BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #872430 przez Ikunia1910
Haniu Karolka wróżyła spacer a ja zakupy;p no i jak widze bardzo udane, super farma i jezdzik i bodziaki rzeczywiscie takie żywe;) no i az sie nadziwic nie moge ze Lenka wciaz spi na najwyzszym poziomie. ja juz sie zastanawiam czy nie obnizyc do samego konca bo teraz na srodku spi.

A sis A sobie odpusc co bedziesz sie wkurzac nie twoja rodzina do szczescia ci potrzebna nie jest wariatka jakas.

zonia wstała jemy jabłuszko z herbatnikiem w mleku.

gratki dla wszystkich zebaczy;)

Wiola gdzie ty?

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872432 przez aleksiaa88
O już wiem Lenka wygląda jakby siedziała nad urwiskiem

Synal poszedł na popołudniową drzemkę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #872434 przez Sophie25
hahha własnie aleksia jajca czadowe mi sie strasznie spodobało 1 takie zielono-fioletowe z pomaranczowym kwiatuszkiem :D
Wyslij kurierem hahaha :D

11 lata 1 miesiąc temu #872479 przez Gochens
Ika ja też często do niego nie chodzę ale jednak wolę miło sobie pogawędzić z doktorkiem a nie się wkurzać na mine wilkołaka :lol:

Haniu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
super te ciuszki i jeździk! No i Lenita oczywista oczywistość. Ja też już dawno obniżyłam łóżko na 3 poziom B) No i gratki za zębuchy!

Albercik jakie miny strzelasz :cheer: chyba z okazji swojego święta :P :P

Sophie nie robiłam nigdy tej Pinacolady , niestety piec też średnio więc nie pomogę :) A tego Big Maca sama bym wszamala, moze maz tez mi dzis kupi ehhe

Alan już śpi dziś plamy jakby delikatniejsze ale się nie jaram bo to w końcu dopiero 3 dzień więc zobaczymy. Ostatnio ugotowałam mu kompot z jabłek i truskawek ale myślę, że to nie te truskwy bo już plamy były przed... a kompot mu tak smaczy że hoho! Jutro ostatni dzień i weeeeeeeeeekend :blush: :blink: :silly: :lol:
Piłam dziś piwko Bawaria 0% mniam! Do tego soczuś i aż kuło w zęby takie zimniusie :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872500 przez Hania84
No niby nie powinnam do niej pisać...ale nie mogłam wytrzymać po tej paczce :angry: Mój mi powiedział że "czym ty się przejmujesz?" no tak...ale jak się nie przejmowac jak ktoś na Tobie wiesza psy :angry: Ech szkoda moich nerwów tylko...i tak nic do niej nie dotrze.

heh wiem, że Wasze maluchy mają już niżej łóżeczka...ale Wasze bardziej ruchliwe :blink: Lenka się jeszcze nie podnosi a tym bardziej nie wstaje więc u nas jeszcze ten najwyższy poziom ;)

Gochens mmm piwko ze soczkiem o tak :lol: tylko byś się nie zaziębiła od takiego zimnego ;)
...a pytałaś babci czy Alankowi jakies nowości ostatnio dawała? może niech pije kompot ale ze samych jabłek ? ogólnie truskawy powodują alergię i to chyba najbardziej z owoców.

Sophie też pinacolady nie robiłam...a na święta robię znów tort rafaello :silly: bo szybki i prosty ...też na kokosie jest...a przepis dałam kiedyś na pocztę jako "rafaello na krakersach - bez pieczenia" :)

ha Ikunia fajny suwaczek :lol: jak dobrze pójdzie to na święta będziesz miała dwa skarby przy sobie :) aaa 3 haha zapomniałam o tym dużym :blink:
No i dobrze wróżyłaś zakupy :lol: ale teraz koniec...limit wyczerpany...to co miało być kupione to jest :) a żywe kolory uwielbiam :) szczególnie do dziecka :)

Lenka juz spi :)
Mój kosił dzis trawę nową kosiarką żyłkową :lol: ja tez popróbowałam...ale Lenka taka zniesmaczona z lekka jak ona chodziła :P
suszarę mam zamontowaną...jutro rozwieszam pranie :lol:

miłego wieczoru

11 lata 1 miesiąc temu #872506 przez Gochens
no właśnie Haniu wiem że truskawki uczulają ale on już to miał przed tym jak zrobiłam kompot a ponoc gotowane truskawy nie uczulają? :ohmy: ja już sama nie wiem co jest prawdą... Nie chce znów odstawić wszystkiego bo później nie dojdę co to jest.. Narazie odstawiłam płyn Bambino do kąpieli i znów seler i pietruszkę chociaż to też już jadł i było okej B) Odstawiłam też Nivea krem.

Ika rzeczywiście fajowy nowy suwaczek :) Jak tam zapisałaś się do grudniówek? Ja swoje październikówki strasznie zaniedbałam więc muszę się poprawić heh

A reszta gdzie? Porządki robią na święta czy co?

11 lata 1 miesiąc temu #872519 przez Hania84
Gochens kurde to nie wiem...może faktycznie to co stosowałaś do kąpieli :S zresztą pisałaś że po kąpieli ma bardziej nasilone...więc może to jest to :S ech z takimi szkrabami to nie wiadomo nigdy co i jak na 100% ... a teraz w czym Alanka kąpiesz? posypałaś go kartoflanką? albo wykąpałaś go w tym?

no właśnie gdzie reszta dziewczyn?

Violcia a co u Was??? dawno Cię nie było..
rysa ????

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872539 przez Gochens
No właśnie może to ten płyn zasrany.. nie kąpałam go jeszcze w krochmalu bo mi doktorka mówiła żeby patrzeć który krem działa więc jak się okaze ze nagle zniknie to nie bedzie wiedziala od czego?

właśnie przeglądam imiona i tak się zastanowiłam nad Fabianem :unsure: Podoba mi się jeszcze Natan ale pewnie mojemu nie, bo przecież LEONARDOOOO :cheer: :cheer:

11 lata 1 miesiąc temu #872544 przez Sophie25
Ika sliczny suwaczek :D

GOchens Fabian śliczne imie mi tez sie podobało jak myslałam ze bd chłopak :)

Hania naprawde zeby odesłać to musi miec coś nie po kolei masakra .........

Zosia spi ale miała stan podgoraczkowy kurde pewnie od zebów bo białe ma na gorze straznie ...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872548 przez Hania84
Gochens Natan i Fabian fajne imiona :) pasowały by do Alana :) Byłby Alan i Fabian...lub Alan i Natan :) łeee weź , niech Twój nie przesadza z tym Leonardem...tylko skrzywdzi dziecko tym imieniem :P co to za imię :P

A do dziewczynki cos upatrzyłaś jeszcze? Czy tylko Nadia Wam się podoba?

11 lata 1 miesiąc temu #872555 przez Gochens
W sumie dla dziewczynki to się tak nie zastanawiałam bo każdy mi tu mówi że będzie chłopak więc jakoś mi tak tok myślenia nakierunkowali na faceta :huh:

A mężowi to powinnam do dupy nakopać bo on tylko ten Leonardo albo wymyślił mi ostatnio jakies imie na A nawet nie potrafie powtórzyć takie beznadziejne i dziwne! Czekam na znak co tam siedzi a później będę myśleć na poważnie :)

Sophie a ile ma Zosieńka C ?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872577 przez KaRoLkA
Jestem i ja :D

Haniu swietne są te bodziaki , jezdzik tez extra a perełka fajnie sobie siedzi :)
Odnosnie tej pindy bo inaczej jej nie nazwę, to ma babsko tupet żeby zwalac wine na Ciebie co Ty reke do niej na zgode wyciagasz , nosz w głowie mi sie nie mieści :/ i Gochens ma racje jak niechce to nie jeszcze przyjdzie koza do woza , zobaczysz że ona pierwsza sie odezwie jak jej bedziesz potrzebna a wtedy figa z makiem o!

Gochens ja ubostwiam imię Natan badz Nataniel :blush: ale moj jak i Twoj na nie :/ Fabianek też ładnie :)
Zazdroszcze piwka ja wypiłam sobie wczoraj z sokiem i rano zjebka od męża że pije piwo bez niego :/ i mi nie wolno pic samej :angry:

Sophie ja nie robilam pinakolady jeszcze , big mac mmmmmm pycha :woohoo:

Ikunia to sie orobilas a miałaś odpoczywac , suwaczek śliczny :blush:

Aleksia to udanego wieczorku diablico :silly: tylko mężowi krzywdy nie zrób :silly:

Gratuluję wszystkim nowych ząbków :)

My bylysmy na spacerku aż don18.30 bo tak ladnie słoneczko świeciło i ciepelko 20 stopni :)
Gabrynia od 20 juz nyna, i też musze znizyc całkiem łóżeczko bo wstaje już sama a niechce zeby sobie krzywde zrobiła :)
Dzisiaj mi wogole nie chciala jeść nic poza mlekiem :/ 3 różne zupki jej robiłam i d...a nie bedzie jadła , owockow też nie :/ jedynie jogurt i mleko z kaszka i to z butli , gryzie pieluche cały czas i slini sie na potęgę wiec może i Nam jakis ząbek wyjdzie :)
ja po cwiczeniach i kolacji czekam na kuchenne rewolucje :)
Jednak Pani Walewska wygrała , ale ten drugi miodowy też kiefys musze zrobic bo uwielbiam z masa grysikowa :)
Jutro mam wizytę u tej baby znowu ciekaee jakie CV mi napisała :)

11 lata 1 miesiąc temu #872584 przez Alex_87
Hej dziewczyny :)
Znowu się do Was wtrące ;) (wybaczcie, że czasem wtrące 3 grosze, ale to z dobrego serca :D)

Haniu mówisz, że Lena jeszcze się nie podnosi, ale nie znasz dnia ani godziny kiedy to zrobi :) w tym wieku to radziłabym już na najniższy poziom obniżyć :) a może na najniższym poziomie będzie miała lepsze pole do popisu i będzie jej wygodniej się podnieść. Przemyśl to :)

11 lata 1 miesiąc temu #872593 przez violcia00
jestem...miło że ktos tu jeszcze o mnie pamieta.

choroba mnie w koncu rozebrala na calego,bo wczesniej tak tylko kichalam i smarkalam przez jakies 2 tyg wiec myslalam ze to jakas alergia moze a od dzisiaj jestem mega chora :( ,gardlo mnie napitala,nos caly czerwony od smarkania,zaraz do wyrka,wezme polopirynke i nasmaruje sie mascia z borsuka(podobno dobra na przeziebienie)ale tak szybko pwenie nie przejdzie :( :(

Ikunia -ogromne gratulacje drugiego bobaska :)

Sophie a na Ciebie tez przyjdzie pora,nie zamartwiaj sie :blink:

U nas bez mian,tyle ze ja w pracy czasem do 18stej jak szef mnie poprosi wiec za bardzo czasu nie mam :dry:

Oskarek nadal łobuzuje,probuje juz chodzic,ale sie boi jeszce,kilka kroczków zrobi i dlugo juz ustoi sam bez "trzmymanki"a i jak chce sie przutulic to przychodzi do mnie,łapie mnie za szyje i tak mocno sciska,wasze dzieci tez tak robia? :unsure: :silly:

Wybaczcie ale kiepsko ze mna ,zreszta jestem strasznie do tyłu :angry:

Lenka sliczna,ciuszki sliczne :kiss: ...te Gabrysi tez :blink:

ide sie kurowac.

Dobranoc :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #872615 przez Ikunia1910
Suwaczek : niespodzianka:P hihi

Gochens Natan bardzo mi się podobał jak chodziłam z Zośką ale moja mama mówiła ze nie bedzie miała wnuczka co Szatan sie nazywa :P A Fabian to takie niemieckie a ja niemcuchów nie lublu:P Zreszta mysl nad dziewczynka bo ja chce chłopaka:)
A do grudniówek sie zapisałam ale raczej nie bede sie tam udzielac tak jak tu... wy juz wszystko o mnie wiecie nie chce mi sie tam wcale pisac ale jak bede chciała z kims pogadac i was nie zanudzac tematem ciazowym to uciekne na chwilke tam i bedzie looz.

Ja to wogóle mam czarną dziure co do imion moze dzis pomecze troche B co tam mu sie podoba

Haniu ja jestem takiego zdania jak Alex z tym łożeczkiem.
Przeciez nawet jakby chciała teraz wstac to nie wstanie bo ma za nisko barierke i sie boi.

Violcia dobrze ze sie odezwałas:* Fajnie ze Oski taki przytulas

Coś mi się zdaje ze tym razem bede rzygać :( cos mnie zaczyna mdlic i smierdzi mi wszystko. Paszcze mam tak wysypaną pryszczami ze szkoda gadac.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka