- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239556 przez kima
Hej Mamusie, nie było mnie chwilkę na forum a tu tyle nowych Mam 
Gratulacje dziewczynki
Fajnie, już większość z nas wypakowana.
Ja czekam aż się Kubuś obudzi, bo coś długo śpi.
Pozdrawiam, potem zaglądnę jeśli mi się tylko uda, chyba że znowu będzie walka z kolką

Gratulacje dziewczynki

Fajnie, już większość z nas wypakowana.
Ja czekam aż się Kubuś obudzi, bo coś długo śpi.
Pozdrawiam, potem zaglądnę jeśli mi się tylko uda, chyba że znowu będzie walka z kolką

Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #239562 przez luska
Madziu dokładnie jak ty bol jak na @ i w dole brzucha i w pachwinach rozrywający , kosc łonowa ,krzyż , nawet dupsko
do tego uda , kolana stopy i kostki.Jakas masakra, no i troszkę skurczy.Ale myślę , ze się wszytko przygotowuje i rozluźnia po prostu dlatego tak boli B)W sumie najlepiej mi jak siedzę bo tylko tyłek i krzyz boli i troszke łydki
No ktg nie jedzimy dzis bo bez sensu, normalnie jutro sie wybierzemy 
No pogoda u nas tez dziś super tylko ja zero weny aż mnie wkurza , że tak świeci słonko

no a co do wigilia to my raz tu raz tu jesteśmy.Ale jak moi rodzice przyjeżdżaj do nas to idą z nami do teściów moich i pewnie w tym roku tak będzie .Tym bardziej , ze mojej mamie się świąt nie opłaca robić bo mamy wesele 25,12 a wigilia u nas(teściów znaczy
).
a prezenty juz mam kupione dla dzieciaczków , mąż już dostał.Nie mogłam wytrzymać i dałam mu wcześniej
A mama powiedziała , ze w tym roku tylko upominki dla dorosłych.Wiec kupie jakieś merci czy lindor.No a u teściów nie robimy sobie prezentów
Wiec z głowy

No pogoda u nas tez dziś super tylko ja zero weny aż mnie wkurza , że tak świeci słonko

no a co do wigilia to my raz tu raz tu jesteśmy.Ale jak moi rodzice przyjeżdżaj do nas to idą z nami do teściów moich i pewnie w tym roku tak będzie .Tym bardziej , ze mojej mamie się świąt nie opłaca robić bo mamy wesele 25,12 a wigilia u nas(teściów znaczy

a prezenty juz mam kupione dla dzieciaczków , mąż już dostał.Nie mogłam wytrzymać i dałam mu wcześniej

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239568 przez iva 20
hejka 
ja juz po obiadku niunka mala spi
ale pewnie zaraz wstanie 
u mnie obok w bloku jest takie centrum dla dzieci i babeczka kazala mi przychodzic jak bede miala czas przychodza tam mamusie z dzieciaczkami a takiee malutkie dzieciaczki jak ja mam to we wtorki sa przy kawce i w srody bede chodzic chociaz jezyka nie zapomne
a w piatek beda robic w gipsie roczki i stupki maluszkow i bedzie mozna wziasc do domku wiec mozna fajnie tam czas spedzic
oki spadam bo moja mala cos ruchliwa chyba zaraz wstanie 
Madziaska moze sie rozkreca powoli wiec siooo na porodowke
a co do prezentow to ja z M jeszcze nie rozmawialam wiec w tej kwesti sie nie wypowiem
aaa moge powiedziec jedno w tamte swieta dostalam iPhona4 i duzo ubranek bo pojechalismy na zakupy
a my zawsze na spontanie jedziemy i kupujemy 
oki lece buziaczki

ja juz po obiadku niunka mala spi

u mnie obok w bloku jest takie centrum dla dzieci i babeczka kazala mi przychodzic jak bede miala czas przychodza tam mamusie z dzieciaczkami a takiee malutkie dzieciaczki jak ja mam to we wtorki sa przy kawce i w srody bede chodzic chociaz jezyka nie zapomne

a w piatek beda robic w gipsie roczki i stupki maluszkow i bedzie mozna wziasc do domku wiec mozna fajnie tam czas spedzic

Madziaska moze sie rozkreca powoli wiec siooo na porodowke

a co do prezentow to ja z M jeszcze nie rozmawialam wiec w tej kwesti sie nie wypowiem

oki lece buziaczki

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239637 przez Róża
Cześć dziewczynki,
ja dziś biegam jak kot z pęcherzem i w zasadzie dopiero teraz na chwilkę usiadłam Was poczytać i wypić herbatkę ... i humoru nie mam oj nie ...
Rano na zakupy, bo mąż na 11 do pracy, to mogliśmy sobie coś załatwić, potem koleżanka wpadła przejeżdżając, kawka, a potem pęd, obiad na szczęście już w duchówce dochodzi więc będzie można coś zjeść, ale ile jeszcze przede mną ... wyjęłam schab, żeby upiec na wędlinkę, więc trzeba się nim zając, wymyśliłam sobie że zrobię mrożonki z brukselki i marchewki, pranie, prasowanie, muszę na pocztę się jakoś dotelepać i wysłać paczkę, skończyć pracę zaliczeniowa dla takiego kolesia, bo jak ja wyląduje w szpitalu to mój mąż nie podoła wywodom polonistycznym ;/ w dodatku wszystko mi z rak leci, tak to jest jak człowiek się spieszy i w głowie już mi się kołuje, a dawno tak nie miałam już, to nie jest mój dzień zdecydowanie
Dobrze, że już chociaż sprzątnięte ;]
Emka - nie denerwuj się , faceci to przecież odmienny gatunek
Joanna - gratuluje sukcesu z wagą, i wierze Ci, że wcale nie chcesz chudnąc, tez kiedyś miałam problem skierowany w drugą stronę, co zrobić żeby przytyć, nabierzesz sil powoli na pewno jak troszkę wszystko się ustabilizuje, zobaczysz
a Filipek to cudeńko, o jej
Sarna - rozumiem, przecież nie zablokujesz mu dostępu do konta, ale tak jak mówisz, może pojawi się dzidziuś i trochę więcej zdrowego rozsądku się u co poniektórych pojawi
A z dr google już wczoraj nie korzystałam, to i tak sukces, dziś nie miałam jeszcze na to czasu, więc jest dobrze! i pamiętaj KIEDYŚ NA PEWNO URODZISZ 
Iva - super że Szkrabik rosnie zdrowo, pewnie duma Cię rozpiera
Madzia - juz na pewno bliżej niz dalej
mnie wczoraj wieczorem trochę brzuch pobolał, ale nie łudze się po prostu polatałam wczoraj za autobusami i potem do późna sprzataliśmy i przestawialiśmy mały pokoik i na epwno dlatego 
Oki, lece jeść i ide na pocztę
buziaki 
P.S. A nie wiecie co u Ani? Cos przegapiłam?
ja dziś biegam jak kot z pęcherzem i w zasadzie dopiero teraz na chwilkę usiadłam Was poczytać i wypić herbatkę ... i humoru nie mam oj nie ...
Rano na zakupy, bo mąż na 11 do pracy, to mogliśmy sobie coś załatwić, potem koleżanka wpadła przejeżdżając, kawka, a potem pęd, obiad na szczęście już w duchówce dochodzi więc będzie można coś zjeść, ale ile jeszcze przede mną ... wyjęłam schab, żeby upiec na wędlinkę, więc trzeba się nim zając, wymyśliłam sobie że zrobię mrożonki z brukselki i marchewki, pranie, prasowanie, muszę na pocztę się jakoś dotelepać i wysłać paczkę, skończyć pracę zaliczeniowa dla takiego kolesia, bo jak ja wyląduje w szpitalu to mój mąż nie podoła wywodom polonistycznym ;/ w dodatku wszystko mi z rak leci, tak to jest jak człowiek się spieszy i w głowie już mi się kołuje, a dawno tak nie miałam już, to nie jest mój dzień zdecydowanie

Emka - nie denerwuj się , faceci to przecież odmienny gatunek

Joanna - gratuluje sukcesu z wagą, i wierze Ci, że wcale nie chcesz chudnąc, tez kiedyś miałam problem skierowany w drugą stronę, co zrobić żeby przytyć, nabierzesz sil powoli na pewno jak troszkę wszystko się ustabilizuje, zobaczysz

a Filipek to cudeńko, o jej

Sarna - rozumiem, przecież nie zablokujesz mu dostępu do konta, ale tak jak mówisz, może pojawi się dzidziuś i trochę więcej zdrowego rozsądku się u co poniektórych pojawi

Iva - super że Szkrabik rosnie zdrowo, pewnie duma Cię rozpiera

Madzia - juz na pewno bliżej niz dalej

Oki, lece jeść i ide na pocztę

P.S. A nie wiecie co u Ani? Cos przegapiłam?
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239696 przez Aleksandra
My już po spacerku
Zimno strasznie się na wieczór zrobiło, ale zawsze te 45 min się powietrzyłyśmy
Teraz gorąca herbatka, szarlotka i jakiś serial (w sumie to zaczynają się już moje seriale) póki Nacia śpi 
Róża może usiądź już na pupie co??

Róża może usiądź już na pupie co??
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239743 przez iva 20
Dorcia gratulacje !!! Kruszynka jest juz z Toba Trzymaj sie cieplutko
a ja siedze z mala juz dwie godziny i nie chce zasnac a mi sie chce tak spac chyba mi nazlosc robi heh no musze sie pomeczym mam nadzieje ze w nocy bedzie spala bo chyba padne jak w nocy taka be´dzie

a ja siedze z mala juz dwie godziny i nie chce zasnac a mi sie chce tak spac chyba mi nazlosc robi heh no musze sie pomeczym mam nadzieje ze w nocy bedzie spala bo chyba padne jak w nocy taka be´dzie

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239760 przez anyanka
Hejka!
Tak dużo piszecie że nie mam jak i kiedy Was nadrobić...
Ja małego tak uśpiłam że po raz pierwszy spał mi 4 godz
oczywiście też wtedy przysnęłam ale przynajmniej wypoczęłam 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia gratuluję!!!
A co u Ani??
Tak dużo piszecie że nie mam jak i kiedy Was nadrobić...
Ja małego tak uśpiłam że po raz pierwszy spał mi 4 godz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia gratuluję!!!

A co u Ani??
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #239761 przez madziaska
Iva bardzo fajnie, ze bedziesz chodzila na takie spotkania
Ja myslalam o zajeciach muzycznych dla maluszkow, ale nie wiem czy gdzies znajde w okolicy...
Przez caly dzien nic mnie nie bolalo, pospalam 2 godzinki, chyba mnie nic nie bierze...
Aniaa widze, ze sie dzisiaj logowala, wiec chyba bez zmian... Anula where are you????!!!!

Przez caly dzien nic mnie nie bolalo, pospalam 2 godzinki, chyba mnie nic nie bierze...
Aniaa widze, ze sie dzisiaj logowala, wiec chyba bez zmian... Anula where are you????!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #239795 przez Róża
Jak cudownie 

Gratulacje dla Dorci
jak dobrze, że wszystko dobrze
Ooo a ja myślałam, że Ania rodzi
Madzia, u Ciebie rozkręca się pewnie, tylko powoli
Olcia usłuchałam Cię - siedzę
bo nogi już nie dają rady i kostki gdzies znikneły
Schabik się piecze, warzywka obgotowne stygna do mrożenia, teraz będe pisać, a reszta to już jutro
Przypomniałam sobie o herbatce z liści malin, pije pierwsza szklaneczkę

Ooo a ja myślałam, że Ania rodzi

Madzia, u Ciebie rozkręca się pewnie, tylko powoli

Olcia usłuchałam Cię - siedzę

bo nogi już nie dają rady i kostki gdzies znikneły

Schabik się piecze, warzywka obgotowne stygna do mrożenia, teraz będe pisać, a reszta to już jutro

Przypomniałam sobie o herbatce z liści malin, pije pierwsza szklaneczkę

Moderatorzy: ilona