- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239816 przez Aleksandra
Anyanka widzę, że nic się nie zmieniło i nie zapowiada się na to
Ech...może już niedługo się stamtąd wyniesiesz 
Natalia znowu dała mi koncert przy jedzeniu. Aż mi nerwy siadły i się popłakałam. W końcu usnęła. Zbyszek był przy tym to trochę mi pomógł, tzn ponosił ją, oglądali nowe obrazki to się trochę uspokajała. Nie wiem o co chodziło, bo przecież stosuję te krople przeciw kolce...może po prostu się najadła i nie chciała więcej...ciężko stwierdzić... Oby w nocy tak nie robiła.

Natalia znowu dała mi koncert przy jedzeniu. Aż mi nerwy siadły i się popłakałam. W końcu usnęła. Zbyszek był przy tym to trochę mi pomógł, tzn ponosił ją, oglądali nowe obrazki to się trochę uspokajała. Nie wiem o co chodziło, bo przecież stosuję te krople przeciw kolce...może po prostu się najadła i nie chciała więcej...ciężko stwierdzić... Oby w nocy tak nie robiła.
Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #239844 przez luska
hej kchane
TAK TYLKO DLA SPROSTOWANIA LENKA WAZY 3340
Iva właśnie fajnie , ze masz pod nosem coś takiego .U nas to jest totalna bieda z nędza jeżeli o coś takiego chodzi
No a dzieciaczki z każdym dniem będą miała dłuższy czas czuwania i więcej będą przez to wymagały
Olu kura to wam się narobiło a już tak ładnie jadła.Mam nadzieje , że znajdziecie rozwiązanie tego problemu i szybko sobie z tym poradzicie
A gdzie Sarna....
Anyanka kurcze we ty powiedz mamie parę słów , może coś do niej dotrze
No ale kochana i tak dajesz rade nie wiem czy bym była taka silna jak ty .Ale teraz masz chociaż Bartusia koło siebie no i wpadaj częściej 
No a mi te bóle przeszły , jak ulga.Od razu lepszy humor mam .No tym bardziej , ze prezenty dla Ola na gwiazdkę już wybraliśmy i zaraz biorę się za zamawianie
TAK TYLKO DLA SPROSTOWANIA LENKA WAZY 3340

Iva właśnie fajnie , ze masz pod nosem coś takiego .U nas to jest totalna bieda z nędza jeżeli o coś takiego chodzi

No a dzieciaczki z każdym dniem będą miała dłuższy czas czuwania i więcej będą przez to wymagały

Olu kura to wam się narobiło a już tak ładnie jadła.Mam nadzieje , że znajdziecie rozwiązanie tego problemu i szybko sobie z tym poradzicie

A gdzie Sarna....
Anyanka kurcze we ty powiedz mamie parę słów , może coś do niej dotrze

No a mi te bóle przeszły , jak ulga.Od razu lepszy humor mam .No tym bardziej , ze prezenty dla Ola na gwiazdkę już wybraliśmy i zaraz biorę się za zamawianie

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239846 przez Kredka
Dorota napisała do mnie o 17:18 :
URODZIŁAM DZIŚ PRZEZ CC. MAŁEJ JESZCZE NIE DOSTAŁAM BO JESTEM OTUMANIONA. SPAŁAM W CZASIE CC A POTEM BREDZIŁAM JAK GŁUPIA. JAK DOJDĘ DO SIEBIE TO WAM OPOWIEM. MALA MA 3420 G I 52 CM. NA RAZIE JESZCZE TO DO MNEI NIE DOCIERA. BOLI JAK CHOLERA.
przepraszam że dopiero teraz informuje Was ale miałam problemy z netem. Gratulacje dla Dorci
|Nareszcie ma swoją upragnioną Lenkę.
URODZIŁAM DZIŚ PRZEZ CC. MAŁEJ JESZCZE NIE DOSTAŁAM BO JESTEM OTUMANIONA. SPAŁAM W CZASIE CC A POTEM BREDZIŁAM JAK GŁUPIA. JAK DOJDĘ DO SIEBIE TO WAM OPOWIEM. MALA MA 3420 G I 52 CM. NA RAZIE JESZCZE TO DO MNEI NIE DOCIERA. BOLI JAK CHOLERA.
przepraszam że dopiero teraz informuje Was ale miałam problemy z netem. Gratulacje dla Dorci

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239891 przez Aleksandra
Nie jem tłustych, pikantnych ani wzdymających potraw. Może dziś ma zły dzień. Po kąpieli jej przejdzie
Zbyszek powiedział, że po kąpieli nakarmi Natalkę, żebym ja odpoczęła
Kochany jest....Dziś porozmawialiśmy i już jest w porządku 
Cieszę się, że Dorcia już urodziła i że mała jest cała i zdrowa
Otumanienie jej przejdzie dopiero jutro (ja też tak miałam i mam jeden dzień do tyłu bo praktycznie go nie pamiętam) a ból po paru dniach. Najważniejsze, że ma to już za sobą

Cieszę się, że Dorcia już urodziła i że mała jest cała i zdrowa

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239964 przez TyszAnka
DORCIA GRATULACJE KOCHANA, MASZ JUZ SWOJA WYCZEKIWANA LENKE PRZY SOBIE
.DUZO ZDROWKA
Tak jak pisze Aleksandra, ból minie po paru dniach, otumanienie po narkozie minie jutro,ale jak zobaczy Dorcia Lenke, to nawet da się na bok połozyć ... ze szczęścia
Buziaki:)

Tak jak pisze Aleksandra, ból minie po paru dniach, otumanienie po narkozie minie jutro,ale jak zobaczy Dorcia Lenke, to nawet da się na bok połozyć ... ze szczęścia

Buziaki:)
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239967 przez [email protected]
Iva- hehe dzieci muszą tez troche popatrzec i poczówać-za dobrze by bylo gdyby tylko jadly i spaly:)
Dorcia pisała że ma Lenke przy sobie i maleńka śpi do niej przytulona:)
Anyanka- no szok totalny! Rób swoje a inni swoje, nie Twoje dziecko nie Twoj problem jasny gwint-jakbys mało zmartwień miała-tzn chodzi mi o zajcie się noworodkiem ktory na dodatek ma kolki...
Oluś-miejmy nadzieje ze Natali to przejdzie i ze nie bedzie chciala zrezygnować z cycucha, niestety nie łatwo jest rozgrysc kaprysy malucha-moj ma dwa lata, troche mowi a ja i tak czesto nie wiem o co mu chodzi ani co dolega:/
Lusiu-jestem, nie rodze hehe dziekuje kochana jesteś:* powiem Ci ze mi wody będa po kolanach płynęły a ja wejde na forum poinformować
chyba ze zlapie mnie w zgorzelcu to wtedy tylko sms;)
Co do takiego klubu-to u nas też bida, nawet zlobka nie ma a co dopiero kluby!
-co kupujesz Olowi? My Domisiowi chciliśmy kupic prawdziwą, ale dziecięcą perkusje-bo ogromne przejawia zainteresowanie, ale jak sie okazalo ze musimy dokupić czesci-to taniej by nas nowa wyniosla wiec wtym roku jakaś zabawka-tylko jaka:/ zero pomyslow. a perkusje na urodziny
Ja dzis cały dzień coś robiłam, po południu przyszły 3 luzynki potem ciocia doszła-bo obiecałam im pierniki, mialysmy robic razem ale one jakies niekumate-czy na serio istnieja kobiety co nie potrafią rozwałkowac ciasta? bo one albo udawaly ale rzeczywiscie takie "niezręczne" ciotka jak juz doszła to myslslam ze mi kręgosłup exploduje no ale juz była koncowka wiec zrobilam sama-potem ozdabiałam i pisałam-ale fajne, inne tym razem zrobiłam-ale fotek nie mam bo odrazu pierniki zabrały.
Jestem przerazona moją ręką, siniaka mam już od-nad łokciem prawie do nadgarstka-ciekawe czy zjedzie nizej czy juz przystopował.
Oklejałam dzis dykte tapetą, zbey miec fajne tło do zdjęć, ale chyba mam zły klej albo nie wiem jak to zrobic bo sie dykty za bardzo nie trzyma, nie mam juz dzisiaj siły. Adama dziś nie było-bo on radny i miał sesje, wiec mowi ze mi jutro okleji:)
MIałam dziś takie pięne skurcze!!! najpierw co 20 minut, ale się nie podniecałam bo byłam pewna ze to tylko przepowiadające ćwiczonka mojej (jak to lekarz powiedział) "niewzruszonej mamcicy". Potem ustały na ponad godzinkę i znowu wrociły co 15 minut-tosie napaliłam!!! ale oczywiście ustały i do tej pory cisza. Czyli ze tylko ćwiczenia...grrr
Dorcia pisała że ma Lenke przy sobie i maleńka śpi do niej przytulona:)
Anyanka- no szok totalny! Rób swoje a inni swoje, nie Twoje dziecko nie Twoj problem jasny gwint-jakbys mało zmartwień miała-tzn chodzi mi o zajcie się noworodkiem ktory na dodatek ma kolki...
Oluś-miejmy nadzieje ze Natali to przejdzie i ze nie bedzie chciala zrezygnować z cycucha, niestety nie łatwo jest rozgrysc kaprysy malucha-moj ma dwa lata, troche mowi a ja i tak czesto nie wiem o co mu chodzi ani co dolega:/
Lusiu-jestem, nie rodze hehe dziekuje kochana jesteś:* powiem Ci ze mi wody będa po kolanach płynęły a ja wejde na forum poinformować

Co do takiego klubu-to u nas też bida, nawet zlobka nie ma a co dopiero kluby!
-co kupujesz Olowi? My Domisiowi chciliśmy kupic prawdziwą, ale dziecięcą perkusje-bo ogromne przejawia zainteresowanie, ale jak sie okazalo ze musimy dokupić czesci-to taniej by nas nowa wyniosla wiec wtym roku jakaś zabawka-tylko jaka:/ zero pomyslow. a perkusje na urodziny

Ja dzis cały dzień coś robiłam, po południu przyszły 3 luzynki potem ciocia doszła-bo obiecałam im pierniki, mialysmy robic razem ale one jakies niekumate-czy na serio istnieja kobiety co nie potrafią rozwałkowac ciasta? bo one albo udawaly ale rzeczywiscie takie "niezręczne" ciotka jak juz doszła to myslslam ze mi kręgosłup exploduje no ale juz była koncowka wiec zrobilam sama-potem ozdabiałam i pisałam-ale fajne, inne tym razem zrobiłam-ale fotek nie mam bo odrazu pierniki zabrały.
Jestem przerazona moją ręką, siniaka mam już od-nad łokciem prawie do nadgarstka-ciekawe czy zjedzie nizej czy juz przystopował.
Oklejałam dzis dykte tapetą, zbey miec fajne tło do zdjęć, ale chyba mam zły klej albo nie wiem jak to zrobic bo sie dykty za bardzo nie trzyma, nie mam juz dzisiaj siły. Adama dziś nie było-bo on radny i miał sesje, wiec mowi ze mi jutro okleji:)
MIałam dziś takie pięne skurcze!!! najpierw co 20 minut, ale się nie podniecałam bo byłam pewna ze to tylko przepowiadające ćwiczonka mojej (jak to lekarz powiedział) "niewzruszonej mamcicy". Potem ustały na ponad godzinkę i znowu wrociły co 15 minut-tosie napaliłam!!! ale oczywiście ustały i do tej pory cisza. Czyli ze tylko ćwiczenia...grrr
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239975 przez Aleksandra
Natalka teraz ładnie jadła, więc może w nocy nie będzie tragedii 
Sarna tyle robisz i jeszcze nie urodziłaś ??
Ja też miałam powera w III trymestrze, ale na nic mi sie to zdało, bo w szpitalu kazali mi przeważnie leżec
A teraz muszę nadrabiać zaległe plany
A te skurcze to może i ćwiczenia ale może lada dzień juz zacznął się te prawdziwe ??
Super, że Dorcia ma już córeczkę przy sobie
Teraz to szybko dojdzie do siebie

Sarna tyle robisz i jeszcze nie urodziłaś ??

Super, że Dorcia ma już córeczkę przy sobie

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239985 przez [email protected]
trace wszelkie nadzieje-chyba musze sobie wbic do głowy ze za tydzien ten szpital i dopiero oni coś zaradzą:/
ja mam takiego powera ze pół dzielnicy obdarować bym mogla!!!
niestety nic w kierunku porodu mi to nie pomaga.
Bosz jakby mi teraz w szitalu kazali lezec to bym leżałą-ale chyba w psychiatryku!
nie no zartuje, zagrozenie dla ciazy to zrobilabym wszystko zeby tylko Dziecku nic nie było i lezalabym az miesni by mi zanikły!
od wczoraj nie mam apetytu, dzis te skurcze -no juz myslalam-ale dupa!
ostatnie jakies 3-4 tygodnie ja nie jadłam-ja się jak smoczyca obrzerałam!!! a tu nagle sniadanie i do wieczora głodna nie jestem. dzis jak na kolacje zjadlam obiad to lezalam pol godziny tak mi niedobrze bylo, Adas tylko skakał koło mnie zeby mi sie polepszyło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ola-szczerze mam nadzieje ze Natali juz lepiej i że w nocy nie będzie kombinować ani płakac za bardzo:)
ja mam takiego powera ze pół dzielnicy obdarować bym mogla!!!
niestety nic w kierunku porodu mi to nie pomaga.
Bosz jakby mi teraz w szitalu kazali lezec to bym leżałą-ale chyba w psychiatryku!
nie no zartuje, zagrozenie dla ciazy to zrobilabym wszystko zeby tylko Dziecku nic nie było i lezalabym az miesni by mi zanikły!
od wczoraj nie mam apetytu, dzis te skurcze -no juz myslalam-ale dupa!
ostatnie jakies 3-4 tygodnie ja nie jadłam-ja się jak smoczyca obrzerałam!!! a tu nagle sniadanie i do wieczora głodna nie jestem. dzis jak na kolacje zjadlam obiad to lezalam pol godziny tak mi niedobrze bylo, Adas tylko skakał koło mnie zeby mi sie polepszyło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ola-szczerze mam nadzieje ze Natali juz lepiej i że w nocy nie będzie kombinować ani płakac za bardzo:)
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239998 przez [email protected]
Madziskaaaaaaaaaaaaa-moze to nasza kolej hehe
...
wiecie co-ja to na dzisiaj wyłączm to forum-juz sie uspokajałam a teraz znowu sie nakreciłam, ze z Madziaką rodzić pojdziemy:P
hehe
ide spac-dzisiaj jakas wypompowana jestem:/
...
wiecie co-ja to na dzisiaj wyłączm to forum-juz sie uspokajałam a teraz znowu sie nakreciłam, ze z Madziaką rodzić pojdziemy:P
hehe
ide spac-dzisiaj jakas wypompowana jestem:/
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239999 przez Aleksandra
Ja też juz idę spac. Wyprysznicowałam się, umyłam głowę i zmęczona się poczułam - chyba tym myciem głowy bo włosy mi urosły i mam prawie do pasa, a że mało ich nie mam to mycie głowy wygląda bardziej na pranie ręczne 
Do jutra kochane

Do jutra kochane

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240009 przez aniaa_
Cześć mamusie 
Bardzo sie ciesze razem z Drocią, że ma już przy sobie Lenkę i to akurat dzisiaj
Przepraszam,że dzisiaj sie nie zameldowałam, ale nie miałam humoru i nie chciałam Was wszytkie dołować, swoim złym samopoczuciem, strasznie boje sie jutrzejszego ktg, że mnie zostawia w szpitalu i będa wywoływac poród, jak trafie na swojego lekarza to moge być pewna, że zostanę, z jednej strony to dobrze a z drugiej mam takiego stracha, że jest godzina 24 prawie a ja nie śpie
i nie wiem czy dzisiaj zasnę, a powinnam zbierać siły, synek też chyba odczuwa mój nastrój bo mało sie rusza, kurde tydzień temu słyszałam, że moge zacząć rodzić w każdej chwili i co nic przez tydzień sie nie ruszyło
czyści mnie dzisiaj z nerwów tylko
i prawie nic dzisiaj nie zjadłam

Bardzo sie ciesze razem z Drocią, że ma już przy sobie Lenkę i to akurat dzisiaj

Przepraszam,że dzisiaj sie nie zameldowałam, ale nie miałam humoru i nie chciałam Was wszytkie dołować, swoim złym samopoczuciem, strasznie boje sie jutrzejszego ktg, że mnie zostawia w szpitalu i będa wywoływac poród, jak trafie na swojego lekarza to moge być pewna, że zostanę, z jednej strony to dobrze a z drugiej mam takiego stracha, że jest godzina 24 prawie a ja nie śpie

Moderatorzy: ilona