BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #239253 przez luska
A ja się dziś czuje fatalnie..........eh nawet juz mi sie pisać nie chce co mi dziś dolega.Najchętniej bym się rozwyła tak mnie wkurza ten ból, jak ja nie cierpię jak mnie coś tak meczy :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #239255 przez jo_anna20

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #239260 przez luska
hehe Joanko to mnie pocieszyłaś hehe ja nadal walczę z 10kilowa nadwaga z pierwszej ciąży :P Ale spoko przecież każdy jest inny.A apetycik mam nadziej powolutku wroci :laugh: No i fajnie , że młody dał wam pospać dzis :laugh:

No i wcale za wcześnie się nie podałaś.Jak ma maluszek ssać z tym wiązadłem , męczyli byście się tylko wszyscy na wzajem :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #239267 przez Milla
Joanna, 50kg, matko :laugh: to ile mi brakuje do mojej wagi...lepiej nie będę tego pisać :lol:
Filipek słodziutki :) Ale powiem Ci że plusem karmienia mm jest to, że dziecko dłużej śpi :) odkąd młody skończył niecałe dwa mce przesypia całe nocki :)
Luśka, co jest bidulko?
Powiedz mi czy Ty mając obniżoną hemoglobinę też czujesz się taka słaba? Jeny, ja wczoraj padłam z małym, gdy leżę kręci mi się w głowie. Gin nie zapisał mi żadnych wspomagaczy z żelazem.
13 lata 7 miesiąc temu #239329 przez [email protected]
[
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Róża-Co do Google-zostaw Ty to w pioruny! Lekarz by powiedział gdyby cosik było nietak! A na googlach pisza mamuski jeszcze bardziej od nas nakręcone hehe
No i piękne zdjęcie masz na profilu!!!
Milla-mój tez wczoraj mega szalał, tzn nie tak bolesnie jak kiedys ale krecił się prawie bez przerwy:)
Emka-bidulko, niedługo się Ntalii ureguluje, i mysle ze nie bedzie az tyle w nocy jesc-chyba ze z niej mały żarłoczek hihi- Emka mozesz się śmiać, ale gdzieś kiedys wyczytałam ze faceci nie są genetycznie uwarunkowani do wstawania do dziecka nocą. Kobiety sa w tym kierunku bardziej rozwinięte –bo to nasze pierwotne zadanie. Dlatego więszość mężczyzn chocby niewiadomo jak chciało i tak w nocy tego płaczu nie usłyszy tylko będa smacznie spać-zeby rano miec siłę na upolowanie zwierzyny hehe
A pomysł z origami coinką jest bombowy!!! Ja planowałam robić bombki zmuliny, ale nie moge sie zabrac. Emka a co do pierniczkow-to pięknie będa wyglądały na choince pierniki z witrzazami!!!
Wykrawasz dziurke w pierniku i zasypujesz ją pokruszoną landrynką-pieczesz normalnie (na papierze) a pierniczek jest ze slicznym witrazykiem!!! na choince będzie bombowo wyglądał!
Lusia-i super ze Twoi tak zdrowo do swiąt podchodzą, bo o to orzeciez chodzi, wspolny, swiatezny posiłek i ciepła atmosfera-u tesciow to jest, owszem. Plus te milionny na prezenty-wiec gdy przychodzi pora prezentow ciesze sie z innymi ale w gardle mam gule bo zal mi moich i wiem ze do 10.stycznia będziemy dziadować:/ Lusiu co Cie tak męczy i boli-juz nam się tu skarżyć!!
A historyjka boska! Trza ją rozesła dalej heheh
Joanna-super ze maluszek daje juz pospac-co do wagi to super ze tak szybko Ci zleciało, czyli ze przytyłaś tylko tyle co dziecko wody i cycuchy-resztą sie nie musisz martwic:)

Co do mnie to dalej podciekam, ale dzisiaj dla odmiany na gęsto i nic juz nie boli ani nie piecze-CZY JAK KIEDYS URODZE?!?
13 lata 7 miesiąc temu #239330 przez Paletka
sliczne fotki!!

VESTUSIA_KOCHANA!!! WIELKIE GRATKI!!!

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 7 miesiąc temu #239382 przez iva 20
Hejka dziewczyny :lol:
ja bylam dzisiaj u pielegniarki i moja malutka przytyla 300 :D:D taka jestem dumna :D i ma 1 cm na plusie wiec juz moja lalunia ma 52 cm :D
ja nocke mialam w miare wstala chyba z 3 razy ale tak jaka ty to piszesz Emka wszystkie czynnosci zajmuja z jakies 40 min nakarmic przebrac jak dla mnie to zdaze mala przebrac z 3 razy bo ona z zasranym pampkiem nie bedzie spac :woohoo: :woohoo:
i rano musialam ja obudzic zeby ja ubrac i umyc troszeczke do pielegniarki i nakarmic wiec troszeczke zeszlo :blink:
Emka faceci irytuja moj tez jak bym go niekeidy nakrecila to smiechuwarte :)
Sarna nie martw sie twoja kolej nadejdzie nawet sie nie spodziewasz :)
Batmanik Urodzila ????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: Wiec Gratulacje dla Batmanika :D:D jak sie ciesze dzieciaczki juz sie ostanie sypia Super !! trzymaj sie cieplutko Batmanik
13 lata 7 miesiąc temu #239423 przez luska
hej laseczki , ja po małej drzemce (ale zaslinona wstałam hehehe :silly: )Czyli dobrze sie spało, ale jak wszytko tam na dole boli to boli nawet podeszwy od stóp :dry: Nospa nie działa (no ale w kocu skurczy nie mam)Trzeba się wziasc teraz za siebie i zobaczymy , może pojedziemy dziś na ktg bo i tak w panach mieliśmy jutro jechać.

Sarna ja kiedyś nawet wyczytałam , ze facet szybciej zareaguje na dźwięk alarmu samochodowego niż na płacz dziecka B) Eh no właśnie wy pewnie musicie bidowac później i tyle z tych prezentów B) Ale to właśnie już byś musiała faceta do pionu doprowadzić ;)
No a na moje to ty sie na dniach rozpakujesz.W koncu kiedys musisz :P A co do tekstu mam go właśnie z forum :silly:

E a czemu ja dopiero widze fotke Joanki :huh: hehe ale jest cudna :kiss: :lol:

mila no tak mi sie wydaje , ze od tego bo zawsze jak miałam niska to sapka , ciężko mi się wtedy oddycha ,kreci w głowie i właśnie taka słaba jestem :dry: Teraz chyba tez mi sie obnizyła.Wczoraj na obiadek barszczyk dzis tez.
13 lata 7 miesiąc temu #239425 przez luska
Iva to super , że mała tak ładnie przybiera :laugh: oby tak dalej :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #239472 przez madziaska
Dzien dobry laseczki :)
Mnie w nocy dzis obudzial bol jak na @, ale nie brzucha tylko pachwin... Troche bolalo, ale w koncu zasnelam. Do rana brzuch byl twardy, moze cos zaczyna sie dziac ;)
U mnie z prezentami tez nie przegianamy. Z siostra skladamy sie na kazdego, a kwota zalezy od danej sytuacji finansowej... Teraz z SZ mamy juz wspolny budzet, wiec zobaczymy jak to bedzie wygladalo. Zawsze ja kupowalam swoim, a on swoim. Nie wtracalam sie, bo to nie moje pieniadze, w tym roku trzeba bedzie o tym porozmawiac ;)
Joanna sliczny maluszek :) No i waga super. Ja przed ciaza wazylam 49kg, zawsze mazylam zeby choc do 50kg dobic... Na poczatku bardzo malo przybieralam, a teraz waze 61kg, normalnie nie wierze ;) Mam nadzieje, ze troszke mi po ciazy zostanie, bo strasznym kosciotrupem bylam ;)
Luska wszystko Cie boli rozumiem??? Tzn czujesz sie dzisiaj "polamana"...
Ciekawe, czy Dorcia dzisiaj urodzi...
13 lata 7 miesiąc temu #239473 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki :)

Ja dziś wstałam w lepszym nastroju. Natalka obudziła się w nocy tylko raz o 2 a później dopiero wstała o 6 :)

Dzis pogoda jest super, świeci słoneczko to po następnym jedzonku idziemy na spacerek :)

Iva super, że Nadia ładnie przybiera na wadze. Zanim się obejrzysz to już będzie dużą dziewczynką :)

Ja zaczynam myslec o prezentach. Mamy dosyc sporą najbliższą rodzinkę (tzn od str męża) i troje dużych dzieciaczków i nasza kruszynka :) Nie wiem jeszcze co kupic...
13 lata 7 miesiąc temu #239479 przez Milla

13 lata 7 miesiąc temu #239498 przez Aleksandra
My nie zaszalejemy z prezentami, ale kupimy coś praktycznego jak zawsze :) U nas też jest tak, że wigilie spędzamy u moich rodziców a później przyjeżdżamy do domu. Teściowa specjalnie ustala godzinę np.18, żeby wszyscy przyjechali bo i siostra i brat Zbyszka też jeżdżą najpierw do teściów. Miałam plany, żeby Wigilię zrobic u nas w domu, ale chyba się nie zdążymy wyprowadzic do świąt :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #239537 przez Milla
Oluś a gdzie Twój avatarek z Natalką? :(
13 lata 7 miesiąc temu #239550 przez Aleksandra
Jest. Chciałam wgrac nowy ale wyskakiwał mi error :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama