BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865350 przez Sophie25
Jestem Zosia marudna od 6 rano,nie znana mi przyczyna ..... :dry:

Lenka 100 lat iskierko! :kiss: :kiss:

Kasia Zosia z skoczka zadowolona strasznie,radoche ma straszna jak w nim skacze :)

Ikunia Zosia ładniutka jak zawsze :kiss:

Biedny Alanek oby mu przeszło i juz kupy nie robił , a Zoska wczoraj jednak cos zjadła wtedy bo wysrała kawałek sreberka po czekoladce bo te dzieci jadły masakraaaaaa ... :angry:

Gochens a w konkursie była moja Agawa pokaze Wam zdj teraz jest jeszcze wieksza :)
Zanim zakwitnie to pewnie dozyje :laugh: bo długość kwitniecia moze siegnac 20 lat a pozniej obumiera ...

Tych domowych moze nie bede pokazywac bo by mi zeszło hah :laugh:

Violcia Oskarek sliczny a tam na zdj jest jeszcze dzoewczynka tak ? ILe ona ma tak z ciekawosci? :) :D
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865354 przez aleksiaa88
Matko boska ale wielkolud roślina :cheer:

Chrzestna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865390 przez malutkamilka
Sophie ale z Ciebie zdolniacha ;) moj dziadek tez ma takie agawy az trzy tylko chyba jedna jest taka duza jak \Twoja, a te kwiatki na drugim zdjeciu w donicach to jak sie nazywaja?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #865405 przez aleksiaa88
Te kamienie super wygladaja i jeszcze jak zaczna po nich kwiatki sie rozchodzic zazdroszcze ja nie mam dzie zrobić czegoś takiego

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865406 przez Sophie25
Malutka te na 2 zdj to dragony :-)
Co roku pieknie rosna :-)

Ale masz sliczny skalniak :-)
Ja tez chce jeszcze kilka zrobic tylko kamieni juz brak :-p

Ale Albert sliczny :-) i chrzestna ladna babka :-)

A to dzieci mojej agawy za nie długo bede musiała je przesadzić :lol:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #865410 przez aleksiaa88
Od wczoraj jakieś nowe sylaby składa dziś jest kaaaaja

11 lata 1 miesiąc temu #865464 przez Sophie25
aleksia moja kiedys cały czas "lala lala lala" hah :D Fajne to było a jak słyszy muzyke to rusza głowka i dupcia :D

Ej chyba bede alimenty placić za mojego kota bo przyszła sasiadka z zazaleniem ze moj kot zapłodnił jej kocicę hahaha :D
Nie moja wina ze sie marcuja :D
haha tak mi sie smiac chce ze pekne :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865474 przez Hania84
Witam i ja dopiero

tak na szybko jestem bo musze rybę posmażyć na obiad.

mamy tak piękny dzień że szkoda w domu siedzieć...wyniosłam na trawę krzesła i stolik i siedziałyśmy sobie pod domem z Lenitą :)
Teraz malutka śpi :)
Byłam na krótki rękaw...w cieniu mamy 21 stopni :lol:

Gochens smectę daj :)

Co do klocków to my juz mamy drewniane kolorowe....ale Lenie jeszcze nie dałam bo pisze że od roku dopiero więc dostanie je jak przyjedziemy z PL :)
U nas pediatra ma takie jak karolka pokazała na drugim linku ale większe i gumowe :) też świetna sprawa :)

Karolka te 2 i 3 klocki sa super :) te drugie miał mój kuzyn i kuzynka i chętnie się nimi bawili jak mieli 1,5 roku-2 lata :)

Violcia myśle ze piesek fajna sprawa ale mały właśnie i może dopiero na przyszły rok jak Oskar będzie ciut większy i będzie miał pojęcie większe...i nie będzie go ten psiak przewracał ;) bo wiadomo małe to czasem narwańce są :lol:

Lenita dziękuje za życzonka :kiss: już dyszka :)

Zosia świetna kita :lol: :D

Sophie ale boska agawa :cheer: i śliczny masz ogród :) masz do tego rękę jak moja mama :) u mnie kwiaty się nie trzymają :P

Malutka śliczny skalniak :) taki duży :) i fajnie odrobiłaś tę szopkę czy co to tam jest :) zaraz inaczej wygląda wśród tych kwiatów :)

a Albertos ale się fajnie cieszy w tym chodziku :) uśmiech dziecka najcenniejszy :)

miłej soboty
uciekam
do później...

JUPIII SUWACZEK DOBRZE POKAZUJE :lol: nic nie musze przestawiać :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865506 przez srenka_918
Witam się i ja ;) Jak zwykle nie wyspana, ale humor lepszy ;)
Haniu muszę Ci bardzo podziękować! Bez Ciebie nigdy w życiu bym sobie nie przypomniała o nasieniu lnianym! Przy Pawełku zawsze pomagały, ale ja je gotowałam aż puściły kleik i ten kleik piłam po troszeńku (w innym razie by się zwróciły) i już w nocy były pierwsze rezultaty, ciężko, ale szło, a rano poszło do końca ;) Już resztę sposobów też sobie zapisałam na zaś ;) I te wymioty musiały być z "przepełnienia" bo dziś już jest ok, a może dlatego, że prawie cały czas na świeżym powietrzu siedzę ;) Młody ma teraz drzemkę to mogłam napisać ;)

Lenka :*

Wszystkie zdjęcia śliczne ;) I dzieci i fryzurki i kwiatki ;)
Ja dziś malwy przesadzałam, mam nadzieję że się przyjmą... Już mają kilkanaście lat a cały czas ślicznie kwitną, ale rosły pod oknem mamy a ona chce tam taras zrobić, rodzice jednak kwiatów nie lubią (bo ręki do nich nie mają) to by je zadeptali... A tak moje skarbeczki dostały nowe miejsce ;) Ciekawe jak to będzie z kwiatami na dworze jak będę na swoim ;) Będę dzielić z teściową jedno podwórko... A ona ma dużo swoich kwiatów... Tych nie tyknę choćby miały uschnąć ;) Będę musiała swoją miejscówkę jakąś znaleźć i dla kwiatów i na zagonki dla warzyw i chcę szklarnię jeszcze pobudować, ale nie dużą... I na drugi rok dopiero ;) W tym roku będę się klimatyzować ;)

To miłej reszty dnia i miłego wieczorku ;)
Aha, Agusia Tobie też dziękuję za te dodatkowe rady, też zapisane ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865507 przez Sophie25
Lece dzis z mezem na kolacyjke :* :)

Cały czas mi sie wydaje ze jestem w ciazy,brak okresu,migreny okropne od paru dni i bola mnie cycki(wczoraj co prawda 1 bolał no ale ... ) , I zakreciło mi sie dzis w głowe kurdee od słonca jak plewiłam wstawałam i kreciło moze sobie uroiłam ale mam przeczucie!!!!
W pon ide w kazdym razie do ginekologa i niech sprawdzi co tak jak tam :)

11 lata 1 miesiąc temu #865513 przez Gochens
Noooo super te kwiaty ogród piękny! Sophie lec do lekarza i trzymam kciuki za Ciebie ;) teraz będziesz się opiekować gromadka BABCIU ;)

Srenka nie ładnie żeby tak kwiaty teściowej uschly! :lol:
Albercik przystojniak ;)

My dziś tak jak Hania na łonie natury, byliśmy na mega długim spacerze w Arturówku, zaczęliśmy sezon grillowy, było bosko ;)

11 lata 1 miesiąc temu #865516 przez violcia00
SOPHIE oby to byla ciaza i milej kolacyjki z mezulkiem :blink:

u nas tez mega cieplo,bylismy z Oskaritem w ogrodzie ale on nie bedzie siedzial,tylko chce chodzic,wyrywa mi sie,kilka kwiatkow mi wyrwal,a pozniej trawe targal :angry:...wylalam dzisiaj 3 butelki mleka bo nie chce jesc,z lyzeczki kaszki czy zupki je ladnie ale butli sie nie tknie :dry:

piekne macie te kwiaty :blush:

sophie a na tym zdj.to dziewczynka,7 miesiecy ma :blink:

alberto sliczne masz oczyska :blink:

srenka dobrze ze juz lepiej z toba :blush:

z psem faktycznie poczekamy,samej mi sie marzy taki szczeniaczek :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #865558 przez Hania84
Ale piękna pogoda :lol:
Pochodziłyśmy znów z Lenką jak wstała o 16 potem posiedziałyśmy jeszcze pod domkiem do 18 :)

Mama mi dzwoniła czy zrobiłam tort na te swoje okrągłe urodziny...a ja że nie, że po co...a mama no jak to wiesz co no zrób A. będzie miał niespodziankę też :P heh no to poleciałam po spód biszkoptowy, kupiłam ajerkoniak i jestem w trakcie robienia tortu rafaello :P Mama mówi że co jak co słodkiego nie jeść w poście ale na te 30-te tort musi być i przy okazji dyszka Lenki :blink: no to więc robię :silly:
Ale spokojnie po @ spalę wszystko :lol: w @ nigdy nie ćwiczę bo mi się nie chce i czuję dyskomfort. Też tak macie?

Gochens grilllek ale fajnie :) u nas sąsiedzi dzis też robili...ale zadyma niesamowita haha :D zaprosili syna z żoną i wnukiem (a ten wnuczek 3 miesiące starszy od lenki tylko) :)

Mój jeszcze w pracy :dry: ...

Sophie trzymam kciuki za ciażę !!!!! :lol: daj znać w pon. od razu :)

srenka no to się cieszę że mogłam pomóc i ze poszłoooo hehe :lol: no mi tez o ten kisiel chodziło właśnie...ja tam nie wiem jak to się dokładnie robi ale wiem ze moja mama to jadła na zaparcia właśnie bo też ma z tym nie lada problem :) tylko że mama jadła ten kisiel razem ze siemieniem :)

rysa co u Ciebie??? dawno Cię nie było :)

miłego wieczoru

11 lata 1 miesiąc temu #865578 przez Gochens
Haniu jasna sprawa tort w takie święto to podstawa!! nie ma co liczyć kalorii ;) ja w okres ćwiczyć nie lubię znaczy w te 2 pierwsze dni q Później juz ok jest ;) no teraz A będzie miał dużo roboty ciepło ludzie poczuli to i samochód chcą mieć wyszorowany ;)

Violcia ja psy uwielbiam ale wole te duże :lol:

Alan w kąpieli, mój na piłce a ja marze o łóżku jak tylko młody usnie to idę pod kołdrę :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #865588 przez violcia00
ja tez tak jak gochens w pierwsze dwa dni @ nie cwicze,ale ostatnio sie zaniedbalam strasznie,juz obiecuje sobie od miesiaca ze zaczne biegac a tu nie ma kiedy,od kwietnia mimo zmeczenia biore sie za siebie.

haniu no pewno ze tort obowiazkowy na 30-che,jakas imprezka by sie przydala,przeciez trzeba to uczcic :blink:

moje sloneczko zasnelo,nie chcial juz jesc to pewnie w nocy znow pobudki beda. :(

jutro idziemy na plac zabaw,bo moj znow na meczu :( ,tak ze sami ale to ostatnia niedziela juz.

gochens ja wlasnie nie przepadam za duzymi psiakami,jakiego ty masz bo nie pamietam ;)

milego wieczorku :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka