BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #197259 przez aniaa_
Właśnie Igorek czysta mama ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #197260 przez kima
Batmanik, ale brzucholek, spory, pewnie też takie będziemy miały, w końcu jeszcze 2 miechy przed nami :blink:

www.bojka.pl/index.php?k_d=104&id=631 tu też znalazłam te przewijaki, koszt przesyłki 15 zł, na tej stronie od MAdzi nie mogłam się doszukać ceny :side:
13 lata 7 miesiąc temu #197264 przez kima
etygrysek.pl/index.php?products=product&prod_id=519 cena zależna oczywiście od wymiarów :)

Też mi się zdaje, że Igor to cały Batmanik. A tak wogóle, czemu Batmanik? :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #197265 przez Aleksandra
Monika była moją najlepszą koleżanką w podstawówce. W pracy też moją ulubioną koleżanka jest Monika :)
13 lata 7 miesiąc temu #197266 przez Suari
A do tatusia to pewnie podobny od pasa w dół ;)
13 lata 7 miesiąc temu #197268 przez aniaa_
13 lata 7 miesiąc temu #197270 przez Batmanik
a taki malusi byl :kiss:
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #197274 przez Aleksandra
Batmanik też sie zgadzam z ty, że Igorek jest bardzo do ciebie podobny :)
13 lata 7 miesiąc temu #197276 przez Batmanik
ach az lezka w oku sie kreci;(
a dlaczego batmanik- bo mam przezwisko batman a czemu to szwagier wie- bo ja sama nie wiem :side:
ale chyba przez to jak dawno dawno temu przyjezdzal do siostry to jak kocem sie okrylam i jaja robilam ze latam czy cos ale to bylo dawno ze nie pamietam;)
no do taty od pasa w dol podobny no i uszy ma po tacie- i sadzi baki jak stary :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197277 przez Suari
A jaki był duży jak się urodził, Igor oczywiście ? :)

To za 3 dni Igorek ma urodziny ?
13 lata 7 miesiąc temu #197285 przez Batmanik
wazyl 3660g i 54 dlugi byl i kazdy mowil ze duzy a dla mnie to taka kruszynka byla, takie nozki malutkie a jak mialam go przebrac to taka zestresowana bylam ze taki malutki byl;)
13 lata 7 miesiąc temu #197287 przez aniaa_
A jak sie te przewijaki nakłada na łóżeczko, one mają jakieś stopki czy sa płaskie?? Bo kurcze nie chce żeby mi latał po całym łóżeczku.

Śliczny Igorek :)
13 lata 7 miesiąc temu #197304 przez Batmanik
tak aniu maja stopki takie a przynajmniej moj mial i kupuje sie je rozmiarowo do lozeczka
ale u mnie cos nie stylko bo niby mam lozeczko na 60cm a jedne stopki zamiast zachodzic za szczebelki wchodzily do srodke i moj musial przekrecac- ale to mogla byc wina lozeczka bo wkoncu ma ze 30 lat tylko je odrestaurowalismy wspolnie:) bylam przeciwko ale jak zaczelismy razzem je odnawiac to wiecie jakie to fajne:)
13 lata 7 miesiąc temu #197317 przez Aleksandra
Faktycznie musiałaś mieć frajdę z odnawiania starego łóżeczka :) ja lubie takie rzeczy robić. Co prawda nie wiele ich w życiu robiłam ale efekt końcowy był niesamowity. Ostatnio odnawialiśmy drzwi wejściowe które miały ze 20 lat. Były drewniane, a z jednej strony miały takie obicie materiałowe (może kojarzycie - była kiedyś taka moda). Zdjęliśmy to obicie, drewno ładnie wyczyściliśmy i pomalowaliśmy i gdyby nie to, że nie pasowały nam do naszego wejścia do domu (bo były za krótkie) to chętnie byśmy je wzięli. Wyglądały jak nowe :)
13 lata 7 miesiąc temu #197362 przez kima
Zjadłam rosołek, pycha mi wyszedł, teraz tylko z udek obskubie mięsko, ryż i warzywa na patelnie i już mam drugie :)

Aż mi gorąco przez ten rosół ;)

Pogoda u mnie fatalna, jeszcze nie pada, ale myślę, że niedługo będzie, nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżeć mi się nie chce, ale tak nic nie robić, to też nie lubię ;)

Chyba Mały jest jakoś dziwnie ułożony, bo mi strasznie niewygodnie, za tydzień w czwartek mam USG więc dowiem się ile waży, wydaje mi się, że jest duży, bo ostatnio chyba mi troche brzuszek urósł, a przynajmniej tak mi się wydaje :)

Kiedy Dzidzie będą już z nami? :cheer: :cheer: :cheer:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka