- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Noc OKROPNA !! Alan się budził co chwilę z takim płaczem jakby nie wiem co mu się działo, nawet jak wzięłam go do nas to nie pomogło a zawsze spał spokojnie. Masakra całą noc prawie płakał..nie wiem co się porobiło czy to zęby czy go coś boli.. Wczoraj widziałam po kąpieli że ma plamy na ciałku.. jakby takie czerwone placki-liszaje chyba musze znow kupic mu ten oilatum.
Chorowitki co się z Wami kurka dzieje? Chyba jakiś wirus nas tu dopadł choroba

Karolka nie robiłam cesara, a kurteczka supcio
Sophie leć no do tego lekarza bo kurka blaszka czas nam powiedzieć o co cho!!
Ikaucałuj no moją cycusie

Srenka kurka a moze to od tych dziąseł może zrobił się jakiś zator i ropką podeszło??
Cordis

Violcia a może to ciąża

Co do kuleczek też bym się wstrzymała nasze dzieciaki troche za małe a w tych kinderrajach to tyle brudu jest... jak starsze może spoko ale Alan np wszystko pcha do buzi

Co do dupy to faceci lubują a mnie jakoś tak za bardzo odstaje

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mamuśki grządkujące, ogrodniczki mam pytanko miałyście może kreta? Bo mi skurczysyn ryje po polu teraz siedzi w truskawkach h.. jeden pierwszy rok dziad przylazł. Nie dość, że mam jakiegoś innego czorta to żre marchewkę i ziemniaki wszystko co głębiej w ziemi siedzi to jeszcze4 kret się wprosił. Tamto pierwsze to chyba nornica zzzzzzzzzzz
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Pogoda ładna to trzeba korzystać

Lena od 13 śpi a ja robię obiad...kasza gryczana z warzywami w przyprawie meksykańskiej ..będzie ostrooo

Oj kurcze no normalnie co się dzieje z naszymi dziećmi? Takie poważne choróbska dopadają i bidulki musza się męczyć

Ikunia ale Zosia miała nieprzyjemności...pewnie od tego syropu....nie wszystkim dzieciom pasują dane syropki...srenka ostatnio też pisała ze lekarz jej zmienił syropek (po opisie kupki) bo stwierdził że nie pasuje mu ten co dostał.
Ale faktycznie Zosi się przytrafiło...tak bidulka cierpiała przez ten brzuszek i kwaśne kupki

Cordis znów gorzej ??? łoo matko..masz rację idź do lekarza. Bartuś łapaj buziala od nas też

srenka noooo nie...znów to samo? Pawełek ...buziak od nas

Oby już nasze dzieci z tego wyszły bo az serce się kroi jak tak cierpią

szósteczka to fajnie takie słonko musiało wyglądać

Violcia ja tez tak myślę jak Gochens...może to jednak ciąża?

Karolka nie robiłam cezara...
Gochens a skąd te placki? masz jakies podejrzenie? od pokarmu, od proszku? od czego...?
Sophie oby mężu miał rację

U nas dziś pięknie uroczo i cudnie...plus 23 stopnie znów

aż nie chce się w domu siedzieć

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a wiecie że te czarne getry są Lenie dobre ???

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zaraz wychodze do lekarza.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena mi się przebudza słyszę...dziś tylko 2h spała

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

u nas marudki ale nie najgorsze, poszperalam w buzce Tomka i widzialam jedna kreseczke a pod nia tak krwawą żyłę. Te zyly tak sa zawsze?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wyobrazcie sobie ze poszlam do tej doktorki i bylo zamkniete

dzieciaki biedne(łacznie z moim)szkoda ich troche ze tak musza sie meczyc,Oskarek spi juz 2 h,ale niech spi...zdrowka dla wszystkich chorowitkow

Gochens to nie wiem co z tym naszymi dziecmi ze tak plakaly w nocy,moze to jednak brzuszek bo Ali tez mial problemy

to lenita bedzie modeleczka,haniu ciuszki super

Karolka te buciki co bokazalas rewelka ,a jak tam @ przyszla?
Bartus sliczny jak zawsze,oj bedzi wyrwwal dupeczki kiedys

Tomus slicznie wyglada na tej chustawce,przystojniaczek z niego

sophie no to czekamy na wizyte u gina i mam nadzieje dobra wiadomosc

Gochens dzaga z Ciebie jak sie patrzy,tyłeczek fajny,a brzusio cudowny

Srenka Twoj brzuszek tez ładniutki

ide sie leczyc dalej.
trzymajcie sie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hania nie znając osoby i czytając to też ona mnie wnerwia
Moja koleżanka też ma chłopa w trakcie rozwodu ale bez przerwy tamta wydzwania się wprasza wozi ją jakby mieli dzieci a nie mają i nie musi tak skakać wokół niej
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Haniu nie przejmuj się niech sobie gada pewnie jest przekonana ze Twój powtórzy wszystko Tobie i Cie to zaboli wiec lepiej nie zawracać sobie nią głowy!!
A te plamy to nie mam pojęcia od czego? może ma suchą skórę po prostu??
Violcia a to doktora..może coś pilnego jej w domu wypadło bo chyba by sobie nie zrobiła wolnego od tak?

Mężu pojechał z Alim do rodziców q ja sobie mam odpoczywać wiec to robie, szkoda mi trochę pogody no ale trudno jeszcze nie raz pewnie będę się grzać na słońcu

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Aleksia na krety moja babcia sadzila czosnek, caly ogrod dookola i co jakis czas na grzadkach i bylo ich mniej, ale co jakis czas wracaly.... woda jest chwilowa, w mokrej ziemi nie lubia grzebac, ale jak troche przeschnie to wracaja.
Haniu wspolczuje Ci ze musisz miec do czynienia z ta jedza...
Wszystkim choruskom zdrowka :*
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Chorusy leczyc sie i nie chorować bo sie zarazimy a odpukać w miarę zdrowi jesteśmy.
A na krety to mój kiedyś jakieś pudełka - pułapki stawiał i gdzieś je później wypuszczał.
Mi dziewczyny posiały kwiatki wzdłuż ogrodzenia bo mam takie paskudne i mam nadzieje ze cos wyrośnie i zasłoni a ja porządkowałam zabawki chłopaków Pawełkowi trochę powymieniałam bo te jego mu sie znudziły i takie bardziej niemowlaczkowe były wiec mu takich rozwojowych wsadziłam.
Wiolka zrobiła ze mna spaghetti na obiad a Patka bezy na deser bo pełno białek w loduwce mielismy. Teraz ogarniają swoje pokoje , Pawełek po woli szykuje sie do spania a ja trochę musze odsapnąć i brać się dalej za robienie stroików bo mam trochę zamówień od teściowej i nie tylko ale wpierw w kominku musze napalić bo chłodno sie robi.
Violcia zdrowia.
Haniu trzymaj sie i sie nie przejmuj flądrą bo ona tylko czeka by cię zdenerwować. I rubcie tak jak ustaliliście ze swoim.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pewnie macie racje że ona tylko czeka by mnie zdenerwowac i próbuje ile może ... będziemy robić po swojemu a jej rozkazy olewać...bo kimże ona jest by nam wchodzić do życia buciorami i rządzić?

srenka dobrze że macie taką fajna panią pediatrę

cordis a jak Bartuś?
Ika jak Zosia??
szósteczka fajnie że dziewczyny takie pomocne

dzisiaj jeszcze zesrało się siorze A. i napisała mu smsa że wysłała do nas paczkę i chce byśmy ją odebrali ...jestem pewna że odesłała nam rzeczy które jej daliśmy kiedyś (ciekawe co ja z nimi zrobię...po co mi one? - i znów będą jechac do Polski bo ja ich tu nie chcę! ) ...wielce honorowa się teraz zrobiła...zawiniła i rzuca dupą teraz. Bosche kiedy to się skończy jak nie jedna to druga...już mojemu mówiłam ze pomału nie wytrzymuję...bo mamy swoje problemy to jeszcze te nam dokładają...on mi na to że ani mam mu nie mówić bo sam zły jest. Ma też pełno spraw teraz do załatwiania...a jeszcze na zmianę te dwie nas wkurzają

aleksiaa Twój ma teksty bombowe

miłego wieczoru