- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218175 przez Batmanik
witam, ja was podczytuje ale nie mam jak napisac
kurcze zrobilam malemu wyniki badan i chyba ma anemie- dzis jade z wynikami do lekarza:(
ale w sumie nie to ze jestem jakas wyrodna matka ale anemia to nic straszengo wiec dam mu wiecej zelaza i oby szybko przeszlo- choc i tak daje mu zelaz ale moze orgnizm zle przyswaja- zobacze co powie lekarz
kurcze mi zosralo poltora tyg do porodu i jak to zrobic hehe
mysla isc prywatnie do innego lekarza zeby date porodu potwierdzic czy moze inny poczeka do listopada z porodem a nie juz....
Kurcze anaklo- gratulacje!!! i kniecznie dawajh znc co i jak
ja odezwe sie wieczorkiem- milego dnia
kurcze zrobilam malemu wyniki badan i chyba ma anemie- dzis jade z wynikami do lekarza:(
ale w sumie nie to ze jestem jakas wyrodna matka ale anemia to nic straszengo wiec dam mu wiecej zelaza i oby szybko przeszlo- choc i tak daje mu zelaz ale moze orgnizm zle przyswaja- zobacze co powie lekarz
kurcze mi zosralo poltora tyg do porodu i jak to zrobic hehe
mysla isc prywatnie do innego lekarza zeby date porodu potwierdzic czy moze inny poczeka do listopada z porodem a nie juz....
Kurcze anaklo- gratulacje!!! i kniecznie dawajh znc co i jak
ja odezwe sie wieczorkiem- milego dnia
Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218231 przez aniaa_
Witajcie
Vestusia mam nadzieję, że dzidzia posłucha, chociaż po dzisiejszej nocy to się trochę wystraszyłam, albo już sobie wkręcam przez te nasze wydarzenia na forum
ale wieczorem miałam ciągle skurcze i w nocy wydeje mi się że tez, bo co się przebudziłam to miałam twardy brzuch i teraz nie wiem czy naprawdę czy tylko mi się sniło, bo ja jak sie przebudzę to jestem nieprzytomna.
Ja tez chętnie bym dzisiaj nigdzie nie wychodziła, no ale niestety trzeba zająć się Psiurkiem, chociaż może poźniej będzie u mnie siostra to ją troszke wykorzystam.
Milla współczuje skurczu łydki, mnie tez raz w ciązy w nocy złapał to myślałam, że umre chyba z bólu, zaczełam krzyczeć i nie mogłam nic powiedzieć, a mąż się wystraszył, myślał że rodze.

Trzymaj się ciepło.
Ja tez ciagle myśle co z Ivą, ja obstawiam, że wysłali ją do szpitala rodzić

Batmanik nie wiem czy to dobry pomysł, żeby konsultować się z innym lekarzem jak ufasz temu do którego chodziłaś wcześniej, bo może się skonczyć jak u Anyanki ile lekarzy tyle opini, a to zwariowac można od tego.
Vestusia mam nadzieję, że dzidzia posłucha, chociaż po dzisiejszej nocy to się trochę wystraszyłam, albo już sobie wkręcam przez te nasze wydarzenia na forum

Ja tez chętnie bym dzisiaj nigdzie nie wychodziła, no ale niestety trzeba zająć się Psiurkiem, chociaż może poźniej będzie u mnie siostra to ją troszke wykorzystam.

Milla współczuje skurczu łydki, mnie tez raz w ciązy w nocy złapał to myślałam, że umre chyba z bólu, zaczełam krzyczeć i nie mogłam nic powiedzieć, a mąż się wystraszył, myślał że rodze.

Trzymaj się ciepło.
Ja tez ciagle myśle co z Ivą, ja obstawiam, że wysłali ją do szpitala rodzić

Batmanik nie wiem czy to dobry pomysł, żeby konsultować się z innym lekarzem jak ufasz temu do którego chodziłaś wcześniej, bo może się skonczyć jak u Anyanki ile lekarzy tyle opini, a to zwariowac można od tego.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez aniaa_.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218327 przez madziaska
Batmanik zadna wyrodna matka nie jestes... ja jak bylam mala tez mialam anemie, a Igor z pewnoscia na anemika nie wyglada 
Milla kiedys tez mnie skurcz w lydce chwycil, wzielam kilka tabl. magnezu i nie powtorzylo sie. Lekarz zalecil wiecej potasu, czyli np pomidory
U mnie tez pogoda okropna, szaro buro i ponuro
Aniaa, a boli Cie brzuch przy skurczach jak na @??? Bo to chyba wtedy sa te skurcze porodowe... Takie jak TY opisujesz mam juz od kilku tygodni

Milla kiedys tez mnie skurcz w lydce chwycil, wzielam kilka tabl. magnezu i nie powtorzylo sie. Lekarz zalecil wiecej potasu, czyli np pomidory

U mnie tez pogoda okropna, szaro buro i ponuro

Aniaa, a boli Cie brzuch przy skurczach jak na @??? Bo to chyba wtedy sa te skurcze porodowe... Takie jak TY opisujesz mam juz od kilku tygodni

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218342 przez madziaska
Aniaa to tak jak u mnie... Kiedy brzuch mi twardnieje, to nie boli jak na @ A czasami boli jak na @ bez twardnienia. Ostatnio dwa razy bolal jak na @, wzielam nospe i przeszlo. Wydaje mi sie, ze u nas to kwestia tej szyjki, mam wrazenie, ze jak boli jak na @ to ona sie skraca, dlatego wtedy biore nospe. Naszczescie rzadko to sie zdaza.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #218415 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona