- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196875 przez Suari
Kima to idź kimnąć jeszcze na chwilkę 
Ja nie śpię od 5.30, ale już się nie kładę, bo szkoda dnia
też mnie męczył wczoraj wieczorem zołądek, tyle, że ja wiem od czego, zjadłam wczoraj wieczorem może z 10 frytek, wiem, że raczej nie powinnam
ale się skusiłam i to przez to, bo w ogóle odzwyczaiłam się od smażonego.
No to pobudka !!!!!

Ja nie śpię od 5.30, ale już się nie kładę, bo szkoda dnia

No to pobudka !!!!!

Temat został zablokowany.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196876 przez iva 20
Hejka !!!! 
ja juz nie spie
a tu tyle sie dzieje heheh
Batmanik jakiego masz malego przystojniaczka

Suari pewnie ze szkoda dnia hehe a Kima to pewnie zasnela jeszcze na troszke
a z tym termometrem to nie fajna sprawa najwazniejsze ze chodzi i nie trzeba kupywac nowego tylko dokupic ta nieszczesna baterie na tyle szczescia chociaz
a ja musze isc zjesc sniadanko bo juz niunia wola ze glodna
wczoraj normalnie malá chyba schodzi na dol bo tak mnie cos tam lapie niekiedy ze musze stanac na 2 sekndy i odczekac i wczoraj jak praowalam to tak mnie kopnela w wiazadla ze myslalam ze padne z bolu

ja juz nie spie

a tu tyle sie dzieje heheh

Batmanik jakiego masz malego przystojniaczka

Suari pewnie ze szkoda dnia hehe a Kima to pewnie zasnela jeszcze na troszke

a z tym termometrem to nie fajna sprawa najwazniejsze ze chodzi i nie trzeba kupywac nowego tylko dokupic ta nieszczesna baterie na tyle szczescia chociaz

a ja musze isc zjesc sniadanko bo juz niunia wola ze glodna

wczoraj normalnie malá chyba schodzi na dol bo tak mnie cos tam lapie niekiedy ze musze stanac na 2 sekndy i odczekac i wczoraj jak praowalam to tak mnie kopnela w wiazadla ze myslalam ze padne z bolu

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196886 przez Aleksandra
Cześć dziewuszki 
Ja standardowo nie śpię od 6.30. Właśnie jem "pożywne" śniadanko składające sie z 3 kromek chleba i 3 kawałków mielonki....ale w lodówce mam schowane pyszności to sobie później podjem

Ja standardowo nie śpię od 6.30. Właśnie jem "pożywne" śniadanko składające sie z 3 kromek chleba i 3 kawałków mielonki....ale w lodówce mam schowane pyszności to sobie później podjem

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196922 przez anakol
Batmanik, śliczny chłopak z Twojego Igorka 
Madzia, dzięki za linka do przewijaków - rzeczywiście ten patent z ochroną główki wydaje się sensowny, mam też wrażenie że te skośne boki są węższe niż w tych przewijakach z allegro, tak że zostaje więcej miejsca na dziecko w środku. Muszę się zastanowić czy kupić taki, czy ten drewniany.
Oj, Ola, znam te szpitalne śniadanka
u nas też tak dawali: trzy kromki jakiejś weki i do tego trzy cieniuteńkie plasterki sera żółtego, no i trochę czegoś masłopodobnego. Nie dość, że ciężko się najeść, to jeszcze "samo zdrowie"
Ja też miałam swojego pomidorka i inne smakowitości, a i tak waga mi spadła przez 3 dni... Ty już pewnie jesteś wychudzona po takim czasie na szpitalnym wikcie

Madzia, dzięki za linka do przewijaków - rzeczywiście ten patent z ochroną główki wydaje się sensowny, mam też wrażenie że te skośne boki są węższe niż w tych przewijakach z allegro, tak że zostaje więcej miejsca na dziecko w środku. Muszę się zastanowić czy kupić taki, czy ten drewniany.
Oj, Ola, znam te szpitalne śniadanka

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #196923 przez luska
hej laseczki
Ale smaka robicie:)
Vestusia fotel fajny, tyle , ze moje plecy wolały by wyższe oparcie
Docia ja bym się wkurzyła , bo to jednak nie hallo troszkę , raz , że opakowanie zniszczone to jeszcze baterii brak........
Olu poscie słodziutka jest:)Eg dziś mam taki dzień , że się rozczuliłam i rozpłakałam
Batmanka no w koncu hehe .Słodkiego masz synka

Hehe Ola ta książka to swego rodzaju moja biblia
Tez polecam .Zresztą już pisałam , ze jak ma która ochotę , to posiadam wersje w pdf 
no nadrobiłam ale uwierzcie nie miałam siły pisać
Nie wiem co mi dziś ale jestem
Zła smutna nie mam siły palcami klepać, gorąco mi jakby sie od środka paliła ,Łukasza nie ma , ale i tak nie mam co na niego liczyć
Totalnie mi dziś źle.......nawet nie wiem jak wam to opisać bo nie mam siły myśleć i klepać logicznych zdań
Ale smaka robicie:)
Vestusia fotel fajny, tyle , ze moje plecy wolały by wyższe oparcie

Docia ja bym się wkurzyła , bo to jednak nie hallo troszkę , raz , że opakowanie zniszczone to jeszcze baterii brak........

Olu poscie słodziutka jest:)Eg dziś mam taki dzień , że się rozczuliłam i rozpłakałam

Batmanka no w koncu hehe .Słodkiego masz synka

Hehe Ola ta książka to swego rodzaju moja biblia

no nadrobiłam ale uwierzcie nie miałam siły pisać

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196925 przez Aleksandra
No widzisz, a w szpitalu nie oglądają tvn i karmia nas mielonką
Ja w zyciu nie zjadłam tyle wędliny co przez ten pobyt w szpitalu !!

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196928 przez Batmanik
Witam!!!
u nas dalej polska zlota jesien;)
a dziekuje w imieniu Igora,fotki brzucha zostawilam na dzis bo wczoraj z nim na kolanach bylo ciezko cos wrzucic bo strasznie chcial Wam cos napisac;) a teraz tez nie jest lepiej
ja mialam chyba z 2 opakowania podkladow pozniej tak jak Madzia pisze dlugie podpaski starczyly
wczoraj zrobilam liste co wziasc do szpitala i odznaczylam co mam a co dokupic juz nie moge sie doczekac az sie wybiore na zzakupy:) a z drugiej strony jak pomysle ile mnie jeszcze czeka to mi sie odechciewa:( bo jak Wam pisalam w zeszlym tyg z wielka werwa nastawilam sie na szykowanie pokoju i d..... szafa najwiekszy problem bo musze ja przestwaic i tak jak sobie upatrzylam nie moze byc:( i teraz czeka mnie troche roboty a natchnienia brak:)
narazie czekam na majtasy jednorazowe i kosze siatkowe zamowilam wczoraj zeby zabawki poukladac choc i tak juz jest nawalone po skrzynkach i w takim wiszacym od sufitu do podlogi koszu...
do pozniej bo musze uciekac:(
u nas dalej polska zlota jesien;)
a dziekuje w imieniu Igora,fotki brzucha zostawilam na dzis bo wczoraj z nim na kolanach bylo ciezko cos wrzucic bo strasznie chcial Wam cos napisac;) a teraz tez nie jest lepiej

ja mialam chyba z 2 opakowania podkladow pozniej tak jak Madzia pisze dlugie podpaski starczyly
wczoraj zrobilam liste co wziasc do szpitala i odznaczylam co mam a co dokupic juz nie moge sie doczekac az sie wybiore na zzakupy:) a z drugiej strony jak pomysle ile mnie jeszcze czeka to mi sie odechciewa:( bo jak Wam pisalam w zeszlym tyg z wielka werwa nastawilam sie na szykowanie pokoju i d..... szafa najwiekszy problem bo musze ja przestwaic i tak jak sobie upatrzylam nie moze byc:( i teraz czeka mnie troche roboty a natchnienia brak:)
narazie czekam na majtasy jednorazowe i kosze siatkowe zamowilam wczoraj zeby zabawki poukladac choc i tak juz jest nawalone po skrzynkach i w takim wiszacym od sufitu do podlogi koszu...
do pozniej bo musze uciekac:(
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 7 miesiąc temu #196942 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc dziewczyny 
Widze, ze Was tez chorobska biora - zdrowka zycze duzo

Widze, ze Was tez chorobska biora - zdrowka zycze duzo

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196961 przez Suari
Też mi się nic nie chce, a to pewnie przez tą pogodę, pada i zimno, a mam kupe rzeczy do zrobienia
jakoś nawet nie mam ochoty na szukanie brakujących rzeczy- łóżeczka, pościeli itp
jakieś tam strony z pościelą znalazłam, ale nie mam weny na wybieranie

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196969 przez iva 20
Luska oby sie humorek polepszyl i sily wrocily

ja tez mam jeszcze pare rzeczy do kupienia tylko z tym fajnie ze jak jestes w szpitalu to nawet recznika i majtek nie musisz miec
mozna przyjsc w szwecji do szpitala z ulicy bez niczego bo wszytsko maja tylko na wyjscie 
wiec duzo mi odejdzie zeby kupic ale teraz po wyplacie musze jechac z mezulkiem na koncowe zakupki dla malej
no u mnie pogoda tez jesienna prawie trwa juz tydzien .
Kazdy mi sie teraz pyta czy sie boje porodu i co mysle i tym a ja nie wiem co mam odpowiadac tez wam sie pytaja ???
Ola mielonki tez nie jem ogolnie nie lubie mieska dla mnie jakos nie podchodzi

ja tez mam jeszcze pare rzeczy do kupienia tylko z tym fajnie ze jak jestes w szpitalu to nawet recznika i majtek nie musisz miec

wiec duzo mi odejdzie zeby kupic ale teraz po wyplacie musze jechac z mezulkiem na koncowe zakupki dla malej

no u mnie pogoda tez jesienna prawie trwa juz tydzien .
Kazdy mi sie teraz pyta czy sie boje porodu i co mysle i tym a ja nie wiem co mam odpowiadac tez wam sie pytaja ???

Ola mielonki tez nie jem ogolnie nie lubie mieska dla mnie jakos nie podchodzi

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196972 przez Suari
iva- mnie się pytają, a jak im mówię, że się nie boję, bo taka jest prawda to się dziwią, ale nie jstem pierwsza, ani ostatnia, która będzie rodzić, więc czego tu się bać
jakoś mnie nie przerażają opowiadania innych o swoixh porodach, że tak boli i tyle może trwać.

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196983 przez Aleksandra
Ja trochę się boje, ale to przecież normalne. Tyle kobiet na świecie rodzi dzieci, to my nie damy rady ??? A słuchanie mrożących krew w żyłach opowieści w niczym nie pomogą. Każda z nas jest inna i każda inaczej to przechodzi a jak już się zobaczy swojego szkraba to wszystko mija, cały stres i ból. Ja trochę się tu napatrzyłam i raz się wystraszyłam ale juz mi przeszło.
Jestem już po ktg. Mala oczywiście podczas badania się zdrzemnęła i musiałam zjeść troszke czekolady, żeby ją rozbudzic a teraz mi wojuje. Normalnie breakdanca mi odstawia w macicy
Daj tu dziecku czekoladę
Jestem już po ktg. Mala oczywiście podczas badania się zdrzemnęła i musiałam zjeść troszke czekolady, żeby ją rozbudzic a teraz mi wojuje. Normalnie breakdanca mi odstawia w macicy

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany