BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #867270 przez Hania84
Lenka juz po kąpieli i mleku..własnie zasnęła :)

Karolka a może faktycznie aleksiaa ma rację...ja na temat hormonów tarczycy już niedługo będe wiedziec ...mi lekarka też mówiła ze widac że mam cere nie ładną teraz i ze to może być sprawka hormonów.

hehe Gochens śliczny brzusio :lol: i tez po tym zdjęciu sadze że nie zła agentka z Ciebie hihi :lol: ten zawadiacki uśmiech rozumiem dla ciotek Alego ? :lol: super mamuśka z Ciebie i jaka szczupła :)

Kasiu to czekam na zdjecia z placu zabaw :)

A co do przestawienia czasu to u nas raczej zamieszania to nie zrobiło...jedynie co to koło 11 czasem lenka robi sobie drzemkę pół godzinną...a tak to wszystko po staremu...o 13 długa drzemka a o 20 spanko :) wstajemy o 7.30 :)

hmmm Malutka może faktycznie ta waga zwichnięta jest...albo baterie na wykończeniu...bo jesli baterie sa the end to tak samo jak przy np. glukometrze pokazuje wtedy nieprawdziwy wynik :)

lecę się kąpać...
miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #867272 przez KaRoLkA
Gochens śliczny domek :blush:

Aleksia nie strasz z ta tarczyca, ja przed ciążą robiłam badanie i bylo z nią wszystko ok :)
Mysle że hormony jeszcze sie nie unormowaly

kurcze czuje się jak w 2 dniu @ (i tak powinno byc ) krzyże napitalaja , podbrzusze też tylko brak krwawienia :cheer: :S o co kaman :unsure:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #867290 przez Gochens
Karolka.a może to jakis torbiel?? po ciąży podobno jest większe prawdopodobieństwo torbieli nie wiem może skonsultować to z lekarzem??

Moja cera jest ok tylko biała jak ściana.. A wiecie że sudokrem jest dobry na pryszcze? jak byłam Młodsza to był mój przyjaciel :lol:
Ach i ta zmiana czasu u nas w sumie na lepsze bo budzi się koło 7 a spać kolo 19 jak zwykle

Co to za "agentka " :silly:

Srenka no to ciekawe co tam siedzi mogłaby dziewczyna :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #867328 przez srenka_918
Gochens a wiesz że już niedługo można rozróżnić płeć na usg?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867343 przez malutkamilka
U nas zmiana czasu nie wywołała burzy.

Gochens brzusio już ładnie widoczny, ale nie to że jestem jakaś zboczona albo innych poglądów płciowych ale masz zajebista d..e :silly:

Srenko ciężko co kolwiek wywnioskować z kształtu brzuszka bo ja miałam na chłopca i sama zwątpiłam na koniec. Tym bardziej teraz gdy mamy osłabione mięśnie brzucha po poprzedniej ciąży i mogą słabiej trzymać domek maluszka, ale oczywiście będę trzymać kciuki za USG w którym wyjdzie plec z dziurką :silly:

Karolka idz do giną. Mnie się okres nie spoznial a kłucie bylo dość uporczywe przy każdym stosunku a wyszły torbiele do usunięcia.... Więc nie zwlekaj, może błahostka ale lepiej nie lekceważyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #867344 przez cordis
Srenka dobrze że z Pawełkiem już wszystko ok, normalnie Twój opis jego stanu aż mi oczy wylazły!!!

Gochenes brzunio brzuniem ale ty masz kształtną dupcie :lol: :silly:

Kasia staram się staram, ale Gochenesowa babcia rządzi ;-)

Karolka mnie co 2 miesiąc kłuje prawy jajnik i wtedy cykle mam dłuższe o 2 dni. Dawno temu wyczytałam, że na przyspieszenie okresu dobra jest gorąca kąpiel i aspirynka, kilka razy za małolata próbowałam, ale to wtedy schizowałam jak dzień okres się spóźniał ;-)

Mojemu dziecku odpukać ta duża gorączka minęła, ale za to zwymiotował 2 posiłki, potem poszedł spać i obudził się w pełni sił, zjadł deserek, później 200ml kaszki pobawił się i padł mam nadzieje, że pośpi spokojnie bo mam ze 2 tony znowu prasowania.

koleżanka do mnie z pracy dzwoniła, że większość ludzi z firmy składa pozwy do sądu przeciwko pracodawcy o wyrównanie kasy, mają mi jutro wniosek podesłać muszę się rozeznać co kombinują :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867347 przez malutkamilka
Sophie jak tam u Ciebie? Kciuki juz mnie bolą ;)

