BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #866659 przez KaRoLkA
Jejku biedne te Nasze chorowitki :( a sio wirusy a sio !!

Violcia sprobuj z ta smecta może mu pomoże .

Gochens co tam u Was ?? Alankowi przeszło ???

Hania super że Lenka się dostała , jedno masz już z głowy :) a Lenka przebojowa wiec napewno sie zaaklimatyzuje szybko :)

Malutka czyli co ?? Były na tym spacerze czy oddała Wiki komus pod opiekę ??? No chyba bym wyszła z Siebie :angry: podziwiam spokoju , tam wstawilam Ci linka do jednych bialych butkow :)

Ikunia u Nas też tak było ze tylko goraczka ale nie wyższa jak 39 , przez 3 dni a później wysypka i przeszlo samo od reki

Gabi dopiero usunęła , po tej zmianie czasu wszystko sie pochrzanilo ze spaniem :/
pocwiczylam, zamowilam te trampki tylko rozmiar 20 beda na lato/jesień jak znalazł ;)

Dobrego wieczoru :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #866671 przez Kasiasia
Hej

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milady trzymaj sie i badz dobrej mysli! Twoja milosc do dzieciaczkow moze zdzialac cuda. Ja zawsze sobie tak tlumacze.

Buzki dla chorowitkow!

Lenka super bedzie miedzy dziecmi! Haniu przezywasz to?

Malutka ja bum nie wytrzymała na twoim miejcu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego wieczoru b8 zasypiaam na stojaco

11 lata 1 miesiąc temu #866690 przez Hania84
Witam jeszcze na dobranoc :)

Oj jojoj ale sie porobiło....co to za gorączki paskudne...ZDRÓWKA WSZYSTKIM NASZYM GORĄCZKUJĄCYM I KUPKAJĄCYM !!!!! a sio choróbska wredne !!! Trzymam kciuki by dzieci się nie męczyły przy tym..buziaki :kiss:

Kasiu dziś jak Pani pokazywała nam pomieszczenia do zabawy i łóżeczka to łezka mi się w oku zakręciła i smutno zrobiło trochę ze musze ją oddawać komuś obcemu...potem przeszło jak pojechaliśmy i na razie nie przeżywam....ale pewnie czym bliżej września tym bardziej będę się stresować. Takie głupie czasy się zrobiły że niestety by zapewnić rodzinie godne życie to trzeba pracować i niestety oddać komuś pod opiekę swoje małe szczęście....ech...takie niestety życie. :dry:
Ale jestem dobrej myśli...że Lenka wszystko ładnie załapie (szczególnie język ...Pani mówiła ze dzieci zaskakująco szybko uczą się języka) i będzie się szybko i ładnie rozwijać wśród rówieśników :)

Gochens jak Alanek? jak Ty się czujesz? wklej nam tu foto brzuszka :)

właśnie srenka ...sliczny już masz brzunio :lol: ale fajnie :)

Kasiu to wielka szkoda że nie przyszli na zajęcia :( ale chyba będziesz jeszcze mieć okazję co nie? :)

lecę spać
trzymajcie się zdrowo i już więcej nie chorujcie...a chorowitkom jeszcze raz dużo zdrówka i kolorowych snów :kiss:

dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #866703 przez Ikunia1910
To Lenita bedzie szprechać niedlugo;) bedzie dobrze Haniu:* napewno takie rozstanie to przełom zarowno dla Ciebie jak i dla Lenki bedzie trudne i wazne przeżycie ale wierzę ze dacie rade i po kilku placzacych pozegnaniach bedzie ok no i taa radosc gdy bedziesz ja odbierala ;) duzo sie nauczy napewno i duzo szybciej wsrod dzieci jeszcze nasze domowe dzieciaki nie beda mogly jej dogonic i bedziesz dumna mamuska ;)

Po dwoch godzinach wreszcie spadla do 37.
Dzieki Alex.
A ta wysypka to taka pokrzywka tak? I powinna byc w takim zgrupowisku w jednym miejscu czy na calym cialku?

Srenka sliczny brzus;) jak Pawelek?

Viola jak tam kupki Oskarka?

Cordis a Twoj ksiaze jak?

Czym zbijacie goraczki? Ja mam nurofen od 3 mies i ladnie zbija, narazie w sumie nie narzekam.

