- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Jedynie co mnie szokuje to to ze spodenki 80 sa na styk tak jej nogi wyciaglo

Ikunia niezle słowka hihi ja to czasem mowie na odwrot np szklanki wode zamiast wody szklanke albo tym podobne
Oby pupcia szybko sie wygoila, ja Gabi posmarowalam mascia Oxyplastin i ma ladniejsza pupe bo tez az bable miała , co jest w tej kupie że potrafi aż tak pupe odpazyc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziadkowie to juz pewnie doczekac sie nie moga na Lenke , a ten remont u Rodzcow juz skonczony??
Ja juz w lozku takze Dobranoc :*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zobaczymy jak to będzie , oby Lenka zniosła dobrze podróż i by ona szczęśliwie nam minęła, to najważniejsze

A rodziców remont dobiega końca...mama trochę zła jest bo chciała by panele były położone 2 maja ale firma zamknięta tego dnia (robią sobie długi weekend) i przyjdą kłaść 5 maja. I to będzie już koniec

ja też lece do łóżka

dobranoc
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu sudokrem ok tylko z nim jest tak ze trzeba go cieniutko posmarowac tzn taka warstwe zeby nie bylo widac bialych sladow i wtedy jest ok, nawet gdzies o tym czytalam ale juz nie pamietam co to bylo

Pozatym nic innego nie mam tzn oprocz pudru a nie bede kupowac jak daje rade;)
Doktor mi radzila jeszcze jakas masc brazowa na t... Ale nie moge sobie przypomniec podobno genialnie leczy takie duuuze odparzenia.
Karolcia w tych kupkach biegunkowych to sa chyba zwiekszone kwasy, śluzy jelitowe i one chyba sa bardzo żrące, a ze zwiększona ilosc stolcow to te delikatne pupcie tak cierpia

Dobra dosc tych gownianych tematow

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Chorowitki niech zdrowieja, u mojej chrostek ospowych nie widać ale jeszcze moze za wczesnie na ich pojawienie sie.
Haniu sliczna sukieneczkę kupilas.
Jeju to juz powazna rozmiarowka wchodzi w grę. My zakladamy 68-74, choć 68 czesto ma rekawki i nogawki za krótkie a znowu 74 albo za duże albo ok ale cos nie tak z długościami kończyn

co u mnie? Nic ciekawego, dziś drugi dzień w pracy jutro z córką spędzam dzień. Bylam też dziś u mamy bo kuzyn z Norwegii przyjechal- z wlasnego wyboru nie ma dziecka, wolu jezdzic po świecie i korzystać a na dzieci to moze ale popatrzec i na chwile.
snilo mi się dziś w nocy że podrywal mnie ten chlopak z mamy miejscowosci a ta jego z daleka lukala i sie wsciekala

dobra uciekam spac bo oczy się kleją.
pomódlcie się o pogode bez deszczu do soboty bo na piątek zamowilam gruche - stresuje się tym bardziej niż własnym ślubem:)
nosz jeszcze jakis krwiopijca mnie atakuje, nie dosć że grabie pogryzione przez meszki to jeszcze jedna bliznę chce mi zrobić!
ale psy szczekają az sie boje trochę bo kuzyn" mroczna" historię opowiedzial a poza tym chodza cyganie po mieście, wciskają jakieś kity albo pod pretekstem wróżby i jedna babkę okradli w bialy dzien z mojej ulicy...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobra lece
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
czytam was, pozytywne fluidy wysylam ale pisac juz czasem nie mam sily.
ikunia pewnie wkasnie o tormentiol chodzilo bo w szpitalu lekarka z oddzialu noworodkowego tez mi mówiła ze to używają bardzo tania jest.
Haniu zawstydzasz mnie z tym twoim przygotowaniem do wszystkiego. Jak ja hym tak chciala. Ja wczoraj w pospiechu pity wysylalam bo dzis juz ostatni dxien.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
my wczoraj spedzilismy rodzinnie dzien parkowy

oby grucha dzis miala odpowiednia atmosfere do pracy

Zycze milego dnia
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Jak byłam mała to jedyne co pamiętam to na mąka mówiłam mołka było łatwiej.
Teraz też mi się zdarza coś przekręcić albo zapomnę jak się nazywa coś i wtedy pierwsze co wpadnie mi do głowy np kiedyś jedziemy z G autem i jego bratem i jadą toy -toe a ja o tiki toki a oni w śmiech ja się pytam z czego się śmiejecie z ciebie i myślę o co im chodzi dopiero po chwili zostałam uświadomiona, że to toy-toe a ja do cały czas myślałam że tiki toki bo mi się zapomniało prawdziwej nazwy
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena pospała dzis do 7.40

U nas pochmurnie...ale jutro ma być ciut lepiej.
Ikunia pewnie o tormentiol chodzi... ale tej maści jest tyle samo zwolenników co przeciwników. Tez słyszałam o dobroczynnych właściwościach tego produktu.
Karolka masz rację on też na syfki jest dobry

Kasiu a to do końca kwietnia jest czas na składanie pitów? ja zawsze myślałam że do końca maja.
Wrzuć nam tu jakies zdjęcia z parku

Ikunia a Wy śliczne dziewczyny jesteście

Malutka juz załatwiłam że będziesz mieć dobrą pogode na piątek i sobotę

Lena teraz się bawi a za chwile dam jej danonka...poszłam za przykładem Karolki i kupiłam jej teraz danonki

miłego dnia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

U nas nocka w miare spoko chociaż dwa razy na smoka trzeba było wstać... to zapięcie mamy już średnio trzymające i mu się odpina i smok idzie sobie w drugi koniec łóżka

Wstałam o 8 ale coś się źle czuje.. już mnie trzyma ten katar od dłuższego czasu, ciągle nos zapchany i każdy pyta czy przeziębiona jestem

Ika ale mamuśka laska

Kasia plotkami się nie przejmuj, zobaczysz jak wrócisz a narazie się ciesz ostatnimi dniami "wolności"
Miłego dnia
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Kasiu czy pasuje ci wtorek lub czwartek na spotkanie w przyszłym tyg??

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena nauczyła się kolejnego "słowa"

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Zosia piekna i super tak rodzinnie piekne zdj

JA własnie wroziłam z pracy zakatarzona jak fiks masakra cos mnie biereze o Zosie sie martwiłam bo po tym antybiotyku 2 kupy biegunkowe zrobiła ;/ Tej osłonki nie chciała mi pic ;/
Teraz zjadła troche zupki jarzynowej
HAnia to pyszna musi byc ta Twoja zupka

KaROlka moja tez na tej masci jak cos sie dzieje bo polozna doradzała i jest super jak jakies odparzenie było to zaraz ta masc i zaraz przechodziło naprawde godna polecenia bo jest bardzo dobra

Moj mezu postanowił robić skalniaki i oczko wodne ja troche przeciwna bo wiadomo dziecko małe to oczko nbie bardzo ...... sama niewiem musze m u ten pomysł wybic bo sie boje ;/
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Haniu brawo dla Lenki za kolejne "słowo"

Kasia nie przejmuj sie wrocisz do pracy to wszystkiego sie dowiesz

Gochens to majowka w łóżku i grzac sie zeby katar przeszedl

Sophie jak tam Zosia ??? Lepiej już ?? Jak glebokie to oczko chce zrobic mąż ???
nasza noc z pobudkami niestety choc ciut lepiej spała po tym czopku .
Kupilam jej butki na lato bo w tamtych miala tak nozki przepocone a sobie trampki

Jak Wam dzień mija ???