11 lata 1 miesiąc temu #867352 przez violcia00
nie ma to jak wtorkowy wieczor spedzac nad klozetem,umieram :huh: :huh: ,nie wiem co jest przyczyna. :( :(

11 lata 1 miesiąc temu #867353 przez Kasiasia
Hej
Tomus spi uffff ciekaw co znow ta noc przyniesie?

najwazniejsze ze sie tr8che przewietrzylam i juz mi lepiej

Gochens- odlotowa agentka- ta z bajki B)

A tu fotka z placu zabaw

co do spania to moj wstaje jak zawsze 6-7 rano ale popludniu juz tylko 2 razy spi tak ok godzinki w okolicach 11 a potem godzinke w okolicach 16-17 a potem zasypia jak jest wszystko ok tak w okolicach 21.
Na noc dajemy mu ostatnio bardziej zageszczone mleko wiec jak nie ma koszmarno-zebowej nocy to budzi sie raz na jedzenie.Kupilam nowy smoczek na 9 miesiac poziom Y taki do kaszek -leci z niego jak nie wiem :P

Ale Lenka sie bedzie stroic w PL.

Malamilka to chyba w pracy szczesliwi ze tak nadganiasz im tyly?
a jak ty sie czulas juz po pracy?

aaa i jeszcze o cerze.... ja przed ciaza kilka lat borykalam sie z wypryskami na wysokosci dolnej szczeki ale od ciazy jak reka odjał i nic nie wychodzi :S

Rysa fajnie Cie znow czytac :lol: os mi strona szwankowala
na szczescie skopiowałam tekst
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #867367 przez KaRoLkA
Jak nie dostane okresu przez najblizsze 2 dni to zrobię test i jak bedzie negatyw to do gina bo szczerze to to kucie uciążliwe jest :/ ale wystraszylyscie mnie z tymi torbielami :(

Tomciu ślicznie sie huśta :) przystojniaczek z Niego :)

Violcia Ciebie też dopadło ?? :(

Cordis dobrze że Bartusiowi przeszła temperatura :)

Malutka strasznie wspolczuje tym znajomym , to musi być straszne starać się a nie móc , życie jest niesprawiedliwe :/

Gabi usnela dopiero o 22 :cheer: oby po spała bo mnie tak krzyże napitalaja że coś okropnego także kończę kolacje i do wyrka :) skubana mowi "mama" tylko jak płacze albo jej źle

Dobrej nocy

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867368 przez KaRoLkA

11 lata 1 miesiąc temu #867374 przez Hania84
ja na szybkensa ...

Violcia o ooo ...co to? wirusówka? oj kurka współczuję tego całowania z klozetem :( pij dużo...

Kasiu ale Tomuś ma śliczny uśmiech :) fajny chłopak z niego :)
no tak...hehe powiedzą ze już zniemczyłam dziecko :D haha

Malutka ...ale niektórzy ludzie mają problemy :( aż się wierzyć nie chce. Oby wszystko było dobrze u tej pary i sie wszystko szczęśliwie zakończyło :)

Gochens "agentka o 100 twarzach" :silly: a tyłeczek sexi tez zauważyłam od razu ale nie pisałam coby nie byc posądzoną o inną orientację haha :D :lol: no masz Gochensik fajny zadek :blink:

Cordis ufff kamień z serca że lepiej Bartkowi :)

ooo Karolka ale Ci późno dziś Gabi zasnęła fiu fiu. co ona dziś taka rozbrykana ? :)

miłej nocki
papa
dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #867384 przez KaRoLkA
Haniu pozno usnela bo o 18.30 przysnela na 15 minut :/ a taki z Niej łobuz , caly czas ucieka zeby ja gonic :/ i tez jest ryk jak cos jej wezme albo nie dam tego czego chce

Ja juz w lozku takze dobranoc :)

11 lata 1 miesiąc temu #867422 przez malutkamilka
Ale ze mnie d..a wołowa! Zamiast dodaj nacisnęłam anuluj! Fuck! A tyle się namęczyłam na tym telefonie... Więc napisze jak wrócę z pracy bo trzeba się już ogarniać. Postaram się iść prędzej to i prędzej wrócę.

11 lata 1 miesiąc temu #867474 przez Kasiasia
Wreszcie sie wyspałam.
Tomek tylko w okolicach drugiej płakał, ale mleka zjadl tylko troche i uspałam go. Potem ok 5 sie obudzil ale dałam mu smoczka i o dziwo zasnał do 8l. Moze cos to geste mleko pomoze na te nocne jedzenie. Tylko ze znow niedlugo jedziemy na dluzej di tesciow i tam jak zwykle wszystko sie rozreguluje :S

Wlasnie sophi e jak u gina?

wiolcia jak sie czujesz?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka