BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865733 przez violcia00
TO JA WAS DZISIAJ ZAMECZEC PISANIEM BO SAMA CALY DZIEN :( moj wlasnie pojechal na mecz,mialam wziac auto ale wczoraj mnie tak wkurzyl potwornie,ze sie do niego ani slowem nie odezwalam ,wozka tez nie poprosilam zeby wyciagnal z bagaznika,tak ze dzisiaj wezme go w nosidelko i pochodzimy po gorach troche :laugh:,a moglam wziac to auto pojechalibysmy z Oskaritem na plaze bo piekna pogoda.

Oskarek robi mi wlasnie porzadki w szafkach,wszystkie ciuchy wywalil,pewnie matka nie ma co robic to bedzie sprzatac :dry: ,strasznie jeczy przez te zeby,niechze w koncu wyjda.

Szosteczka -Pawełek przynajmniej chce sie z tata bawic,a Oskar wstaje tak wczesno nie wiem czemu,spac mu sie widocznie nie chce,a wczesniej do 7 spal,a teraz to masakra.

Aleksia to obrotna babka z Ciebie i ranny ptaszek :silly: milej wizyty u tesciowej :blink:

Ja dzis chyba bez obiadu bo dla samej siebie nie chce mi sie gotowac B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #865736 przez Kasiasia
Witam i ja po ciezkiej nocy. Chyba ida te zeby bo Tomek cos nie chce jesc. W nocy zwymiotowal. Darl sie wnieboglosy.... Ledwo zyje.

Haniu kochana! Zdrowia, miłości, szczęścia spełnienia marzeń, samych szczesliwych chwil. Pociechy z corci i faceta. Oby sie wszystkie zakretasy w waszym zyciu rozprostowaly!!!!!!!

Agusia ja tez zapisuje sie do fanklubu twojej urody!

Wiolcia :kiss: trzymaj sie!

kurde dziewczyny ile ja mam dzis do zrobienia.....

no i milego dnia!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865739 przez Gochens
Dzień dobry :laugh:

Haniu nasza kochana w dniu Twoich urodzinek zycze Ci duzo radosci, jeszcze wiecej milosci, samych cudownych chwil i spelnienia najsskrytszych marzeń. Obys zawsze byla szczesliwa ♥♥♥
♥♥♥

Alanio obudzil sie w nocy o 1 i musialam go zabrac do lozka do nas bo za cholere nie chcial spac sam... spal z nami do 7:45 (nowego czasu) a moj ksiaze wczoraj siedzial do 2 i oczywiście nie tomny wiec sie zlitowalam i ogarniam nicponia a on smacznie spi :cheer:

Agusia syncio podobny do Ciebie, swietna rodzinka :laugh:
Violcia glowa do góry, ale z tym nosidelkiem to ciezko Ci chyba bedzie dzwigac Oskarka :ohmy:
Haniu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kasia milego robienia wszytskiego :silly:
Aleksia to ladnie sie obrobilas ja sie zbieram zeby pozmywac :side:

dzis pieknie wiec moze bysmy sie wybrali do zoo ale podejrzewam ze bedzie mnostwo ludzi, no zobaczymy gdzies trzeba sie wybrac, milego dzionka :kiss:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865771 przez Hania84
Hej

Dziękuję dziewczyny za życzenia :kiss: jesteście kochane :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Tort zrobiłam...zrobię też zdjęcie...ale nic specjalnego bo kończyłam go wczoraj w nerwach o 23.

Abra mam nadzieję ze to nic poważnego i że szybko się da wyleczyć w pełni. Trzymaj się.

Agusia śliczna z Was rodzinka :) szczęśliwi fajnie :) super :) a Artek ale fajnie już wyrósł. Prawdziwy facet :)

Gochens dziękuję za piękne tulipanki :kiss: :)

11 lata 1 miesiąc temu #865776 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Nadrobilam Was uff ;)

Haniu kochana w tym wyjątkowym dniu dużo radości, miłości , spełnienia marzeń, zdrowka przede wszystkim i mniej stresów :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sophie kwiaty śliczne i trzymam kciuki by przeczucia Ci sie sprawdziły ;)

Agusia Śliczna masz rodzinkę ;)

Aleksia ranny ptaszku, tyle już zrobiłaś a ja jeszcze w pizamie i strajkuje dzisiaj :)

Violcia wspolczuje tych rannych pobudek :/

Gochens miłej wizyty w zoo :) pieski też lubie i Labrador biszkoptoey mi sie marzy :blush:

Ikunia biedna Abra , mam nadzirje że to nic poważnego z tego nie wyjdzie .

Malutka ja to zielona jestem odnosnie roslin i kwiatow :/ sama mambw domu tylko orhide wiec podziwiam :)

My wczoraj posiedzielismy do 23 bo mała usunęła i noc super była tak padnięta zabawa z kolega 4 letnim że obudzila sie tylko raz pozniej mleko o 7 na nowy czas i spała do 9 ;) zakupiłam jej wczoraj nocnik i UWAGA pierwsze siuski dzisiaj z rana złapane :lol: tyle co ją po sądziłam i siuku zrobila :lol: dumna jestem :blush: kupilam jej tez takie klocki miekkie , gabka w środku i obszyta ceratka :) ja dzis strajk i nabobiad barszcz biały z jajem :)

Milej niedzieli :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865779 przez Sophie25
Hania 100 lat kochana :kiss: :kiss: :kiss:
No nie dziwie sie ze sie wkurzyłaś bo ten nie lubie jak moj obiecuje a pozniej robi co innego,ale napewno wyjasnicie sobie i bedzie dobrze :)
Takze teraz :

Kolacyjka była bardzo udana moj tak sie napchał ze Go brzuch bolał i stekał mi w nocy ze Go boli ale powiedział ze jedno Twoje słowo jak bys chciała to by mnie przestał boleć chodziło mu ocywiscie o bzyk ale powiedziałam jak Cie boli to nie i sie droczyłam z nim hah :lol:

Zosia ładnie spała i wstała dzis o 7 :) Miała rano stan podgoraczkowy ale nie mam pojecia czemu :dry:

Agusia jaka z Was jest PIEKNA rodzinka! Wsyscy cudni Ty śliczna a o moim zieciuniu to nawet słow brakuje taki przystojniacha Niego! :kiss: :kiss: :kiss: buziakiiii przekaż ! :lol: :)

Gochens ja tez bym sie do ZOO wybrała najblizej mamy do Krakowa wiec tez myslimy jechac moze za pare tyg :laugh: :)
Polazimy jeszcze po sukiennicach i rynku tam pieknie jest :)

szosteczka to Ci Pawełek wczesno wstał :P

Malutka dragony niestety jednoroczne ale wieloroczna super jest GIPSÓWKA kupiłam sobie w zeszłym roku i tak sie ślicznie mi rozrosła,piekna jest i juz widze ze takie białe kwiatuszki w niektorych miejscach wychodzą pokaze Ci zdj jak sie teraz rozrosła łądnie :
Malutka polecam Ci IRGE bo ma takie piekne kwiaty a jak sie rozrośnie to slicznie to wyglada ja kupiłam w tamtym roku i teraz zasadziłam malutkie a w jednym miejscu mam juz taką : swietna jest tak wyglada rozrosnieta bo tylko taki malutki peczek był a teraz :
była taka :
a w jednym miejscu mam juz taka teraz :

Malutka to im teraz zasmiecimy forum tematami o kwiatkach :laugh:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #865791 przez Kasiasia
Ja chce takie zaśmiecanie... nawet nie wiecie jak ja to lubie :woohoo:
Moj ulubiony program to "Maja w ogrodzie"!

11 lata 1 miesiąc temu #865792 przez Kasiasia

11 lata 1 miesiąc temu #865796 przez szósteczka
To zaśmiecajcie kwiatkami dziewczyny ja tez lubię ale zawsze brak mi cierpliwosci i nie mogę sie doczekac kiedy to wyrośnie i strasznie mnie wkurza jak sie nasieje a nic mi nie chce wyrosnąć ble
wiec lubie patrzec na inne kwiatki i ogródki i czasem myslec ze moze mój tez tak będzie wyglądać jak mi ktoś zrobi. :-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865797 przez Marta1985
Spóźnione życzenia dla mojej synowej :) Lenka :kiss:

Hania .... Wszystkiego czego pragniesz .... :) :kiss:

odezwę się później .... bo jeszcze gości mam ;) Aktualnie poszli z bratkiem na spacer a ja wzięłam kąpiel i odpoczywam :) Ale ogólnie imprezka udana :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865820 przez Sophie25
Kasia ja tak samo Maja w ogrodzie super program aleee jakie tam maja ogrody kiedys ogladałam odcinek jak gosc miał takie piekne oczko wodne i nawet swoje GROTE Z kamieni i tam chowali sie jak było goraco i palili grila super :laugh:

Malutka a ta Gipsówka to wyglada tak :

u mnie teraz wyglada tak :
i ciekawe czy rozrosnie sie koło barierki jeszcze tak pieknie,kiedys czytałam ze z Niej robia piekne bukiety slubne :)

Malutka z wielorocznych polecam piekna magnolie moja ma takie piekne paki teraz za niedlugo juz wypusci kwiat :-)
Azalie sa rownie piekne :-)
Zrobie Ci pozniej zdj :-)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #865873 przez srenka_918
Ale kwietnie na forum się zrobiło ;)

Haniu wszystkiego co najlepsze ;* Spełnienia wszytskich marzeń i żeby ten Twój zaczął CIę słuchać i spoważniał ;*

Sophie ja mam gipsówki na skalniaku, rosną nawet 70cm w dół, znaczy puszczają gałązki na inne piętro ;) A jak kwitną ślicznie pachnie ;) Super są ;)

Moje dziecko tez ma stan podgorączkowy nie wiem z jakiego powodu...

11 lata 1 miesiąc temu #865875 przez Kasiasia
Moje tez i marudzi jak nie wiem. :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #865877 przez szósteczka
ja mialam gipsowke w bukiecie slubnym.
A teraz pare zdjec z naszych wczorajszych poczynan.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #865892 przez violcia00
moje tez strasznie marudzi i nie chce pic mleka,rano wypil 20 ml i teraz tak samo,tak to zjadl troszke kaszki ale nie wiele i zupke na obiad,no i 3 kupy uwalil juz,ostatnia taka rzadsza byla,moze cos z brzuszkie ma :huh:

Gochens ale mi chodzilo o takie nosidelko zakladane na brzuch,daje rade go w tym niesc :silly:

bylismy juz naszykowani na spacer ale rodzice dzwonili ze chce Oskiego zobaczyc na skaypie i odlozylismy spacer,a tak cieplo jest ze w krotkim rekawku chodze,myslalam ze pojdzie spac,ale nie wiec znow trzeba sie ubierac,a ja dzisiaj tylko o zupce z torebki i jednym bananie ,nie liczac sniadania ;)

szosteczka fajna rodzinka,pawelek sliczny,mamuska tez niczego sobie :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka