BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #807483 przez Olka!
Darika takie wpatrzone oczyyyy możne w telewizor ?

A włosyyy no zmiana, zmiana tak kawałek za uszy ścięte i odświeżony kolor :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #807485 przez tysiiiak
Daarika haha dobre dobre :D ranska na molo :P :S hmmm no niewiem na co patrzy Klaudia ale Kuba to zawsze tv szuka więc i to obstawiam :P
Ślicznotka :) jaki kwiatuszek fajny :) jaka ona duuuuża :)

11 lata 4 miesiąc temu #807488 przez Alex_87
Anabelle a te wkładki do otulaczy coolmax sa dużo bardziej chłonne od tych zwykłych? W sumie zdecydowałam się już na ten otulacz i dokupię sobie kilka wkładów, tylko jeszcze zastanawiam się które te wkładki wybrać, w sumie to mogę wziąć ze 2 zwykłe i ze dwie coolmax. Tylko nie wiem który rozmiar M czy L, Zuzka waży teraz 8700...

Darikaa ale Klaudia rośnie :D

Kurcze my chyba musimy po nowym roku kupić fotelik, niby główka jeszcze nie wystaje, ale już prawie (ze 3 cm brakuje) ale nie podobają mi się że pasy są jakoś tak za nisko już...a niby fotelik do 13kg, ciekawe które dziecko z tą wagą by weszło do tych fotelików :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #807489 przez Gusia
Ha mamy zabka !!!!!!
Prawa dolna jedyneczka, juz kłuje :D
Ja jednak mam złote dziecko bo ząbek wyszedł bez żadnych ekscesow :)
Ale jestem szczęśliwa !!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #807490 przez tysiiiak
Gusia super ;) ! gratuluje :) nie chcę Cię jednak straszyć ale u nas dwa pierwsze ząbki to była niespodzianka a teraz zgrzyt i lament :( oby u was pozostało grzecznie :)
Aaa niewiem czy doczytałaś ale znaleźliśmy mieszkanie :)

11 lata 4 miesiąc temu #807491 przez Olga60
Klaudusia śliczny MOTYLEK :kiss: ach te córcie majowe, same ślicznoty :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #807494 przez ewela86
tysiak super!!! gratulacje przeprowadzki :)

Darika Pięknotka mała z Klaudusi! Oczka ma boskie! Ja stawiam że patrzy na jedzonko :silly:

gusia gratulacje ząbka!!!

dobra idę spać choć jeszcze mi się nie chce, ale pewnie o 1 pobudka na jedzonka i pewnie od 5 włączy się kręciołek:)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #807496 przez Daarikaa
Gusia gratulacje dla kolejnego zębolka:)

Tysiiak, Olka bingo!! tak Klaudia patrzy tylko w tv hehe szkoda ze nie w mame :silly:

alex ja tez sobie nie wyobrazam jak 13kg dziecko sie w nich miesci :)

Ewela hehe w jedzonko tez tak patrzy zwlaszcza jak my cos jemy bo na swoje to patrzy ale z obrzydzeniem :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #807504 przez Alex_87
Darika a stawiałam, że to będzie coś bardziej zaskakującego niż TV :D a pomyśl co będzie na wigilii, jak wszyscy będą jeść :D Zuzka to chyba pościąga obrus, żeby tylko coś dostać :D

Gusia gratulacje ząbka, czy są jeszcze jakieś majowe dzieciaki bez zebów? Czy tylko moja Zuza ostała się jeszcze dziąślakiem? B)

11 lata 4 miesiąc temu #807508 przez Gusia
Tysiak doczytalam , tylko jestem pod takim wrażeniem ze napisałam tylko o ząbulku a nie skomentowalam Twojego nowego M :D
Super cieszę sie bardzo a juz myślałam ze moze w Brzeznie, a tu czytam ze w falowcu ale w sumie to tez blisko mojej dzielni :)))
Faktycznie blisko do plazy, oj Kubulek latem bedzie strzaskany na machoń , będziecie sie smazyc całe lato na plazyczce ;)
ZAZDRASZCZAM :D

11 lata 4 miesiąc temu #807509 przez Anabelle
Alex
Rozmiar M jest mały moim zdaniem. Zuza waży prawie 9 kg, mój Antek 10kg i nosi L.
Coolmax nie są bardziej chłonne od mikropolara. Mają taką samą ilość mikrofibry ale! ;) Ostatnia warstwa w coolmax to chłodna, miła siateczka - zapewnia lepszą cyrkulację powietrza, nie barwi się tak jak mikropolar i kupka wpływa pod siatkę. Mikropolar bardziej izoluje od wilgoci, ale Antek jak mi zrobił rzadszą kupkę to bardzo łatwo po tym płynie. Siateczka przypominała mi białe pampersy ;)
Ja wolę coolmax bo chłonność taka sama, ale siateczka utrudnia przemieszczanie odchodów stałych.

Co do fotelika to u nas podobnie - głowa jeszcze nie wystaje, ale zostało ok 3 cm. Antek bardzo ciężko wchodzi w barach, ale mam nadzieję przebidować do wiosny - wszędzie piszą, że nie zaleca się przesadzać dzieci przodem do kierunku jazdy przed rokiem, bo mają za słaby układ kostno-stawowy.

11 lata 4 miesiąc temu #807510 przez Anabelle
My też bez ząbków, a za tydzień 8 miesięcy stuknie :)

11 lata 4 miesiąc temu #807513 przez tysiiiak
Na obrońców w tym najdłuższym falowcu :P Będę miała duuuuuuużo sąsiadów ok 6 tysięcy :S

11 lata 4 miesiąc temu #807515 przez Alex_87
Dobra Anabelle już Cię nie męcze z tymi pieluchami tylko kupie i wypróbuje, no bo wzory mają boskie więc pewnie na jednym się nie skończy, ale dopiero w styczniu bo przed świętami to by mnie mąż zabił :D

Co do fotelików, to też przemawia do mnie to, że jednak do roku bezpieczniej jest wozić tyłem do jazdy, narazie ustaliliśmy z mężem że poczekamy jak już będzie na styk, chociaż w barkach ledwo co wchodzi, ale, że jeździmy tylko po mieście, więc jakoś może przetrzymamy, na wiosnę pewnie będzie więcej wypadów w trasę.

dzisiaj miał być romantyczny wieczór z mężem ale zadzwonił kolega, żeby mąż przyszedł za niego na służbę, bo on musi jechać z synkiem do szpitala (miesiąc starszy od Zuzy), mam nadzieję, że to nic strasznego, bo wiem, że mały ma kłopoty z sercem...

Dobra idę spać

11 lata 4 miesiąc temu #807517 przez Anabelle
oj wzory są cudne :D

ja się musze zapisać do wodnego klubu bobasa

dobranoc! :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka