- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198207 przez Aleksandra
Po pierwsze ja go wcale nie podrywam, po drugie Zbyszek nie musi wiedziec - bedzie zdrowszy
Poza tym juz widział dwóch przystojnych lekarzy, którzy byli na obchodzie i jakos to przełknął (no przecież ze szpitala mnie nie zabierze z tego powodu
)
Anyanka kot bedzie na poczatku zazdrosny,ale pogodzi sie z faktem że nie jest juz w centrum uwagi

Anyanka kot bedzie na poczatku zazdrosny,ale pogodzi sie z faktem że nie jest juz w centrum uwagi

Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #198213 przez madziaska
Ola maz jest spokojny, bo masz brzucholek. To pewnie ich uspokaja i mysla, ze juz nikt na nas nie leci
I chyba maja racje. Ostatnio zdaza mi sie np ze parkuje, a obok jakies chlopkai w aucie usmiechaja sie, a jak wychodze to robia glupia mine i odwracaja glowy
hehehe

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198224 przez vestusia
Kurka, dopiero teraz widzę, że na zdjęciu nie mam prawie dupska. Płaskie poślady ha, ha, ha 
Ola, to fakt - Zbyszek będzie zdrowszy jak nie będzie wiedział
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ola, to fakt - Zbyszek będzie zdrowszy jak nie będzie wiedział

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198227 przez vestusia
Madziaska, z tymi ciuszkami to pewnie nie tylko Ty przesadziłaś. Jak te swoje rozłożyłam na narożniku, to doszłam do takiego samego wniosku ha, ha.
No a brzuszek to każda widać ma inny. Mnie przed chwilą zaczepił sąsiad (jak wracałam z psem) i pytał kiedy rodzę. Ja do niego, że za jakieś 1,5 m-ca, może 2, a on oczy na mnie wybałuszył i dodał, że taki ogromny mam brzuch. Że albo dzidzia duża, albo może bliźniaki?? Uspokoiłam go, bo ani dzidzia nie jest duża (raczej normalna, albo malutka), ani tym bardziej bliźniaki. Każdy kto mnie widzi, to ostatnio nie dowierza, że takiego badziocha mam i jeszcze tyle muszę z nim chodzić. I jak tu się nie dołować i myśleć, że jestem seksi?
No a brzuszek to każda widać ma inny. Mnie przed chwilą zaczepił sąsiad (jak wracałam z psem) i pytał kiedy rodzę. Ja do niego, że za jakieś 1,5 m-ca, może 2, a on oczy na mnie wybałuszył i dodał, że taki ogromny mam brzuch. Że albo dzidzia duża, albo może bliźniaki?? Uspokoiłam go, bo ani dzidzia nie jest duża (raczej normalna, albo malutka), ani tym bardziej bliźniaki. Każdy kto mnie widzi, to ostatnio nie dowierza, że takiego badziocha mam i jeszcze tyle muszę z nim chodzić. I jak tu się nie dołować i myśleć, że jestem seksi?

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198254 przez Aleksandra
Vestusia piękny brzucholek
Ja też mam duzy brzuch i też każdy sie pytał czy aby na pewno jest jedno dziecko. Starałam się nie zwracać na to uwagi i tyle.
Nasi mężowie są teraz spokojni bo jeśli nawet ktoś nas podrywa i nie zorientuje się, że jesteśmy w ciąży to już tak nie są tak zazdrośni
Czują się bezpiecznie

Nasi mężowie są teraz spokojni bo jeśli nawet ktoś nas podrywa i nie zorientuje się, że jesteśmy w ciąży to już tak nie są tak zazdrośni

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198263 przez Dorciaition
Czesc Dziewczyny.
Ja tylko na chwilke. Przeczytalam wszystko, ale nie mam sily pisac.
Vestusia nie moge sie napatrzec na te ciuszki Zuzi. Sa slodkie i przesliczne. Poszalalas z mamusia.
Wzgladasz bardzo ladnie. Brzuszek super i faktycznie spory
Madzia mi tez to ciagle mowia. Plakac mi sie chce.
Ola ale Monisia rosnie. Spora dziewczynka
3majcie sie dziewczyny. Buziaki
Ja tylko na chwilke. Przeczytalam wszystko, ale nie mam sily pisac.

Vestusia nie moge sie napatrzec na te ciuszki Zuzi. Sa slodkie i przesliczne. Poszalalas z mamusia.

Wzgladasz bardzo ladnie. Brzuszek super i faktycznie spory

Madzia mi tez to ciagle mowia. Plakac mi sie chce.
Ola ale Monisia rosnie. Spora dziewczynka

3majcie sie dziewczyny. Buziaki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198306 przez Batmanik
ja po spacerku juz ach ciezko ale co sie nie robi dla synka:)
Anayka Ty walczysz z kotami skaad ja to znam ja przez to wozek trzymam w bagazniku bo D...matka ma watache kotow chyba ze 3 i jeszcze teraz sie okocila, od tego 2 czy 3 psy
a koty ty by Ci do talerza wskoczyly...a sanki ze spiworkiem workiem nakrywalam przed tymi kotami a najlepsze jest to ze kupilam wozek i miala moja siostra przyjechac z dzieckiem to zeby sie nie wozili to ja wyciaglam swoj a bylam jeszzcze w ciazy i go postawilam tylko kocewm nakrylam a wchodze patrze ze wozek byl ruszany a to do tego babsztyle przyszla kolezanka i tzrebabylo sie chwalic a ze jego matka to brudaska to mialam wozek do prania bo lapska mialam poodbijane

Olu wspolczuje Ci tych badan ja to bym sie zaplakala...a Monia tez juz sporo wazy:)
Vestusia tez masz spory brzucholek:)
a wizyte mam 14.pazdziernika...a jutro ktg na 9,15 i tak juz co tydzien az do porodu....
Anayka Ty walczysz z kotami skaad ja to znam ja przez to wozek trzymam w bagazniku bo D...matka ma watache kotow chyba ze 3 i jeszcze teraz sie okocila, od tego 2 czy 3 psy

Olu wspolczuje Ci tych badan ja to bym sie zaplakala...a Monia tez juz sporo wazy:)
Vestusia tez masz spory brzucholek:)
a wizyte mam 14.pazdziernika...a jutro ktg na 9,15 i tak juz co tydzien az do porodu....
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198314 przez Dorciaition
Tak dziewczyny, ok.
Chyba. Jutro ide do lekarza. to chyba zwykle przeziebienie ale wszystko mnie boli i nie spie w nocy.
Troche poleze i pewnie przejdzie. 
Kima dostalam przed chwila tez te koszule, no i wszystkie sa zole. Dziwny ten nowy pracownik. Nie odroznia rozowego czy fioletowego od zoltego.
Te do karmienia sa bardzo duze, ale do spitala sie nadadza, szlafrok tez ok, ale ta mala faktycznie z ledowscia tylek zakrywa. Bede ja teraz w domku nosila.
Stanik troche za duzy. Jak cycki mi urosna to do domu tez sie nada
Lece dalej do wyrka

Kima dostalam przed chwila tez te koszule, no i wszystkie sa zole. Dziwny ten nowy pracownik. Nie odroznia rozowego czy fioletowego od zoltego.
Te do karmienia sa bardzo duze, ale do spitala sie nadadza, szlafrok tez ok, ale ta mala faktycznie z ledowscia tylek zakrywa. Bede ja teraz w domku nosila.
Stanik troche za duzy. Jak cycki mi urosna to do domu tez sie nada

Lece dalej do wyrka

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #198315 przez Aleksandra
Batmanik ty się masz z tą teściową. Moja jest w sumie nie lepsza czasami, ale to chyba wiekszośc teściowych jest wredna i złośliwa.
Ja już się oswoiłam chyba z tą myślą, że będe w szpitalu do rozwiązania (czyli max do 36 tc). Na szczęście mam net, książki, gazety i mp4 więc sie nie nudzę
Odwiedziny też dużo mi dają bo dzień szybciej leci
Wiadomo...Bardzo tęsknię za Zbyszkiem i chciałabym już jak najszybciej stąd wyjśc i być z nim.
Ja już się oswoiłam chyba z tą myślą, że będe w szpitalu do rozwiązania (czyli max do 36 tc). Na szczęście mam net, książki, gazety i mp4 więc sie nie nudzę

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #198326 przez Suari
Ale tutaj gwarno, jak na jakimś targu przekupek 
Vestusia- ale masz niezły zapac ciuszków
ja też kupiłam dużo ciuszków w większym rozmiarze, ale co niektórzy zaopatrują mnie w ciuszki na 12-24 miesiące 
madziaska- też mi mówią, że nie mam dużego brzucha, ale ważne, że z dzidzią ok.
Ola już niedługo posiedzisz w tym szpitalu, bliżej jak dalej

Vestusia- ale masz niezły zapac ciuszków

madziaska- też mi mówią, że nie mam dużego brzucha, ale ważne, że z dzidzią ok.
Ola już niedługo posiedzisz w tym szpitalu, bliżej jak dalej

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Suari.
Moderatorzy: ilona