BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #749972 przez maksiumama
kochane dziekuje za dobre checi, kuzynka ma mi cos pozyczyc wiec problem z glowy, a u mnie dzieciaki sie bija. ze czasen nie man silyi wychodze z pokoju poprowlstu
zdrowka dla chorowitkow

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #750192 przez Olga
Hej dziewczynki.My już na spokojnie w domku,podczytywałam was,ale zapomniałam hasła i nie mogłam się zalogować,żeby odpisać.Weekend był super,pogoda była śliczna,wcale deszczu,ale jak tylko wyjechaliśmy,to Olga dzwoniła,że już u nich kropi.Wiadomo,że nie było tak fajnie jak latem,ale i tak nam się podobało.Kwatera ok,mieliśmy dla siebie całe piętro( 2 pokoje,łazienka,ubikacja),w miarę tanio.Olga zadowolona,ma już koleżanki,więc jestem szczęśliwa,ale łza mi się zakręciła,jak mi machała z okna no pożegnanie. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #750660 przez krecik
hej:)

co to za cisza...a [podobno niektóre dzieciaki juz o 5 na nogach;)

u nas noc nie za ciekawa, dalej walczymy z gorączką, innych objawów brak. Do tego dzisiaj się wypogodziło, a mieliśmy tyle planów: nad zalew jechać, do lasu...a mnieznowu połamało...(patrz: plecy)

Olga, super zdjęcia -widziałam na fejsie, a Ignaś chociaż paluszka zmoczył?

11 lata 7 miesiąc temu #750679 przez maksiumama
hej no wlasnie, ja tu wchodze z mysla ze sie naczytqm a tu jeden post oj nie.ladnie nie.ladnje. u nas dzis sloneczko.ale wietrznierano tylko 5st bylo

11 lata 7 miesiąc temu #750730 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #750799 przez bidol
Doberek

jestem jestem już żabki moje kochane :silly: :kiss:

przez dwa dni netu nie miałam :angry: a z telefony to mnie k... bierze jak mam cos napisac :P
Kamka zdrowa, ale Seba jakiś zakatarzony :dry:

W sobote i niedziele byliśmy na weselu - u sąsiadki. W sobote z dzieciakami do 20 a niedziela już cała z dziećmi :dry: za bardzo sie nie wybawiłam :dry:
Kama daje popalić - rzuca się uderza głową a jak siedzi mi na kolanach to głową we mnie - mało przyjemne :huh: Jęderula twierdzi że dziewczyny po prostu są takie rozkapryszone :ohmy: :dry: :dry: ale ogólnie było ok. Spiewała 100 lat - po swojemu - ale zawsze - :blush: tańczyła i sama i z obcymi - ludzi się cholera nie boi - z każdym na ty - robi cześć macha rączką, przesyła buziaki - dziecko cygan :dry:
W niedziele jeszcze przed poprawinami byłam u siostrzenicy na bierzmowaniu jako świadek - ledwo stałam na nogach - a biskup jak na złość 2,5 godz prawił kazania :side:
poza tym opchnęłam troszkę ciuszków po dzieciakach na allegro i muszę je powysyłać - :huh: aa i kończe nareszcie mebelki malować - już mi niewiele zostało :blink:
W sobotę przyjeżdzają koleżanki ze studiów z dziećmi do mnie - więc też jest co robić , no i nieustannie latam i sprzątam żęby Kamce się poprawiło z tą alergią :huh:

Maksiu - paczka wysłana - powinna dotrzeć jutro :lol: mam nadzieje że coś Ci się przyda - :blink:

Krecik - ojj a co się ze Stasiem dzieje?? a katar lub kaszel ma??

Olga - super że week udany :lol: :lol:

Majóweczka - łał to już 5 ty miesiąc?? widziałam zdjęcia na fb - super wyglądasz - piękną masz figurkę no i brzuszek cudowny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - ale Hania jest śliczna - a jakie długie włoski już ma :ohmy: :ohmy: :ohmy: ślicznie jej z grzywką :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: Kamce nie ma czego obcinać - z resztą jej się troszkę kręcą więc często gęsto na czubku głowy ma trzy loki :blink:

Saiko - wracaj - :kiss: :kiss: współczuję sytuacji - ale praca może jakaś się znajdzie :huh: a dla męża nie ma nic?? nawet na budowie?? u Nas (na luelszczyźnie) niby duże bezrobocie - ale jak ktoś bardzo chce i żadną pracą nie gardzi to coś się znajdzie :huh:

M_M
- zaglądaj częściej :blink: :blink:

M89M - a jaka u Was pogoda - dzięci za informacje odnośnie pneumokoków :kiss:

ME - jeszcze nie mam butków na zimę - ale planuję mieć 2 pary - jedne typowe śniegowce a drugie kozaczki - bardziej wyjsciowe :woohoo:

Daners - zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka- a co u Was?? Ciebie to jak za jęzorek nie pociągnie to nic się nie dowie :P :woohoo: co u Dominika?? stawia już pierwsze kroczki??

KM - już całkowicie Nas olałaś?? :huh:

AF
- no mi się bardzo ten podoba - ale nie wiem czy nie za chłopięcy jest :huh: no i cena - hmmm allegro.pl/kombinezon-1-cz-lassie-by-rei...cja-i3556801734.html

Anna - gratulacje dla Kamila - i jak się czujecie?? :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #750815 przez krecik
Bidol, dla mnie ten kombinezonik w 100% dziewczęcy, suupppppppppppperrrrrrrrrrrrrrassssssty:D

kuźwa biore się za zmienianie cv i lm i szukam pracy, bo mnie maż postraszył, że się wyprowadzimy z kr jak nie będę mieć dobrej pracy ( lub jakiejkolwiek)

11 lata 7 miesiąc temu #750844 przez bidol
krecik napisał:

Bidol, dla mnie ten kombinezonik w 100% dziewczęcy, suupppppppppppperrrrrrrrrrrrrrassssssty:D

kuźwa biore się za zmienianie cv i lm i szukam pracy, bo mnie maż postraszył, że się wyprowadzimy z kr jak nie będę mieć dobrej pracy ( lub jakiejkolwiek)

że co??

ale jak to - a co ze Stasiem??

11 lata 7 miesiąc temu #750849 przez krecik
Bidol, nie rób takich oczu:D nie ja pierwsza wróce po wychowawczym do pracy, a mały z jakąś panią zostanie, mam już trochę doświadczenia w szukaniu pracy i wiem , że jak jutro wyśle CV to nieodrazu coś znajde:P

11 lata 7 miesiąc temu #750854 przez bidol
krecik napisał:

Bidol, nie rób takich oczu:D nie ja pierwsza wróce po wychowawczym do pracy, a mały z jakąś panią zostanie, mam już trochę doświadczenia w szukaniu pracy i wiem , że jak jutro wyśle CV to nieodrazu coś znajde:P

aa no chyba że bo już się bałam że do żłobka chcecie Go dać - a z jego chorowaniem - bo przecież troszkę choruje to sensu najmniejszego by nie miało. A dziwie się bo myślałam że nie myślisz jeszcze o powrocie do pracy :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #750862 przez krecik
Bidol, żłobek odpada, bo pewnie bym przez pierwszy miesiąc i tak siedziała w domu bo by chorował.
Teraz ma tylko gorącze i już sama nei wiem czy to to szczepienie czy te cholerne zęby które już chyba trzeci miesiąc mu wychodzą ( jednego już tuż tuż widać)
a niestety o powrocie do pracy już od wakacji myślałam ( bardziej chęć by zacząć szukać, bo do starej to chyba bym tylko po wymówienie;))

11 lata 7 miesiąc temu #750870 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #750879 przez krecik

11 lata 7 miesiąc temu #750891 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #750917 przez bidol
Krecik - uuu la la :huh: :S

Kamyczka - no tak tyle że w żłobku dzieci non stop chorują :dry: więc jak już to niania ;)

ratunku - chcę kupić dzieciakom do pokoiku tapetę i sama już nie wiem

wiem że kolor przewodni ro mięta - ale jaką wybrać??

ta mi się strasznie podoba - ale drogaa :ohmy:
www.homebook.pl/produkty/2843921/dla-dom...peta-w-romby-mietowy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka