BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872619 przez Hania84
Alex dzięki za radę :) już myśle nad obniżeniem :) w niedziele mój pokombinuje i może wtedy sama zacznie się wspinać :)

Violcia to się kuruj kochana :) dużo zdrówka !!!! Lena jeszcze mnie nie ściska :lol: ale nadstawia policzek jak chcę by MI dała buzi...to nie woli jak ja jej daję :D ostatnio otwierała swojego paszczaka jakby chciała mnie ugryźć ale to dlatego że widziała ze coś jadłam :D ona teraz wszystkiego chce próbować :)

edit:

Ikunia :D też jestem tego zdania co Alex :D ... fajnie że B. się tak angażuje :) oby tak dalej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #872620 przez Agusia83
hej...u mnie też kiepskawo...z D. dobrze, ale nie mogę dojść do ładu z Emi :( :( nie wiem o, co chodzi? Niegrzeczna do potęgi n-tej, kompletnie mnie nie słucha...może D. w końcu weźmie kilka dni wolnego :( :( :(

Poza tym, to świetne łupy dziewczyny...wszystkie ubranka cudne...

Haniu, właśnie, obniż Lence łóżeczko!!!!!!!!!!!Kochana, bo jeszcze Ci wypadnie jak nie będziesz widziała...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dziewczyny jeśli chodzi o ząbki...to najpierw rosną 1, 2 a później 4 i dopiero 3 i 5...i 3 są przesrane...bo to są tzw zęby oczne...często dzieciaki ciężko to znoszą..

Lecę....papapa....

11 lata 1 miesiąc temu #872621 przez Kasiasia
Juz mi trochę przeszło. Wyluzowałam się na studiach B) Jak mi kolezanka opowiedziała jakie problemy ma z facetem to moje to pikus wiec mi odpuściło troche :P

Aleksia a ten twoj synus taki słodki i taki dorosły.....

Ikunia mnie w ciązy do sprzatania nie ciągneło. Ja najwieksza werwe to miałam po porodzie :silly:

Gochens a w czym alika kąpiesz ?

Haniu ta siostra sie nie przejmuj, olej ją. Lenka super i jaka ładna posciel :lol:

Wiolcia zdrowka

och z zazdrością czytam jak te wasze dzieciaki was całują przytulają... moj to raz sie we mnie raz wtulił jak usłyszał szczekanie grożne bo sie boi, ale pewnie jak sie zacznie przytulac i całowac to jak znam zycie z tatą :silly: kurde

Marty nie ma B) chyba juz wieszaja te karnisze i firanki ;) hi hi hi

Miłej nocki

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872645 przez malutkamilka
Och przytulanki :lol: uwielbiam je, zawsze sie przytula jak rano ide po nia do lozeczka i jak wracam z pracy, wtedy to chyba z 5 minut sie prytula i strasznie placze jak ja zaraz odstawie "na cztery" :blush: dzis jak wrocilam z zakupow to az sie rozwyla jak mnie przez okno zobaczyla i przez to spoznilam sie do pracy ale swoje 5 minut musiala sie poprzyklejac ;) strasznei to miłe ;)

Haniu ladne te body, ja ostatnio zaopatrzylam sie w biedronce ale bodow niegdy nie za wiele ;)

ochens imie ladne choc ja bardziej w takich popularnych gustuje, moje "odbiega" troche od popularyzmu i zle mi z tym bylo w szkole i wogole za dziecka ale teraz mi to nie przeszkadza. jak bede miec dziewczynke to chcialabym Gabrysie, Alicję lub Zosie i zobaczymy do jakiego sie moj A. przystosuje. Zas chłopak? hmmm mielismy problem jak bylam w ciazy wiec i teraz tez by byl. Mateusz, szymon, lukasz, marcin, ignas.... lukasz nie bo bliski kuzyn, marcin nie bo to szwagier, ignas nie bo dziwne imie wg mojego, mateusz nie bo jego bliski kuzyn tak nazwal syna i zostaje szymon na ktorego agrumentu nie znalazl wiec kto wie- sie okaze jak przyjdzie co do czego choc jeszcze Blazej niczego sobie.

