BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197932 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #197935 przez Aleksandra
Może mi sie uda powstrzymywać na tyle ile bedę mogła. Teraz czekam na badanie USG a po badaniu jeszcze lekarka będzie mnie badać. Powiedziałam jej o tych krótkich skurczach i może dlatego chce mnie zbadac...mam tylko nadzieje, że USG będzie robił przystojny doktorek to chociaż sobie popatrzę :silly:

Sliczne ciuszki. ja już nic nie kupuję bo mam w sumie nadmiar. Chyba, że jakis mały kombinezonik na wyjście i na zimę :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197938 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 7 miesiąc temu #197942 przez Batmanik
ooo Vestusia ciuszki cudasne :lol:
Olu dawaj znac jak po badaniach
13 lata 7 miesiąc temu #197943 przez iva 20
Ola to noc mialas ciekawa :lol:
Vestusia ubranka kocyki poprostu cudowne !!!! :ohmy: :blink: Wszystko slodzitkie i duzo tego:)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197945 przez vestusia

13 lata 7 miesiąc temu #197949 przez vestusia

13 lata 7 miesiąc temu #197950 przez Aleksandra
Będziecie miały informacje z pierwszej reki na 100% :lol:

Wczoraj wieczorem zauważyłam, że robią mi sie rozstępy na brzuchu. Na szczęście ich tak nie widać i są bardziej na dole brzucha (a dokładnie pod :) ) Na bokach też mam rozstępy i na cyckach (ale też bardziej od spodu) Kurczę smaruje się cały czas a one i tak są. Jak już urodzę to musze się ich intensywnie pozbyć...
13 lata 7 miesiąc temu #197955 przez Aleksandra
Ciążozaur !!!! Dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vestusia wygldasz ślicznie :)
13 lata 7 miesiąc temu #197957 przez vestusia
Przepraszam, że zaśmieciłam forum :D Mam nadzieję, że się o to nie gniewacie :D

Ola, ja też mam rozstępy na cycuszkach i na udach, ale takie delikatne. Mimo intensywnego smarowania się od początku ciąży. Widać taki mój urok. Na brzuchu na razie nie mam, a tam na dole to Cię podziwiam, że zauważyłaś, bo ja musiałabym użyć lusterka, aby przyjrzeć się brzuchowi poniżej pępka ha, ha, ha, :D
13 lata 7 miesiąc temu #197961 przez Batmanik
ja tez sie smarowalam w poprzedniej ciazy a pod koniec i tak wyskoczyly mi na brzuchu wlasnie tak jak Tobie OLu od dolu ale z czasem wylazly w gore na pol brzucha:(
13 lata 7 miesiąc temu #197971 przez iva 20
Fajnie wygladasz Vestusia i wcale forum nie zasmiecasz ! :woohoo: ja lubie ogladac jak ktoras cos wrzuci hehe
ja jak narazie nie mam rozstepow zobaczymy co to sie bedzie dzialo dalej czy wyskocza :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #197973 przez vestusia
Iva, Ty jesteś seksi laseczka w ciąży, brzusio raczej malutki (w porównaniu do mojego to z pewnością dużo mniejszy) i myślę, że rozstępy nie pojawią się u Ciebie :D:D:D
13 lata 7 miesiąc temu #197983 przez Aleksandra
Vestusia gdybyś widziała moje wczorajsze akrobacje przed lustrem w łazience to byś padła ze śmiechu :lol:

Bsatmanik niezbyt to było pocieszające ;) ale mam nadzieję, że moim rozstepom jest dobrze tam gdzie są i nie będą chciały zwiedzać reszty mojego brzuchola :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #198010 przez vestusia
Myślicie, że starczy tych ciuszków? He, he, he :D Właśnie je wyjęłam, potem posegreguję kolorami do prania i prasowania. Na zdjęciu nie ma czapeczek, ani skarpetek he, he, he :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia