BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #747948 przez maksiumama
:) jej jakie tu pustki widze ze sama ze soba ede pisac. Lece smazyc nalesniki bo mi sie zachcialo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #747957 przez Majowka
Mamamuminka, tak, nic nie mowi. Ale to nie problem, bo rozumie co ja do niego mowie lub inni, wiec predzej czy pozniej zacznie. Rozwoj aparatu mowy to bardzo indywidualna sprawa.
A z jedzeniem, bo nie chce papkowatego jedzenia, a normalnego nie umie gryzc, wiec prawie nic nie je... Tez kwestia czasu, nowy etap nadchodzi, typu "ja siam" :))))

Anna, ogromnie przeogromnie Wam gratuluje!!!!! Kazda mama chciala by takiego syna!!!!!!! Rewelacja!!!!!! Zazdroszcze Wam emocji!

Maksiu, kurcze wspolczuje Ci tych przezyc :(

11 lata 7 miesiąc temu #748006 przez krecik
hej dziewczyny

dorwałam kompa i odrazu się chwale: mamy już Jerzusia, sistra poszła na wywołanie i oczywiście skonczyło się cc, ale już po wszystkim:)

niestety tak szybko ggo nie zobacze, bpo ledwo na nogach stoje, taks ie przeziębilam;/ tyle, ze S. nie złapało:)

Maksiu, a myślałaś o szlachetnej paczce? podpytaj w parafii, może w necie poszukaj, pewnie jeszzcze można się zgłósić;)

musze lecieć, buzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiii:)

11 lata 7 miesiąc temu #748199 przez maksiumama
Dzirn dobry ale tu pustki o mamo co sue z wami dzieje kochane bidol pisze do cb na pv

11 lata 7 miesiąc temu #748364 przez maksiumama
Lece do was z dobrymi wiadomosciami, wlasnie mialam telefon z pcpr i dofinansowali nam calosc na aparaty ale jestem mega szcEsliwa, tylko kurde ja wysylalam papiery do caritasu o pomoc ale nie wspomnialam o tym ze tam skladalam u nie siem teraz co mam zrobic

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #748505 przez Misiowa
Hej mamusie:)
Właśnie położyłam Haniule na drzemkę, zjadłam obiadek i teraz sobie siadłam spokojnie żeby forum poczytać...a tu ZONK... nie ma co czytać ;)
Wczoraj byliśmy pierwszy raz z Hanią u fryzjera! Musiałam obciąć jej grzywkę bo za nic nie chce nosić spinki... żeby było weselej jak tylko jej ją zapinałam to od razu ściągała i wkładała do buzi. A teraz mamy spokój :)

Grzyweczka :)

Krecik super wiadomość! Ogromne gratulacje dla siostry :) A Ty biedulko się kuruj :kiss: :kiss:

Anna ale masz zdolnego synka :) GRATULACJE :)

Maksiu super że się udało. Może zadzwoń do Caritasu i spróbuj to odkręcić jakoś.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #748510 przez maksiumama
Hej mozecie mnie nawyzywac i wg ale pisze bo mialabym do was mala prosbe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #748514 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #748532 przez Misiowa
Maksiu niestety nie pomogę bo wszystkie moje sukienki są w rozmiarze 40-42 :(

Saiko bardzo mi przykro że musieliście podjąć taką decyzję :( Przecież Ty jesteś całym światem dla Twojego synka i jak nagle mu znikniesz na 2 tyg to to będzie dla niego ogromny szok. Nie wyobrażam sobie przez co musisz przechodzić bo mi na samą myśl się zrobiło słabo :( :( Mocno trzymam kciuki żeby się udało mężowi znaleźć pracę jak najszybciej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #748587 przez Olga
No to Olga prawie spakowana,nie wiem,czy ją pomieszczę ze wszystkim. Pogoda dzisiaj była nawet ładna,obu jutro tylko nie padało :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #748608 przez mama89muminka
Majowka przejdzie mu z tym jedzeniem, u nas tez byl taki okres :)

Krecik gratulacje dla siostry!! :kiss:

Maksiu to super, teraz musi byc tylko lepiej :kiss:

Misiowa Hancia super wyglada :D

Saiko bedzie sobrze :kiss: Alez wam pomalutku zabki ida... :cheer:

U nas nic nowego, Miro wscieka sie jak nie wiem, chyba go lancuchami zwiaze, bede miec spokoj na chwile :S

11 lata 7 miesiąc temu #748858 przez mloda_mamuska

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #748933 przez MamaEmilki
Hej mamusie

U nas zimno wrrrr,no ale zaraz dopijam kawke i lece na male zakupy do H&M Widzialam na stronce fajny kombinezon ;P

Krecik -Gratulacje dla siostry ;) No i dumnej cioci :D

Anna -Gratulacje dla syna i dumnej mamy! Ale musialy byc emocje :)

Misiowa- jej jakie Hancia ma dlugie wloski ni i proste :ohmy: ślicznotka mała :kiss:
Ja nie widze Emili u fryziera ,meksyk by byla jak malo co ! To Hania musi byc grzeczniutka ;) ze dala obciac wloski :laugh:

Majowka- Pewnie ze nie ma co sie przejmowac ze nie mowi ,Fabian tez dlugo nie mowil ,od siostry cora jest w tym samym wieku i pamietam jak ona juz mowila a on cos tak probowal ,ale mu nie wychodzilo :) A jak zaczol to naweet sie nie zorientowalam :)Kwestia czasu

MM- hehe no to macie zabawe ,ja tez ganiam sie z Emilka - ale mamy ubaw :) No a z tym biciem po twarzy ,tez byl u nas taki okres ,trzeba stanowczo pokazac kto rzadzi ,bo pozniej bedzie nie wesolo ;)

11 lata 7 miesiąc temu #748953 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #748977 przez maksiumama
Witam i na sie sobotnio :-) u nas dzis pogoda super juz okno umylam w kuchni, teraz lulammalego, kurde juz sie z jednej strony nie moge doczekac do tych chrzcin a zdrugiej si boje bo bede pierwszy raz chrzestna hiii ale sis nie odmowie prZeciez:-) mysle tylko jak tych.moich panow ubrac hii chce jakos elegancko ale tez bez przesady mmaks to pewnie do kosciola nie pojdzie a. Lazejowi to by ubrala rurki do tego musze butki mu kupic:-) i koszule na to myslalam zeby bezrekawnik i jakas marynarke badz katane ale to tylko moje marzene

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka