- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Haniu nie wszystkie dzieci przechodza trzydniówkę moich część nie miała.A jak tam atmosfera w domku pogadaliście? Powodzenia w żłobku.
Miledi jak dzieci wyszliście z Iwo ze szpitala bo chyba cos sie nie odzywałaś dawno, czy cos przeoczyłam.
Moja Wiolka jutro pisze test kompetencji po 6 klasie i ja mam trochę stresa po niej to nie widać podchodzi na spokojnie ale ja juz prosiłam przyjaciół ze wspólnoty o modlitwę.
Jak tam chorujące bąbelki wracać szybko do zdrowia bo mamusie sie martwią i stresują zresztą ciocie tez.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Hmmm z nim tak ogólnie nie idzie pogadać bo on na wszystko bierze trochę zlew i mówi że przesadzam...a to mnie jeszcze bardziej wkurza i irytuje...więc wtedy mu powiedziałam to co miałam powiedzieć....zagroziłam ze jak tak dalej będzie robił to znów zostanie bez rodziny i teraz zobacze co będzie się działo...czy coś trafiło czy nadal nie.
Wrócił teraz przed chwilą już z pracy i mi mówił że tamten mu powiedział że "ale ja krzykaczka jestem" no i dobrze...niech się cieszy że TYLKO krzyczałam

A Wioli na pewno dobrze pójdzie

Malutka a jednak hihi

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
witam się i szybko nadrabiam, przeleciałam Was i te 7 stron migiem

dla solenizantów spóźnione życzenia

Haniu najlepszego po 30 wszystko się zmienia...na lepsze:)
Ja niestety dołączyć się muszę do mam co maluchy mają gorączkę, u nas wydaje mi się że to na zębicha wyczuwam 3 na górze i jedną 2 na dole chyba pójdą na raz. Bartek o 5 obudził się z takim płaczem, że nie pamiętam kiedy tak szybko się z łóżka zbierałam, płakał tak że aż oddechu nie mógł złapać, dostał syrop i śpi.
OMG

Malutka to teściowa się wykaże z małą na spacerze, a nie będzie się potem wychwalać przed koleżankami że bierze małą na spacery??? (bo moja ten typ a raz była z wnukiem)
ooo cera w ciąży ale ładną miałam jak nigdy, chociaż teraz aż tak dużo "przyjaciół" mi nie wyskakuje. ale zaraz po porodzie miałam całą buzię w plamach lekarz mówił że to przez hormony, poród itp. ale miesiąc się taka łaciata bujałam, żaden podkład nie pomagał.
a ja przez ostatnie 4 dni myślałam, że osiwieję-@ brak, a wszystkie oznaki ciąży, już nawet stwierdziłam że kupię test jak do jutra nic nie będzie ale ufff

No i niepotrzebnie ten jeden jedyny raz "godziłam " się z mężem po tej wielkiej awanturze bo zaś pokazuje pazurki, normalnie czasem jak na niego patrzę to widzę teściową masakra!!!
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Dzis mezuś o 24 musi do pracy jechać i przyjedzie dopiero o 5 nad ranem

Wrzuce Wam jeszcze na szybko co zdazyłam kupic sobie

tak wiosennie sie poczuje w nich

i torebka Hania troszke inna od Twojej bo ja tez jasną chciała,m albo beżowa ale natrafiłam na ta i mnie przekonała

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pawełek spał w nocy jak na gorączkę ok, ale go nie odpuszcza za cholerę... Już się boję, że przesadziłam z ilością syropków a to dziadostwo trzyma się 38.7 najmniej... Chciałam do pediatry się zapisać, to nie dałam rady... Jakiś wirus po okolicy krąży... I dodatkowo z weekendu dużo chorusów... Wszystkie dzieci ok roczku mają wysoką gorączkę i żadnych innych objawów... To się pielęgniarki popytałam co pediatra na to, to że wszystkim tylko czopy na gorączkę zapisuje takie mocniejsze z jakimś antybiotykiem i nic więcej poradzić nie może... Jak ona nie może to co ja... Ale mały ładnie je, dużo pije, tylko ta gorączka... Teraz znów śpi... Niech odpoczywa, to może go szybciej puści

Ja mam nadzieję że będę się umiała z teściową pogodzić na jednym podwórku... Aż tak blisko siebie nie będziemy znowuż mieszkać, ale jednak

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Dopiero teraz bo byłam na kursie tzn spotkanie z babka i bardzo fajna dużo mi podpowiedziała , na kolejne spotkanie za tydz w pt napisze mi przykladowe CV

Jak tam goraczka u dzieciaków spadła ??? Ikunia i Srenka pisac jak tam maluszki się mają

Malutka odpoczywaj jak masz chwilkę, T da sobie radę

Haniu powodzenia w żłobku

Szosteczka kciki za Wiolke zacisniete

Kasia biedna Ty z tymi nockami :/
Cordis u Was tez goraczka

nocka u Nas z pobudkami , zaraz obiadek i spacerek a tata niech odsypia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jejku co Wasze maluszki z tymi gorączkami? Niech szybciutko spadają, bo moja mała miała raz i dziękuję bardzo!
Kurczę mam problem bo szukam bucików r.19 białych w najgorszym wypadku blado różowych balerinki albo sandalki ale z zakrytymi paluszkami i z twardą podeszwą i nie ma na allegro albo ja ślepa. Przecież nie kupie jej z miękką by chodziła po kościele albo wokoło.
Moja dziś po 3 się przebudzila na piciu i smoka, a potem po 6 wzielam ja do siebie z nadzieja ze jeszcze po mleku pospi ale jak poczula poduche jak zaczela sie kokosic w niej i mojej koldrze tak spanie zamienilo sie na zabawe. I po raz kolejny jest tak ze jak moje dzieci spi to ja mam problem z zasnieciem- kretolilam sie chyba do 1 w nocy!!!
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zdrowka dla chorowitkow

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
...oczywiscie moja wina bo go karmie byle czym
Czyżby to powiedział idealny tatuś??? To niech sam zacznie Oskarka karmić jak taki mądry. Violcia nie Twoja wina zapewne to jakiś wirus w powietrzu- zobacz ile dzieciaczków ma gorączkę.
Jutro idę do pracy na 10, wstepnie na 2-3 godzinki- później się zobaczy
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zobaczymy co dalej,mam nadzieje ze mu sie poprawi.
ale dzis cieplutko az zal w domu siedziec.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I bardzo możliwe jest, że akurat małego kilka czynników na raz złapało, bo wczoraj oglądałam mu dziąsła to wszystko wyglądało po staremu a dziś górę ma spuchnięte dość mocno. Więc zębiska się pchają... A i na dole też ma gotowe już dwójeczki do wyjścia, są tam widać... Ale te już od jakiegoś czasu tam widzę, że są, ale jeszcze nie czuć... Pewnie 4 na raz się pchają i stąd taka gorączka... Już nie wiem co myśleć... Może 3-dniówka... Okaże się niedługo...
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Rodzi sie czlowiek łysy - na stare lata łysy,
Rodzi się bez zębów - na stare lata bezzębny lub z półką,
wychodzą zęby bolą - wypadają też bolą,
Rodzi się i chodzi w pampersie - stare lata też w pampersie,
Jedynie co się różni to to, że po narodzinach zajmuje się rodzic dzieckiem - na stare lata dziecko zajmuje się rodzicem...
Srenko a jak Ty się czujesz, Gochensa Ty? Moze jakieś zdjecia odstających brzuszków?
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Milady
-
- Gość
-

Urodził sie slabszy,mniejszy i z tego tez moga byc problemy

Bedziemy kontrolowac mocz i nerki ...
Nadrobie pozniej :*