- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Haniu tak dobrze widzisz, niestety czesc padla po pierwszym sezonie- nawet moge powiedziec ze polowa. 1/3 przesadzilam pomiedzy te po prawej i 1/3 dalam tesciom ale chyba z 3 padly...
A co do mostku to zostaje tak jak jest, bo oficjalne wejscie do naszej dzialki jest od tamtej strony co widac w dali to drzewo- tam bedzie furtka i brama pomiedzy domem a garazem bo tam jest droga.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mostku zbytnio nie ruszamy bo zeby do niego dojsc to przechodzimy przez czyjas dzialke ktora jest nieuzytkowana wcale. ale jak wlasciciel cos bedzie chcial tam robic to sobie zapewne ogrodzi i tesciowie beda musieli na okolo latac- bo tak mamy gora 10 minut drogi skad teraz mieszkamy a na okolo to pol miasta trzeba bedzie przejsc

Srenka trochę wysoka ta gorączka, kontroluj ja i zbijaj- na zeby to cos za wysoka
Sophie ja tez mialam tak ze jak moj powiedzial ze chce Wiktorie to ja ze duzo juz dziewczynek o tym imieniu i takie tam to szukalismy, wymyslalismy a jak przyszedl termin dalej nie wiedzialam i w koncu dalam wolna reke mojemu i niech wybiera jakie chce i wybral Wiktorie

Violcia gllowka do gory, pomysl ze jutro moze byc lepsiejsze

Karolka to co widac na zdjeciu to poczatek juz mamy stropy przygotowane pod zalewanie i kominy w trakcie stawiania

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
My mamy ponad 6000m i wszydcy mówią ze to za duzo. A mnie sie wlasnie podoba... duzy sad kolo domu, warzywnik i trawa żeby Tomus sie wychasał.... choc u nas to naraxie tylko marzenia.
Oczywiscie wiem ze nie kazdego stac na duza dzialke albo poprostu nie ma duzych, ale przerazaja mnie tak7e malutkie dzialeczki gdzie wiekszosc zajmuje dom a obok sasiad zaglada ci w okno.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia kciuki zacisniete

Malutka zazdroszcze Ci troszke tego Waszego bałaganu ale jak skonczycie bedzie pieknie

Moja śpi udało sie ją ululac , musze zacząć ją uczyc na nowo zasypiania w łóżeczku bo poki co bunt jest :/
Ma ktoras z Was problemy ze skora twarzy ? Bo ja od ciąży się morduje z wykwitami na policzkach i czole i nic nie działa :/ nawet trybiotyk stosowałam bo ponoc pomaga i owczem na chwile, maść cynkowa nic nie dała żele i toniki też nie

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

A ja zapomnialam sie wam pochwalicze w sobote dzwonil do mnie szef czy bym nie mogla chociaz dwa-trzy dniw tygodniu na 2-3 godziny przyjsc do pracy boo maja duzo zamowien i kontroler jakosci nie wyrabia sie z papierami i zeby mu pomoc. jutro mam dac odpowiedz. troche glupio odmowic bo jednak wiem o co chodzi w tych papierkach i jestem zadowolona bo wiem ze po macierzynskim mam gdzie wrocic,a moj jest madry w gebie w stosunku do mojej pracy i mowi jak mi dadza 15 zl na godz to moge isc a jak nie to mam siedziec w domu! a jak mu mowie zeby u swojego sie upomnial o chociaz rozlakowe to nawet geby nie otworzy jak jego ojciec tego niie zrobi!
eh faceci

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Kasia zgadzam sie z Toba w moim domu rodzinnym jest taki duzy sad i podworko i bardzo mile wspominam
niestety my mamy 10 arow wiec dom i małe podworko a co gorsze to z drzwi do drzwi tesciow moze ze 100 metrow to max
ale moj ta działkę kupował :/
Kasia kciuki zacisniete
Oj wiem co to znaczy mieszkam prawie balkon balkon z moja T i wie kiedy jestem w domu bo widzi jak gra u mnie telewizor czyy jak mam zasloiiete rolety to tez wie ze jestem w domu,a najgorsze ze wie co ogladam!!! ja jakos do niej nie mam potrzeby zagladania...
a co do wykwitow to nie pomoge bo u mnie cale zycie jakis jest!!! a przed ciota to teraz chyba z 7 mam!!!!!

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
karolka ja mam wykwity skórne od porodu i też się z nimi męczę...miałam robiony tu krem na to z antybiotykiem ale pogorszył mi sprawę...mam na skroniach i z jednej strony na poliku zaczerwienione plamki płaskie i nie chce mi to zejść teraz

Malutka aha to teraz już wszystko wiem

Karolka nic lepiej...nie odzywam się do niego...i na razie nie mam zamiaru.
Kasiu kciuki trzymam

Malutka to ci T.

dobra lece spać

dobranoc
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas noc koszmarna, zaraz mi sie te straszne kolki przypomnialy...
Tomek pol nocy plakal, nie byl rozpalony ale ciepły. To chyba zeby choc nie dotykal ich, ale smoczka czy palca n7e dal sobie wlozyc. Troche zelzalo po takim proszku na dziasla, choc n7e wiem czy od tego czy poprostu juz padl. Chociaz i tak cala noc walal sie po lozku nawet jak spal. Tak walil glowa o barierki w lozeczku (ochraniacz nalogowo sciaga) ze wzielam go do s7ebie i po lozku gonilam. Jak przeniosl sie w nogi to ja za nim, przysnelam a za chwile on znow na drugim koncu lozka to ja znow za nim -taki nasz nocny berek

milego dnia
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
O tesciowych doskonale rozumiem moja mieszka na dole :-p
Kasia dasz rade ! Ale Ty dzielna jestes

Ikunia to Zosie tez cos dopada

Nastepne dzieciaki pewnie 3 dniowka ale to meczy je

Karolka ja tylko mam przed okresem takowe a tak to nie i nawet niewiem co moglo by pomoc a w ciaxy to cere piekna mialam.az mi tego brakuje :-D
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Malutka się bawi a ja zaraz dzwonie do szefa- aż dziwnie będzie zostawiać małą...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena jak zawsze ładnie spała...od 20.30 do po 7

U nas słonecznie i ciepło

Dziś jedziemy na wywiad do żłobka...we czwartek mi na maila przysłali info czy jestem zainteresowana...pojadę zobaczę jak to będzie wyglądać...chociaż zaznaczyli że jestem na liście rezerwowych i że jak już to Lenka by od września szła (jeśli by się jakieś miejsce zwolniło w sierpniu) ...tyle ze ten żłobek czynny od 8-16 więc trochę głupie godziny bo pracę się ma 8 godzinną zazwyczaj jak nie dłuzej i wtedy problem z odbieraniem lub zaprowadzaniem...zobaczymy co nam tam powiedzą.
Ikunia i jak Zosia? spadła gorączka?
srenka a Pawełek jak?
Moja Lena jeszcze nie miała 3dniówki i aż się boję.
Malutka to życze deszczu u Was

Kasiu współczuje takiej nocy

miłego poniedziałku
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Więc ja zabieram się za porządki