- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #218443 przez vestusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuźwa, ja to z kolei bym chciała urodzić. Tak mnie pipka napitala, że nie umiem się ruszyć. Pogoda nie rozpieszcza i nawet nie chce mi się nosa stąd wynurzać. Funia musi zaczekać na Piotrka bo ja nawet nie umiem chodzić, więc ani mi się śni wychodzić z domu z nią na dwór...
A wizyta dopiero za tydzień. Ja chyba zwariuję do tego czasu. No ale skoro nic innego się nie dzieje, to nie mogę sobie jechać do szpitala, aby zbadał mnie jakiś lekarz. Najwidoczniej taki urok mojej ciąży, że jestem jak słoń morski, który nie umie się poruszać i który stęka, jak stara babcia...
Właśnie się zdrzemnęłam. Wow. I nadal mi się chce, więc idę dalej spać. Miłego dzionka Kochane.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuźwa, ja to z kolei bym chciała urodzić. Tak mnie pipka napitala, że nie umiem się ruszyć. Pogoda nie rozpieszcza i nawet nie chce mi się nosa stąd wynurzać. Funia musi zaczekać na Piotrka bo ja nawet nie umiem chodzić, więc ani mi się śni wychodzić z domu z nią na dwór...
A wizyta dopiero za tydzień. Ja chyba zwariuję do tego czasu. No ale skoro nic innego się nie dzieje, to nie mogę sobie jechać do szpitala, aby zbadał mnie jakiś lekarz. Najwidoczniej taki urok mojej ciąży, że jestem jak słoń morski, który nie umie się poruszać i który stęka, jak stara babcia...
Właśnie się zdrzemnęłam. Wow. I nadal mi się chce, więc idę dalej spać. Miłego dzionka Kochane.
Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218453 przez anyanka
Vestusia takie są uroki ciąży że czasem trzeba postękać i ja nie widzę w tym nic złego
Ja tez miałam psa wypuścić na dwór i iść po kota ale ta pogoda i to moje bolesne krocze unieruchomiło mnie wiec na razie sobie odpuszczę aż nie przestanie choć trochę boleć... Też idę się położyć. Na razie!
Na zdjeciu głównym moim można obejrzeć wieloryba

Na zdjeciu głównym moim można obejrzeć wieloryba

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218458 przez vestusia
AnyAnka, wcale nie jesteś wielorybem. Wyglądasz normalnie jak na kobietę, która w każdej chwili może rodzić 
Aniaa_ słodki musi być ten Twój psiak. Ja jestem pewna, że pieski tęsknią, ale może jutro przejdzie mu na tyle, że będzie normalnie jadł
Idę leżeć. Biorę przykład z Anyanki

Aniaa_ słodki musi być ten Twój psiak. Ja jestem pewna, że pieski tęsknią, ale może jutro przejdzie mu na tyle, że będzie normalnie jadł

Idę leżeć. Biorę przykład z Anyanki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218494 przez Milla
Suari napisał:
A ja dopiero usiadłam. 2,5h prasowania
ja tak uwielbiam prasować koszule mojego mężuusia.
Nie chce mi się chodzić, łydka mnie boli po nocy. Położyłam świeżutki, wyprasowany obrus na stole i co? Rozlałam na niego herbatkę
Jezu jaka ja się robię gamoniowata.
Suari, fajnie,że wszystko w porządku.Trzymam kciuki by dzidzia chciała poczekać do niedzieli

A ja dopiero usiadłam. 2,5h prasowania

Nie chce mi się chodzić, łydka mnie boli po nocy. Położyłam świeżutki, wyprasowany obrus na stole i co? Rozlałam na niego herbatkę

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218521 przez Dorciaition
Milla tak to jest w ciąży. Gapy z nas 
Ojej, ja nie cierpię prasować koszul. Na szczeście Krzysiu sam to robi
Anyanka bardzo ładnie wyglądasz
Aniaa biedna ta Twoja psinka. Jeszcze Wam schudnie z tęsknoty. Ale jeszcze troszeczkę i pan wróci.
Vestusia zazdroszczę snu
Też już bym chciała urodzić. I to jak! 
Idę dziś z Daisy do fryzjera. Nie chce mi się, ale co zrobić.

Ojej, ja nie cierpię prasować koszul. Na szczeście Krzysiu sam to robi

Anyanka bardzo ładnie wyglądasz

Aniaa biedna ta Twoja psinka. Jeszcze Wam schudnie z tęsknoty. Ale jeszcze troszeczkę i pan wróci.
Vestusia zazdroszczę snu

Idę dziś z Daisy do fryzjera. Nie chce mi się, ale co zrobić.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #218538 przez luska
hej laseczki
Powiem wam , ze o dziwo mnie nie łapia skurcze łydek, ale wiem co to i współczuje .Ostatnio pierwszy raz złapał mnie skurcz ale w stopie akurat na spacerze z Olem
Ale daliśmy rade
Raczej obstawiam , że Iva jest w szpitalu
Madzia myślisz , ze z tym bólem jak na @ to coś z szyjką.Mnie ostatnio często tak pobolewa albo zakłuje , że się zginam ale sobie tłumaczyłam , że młodzież rośnie wiec wszystko się rozciąga i boli
Powiem wam , ze o dziwo mnie nie łapia skurcze łydek, ale wiem co to i współczuje .Ostatnio pierwszy raz złapał mnie skurcz ale w stopie akurat na spacerze z Olem

Raczej obstawiam , że Iva jest w szpitalu

Madzia myślisz , ze z tym bólem jak na @ to coś z szyjką.Mnie ostatnio często tak pobolewa albo zakłuje , że się zginam ale sobie tłumaczyłam , że młodzież rośnie wiec wszystko się rozciąga i boli

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #218548 przez luska
A ja padam na pysk .Wczoraj poszłam spać o 24 ,a dziś młody wstał przed 5
O 7 wzięliśmy się za porządki.......Zeszło do 10 , przyszła babcia to wyciągnęłam ja na zakupy..........no i padam .Poszłam na wysokim obcasie ,a nie chodziłam od czerwca na wysokim i mnie nawet dupa boli
Do tego wlesc na 3 piętro z Olem zakupami i wózkiem + plączący się pod nogami pies.......Dobrze , ze babcia ie wzieła za obiadek to ja mam czas na chwile luzu , bo młody padł jak bąk 
Jutro w planach tez zakupy ale soc ojciec o wolnym wspominał to z Olem by została a poszła bym już sama B)Bo tak to już drugi raz się nie odważę na taki maraton wysiłkowy

Jutro w planach tez zakupy ale soc ojciec o wolnym wspominał to z Olem by została a poszła bym już sama B)Bo tak to już drugi raz się nie odważę na taki maraton wysiłkowy
Moderatorzy: ilona