- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oskarek robi mi wlasnie porzadki w szafkach,wszystkie ciuchy wywalil,pewnie matka nie ma co robic to bedzie sprzatac

Szosteczka -Pawełek przynajmniej chce sie z tata bawic,a Oskar wstaje tak wczesno nie wiem czemu,spac mu sie widocznie nie chce,a wczesniej do 7 spal,a teraz to masakra.
Aleksia to obrotna babka z Ciebie i ranny ptaszek

Ja dzis chyba bez obiadu bo dla samej siebie nie chce mi sie gotowac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Haniu kochana! Zdrowia, miłości, szczęścia spełnienia marzeń, samych szczesliwych chwil. Pociechy z corci i faceta. Oby sie wszystkie zakretasy w waszym zyciu rozprostowaly!!!!!!!
Agusia ja tez zapisuje sie do fanklubu twojej urody!
Wiolcia

kurde dziewczyny ile ja mam dzis do zrobienia.....
no i milego dnia!
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Haniu nasza kochana w dniu Twoich urodzinek zycze Ci duzo radosci, jeszcze wiecej milosci, samych cudownych chwil i spelnienia najsskrytszych marzeń. Obys zawsze byla szczesliwa ♥♥♥
♥♥♥
Alanio obudzil sie w nocy o 1 i musialam go zabrac do lozka do nas bo za cholere nie chcial spac sam... spal z nami do 7:45 (nowego czasu) a moj ksiaze wczoraj siedzial do 2 i oczywiście nie tomny wiec sie zlitowalam i ogarniam nicponia a on smacznie spi

Agusia syncio podobny do Ciebie, swietna rodzinka

Violcia glowa do góry, ale z tym nosidelkiem to ciezko Ci chyba bedzie dzwigac Oskarka

Haniu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia milego robienia wszytskiego

Aleksia to ladnie sie obrobilas ja sie zbieram zeby pozmywac

dzis pieknie wiec moze bysmy sie wybrali do zoo ale podejrzewam ze bedzie mnostwo ludzi, no zobaczymy gdzies trzeba sie wybrac, milego dzionka

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dziękuję dziewczyny za życzenia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tort zrobiłam...zrobię też zdjęcie...ale nic specjalnego bo kończyłam go wczoraj w nerwach o 23.
Abra mam nadzieję ze to nic poważnego i że szybko się da wyleczyć w pełni. Trzymaj się.
Agusia śliczna z Was rodzinka

Gochens dziękuję za piękne tulipanki

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Nadrobilam Was uff

Haniu kochana w tym wyjątkowym dniu dużo radości, miłości , spełnienia marzeń, zdrowka przede wszystkim i mniej stresów

Sophie kwiaty śliczne i trzymam kciuki by przeczucia Ci sie sprawdziły

Agusia Śliczna masz rodzinkę

Aleksia ranny ptaszku, tyle już zrobiłaś a ja jeszcze w pizamie i strajkuje dzisiaj

Violcia wspolczuje tych rannych pobudek :/
Gochens miłej wizyty w zoo

Ikunia biedna Abra , mam nadzirje że to nic poważnego z tego nie wyjdzie .
Malutka ja to zielona jestem odnosnie roslin i kwiatow :/ sama mambw domu tylko orhide wiec podziwiam

My wczoraj posiedzielismy do 23 bo mała usunęła i noc super była tak padnięta zabawa z kolega 4 letnim że obudzila sie tylko raz pozniej mleko o 7 na nowy czas i spała do 9

Milej niedzieli

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

No nie dziwie sie ze sie wkurzyłaś bo ten nie lubie jak moj obiecuje a pozniej robi co innego,ale napewno wyjasnicie sobie i bedzie dobrze

Takze teraz :

Kolacyjka była bardzo udana moj tak sie napchał ze Go brzuch bolał i stekał mi w nocy ze Go boli ale powiedział ze jedno Twoje słowo jak bys chciała to by mnie przestał boleć chodziło mu ocywiscie o bzyk ale powiedziałam jak Cie boli to nie i sie droczyłam z nim hah

Zosia ładnie spała i wstała dzis o 7

Agusia jaka z Was jest PIEKNA rodzinka! Wsyscy cudni Ty śliczna a o moim zieciuniu to nawet słow brakuje taki przystojniacha Niego!

Gochens ja tez bym sie do ZOO wybrała najblizej mamy do Krakowa wiec tez myslimy jechac moze za pare tyg

Polazimy jeszcze po sukiennicach i rynku tam pieknie jest

szosteczka to Ci Pawełek wczesno wstał

Malutka dragony niestety jednoroczne ale wieloroczna super jest GIPSÓWKA kupiłam sobie w zeszłym roku i tak sie ślicznie mi rozrosła,piekna jest i juz widze ze takie białe kwiatuszki w niektorych miejscach wychodzą pokaze Ci zdj jak sie teraz rozrosła łądnie :
Malutka polecam Ci IRGE bo ma takie piekne kwiaty a jak sie rozrośnie to slicznie to wyglada ja kupiłam w tamtym roku i teraz zasadziłam malutkie a w jednym miejscu mam juz taką : swietna jest tak wyglada rozrosnieta bo tylko taki malutki peczek był a teraz :
była taka :
a w jednym miejscu mam juz taka teraz :
Malutka to im teraz zasmiecimy forum tematami o kwiatkach

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moj ulubiony program to "Maja w ogrodzie"!
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
wiec lubie patrzec na inne kwiatki i ogródki i czasem myslec ze moze mój tez tak będzie wyglądać jak mi ktoś zrobi.

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Malutka a ta Gipsówka to wyglada tak :
u mnie teraz wyglada tak :
i ciekawe czy rozrosnie sie koło barierki jeszcze tak pieknie,kiedys czytałam ze z Niej robia piekne bukiety slubne

Malutka z wielorocznych polecam piekna magnolie moja ma takie piekne paki teraz za niedlugo juz wypusci kwiat

Azalie sa rownie piekne

Zrobie Ci pozniej zdj

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Haniu wszystkiego co najlepsze ;* Spełnienia wszytskich marzeń i żeby ten Twój zaczął CIę słuchać i spoważniał ;*
Sophie ja mam gipsówki na skalniaku, rosną nawet 70cm w dół, znaczy puszczają gałązki na inne piętro

Moje dziecko tez ma stan podgorączkowy nie wiem z jakiego powodu...
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
A teraz pare zdjec z naszych wczorajszych poczynan.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gochens ale mi chodzilo o takie nosidelko zakladane na brzuch,daje rade go w tym niesc

bylismy juz naszykowani na spacer ale rodzice dzwonili ze chce Oskiego zobaczyc na skaypie i odlozylismy spacer,a tak cieplo jest ze w krotkim rekawku chodze,myslalam ze pojdzie spac,ale nie wiec znow trzeba sie ubierac,a ja dzisiaj tylko o zupce z torebki i jednym bananie ,nie liczac sniadania

szosteczka fajna rodzinka,pawelek sliczny,mamuska tez niczego sobie