Malutka ja to tez bym byla naelektryzowana nerwem jakby mi t bez mojej wiedzy zostawila gdzies dziecko :angry:

Kasiu przykro mi ze nie mialas okazji sie sprawdzic, ale jeszcze troche i bedziesz trenowac na Tomaszku tez;)

Karolka to Gabi bedzie miec cichobiegi na lato super;)

A i poraz pierwszy robilam sobie sama pasemka ale zwykla farba tylko kilka tonow jasniejsza i wyszly mi calkiem ladne takie zlotorude polyskujace i jestem dumna choc co sie nabluznilam przy tej folii to moje :p

A i bylysmy na chwilke u malej Hani;) wiec wstawiam zdjecie:

Zoska zasnela wreszcie chwilke temu, niedlugo wroci B. A ja lece sie myc i tez spac bo padam dzis:/

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #866737 przez aleksiaa88
Na mnie przyszła pora coraz więcej czasu spędzam na powietrzu wieczorami nie mam sił czytać zaległości się robią a głupio coś pisać nie wiedząc o czym, a czytając ostatnie posty to nic to nie daje. Mały potrzebuje coraz więcej pilnowania. A czytanie 5 przez 10 to szkoda Wy się wysilacie, a ja bym tylko tak pobieżnie.
Super z Wami czas spędziłam wiele się dowiedziałam od Was.
Mamuśki wszystkiego dobrego buziaki dla Waszych maluszków.
Eh szkoda odchodzić ale trzeba.

Pawełek :kiss:
Filip :kiss:
mamuśki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #866741 przez malutkamilka
Karolka oglądałam je i te drugie juz widzialam i mam w obserwowanych. Jeszcze w sklepach poszukam bo chce takie eleganckie na chrzciny :)

Brawo Lenka, w końcu mama ze spokojem moze szukać pracy.

Ikunia moja miska takie bardzo drobniutkie jedna obok drugiej ale nie zlane w jedna calosc na brzuszku i karku.

Aleksia nie wyglupiaj się. Zobacz dziewczyny pracuja i zajmuja sie domem i dzieckiem i w wolnej chwili wpadają. Przecież nie zawsze będzie pogoda. Ja tez czasami nie mam czasu i jak chwilke to czytam co zdarzę a reszte później albo jak mala zaśnie. Zobaczysz będzie ci tego brakowalo a my będziemy cinawiedzac w nocy nie dając spać :silly:

No niby byla w przychodni z nią a później poszla do babci, ale to ja nie uprawnia by ja zostawiala u 82 letniej kobiety takie ruchliwe dziecko! Ja tez chodze na zakupy po sklepach z nią i u nikogo jej nie zostawiam, mogla przyprowadzić ją do domu ale jeszcze się dowiem jak to było bo mam zamiar isc do babci na kawe i zaprosic na chrzciny.

Dobra, dochodzi ósma więc czas ogarnąć Wiki bo buszuje na golaska, siebie, nakarmić ja i uciekac do pracy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #866761 przez Marta1985
Aleksia .... weź przestań ... :angry:

Popatrz na mnie ... też mało się udzielam ale nie zostawię was ... czasem czytam was od deski do deski a czasem 3 po 3 no ale trudno ... żadna z was nie ma pretensji .... takie życie .... Przywołuje Cię do porządku :) masz tu zostać i się udzielać w miarę potrzeb i bez wyrzutów :P

Zdrówka dla dzieciaczków chorych :( i wszytskiego naj dla Filipa i Pawełka :)

a gdzie Gochens?

Trzymamy kciuki za Wiolcie :)

11 lata 1 miesiąc temu #866771 przez szósteczka
No czesc
Aleksia w 100% popieram Marte nie wygłupiaj sie i jak dasz rade to wpadaj wiadomo czasem jest mniej czasem wiecej roboty i odzywamy sie i czytamy jak mozemy.
Haniu super ze sie dostaliście do tego żłobka, będzie dobrze trzymajcie sie.
Oj zdrowka chotowitkom.
Dziekujemy za życzenia.
Tez sto lat Filipkowi.
Wiolka poszla na test a ja siedze i sie trochę stresuje niby i tak do gimnazjum pójdzie ale zawsze jak jej lepiej pójdzie to będzie dobrze.
Miłego dnia dzis dzieciaki w domu mam bo z racji testów maja wolne wiec idę je ogarnąć.

11 lata 1 miesiąc temu #866772 przez Marta1985
Aleksia .... tak właśnie do mnie dotarło że to dziś 1 kwietnia .... :)

to ci się udało zażartować :P

11 lata 1 miesiąc temu #866782 przez szósteczka
Hahahahahahah :-). :-)

11 lata 1 miesiąc temu #866796 przez Kasiasia
Ciupppp aleksja ja tez sie nabralam :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #866805 przez Gochens
Dzień Dobry dziewczęta

Niestety wczoraj nie miałam kiedy wejść do Was gdyż mój mężuś miał syndrom "dnia wczorajszego" i niestety wszystko na mojej głowie było więc jak już wykąpałam Alka to padłam jak kawka :huh:

w niedziele cały dzień spędziliśmy na boisku bo mój miał turniej Alan jak padł ok 21 to przespał całą noc bez najmniejszego marudzenia :lol: Mężu zdobył złoto więc do 2 świętowali z chłopakami :dry: :dry:

Syncio lepiej dwa dni przetrzymałam go na mleku i kaszkach nie kupiłam w końcu tej smekty bo byliśmy na zewnętrznym więc nie miałam jak tego zrobić ale przeszło a przynajmniej narazie kupy robi normalne :)

Filipek, Pawełek 1000 latków :kiss: :kiss:

Chorowitki a co z Wami? Jak się czujecie??
Srenka brzucholek super ja swojemu jeszcze ani jednej fotki nie zrobiłam :( :( coś się obijam dziś cyknę jak wrócę z pracy
Lenka gratulacje za zakwalifikowanie się do żłobka :laugh:
Haniu torcik super wyglądał ! No i pogódź się ze swoim !
Sophie świetne łupy no i czekam na wieści :woohoo: :woohoo:
Malutka a jak na spacerze się T nudzi to niech sobie psa kupi :lol: :silly:
Karolka świetne te trampki daj znać jak się sprawują też może powinnam zainwestować w jakieś buty dla syna bo goła stopa jest wciąż :side:
Ika Zosia jaka już "dorosła" przy tej maluszynie :) słodziaki wszystkie
Aleksia ukradłaś mi żarta :blink: :silly: :lol: :laugh:

Miłego dnia panny i siusiaczki :silly: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #866809 przez aleksiaa88
Witaj 1 kwietnia błahahahah

Szybko się zkapnęłyście
Ale i tak Was złapałam

Nigdzie się nie wybieram błahahaha

A mi ten pomysł dziś w nocy wpadł go do łowy jak Was wkręcić.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #866812 przez rysa
Hej dziewczyny no w końcu:) Zmieniłam telefon i zapomniałam hasło a pisze do was głównie z tel ale o świeciło mnie ze zapisywałam sobie hasło w kalendarzu i w końcu jestem :)

JUZ WAS Pewnie nie nadrobić.Doczytalam ze dzieciaczki wam gorączkuja , oby wszystkie wróciły do zdrowia no i Milady oby wszystko się ułożyło :*
Filip tez jest zakatarzony i kaszle.Wyszedl mu kolejny ząbek na gorze, zatem ma już 5 :)

OSTATNIO znowu wstaje do niego milion razy w nocy ale po zmianie czasu wczoraj spał ze mną do 9 a dzisiaj do 7.30 :)

Hania wszystkiego najlepszego i gratuluję ze Lena dostała się do żłobka

11 lata 1 miesiąc temu #866821 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Aleksia Ty zartownisiu :silly: dobrze że Marta wpadła na to ze 1 kwietnia bo szykowałam opiernicz dla Ciebie :silly:

Ikunia poka włosy :lol: Zosia slicznie wystrojona modnisia mała :) u nas krostki takie drobniutkie jakbys pokrzywa popiekla na klatce piersiowej karku i brzuszku :)

Pawełek :kiss:
Filipek :kiss:

Szosteczka napisz Nam jak Wiolka po tescie , jak jej poszło ???

Gochens napisze ale one dotra do Nasbpod koniec kwietnia dopiero , teraz ma trampki na miekkim spodzie i mnie wkurzaja bo jej sie stopka wygina tzn staje na boku :angry: i pokaz brzusio :blush:

Jak tam chorowitki ???

nocka nasza z pobudkami , dajebjej w nocy wode do picia zamiast herbatki i ładnie pije aż w szoku jestem , zreszta Ona jakas jest dziwna bo soczkow żadnych nie lubi :cheer: i zaczyna wkoncumowic Meeem badz Maaaam takze cieszy mnie że jest cos innego jak baba :silly: a tak to cos mamra sobie pod nosem z śi i ić :)
kurka abja czekam na @ wczoraj miała byc :S tylko że nie było okazji żeby to ciąża była, plecy cos mnie bola wiec czekam spokojnie :)

Milego dnia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka