BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #871927 przez malutkamilka
A ja wysylam zdjęcia i filmiki mężowi by zobaczył swoja córe ;) To ja też oficjalnie mogę się pochwalić a raczej moją córe że zaczeła chodzić :ohmy:
jeszcze sie troche cyka ale jak sie pusciiiii to idzie, no i przy pchaczu to caly dzien potrafi dreptac az jej sie nogi ze zmeczenia nie zaczna platac ;) wiec nawet nie mam teraz czasu siasc na wc i poczytac chociaz jeden artykul ;)

Karolka ty to masz oko na te ubranka- sliczne. podobna licytujae do tej czerwonej tylko w paski ;) , a i Twoje Sophie ównież sweterek ladny ale swetry nie w moim stylu.

Dzis szwagierka przywiozla kilka ubranek a i czekam na te co udalo mi sie wylicytowac- moze jutro dotra.

Ja cie sune jak pomysle ze jutro o 7 wyjazd od wielkiego miasta to odechciewa mi sie spac!

A i udaloo mi sie przestawic Wiki na zasypianie godzine pozniej. choc juz jest marudna w godzinie starego kapania ale daje rade i zasypia o 21. pokaze wam jak bo juz z tego mojego dziecia nie moge:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A zjadla co jestem w szoku 300ml mleka :ohmy: :ohmy: :ohmy: dwa podejscia jedno za drugim- jestem w szoku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #871941 przez KaRoLkA

11 lata 1 miesiąc temu #871947 przez KaRoLkA
Dzieki dziewczyny za uznanie, ale jak tam weszlam to oczoplasu dostalam normalnie musialam sie otrzasnac bo bym jej pol sklepu kupila hihi maz musi mi karte zabrac chyba hihi Malutka w h&m sa super baleriny na twardym spodzie :) masz gdzies blisko ?? Z Wiki nie moge jakie pozy ma hihi Gimnastyczka mala:)

Srenka ja jak miałam mega zgage a cała ciaze mnie mordowała to rennie jadłam i pomagało:)

Ikunia kurka nie zrobil Ci usg ??? :/ ale najwazniejsze ze wszystko ok . Jak tam Zosia steskniona ??

Dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #871950 przez malutkamilka
Własnie byłam ale że to co nazywam wielkim miastem jest w zasadzie miastem to jest jeden H&M taki gdzie sa dzieciece i taki w ktorym sa tylko dla doroslych, ale ten dzieciecy taki troche skromny... bym musiala jechac do szczecina a to juz kawal- wiec i tak musze czekac na meza.

11 lata 1 miesiąc temu #871958 przez Sophie25
Ppwiem Wam jak o sklepach mowa ze uwielbiam rxeczy ze sklepu 5.10.15 sliczne maja ubranka i kurteczki plaszczyki super :-D

Ja tez oczoplasu wczoraj dostalam jeszcze widzialam piekne lakierki biedronki ale nr 22 ... mialaby na zas ale mozeee je kupie :p

11 lata 1 miesiąc temu #871960 przez Kasiasia

11 lata 1 miesiąc temu #871965 przez Sophie25
Aaa Kasia pytalas o samopoczucie bardzo dobre tylko tesknota za dzieckiem bd mnie dobijac :-(
Marta Gochens jak u Was z tesknota sobie radzicie? :/

11 lata 1 miesiąc temu #871968 przez srenka_918
Tak na dobranoc ;)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #871970 przez malutkamilka
Karolka to jest WYZWANIE ;)

oczywiscie link Kasi ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #871972 przez KaRoLkA
Kasia przyprawíłaś mnie właśnie o bezsennosc:p bo bede miec w głowie ten tort , JEST BOSKI :)

Sophie to Zosia z T zostaje? My mamy kurteczke wiosenna z 51015 i jest swietna :)

Srenka jakie to prawdziwe:D

11 lata 1 miesiąc temu #871973 przez Kasiasia
Sophie obstaw sie zdjeciami.....
ja jak jestem poza domem i mam chwild to tomka zdj i filmiki w komórce ogldam

11 lata 1 miesiąc temu #872008 przez aleksiaa88
Co się dzieje z Milady?
Iwo Nastka :kiss: :kiss:

Sweterek w grochy boszki

Ikunia chyba nie pisałaś jak Twój zareagował na ciąże co mówi?
Mówiłaś już rodzinie?

Malutka Wiki jak akrobatka śpi. Nie boisz się, że jak śpi to się zacznie obracać i nóżkę sobie wykręci znaczy nie tak całkiem tylko może zaboleć jak będzie chciała ruszyć.
Ja bym się bała i koc zawiesiła żeby nóżek nie pchał z resztą u mnie koc wisi bo objada zębolami barierkę w jednym miejscu już wyłupał dziurę gdzie nie było koca.
Dziś noc pod znakiem 101 pozycji

Poszliśmy spać po 22 i do 23:30 tak co parę minut się wiercił raz na jeden bok raz na drugi a ja cały czas niby spałam ale tam naprawdę gów.... spałam bo czułam jak się wiercił spał ze mną potem zaniosłam go do siebie i znów się wiercił dałam mu krople na brzuch ale gów.... dały bo znów się wiercił i oczywiście spałam ale wszystko słyszałam czyli jakbym nie spała o 3 dostał butlę i znów się wiercił gdzieś nad razem chyba usnął albo ja bo nie słyszałam po 6 dostał kaszę i dalej śpi a bąkole to takie sadził z rańca ale był śpiący i przy zamkniętych oczach sadził. Widać, że nie wyspany jest bo czasem jak sadzi to otwiera oczy i czasem już nie śpi chyba, że jest zmęczony. Takim sposobem ja też przymulona jestem. A pogoda pochmurna ale muszę ogród w końcu zrobić i zasadzić bo już połowa miesiąca aja nic tam prawie nie mam.
Tak, że tatuś zrobi grządkę ja pilnuje małego potem on pilnuje ja idę sadzić.

11 lata 1 miesiąc temu #872025 przez aleksiaa88
8:35 a Wy jeszcze śpicie :cheer:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #872030 przez KaRoLkA
Dzien dobry
IWO :kiss:
NASTKA :kiss:
ALBERCIK :kiss:

Kasia przez Ciebie nie mogłam usnąć :silly:

Aleksia współczuję wiercenia , u Nas to samo i też ma kocyk na szczebelkach ale na tylnej sciance bo jak wstaje to leci na dupke i głowa uderzała o szczebelki :/ co bedziesz sadzic oprócz grochu ???

Ikunia bedziesz mowic rodzinie teraz czy dopiero po kolejnej wizycie ??? Twoj chyba szczesliwy bo pisalas kiedys że namawiał Cie na kolejne dziecko :)

Gochens jak tam Alus??? Znikają te plamki??? Jak Ty sie czujesz ???

Nasza noc hmmm dopóki nie usnelam to była jedna akcja lulanie pozniej kolejna kolo 1 i o 3 gdzie dostała mleko i spała do 5.45 ale udało się ją ululac i pobudka o 7 :) ja juz odkurzylam mieszkanko , moj mi poscieral podłogi takze extra juz ogarniete :)
U Nas piekne słoneczko , wczoraj bylo 25 stopni :cheer:

Dziewczyny co pieczecie na święta ???
I zastanawiam sie czy Gabi nie za duzo mleka je :S bo o 3 lub 4 w nocy rano kaszke albo na wodzie albo na mleku o 16 też 150 ml wciaga i przed snem 210 mleka z kaszka , może powinnam jej dać wiecej owockow zamiast tego mleka o 16 ??? Bo tak to o 17.30 zjada jeden kubeczek lub słoik owockow .

milego dnia :)

11 lata 1 miesiąc temu #872049 przez aleksiaa88
Karolka groch się moczy oprócz tego groszek zielony, groch szparagowy kurcze wychodzi, że ja sam groch jem hahahahaha

wszystko sieję
Dynię, cukinię żebym miała z czego gotować małemu zupki, szpinak, kalarepkę też mu będę gotować w zupce marchwi też dużo nasiałam z myślą o małym
I inne takie pierdoły

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka