DROGA SOLENIZANTKO DNIA DZISIEJSZEGO- AGATKO przyjmij zyczenia wieeeelu wspanialych chwil w rodzinnym gronie, jak najwolniej plynącego czasu na urlopie

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z naszym uczuleniem nic nowego, tzn nowe krostki są, na brzuszku wyskoczyły :/ Jestem w kropce i nie wiem za co się wziąć :/ Jabłka na razie nie podejrzewam, bo od kiedy ma te uczulenia soczek jabłkowy pił ze 2 razy, a ostatnimi dniami w ogóle. Nie wiem, no może kupię dziś to Bebiko HA i zacznę od tego. Po kilku dniach na nowym mleku powinna być już zauważalna różnica, prawda?
Suzi obsługujesz jeszcze Mikiego na przewijaku na wysokosci? Tu hardkorówo

Ładny dzionek się zapowiada, spacerek trzeba uskutecznić

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Dawid tez duzo juz mowi, ma to chyba po tacie;) oprocz mowy po chinsku to mowi mama, tata, baba, nie, papa, opa. Chodzi juz sobie powoli przy chodziku pchaczu, wyciaga rece do nas i ostatnio gryzie u wszystkich kanapy i lize podlogi.
Z przewijaniem tez jest meksyk.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ilonko pokaż nam laleczkę

Pospacerowaliśmy sobie, Adaś z apetytem zjadł krupniczek i teraz szaleje.
Zachrypnięty jest :/ Nie kaszle, kataru i temp brak, tylko ta chrypka :/
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agat dla Ciebie również wszystkiego najlepszego

Emi dziś grzeczna jest niesamowicie, ale za to w nocy dokładnie parę minut po 24 stwierdziła, że pora rozpocząć świętowanie i przez godzine wariowała w łóżeczku, wstawała, siadała, gadała, klaskała i bawiła się na całego a mi się tak spać chciało, że myślałam, że się popłacze. Ale za to później jak zasnęła to dopiero ja ją obudziłam jak do pracy sie zbierałam

A to dziesięciomiesięczna Emilka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.