- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Zjadła obiadek ...pod koniec nie chciała już za bardzo otwierać buzi ale zjadła do końca a jak wyniosłam do kuchni to zaczęła wołać "amm" haha
Teraz siedzi na podłodze , ma zabawki oddalone i co? przesuwa się podskakując na dupci

szósteczka no popatrz jak fajnie się składa

u nas dziś 17 stopni tylko...ale pięknie i słonecznie z lekkim wietrzykiem ...
...a gdzie Was wywiało mamuśki ???
aleksiaa tak wspomniałaś o zębach i dziś z ciekawości spojrzałam w paszczu Lence i chyba prawa górna dwójka się przebiła...ale na 100% nie jestem pewna bo jak chciałam się dokładniej przyjrzeć to mi zamykała buźkę i nie chciała otworzyć...nawet jak ją rozśmieszałam to się śmiała ze zamknięta buzią

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mały czort stoi koło łóżka podnosi jedną nogę i chce się wspinać teraz na wszystko chce się wspinać tylko nie daje rady jeszcze.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Jestem dopiero gdyż w pracy dużo pracy po pracy obiad a teraz Relax w wannie

Ika jedz śniadania dbaj o siebie!!
U nas dwójki się przebily na górze i chyba 3 idzie bo ma taką gule białą

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
a ja mam mega dni płodne terazżel na sto dwa gęsty i piękny hihi
sorki za szczegóły
Haniu to juz duzo, to jest pierwszy kroczek do npr

Ja mam teraz 11 dzien cyklu, a od wczoraj mam pelno bialawo przezroczystego rozciagliwego na okolo 1cm, dzis jest go jeszcze wiecej i juz przezroczysty rozciagliwy na okolo 2 cm, jutro czuje ze bedzie apogeum i bede plywac. Czasami mam tak ze jest wodnisty a rozciagliwy tak ze mozna w ta i spowrotem nim bawic

I powiedzcie jak bysmy mieli nawet zaliczyc wpadke jak poczynajac od poczatku roku, wrocil na siweta czekalam na @, jak jechal w styczniu bylam ledwo co po @, w lutym wrócil przed @ i pojechal w trakcie @, w marcu na weekend jak przyjechal to bylo po dniach plodnych i teraz wraca zaraz po bo w 15 dniu cyklu czyli u mnie juz marne szanse na poczecie i zostaje na dwa tygodnie wiec jakby nie patrzec nic nie zmajstrujemy.

(juz mam wypraktykowane bo zanim zaczelam stosowac npr to zawsze celowalismy w 14,15 lub 16 dzien cyklu i klapa, a jak polecielismy po bandzie w 10 dniu bo wyjezdzal to zaskoczylam

Aleksia za to zdjęcie reszti torta to masz kopala w dupala

Haniu włąsnie ja też mam dodatki ecru, buty jeszczer ze slubu i do tego skor taka jakby marynarka, ale cos czuje ze bedzie chlodno a sukienke i ta czarna i ta lososiowa na ramiaczkach szerokich.... Jutro bede sama w wielkim meiscie to lukne ale cos czuje ze sklep bedzie otawrty od 10 a ja od 10 juz musze byc w pracy wiec chyba bedzie dupa zimna.
Musze isc budzic malego czorta bo znow wieczorem bedzie miec problem z zasnieciem.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja raczej też nie zaliczę wpadki chyba, że planowana. Jak mam dni płodne to nie robimy tego a jak przejdą to szalejemy co drugi dzień aż na okres zastopuje

Mi się wszystko wydłużyło kiedyś szczyt był 13/14 dzień a teraz 17/18 a okres dostaje koło 33 dnia a kiedyś 29/30 dzień.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu widzisz Lenka idzie do przodu , raz guza nabije to pozniej bedzie kombinowac zobaczysz

Gochens nie przepracowywuj sie

Ikunia jak po lekarzu ???
Sophie jak po pierwszym dniu w pracy ???
Aleksia spacerowiczko odemnie też kopniak w tylek

szosteczka ale swietny prezent mężu sobie zrobił

Malutka nie przejmuj się dasz dodatkow jasnych i bedzie git zobaczysz

.
Wam zebiszcze rosną jak szalone a u Nas stanęło na 2 :/
A tu moje łupy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czerwona w groszki jest cudna
Ikunia gdzie żeś jest
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

W pracy było super troche sie odzwyczaiłam ale dałam rede!

KaroLka pytałas o moja prace ja zajmuje sie sprzedażą biletów autokarowych komunikacji międzynarodowej ,sprzedażą biletów lotniczych i ubezpieczeniami turystycznymi

BArdzo lubie moja prace

ale łupy bombowe super sukieneczka a ta kurteczka dżinsowa super jest!

Aleksia ale mi smaka zrobiłaś tym kawałkiem osz TY!!

KaKasia zgadłas rano byłam w pracy faaajnie to ułozyłaś!

U nas jak narazie 4 zabki!

Gochens ja własnie z wanny relax wyszłam

Pokaze Wam obiecane łupy :

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Gabi spi , a ja popijam piwko z sokiem

Dostalismy zaproszenie odnmojej kolezanki na wesele w październiku, także mamy już dwa jedno we wrześniu a drugie w październiku tylko pewnie na rzadne nie pojedziemy bo moj nie dostanie urlopu w pracy

Dziewczyny gdzie Was wcielo ???
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
U lekarza wsadzil palucha zbadal ze macina powiekszona (czasem mnie kluje nawet nie pamietam juz czy z zoska tez tak kulo) dal skierowanie na siuski i krew i nastepna wizyta 7 maja. Usg narazie nie zlecil

Jestem padnieta wiec dzis juz wiecej ie napisze. Piekne lupy, my sie nie karmimy w nocy od kiedy zoska skonczyla 4 mce, smoczek tylko do spania zeby dwie dolne jedynki, i tez daje buziaki za kazdym razem jak powiem daj mamie buziaka.
Dobranoc.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Karolka ta sukienka czerwona prześliczna! U nas w hipermarkevie sa cale zestawy urodzinowe z Mini tj obrus talerzyki kubki... chialM taki zestaw piracki kupic dla tomka ale w tym roku to sie chyba wstrzymam...
Sophie jak samopoczucie po 1 dniu pracy? A sweterek faktycznie boski...
Dla chłopców jskos ciezej z tymi ubrankami. Musze zaczac cos kombinowsc na ten roczek... a zaraz po idziemy na wesele.
Gochens ty masz abonament na te kąpiele?
Faktycznie pustki.....
Marta wiesza firanki

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Mam nadzieję że za dużo nie pozapominałam, bo czytałam w ciągu dnia na bieżąco, ale napisać coś już czasu nie wystarczyło

Kasiu jak mogłaś mi wykrakać mdłości

U nas smoczek jest w buzi na okrągło, jak się bawi, albo na spacerze czy w aucie to nie musi mieć, ale jak tylko go zobaczy to taki krzyk, że głowę urywa... Albo w trakcie zabawy jak nie schowam smoka, tylko leży gdzieś w pobliżu to tak długo łazi do tyłu kręci się w kółko, aż go dosięgnie i wtedy dopiero może dalej się bawić

Co do jedzenia w nocy, to jako-tako się unormowało, bo jeszcze miesiąc temu jadł 3 razy w nocy, teraz godz przed snem zje jakąś kolację, czasem kaszka, czasem chlebek, a do samego spania dostaje butlę, czasem wypije 180 ale to rzadko, przeważnie 150 (zasypia ok 21.30-22) potem budzi się kilka razy bo mu się smoczek zgubił i po podaniu zasypia dalej a o 2-3 musi dostać mleko, bo straszny krzyk inaczej i koniec spania... Zjada przeważnie 120ml, ale robię mu 150 bo niekiedy wciąga i śpi trochę dłużej, ale ostatnimi dniami jadł mi tylko 100 i spał do 7...
łupy śliczniaste

Karolka fajnie z tymi weselami

No chyba że mój brat się weźmie, ale to się nie zapowiada... 30 lat a ostatnią dziewczynę miał 5 lat temu... I wieczorami auta kolegom naprawia zamiast szukać żony...
Mężu i synek śpią... A ja chyba sobie mieszankę wymiotową zrobiłam... Zgaga mnie męczyła, mleko nic nie dało, nic innego nie miałam... Najpierw pocycałam garść tictaców, chwilowo pomogły, ale potem zgaga przyszła jeszcze silniejsza, więc znalazłam pepsi... Zgaga przeszła, ale wierci i męczy mnie...
Haniu przypomnij mi co na zgagę, to jutro sobie kupię

To do jutra

Pisałam 25 min tego posta

I przypomniało mi się o zębach