- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Teraz Lena zasypia właśnie...
Cordis co za ciotka

aleksiaa ja zawsze małą na stojąco przyzwyczajam najpierw do cieplejszej wody ...polewam jej pupkę i nóżki kilka razy i potem jest git

miłego wieczoru
edit:
Kurde Gochens takie piękne zdjęcie i Ty nam tu nie dajesz?

Faktycznie śliczni Twoi Panowie a ten mniejszy szczególnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Rodzinka Malutkiej super ...
Arturek i Emi cudni...
Albercik rozczochrany sliczny ...
Alanek z Tatą ... piękne foto

Ja tak na szybko bo po pracy do domku a potem .... Melduję wykonanie zadania

I odnosnie truskawek

Nasze balkonowe

Mąz ma od dzis urlop wiec trzy dni z Bartkiem będzie sam

Idę sie kapać a jutro postaram się odezwać

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja robie na papierze i sa git

A cóż to sie Albercikowi porobiło? ?? Tak biegał do wanienki a tu bunt???
Marta jak tam mezu nie wkurza już?? Firanki super sie prezentuja

Haniu co za baba przeciez chodzika nie slychac aż tak

Gabi juz śpi od 30 minut , oby ladnie spała, a ja musze sie przygotowac na jutrzejsze spotkanie z babka z kursu , tj slownictwo fryzjerskie musze przypomniec :/ bo jakby nie patrzyl to siedząc w domu sie zapomina niestety

ja moge sie do sasiadow dostac, sąsiadka mi klucze zostawila juz w pt bo mial facet przyjsc naprawiac jej cos w lazience , a gosc byl dzisiaj dopiero a ona po klucze nie przyszla jeszcze

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Wspolczuje tesciowej i ciotki.
Ja dzis znowu sie zcielam z ta moja jedza a w zasadzie mojego K czyli bratowa jego, koniec koncow napisalam jej zeby do mnie juz nigdy nie pisala bo nie mam zamiaru dopisywać na nic żadne zyczenia, pozdrowienia czy bóg wie co . Juz dosc mi nerwow napsula i naobrazala mnie jedza jedna. Szkoda gadac wiec koncze.
Sąsiadka przyszła do mnie na kawe i przyniosła pare slicznych ciuszkow po swoich dwuch corciach i akurat patrysi sliczna sukienek na sobotę wiec się wystroi dla wioli tez juz mam naszykowane reszcie coa musze wynalezc moze jutro cos na szperku wylukam a jak nie to szafy porządnie przejze wiele fajnych kiecek mają.
Moj Paweł tez ostatnio w wannie jojczal po jakims czasie mu przeszło ale na poczatku o matko mamusiu nie puszczaj było ale kapal sie z szymkiem i strasznie fajnie później wyglądali jak sie ta woda bawili musze im kiedys zdjecie cyknac , super wygladali.
Odnosnie zup ja to tak jak ikunia gotuje wszystko razem choc kiedys tez oddzielnie ale teraz juz jemy wszystko po doroslemu no prawie wiadomo ale musze wam powiedzieć ze mimo iż zebow nie ma to tak tymi działami gryzie ze normalnie kanałów odgryza i wedlinke takze super sobie radzi. A jesli chodzi o jaja to ja slyszalam zreszta bratowej mojej przypadek ze dziewczynki za dużo nie powinny bo moga im wystąpić guziki kolo biustu lub na ramionach od chormonow jakimi sa kury faszerowane i moje bratanice miały .
Sklep internetowy mojej kolezanki od biżuteri to almandyn.pl
Dobrej i spokojnej nocki.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zaraz ide spac bo zmeczona dzisiaj

Cudne zdjecia

Malutka jak ty pieknie wygladasz,Wikusia rowniez slicznotka a maz ciacho,piekne fotki

Agusia fajnie ze sie odezwalas,Artus super ma fryzurke ta rozczochrana,po fryzierze juz wlegancik,Emi sliczna dziewczynka

Alanek sliczne ma oczka,fajna fotka z tatą

Hania co za babsko...wolnosc Tomku w swoim domku,nie stety takie "uroki" mieszkania w bloku,co ona chce,niech sobie zatka uszy,niech nie przesadza ze chodzikiem taki halas Lenka robi

dzisiaj tyle napisalysci ze nie jestem tego w stanie przeczytac.
Oskarkowi wyszly w koncu zabki gorne 4 na raz

A i dzisiaj przyszla na swiat Madzia(corka mojego kuzyna)wazy 3,500,przez cc,ale ciazka byla zagrozona to i cesarka planowana,nie moge sie doczekac jak ja zobacze,teraz czekam na kolejne bobaski w rodzinie

Lece spac bo padam,nadrobie Was pewno dopiero we czwartek na wolnym.
Dobranoc

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

a pokaze wam torcika jeszcze bo zapomnialam o nim
Tatus dumny ze jego corka sie wam podobala a jeszcze bardziej urosl jak mu przeczytalam komentarze odnosnie jego osoby

Aleksia moze faktycznie przestraszyl sie zbyt ciepej wody, tym bardziej jak troszku brykal na golaska
Gochens cud miod orzeszek synek- bedzie rwal- musicie tylko nauczyc go madrze wybierac laski by nie trafil na ladna zolze pokroju ciotki Cordis

dobra uciekam spac bo jutro jeszcze do pracy a pozniej za tydzien

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak sobie pomyślałam, że na roczek zrobię torta i środek będzie ten ostatnio co Sophie robiła z makiem.
Królewiczowi nie w głowie spanie
Truskawki na balkonie a to dobre nie wpadłabym na to
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Moje dziewczyny odkładają pieniądze na basen ogrodowy to moze sie rozejrzymy choć my myślimy im kupić taki wielki rozporowy na dzien dziecka dla wszystkich ale nic im narazie nie mowimy niech sobie odkładają i oglądają najwyzej będą miały na wyjazd wakacyjny odłożone. A jeszcze muszę jakas bombonierkę czy cos kupić dla tego chrzestnego Pawełka bo jedziemy w odwiedziny to tak głupio z gołą ręką. Pod wieczór chyba dywan w salonie upiorę bo taki syfiasty chyba że mi sie nie będzie chciało.
Pogoda piekna siedze w ogrodzie na bujawce i sie kołysze a Paweł juz powariował i drzemie mój śpioch mały. Miłego słonecznego dzionka.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

violcia 4 na raz wow, mały gryzak będzie teraz. ja już się nie mogę doczekać jak Bartek będzie gonić sam

Malutka smakowicie torcik wygląda, że też ludzie mają smykałkę do takich wypieków. a ta figurka na torcie to z czego??
Ja miałam pochwalić Twoją kieckę mega seksowna, mężowi pewnie oczy biegały

Gochenes łaaaadna fotka, faaaaajny mąż

Mój śpi, w nocy zaś sporo pobudek

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cordis ale mnie rozbawilas , a ruszac rzeczy nie zabroniła ???
Violcia aż 4 na raz

Malutka śliczny ten torcik

Szosteczka udanych zakupow

Ja nie wyspana bo Gabi płakała mi w nocy :/ wyrzyna jej sie gorna lewa jedynka i nawet jak spala to poplakiwala dopiero po posmarowaniu żelem zasypiala alenpo 2 godzinach to samo

Tak dzisiaj oglądałam nasz projekt domu i chcialabym ten domek tylko może nie w tym miejscu co dzialke mamy bo z t sie pozabijamy i ja nic do powiedzenia nie bede miała :/ ehh a z drugiej strony po co kase w dom pchac jak i tak nie zjedziemy na stałe do PL , ale zawsze to bylibysmy u siebie jak jezdzilibysmy do PL a nie u T. Niewiem co robic

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Karolka wpakujecie kupe kasy w dom i będziecie go wynajmować??
Skoro nie wracacie i planujecie życie tam to może tam zainwestujcie?
Bo co swoje to swoje no nie?

Ten kuzyn u którego byliśmy na chrzcinach co mieszkają w usa też mówili, że zostają tam na stałe w sumie od 2005 roku tam są, kupili dom (właściwie 3 ale 2 wynajmują) mają swoją firmę ale im się tęskni bardzo i ostatnio mówili że jeszcze 5 lat i wracają do Polski tak żeby mały zaczynał szkołę tu.
a ja tak ni z gruchy ni z pietruchy potrzebuję jaką sałatkę co się sprawdzi do mięcha z grilla