Ikunia super ze wam sie uklada i zycze by i marzenie o domku sie spelnilo ;*

Violcia kuruj sie ile wlezie ida cieple dni a ty zasmarkana ;) ja wiem ze sie teskni za smarkatymi latami ale wiesz... :silly:

Na balkon na komary to komarzyca dobra u mnie sie sprawdzila. 3 na calej dlugosci i zaden komar przez salon mi nie wlecial ;)

Sukienka dla niuni juz przyszla i butki. Ciut za duze ale moga byc bedzie miec na dluzej- mocno nei widac.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to dobranoc laski, jutro znow do pracy ;)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872648 przez KaRoLkA
Zapomnialam o Alberciku , minki masz cudne :)

Violcia kurcze całkiem Cie dopadło , kuruj sie, herbatka z miodkiem i cytrynka :) fajnie że Oskarus tak sie przytula, Gabi łapie mnie za szyje jedynie jak chce wstac z nocnika a tak to za koszulkę ciagnie :)

Ikunia ależ to musiało byc miłe , fajnie że chlop się ogarnął i tak nad tym wszystkim myśli :)

Malutka fryz czaderski :lol: a Wikusia cały tata , i te oczeta :) w opasce bosko wygląda :blush: Gabryska też do taty podobna ale tłumaczę sobie że córki podobne do tatusiow mają szczescie w życiu (tak mowia) wiec jakos mniej mi to przeszkadza zreszta wpływu na to niemam . Imienia Łukasz nie dawaj bo to uparciuchy są :silly: mam jednego w domu

Kasia nie złość sie na chlopa bo tylko sobie szkodzisz bo Oni to zlewają zazwyczaj , przynajmniej u mnie jest tak ze im ja sie bardziej denerwuje tym on ma to jeszcze bardziej gdzies najlepsza metoda to milczenie i ignorowanie

Haniu dziewczyny chyba mają rację , zobaczysz że jak obniżysz łóżeczko to raz dwa będzie sie wspinac :)

Agusia bidulko , może tobtaki okres i musisz to przetrzymac . A z tata też jest taka niegrzeczna ??? Czy tylko przy Tobie ???

Dalam dzisiaj Gabi camilie na noc i póki co ani jednej pobudki , zobaczymy jak to bedzie dalej :)
Lece do łóżka ,
Dobranoc :)

11 lata 1 miesiąc temu #872674 przez Ikunia1910
Zośce tez cos doskwiera znowu mi płakuniała mocno przed snem, posmarowałam zebole i zasneła :( tak sie az spinała...jejku czemu te maluszki musza tak co chwila cierpiec, az mi sie serducho kraja:/

Malutka śliczna jestes i Wikusia też, wydaje mi sie ze ma Twój uśmiech, ale zobaczymy jak bedzie miała już pełną buziunie ząbków :)

Kasiu jeszcze sie doczekasz buziaków i przytulaków przeciez chłopy sie nie całują :P a synuś zawsze jest mamusi cycuś musi tylko do tego "dorosnąć":)

Karolka chyba wszytskie dziewczynki forumowe są do tatusiów podobne... więc wszystkie szczęściary będą :P

Lece lulu, zapominam sie czasem i teraz biegłam zeby wyłączyc ciasto tzn. piekarnik i poderwałam sie szybko od laptopa i straszny skurcz mnie zlapał z lewej strony na dole :( bardzo bolało, musze panować nad swoimi ruchami... :dry:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872716 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Alanku buziaki od Ciotki i żeby te plamy już zeszły i nie wracały :kiss:

Ikunia a daj Im Boże niech szczęście mają wszystkie:) i uważaj na Siebie bo masz lokatora w sobie (myślę że uda sie chlopczyk) :)

Nocka ok 2 pobudki o 2 i o 4 takze extra , wstalysmy o 7 , obiadek już dochodzi także mogę napic sie kawki :)
Na 13.30 spotkanie z babka a wieczorkiem myślę ciacho upichcic :)

Milego dnia :)

11 lata 1 miesiąc temu #872721 przez Marta1985
Jejku ... jak mi brakuje takiego wolnego czasu zeby nadrobić was i udzielac sie na biezaco :(

Wczorajszy Albercik :* i Dziś Alanek :*

Ja obstawiam, że nasze nowe dzieciaczki to będą Chłopcy :)

A karnisze nie wisza bo wiertarka się zepsuła :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872735 przez violcia00
hej.

marta ja tez bym chciala miec taki wolny czas ;)

ja zyje,ale co to za zycie :P :( ,chcialam jeszcze polezec to oskar wali mi w drzwi,zawsze tak robi jak chce wejsc a jest zamkniete.

jeszcze dzis do pracy,obym dala rade bo kiepsko ze mna,no wlasnie malutka nie wiem co ze mna jest w zime malo choruje,nawet wogole,a przyjdzie wiosna i cieplo to wtedy mnie rozklada. :angry:

malutka fryzurka sliczna i ty tez,ja sie nie moge doczekac jak bede w PL i zaszaleje w koncu z wloskami :blush: ,Wikunia tez sliczna i usmiech ma cudowny.

tak wogole to dzieki za zyczenia oskarkowe,tez zyczymy wszystkim zaleglym solenizantom i Alankowi dzisiejszemu :kiss

bylam jeszcze wczoraj na spacerku 3 godzinnym z kolezanka i jej synkie na placu zabaw,fajnie dzieciaki sie wyszalaly i cieplutko tak bylo...a Oski dostanie taki rowerek na urodziny od rodziców
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #872737 przez szósteczka
Hej ja najpierw napisze co u nas a potem bede czytac i jeszcze cos skrobne.
Wczoraj robilismy mega zakupy swiateczno urodzinowe niby wszystko kupilam ale pewnie i tak jeszcze trzeba bedzie cos dokupic juz widze ze zapomnialam soli do pklowania miesa bede piec karkowke i schab a pozatym niewiele robie na swieta byle troszke dowiezc do rodzicow bo u nas ni bedziemy w zasadzi na swi3ta i troszke ro ie zeby bylo dla nas na po swietach . Robie roladke szpinakowa, jaja faszerowane , babeczki z biala kielbasa, pasche, mazurka pomaranczowego i moze jakas saladke i wsio jeszcze kusi mnie zupa kukurydziana ale musze jakis fajny przepis zn/lezc. Dzis posialam juz rzezuche i owies wielkanocny moze wyrosni do swiat i bedzie ladna ozdoba i rzezucha do jaj. Wczoraj oddalam wreszcie tablet do reperacji i sie obciachalam kupilam jeszcze farbe to sobie zrobie i bede pikna. Dzis zaczynamy mega porzadki i szykowanie urodzin bo jutro pol dnia z glowy bedzie bo po ten samochod jedziemy a w niedziele mamy w domu pelno gosci urodzinowych mojego K i Pati. Pawelek szalje z rana jet przy tacie taki wygadany z niewiem z szymkiem bije sie o samochody i uwilbia sie tulic do Taty i Pati jest coraz bardziej pocieszny.

Sliczne ciuchy pokukpowalyscie ten sweterek przepiekny
Ikunia super ze ten twoj tak sie cieszy fajnie ze wam sie uklada.
Gratulacje dla kolejnych kroczacych.

Narazie czytam dalej 3 z hakiem stron mam do poczytania.

11 lata 1 miesiąc temu #872743 przez Marta1985
Wiolcia super ten rowerek :) a jakiej firmy ? my po roczku chcemy zakupić :)

Wogole mój mąż wczoraj był u kumpla i rozmawiali o dzieciach i mój cudny mąż mi mówi ze on by chciał 3 :P i że przychyla się do tego ze od stycznia zaczniemy starania :)

Ale szczerze wam powiem ze chcialabym zaliczyć wpadkę bo to planowanie mnie wkurza :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872753 przez KaRoLkA
Violcia super sa te rowerki , nie możesz wziac kilku dni chorobowego żeby sie wykurowac ??? Oskarek fajny zadowolony taki :)
My mamy taki rowerek , dziadkowie kupili w PL w smyku :
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

szosteczka milego pichceniani przygotowywania do urodzin :)

Marta kurka że musiała sie teraz zepsuć ta wiertarka :/ i życzę wpadki w takim badz razie :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #872754 przez violcia00
Marta nie znam firmy bo to kolega wczoraj dal sie Oskarkowi przewiesc :P ,ale super jest,lekko sie prowadzi,moze zastapic wozek i jaki Oskar byl zadowolony :laugh:

Marta no to zycze wpadki :silly:

ja zbieram sie do pracy,na 11 mam :blink:

milego dnia :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872756 przez Gochens
Dzień Dobryyy :)

Aluś dziękuje :)
Dziś nocka powiedzmy że ok miał ze dwie pobudki na wypad smoczka ale szybka akcja i spał dalej.

Violcia super rzeczywiście ten rowerek jest :) a co to jest to z tyłu? Zdrówka i wracaj do nas
Malutka ale laski z Was :)
Agusia a może Emi jest zazdrosna? Albo może ma trochę przesyt Ciebie? Znaczy nie chce zebyś mnie źle zrozumiała,bo jesteś cudowną mamą, ale właśnie znajomej córka tak się zachowywała jak zostawała z mamą wciąż w domu. W końcu ojciec przejął stery i było o 180 stopni inaczej. Zaczeli wiecej spedzac czasu ojciec-corka i ona zaczela sie inaczej zachowywac w stosunku do mamy.. Nie wiem od czego to zależy :unsure: ale dobry pomysł żeby D troche przejął kontrole i wziął wolne. Będzie dobrze kochana nie łam się :)
Marta jak wpadka no to bez zabezpieczenia i jazzzda :lol:

Jadę dziś na USG genetyczne zobaczymy moze uda sie dostrzec tam mała bułeczke

aaa na roczek mój sobie upatrzył dla Alana allegro.pl/bmw-x6-licencja-12v-2-silniki...014-i4133733603.html takie cudo tylko jak dla mnie troche za drogie :S

11 lata 1 miesiąc temu #872758 przez Marta1985
Gochens takie auto nie może być .... jak Alan będzie woził młodszego braciszka lub siostrzyczkę ? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka