BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #196875 przez Suari
Kima to idź kimnąć jeszcze na chwilkę ;)

Ja nie śpię od 5.30, ale już się nie kładę, bo szkoda dnia :) też mnie męczył wczoraj wieczorem zołądek, tyle, że ja wiem od czego, zjadłam wczoraj wieczorem może z 10 frytek, wiem, że raczej nie powinnam :dry: ale się skusiłam i to przez to, bo w ogóle odzwyczaiłam się od smażonego.

No to pobudka !!!!! :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #196876 przez iva 20
Hejka !!!! :kiss:
ja juz nie spie :blink:
a tu tyle sie dzieje heheh :)
Batmanik jakiego masz malego przystojniaczka :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Suari pewnie ze szkoda dnia hehe a Kima to pewnie zasnela jeszcze na troszke :)
a z tym termometrem to nie fajna sprawa najwazniejsze ze chodzi i nie trzeba kupywac nowego tylko dokupic ta nieszczesna baterie na tyle szczescia chociaz :)
a ja musze isc zjesc sniadanko bo juz niunia wola ze glodna :)
wczoraj normalnie malá chyba schodzi na dol bo tak mnie cos tam lapie niekiedy ze musze stanac na 2 sekndy i odczekac i wczoraj jak praowalam to tak mnie kopnela w wiazadla ze myslalam ze padne z bolu ;)
13 lata 7 miesiąc temu #196886 przez Aleksandra
Cześć dziewuszki :)

Ja standardowo nie śpię od 6.30. Właśnie jem "pożywne" śniadanko składające sie z 3 kromek chleba i 3 kawałków mielonki....ale w lodówce mam schowane pyszności to sobie później podjem :)
13 lata 7 miesiąc temu #196918 przez Suari
Ola nie szalej tak z tym śniadankiem, a właśnie w ddtvn mówili, żeby nie jeść mielonki :)
13 lata 7 miesiąc temu #196922 przez anakol
Batmanik, śliczny chłopak z Twojego Igorka :)

Madzia, dzięki za linka do przewijaków - rzeczywiście ten patent z ochroną główki wydaje się sensowny, mam też wrażenie że te skośne boki są węższe niż w tych przewijakach z allegro, tak że zostaje więcej miejsca na dziecko w środku. Muszę się zastanowić czy kupić taki, czy ten drewniany.

Oj, Ola, znam te szpitalne śniadanka ;) u nas też tak dawali: trzy kromki jakiejś weki i do tego trzy cieniuteńkie plasterki sera żółtego, no i trochę czegoś masłopodobnego. Nie dość, że ciężko się najeść, to jeszcze "samo zdrowie" :P Ja też miałam swojego pomidorka i inne smakowitości, a i tak waga mi spadła przez 3 dni... Ty już pewnie jesteś wychudzona po takim czasie na szpitalnym wikcie :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #196923 przez luska
hej laseczki

Ale smaka robicie:)

Vestusia fotel fajny, tyle , ze moje plecy wolały by wyższe oparcie ;)

Docia ja bym się wkurzyła , bo to jednak nie hallo troszkę , raz , że opakowanie zniszczone to jeszcze baterii brak........ :angry:

Olu poscie słodziutka jest:)Eg dziś mam taki dzień , że się rozczuliłam i rozpłakałam :cheer:

Batmanka no w koncu hehe .Słodkiego masz synka :lol: :kiss:

Hehe Ola ta książka to swego rodzaju moja biblia :lol: Tez polecam .Zresztą już pisałam , ze jak ma która ochotę , to posiadam wersje w pdf :woohoo:

no nadrobiłam ale uwierzcie nie miałam siły pisać :( Nie wiem co mi dziś ale jestem :S Zła smutna nie mam siły palcami klepać, gorąco mi jakby sie od środka paliła ,Łukasza nie ma , ale i tak nie mam co na niego liczyć :( Totalnie mi dziś źle.......nawet nie wiem jak wam to opisać bo nie mam siły myśleć i klepać logicznych zdań :(
13 lata 7 miesiąc temu #196925 przez Aleksandra
No widzisz, a w szpitalu nie oglądają tvn i karmia nas mielonką :) Ja w zyciu nie zjadłam tyle wędliny co przez ten pobyt w szpitalu !!
13 lata 7 miesiąc temu #196928 przez Batmanik
Witam!!!
u nas dalej polska zlota jesien;)
a dziekuje w imieniu Igora,fotki brzucha zostawilam na dzis bo wczoraj z nim na kolanach bylo ciezko cos wrzucic bo strasznie chcial Wam cos napisac;) a teraz tez nie jest lepiej :angry:
ja mialam chyba z 2 opakowania podkladow pozniej tak jak Madzia pisze dlugie podpaski starczyly
wczoraj zrobilam liste co wziasc do szpitala i odznaczylam co mam a co dokupic juz nie moge sie doczekac az sie wybiore na zzakupy:) a z drugiej strony jak pomysle ile mnie jeszcze czeka to mi sie odechciewa:( bo jak Wam pisalam w zeszlym tyg z wielka werwa nastawilam sie na szykowanie pokoju i d..... szafa najwiekszy problem bo musze ja przestwaic i tak jak sobie upatrzylam nie moze byc:( i teraz czeka mnie troche roboty a natchnienia brak:)
narazie czekam na majtasy jednorazowe i kosze siatkowe zamowilam wczoraj zeby zabawki poukladac choc i tak juz jest nawalone po skrzynkach i w takim wiszacym od sufitu do podlogi koszu...
do pozniej bo musze uciekac:(
13 lata 7 miesiąc temu #196942 przez MagdaM
Czesc dziewczyny :)
Widze, ze Was tez chorobska biora - zdrowka zycze duzo :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #196961 przez Suari
Też mi się nic nie chce, a to pewnie przez tą pogodę, pada i zimno, a mam kupe rzeczy do zrobienia :dry: jakoś nawet nie mam ochoty na szukanie brakujących rzeczy- łóżeczka, pościeli itp :dry: jakieś tam strony z pościelą znalazłam, ale nie mam weny na wybieranie :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #196969 przez iva 20
Luska oby sie humorek polepszyl i sily wrocily :) :kiss:
ja tez mam jeszcze pare rzeczy do kupienia tylko z tym fajnie ze jak jestes w szpitalu to nawet recznika i majtek nie musisz miec :P mozna przyjsc w szwecji do szpitala z ulicy bez niczego bo wszytsko maja tylko na wyjscie :blink:
wiec duzo mi odejdzie zeby kupic ale teraz po wyplacie musze jechac z mezulkiem na koncowe zakupki dla malej :blink:
no u mnie pogoda tez jesienna prawie trwa juz tydzien .
Kazdy mi sie teraz pyta czy sie boje porodu i co mysle i tym a ja nie wiem co mam odpowiadac tez wam sie pytaja ??? :unsure:
Ola mielonki tez nie jem ogolnie nie lubie mieska dla mnie jakos nie podchodzi :(
13 lata 7 miesiąc temu #196972 przez Suari
iva- mnie się pytają, a jak im mówię, że się nie boję, bo taka jest prawda to się dziwią, ale nie jstem pierwsza, ani ostatnia, która będzie rodzić, więc czego tu się bać ;) jakoś mnie nie przerażają opowiadania innych o swoixh porodach, że tak boli i tyle może trwać.
13 lata 7 miesiąc temu #196983 przez Aleksandra
Ja trochę się boje, ale to przecież normalne. Tyle kobiet na świecie rodzi dzieci, to my nie damy rady ??? A słuchanie mrożących krew w żyłach opowieści w niczym nie pomogą. Każda z nas jest inna i każda inaczej to przechodzi a jak już się zobaczy swojego szkraba to wszystko mija, cały stres i ból. Ja trochę się tu napatrzyłam i raz się wystraszyłam ale juz mi przeszło.

Jestem już po ktg. Mala oczywiście podczas badania się zdrzemnęła i musiałam zjeść troszke czekolady, żeby ją rozbudzic a teraz mi wojuje. Normalnie breakdanca mi odstawia w macicy :lol: Daj tu dziecku czekoladę :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #197012 przez Batmanik
a to moje zakupy...reszte wywiozlam juz wiec sie nie pochwale...
wiec pierwszy zestaw az 17zl;) do tego jest jeszcze jedna para rekawiczek i czapeczka...
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197015 przez Batmanik
pajace 3 szt za cale 6zl...
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby