- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
Kamyczka, ja juz po depresji....daje mu nawet buleczki z czekolada, lepsze to niz nic:)) wszystko chce trzymac w raczce. Gryzie na male kawalki, ale nie umie polykac wiec wszystko wypluwa, ehhh szkoda gadac...
Mamamuminka, sliczny Mironek
Maksiu, Blazej to maly Cristiano Ronaldo, fajna fryzurka!
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Duzo rozumie, wogole mnie, jak mowie mu ze ma poszukac tatusia, to idzie go szukac, lub na haslo autobus sie rozglada i wyciaga paluszek....ale nie mowi. Ostatnio zaczal powtarzac "nie ma" moze to jakis krok

Umie pokazac jaki jest duzy i silny, fajnie to wyglada. António zeby sie pochwalic wsrod rodziny, znajomych nauczyl sie pytac go o to po polsku!!!! Hehehe
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Bidol no to super że takie fajne ciuszki udaje Ci się znaleźć w lumpku. Ja ile razy bym nie poszła to i tak zawsze wyjdę z niczym. Twój inhalator wygląda rewelacyjnie

Ja w tym roku planuje dwa kombinezony. Jeden już mam dwuczęściowy. Spodnie miałam po córeczce kuzynki a kurtkę ostatnio dokupiłam. A drugi jednoczęściowy. Na razie rozglądałam się w smyku i parę ładnych widziałam ale niezbyt ciepłych. Te co pokazywałaś na allegro wyglądają na porządne.
My szczepiliśmy na pneumokoki - 4 dawki. Ale po roku jest mniej.
Maksiu smutne to co piszesz o tej ciotce...nie rozumiem jak można żałować takiemu maluszkowi. A Błażejek wygląda super:)
Krecik no to powodzenia dla siostry

ME fajnie że jesteś

Majówka ale wam dobrze

Kamyczka super że Dominik tak dobrze zniósł szczepienie

To już 12 a ja jeszcze kawy nie piłam

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Majowka powien ci ze moj tez malo mowi ale teraz od kad ma aparaty to jest tak powazny ze nie wiem, na wszystkoa mowi brrr ale najlepsze jest ze rozumuje wszystko, np uslyszy ze ktos chce wyjsc to on pierwszy przy drzwiach, powiem mu ze ma zaloZyc czapke zaklada a uz tak smiesznie to wyglada, ostatnio zakladal buty meza ha i skubany wie ktory na ktora noge Czasem uda mu sie spodnie zdjac:-)
Aj co do ciotki to mam jej dosc blazeja to traktuje jak by byl trendowayy ja wie ze on potrafi broic ale to jes dziecko do holery maks tez broil i co to jest ich pupilek, czasem to aman ochote usiaisc i plakac, dzis mu drzwi przwd nisem zamknela to powiedzialam chodz bo tam cie nie chca traktuje cie jaj jakiegos tredowatego, nie wiem czy to slyszala czy nie ale szkoda slow,
A blazejowi idzie gorna 2 i jedynka ake troche dziwnie bo ne dwie jedynki tylko odwrotnie,
a powiedzcie mi czy jest t bobas ktory sam nie chodzi czy tylko my jeszcze zostalismy no i co sie dzieje z Sandra,,mlodamama''
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
Od początku. W nocy z czwartku na piątek Kuba wymiotował. No i się zaczęło. Przyniósł jakąś jelitówkę. W piątek prawie cały dzień spał. W sobotę było lepiej, ale wymiotować zaczął Mati. Na szczęście szybciutko zaczęłam podawać mu elektrolity i on, w przeciwieństwie do Kuby, szybko wydobrzał. W poniedziałek ścięło B po pracy. A w nocy z poniedziałku na wtorek mnie. Wczoraj cały dzień prawie leżałam i spałam. Do tego Kamil po powrocie ze szkoły i treningu dołączył do naszego szacownego grona. Totalna masakra

Poza tym od piątku do niedzieli Kamil miał zawody. Niektóre widziały na FB. A dla pozostałych - Międzynarodowy Puchar Nadziei Olimpijskich w Czechach. Zawodnicy z najodleglejszych zakątków się zjechali. Kamil zdobył brązowy medal na 500 mm i srebrny na 200 m. Także cały weekend miałam laptopa otwartego na stronie z wynikami, bo były podawane na bieżąco. A każdego dnia miał po trzy starty (przedbieg, półfinał i finał). Także nerwy były, no ale potem mega dumni byliśmy. No i jesteśmy nadal. Naprawdę to dla niego ogromny sukces. Mieliśmy do niego jechać w sobotę wieczorem, ale nasze rzygające dzieciaczki zmieniły nam plany

Dzisiaj doglądam Kamila - śpi i dochodzi do siebie - i odpoczywam troszkę, bo jeszcze żołądek mnie pobolewa troszkę.
Przepraszam Was, że nie zdążę odpisać wszystkim, ale nie mam naprawdę jak

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Co do kurtek to mi sie podobaja taki
allegro.pl/92-nowa-kurtka-zimowa-minoti-...-uk-i3548643406.html
Ale to raczej nie na moja kieszen, chociaz jak maly by dostal te swiadczenie pieleg acyjne czyli te 530 a mam nadzieje ze teraz juz dostanie,to mu kupie bedzie miec raz a pozadna
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Olga jak przygotowania do weekendu w Kołobrzegu

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Az w szoku jestem ze jestem pieresza u nas od dwoch dni odcinanie. Pepowiny tzn maly dpi w lozeczku i tak przed wczorwj tzn z wtorku na srode spal do 23 bo mama schizy diostawalaze maly moze sie udusic, a z srody na dzis spal do 2 .30 ha ha juz dluzej pogoda do kitu a i w domu znowu mialam wojne bo ciociw z wujem do knie pretenske zr maly nievdostal. Antybiotyku
U
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Krecik Stas chyba tez niczego sobie i lobuzuje

ME oj biedactwa, zdrowiejcie

Majowka to Lukas nie mowi nic jeszcze? Moze to przez dwujezykowosc, u nam Miro po polsku duzo mowi i rozumie, ale po finsku prawie wcale, wiec my mamy chyba bardziej skomplikowane wychowywanie naszych dzieci niz dzieci z polskich malzenstw... A dlaczego jedzeniowo macie problem? Nie przemeczaj sie za bardzo

Bidol my pneumokoki mielismy chyba 3 razy. Leki niestety kosztuja, dobrze ze nie choruja dzieciaki gorzej, bo taka dobra wyplata przy gorszych chorobach to czasem za malo...
Maksiu nam tez dziwnie zeby ida, mamy juz dolne i gorne 1,2 i 4 - to juz chyba trzonowe, a klow jak nie widac tak nie ma. My juz chodzimy i to nie za raczke tylko sam, jak probuje go zlapac to mnie odpycha cwaniak maly. Nie przejmuj sie, na wszystko przyjdzie czas

Anna to chyba to samo co my mielsimy podczas naszego pobytu w Polsce, wszyscy po kolei... Wspolczuje bardzo

Ja wlasnie uspilam Mirona, pije kawke i odpoczywam, bo ostatnio cos sil nie mam. A tu znowu cala sterta prasowania na mnie czeka i nie wiem jak sie za to wziac teraz... Na dworzu nie bylismy od kilku dni, bo pada, cisnienie dobija... Ach, szkoda slow.
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-