- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Violcia kurcze biedny Oski nic dziwnego ze plakal jak to nowabosoba byla :/ ale dobrze ze tatuś wrócił do Niego , fajnie ze Twoj ma prace
Aleksia zazdroszcze cieplego tylka męża

A odnosnie chlopa to hmmm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

KAROlka no włosy na klacie to podstawa moj jest zarosniety strasznie ale mnie to kreciło

Moj tez opiekunczy,oddany,czuły moj to romantyk typowy ale zazdrosnik holerny i to jest jego WADA straszna do zwalczenia jeszcze ;/
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Aleksia czemu krzyczeć? Zawsze uwazalam że zaczne sadzać swoje dziecko jak będzie potrafili wołać sisi lub coś w tym stylu, ale zaczelam gdy zaczela siadać. I tak mloda potrafi isc do lazienki wziasc nocnik i przytargac do pokoju mrucząc si. Sadzam czekam robi siku za każdym razem jak sie ja posadzi w różnych ilościach i jak zagra nocnik to bije brawo cieszy sie i od razu wstaje- u mnie ucieka z gola dupka ale na dwoch- tak slodko plaskaja stopki o panele

teraz jak patrze w stecz to rajcują mnie blondyni

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Malutka a szybko czyli jak szybko?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mama kolegi

A mój to wczoraj specjalnie liczyłam średnio co 15 sekund się wiercił.
A w moim się mi podobało uśmiech nie wiem co ja z tym mam jak z kimś gadam to patrzę na usta jak mówi, a nie oczy jak patrzę na nie to jakoś więcej słów do mnie dociera muszę widzieć te słowa. P.S. tak się napatrzyłam, że teraz jak ktoś stoi daleko a widzę ruch ust to wiem co mówi hahahahahahahahahah przede mną trzeba się odwrócić bo ja odczytuje błhahahaahaha
Na pierwszej randce nie dość, że przystojny włosy ciemne szczupły twarz opalona bo on szybko ledwo kwiecień się zacznie a ten już brązowy tak bo szybko łapie.
I jak zaczął się uśmiechać mówiąc to mnie rozwalił na łopatki i to była miłość od pierwszego spotkania. I jeszcze ten jego dowcip.
Poza tym jak już się zakochałam to zaczęłam tyłek obserwować fajniutki ma taki malutki umięśniony ehhhhhhh.
Na klacie to ma może z 5 włosów ale to dobrze bo nie lubię tam mohru. Ale pod pępkiem i dam niżej jak schodzi taka linia to heheh

Ten mój pieron nawet jest dobrze zbudowany mięśnie widać ale taki zarys nie zeby tam starczały jak radary bo takiego to nie lubię.
Się rozmarzyłam o jego cielsku, a on już pojechał.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

My od 6 na nogach a raczej ja bo Gabi powojowala godzine i spi dalej

Aleksia Ty pieronie uwielbiam czytac Twoje posty takich fajnych okreslen używasz

dziewczyny pisalysmy wczoraj o porodach i snilo mi sie ze rodzilam i ledwo do szpitala dojechalam , na poczekalni urodzilam

Marta gdzie Ty ??? Miałaś napisac co z Bartusiem ???
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Najpierw odnośnie nocnikowania to my tez z tym w lesie choć szczerze wam zazdroszczę ze wasze juz robią i podziwiam za cierpliwość i wytrwałość. Ja to za bardzo czasu nie mam i pamięci żeby mojego tak pilnować i zawsze starszych uczyłam około 3 lat przed pójściem do przedszkola, tylko Pati byla ewenementem który sam się nauczył jak miała 1,5 roku bo jej sie podobało jak Wiolka robiła na działce do małego wiaderka bo akurat sie nocnik rozleciał. Zawsze próbujemy po 1 ur. ale średnio to nam wychodzi, moze teraz sie uda.
A jeśli chodzi o mojego to poznaliśmy sie na oazie ja w porównaniu do niego bylam szczyl ja 14 a on 19 lat. Zauważyłam go dopiero po jakims czasie gdy spytał mnnie jak mam na ile a ja myślałam ze on chce mnie pocałować bo sie tak do mnie przychylił żeby usłyszeć bo byl hałas. I tak od tamtej pory zaczęłam sie za nim oglądać urzekło mnie ze zawsze wszystkim chętnie pomagał i byl bardzo opiekuńczy w stosunku do mnie. Łaziłam tak za nim 1,5 roku aż wreszcie moja przyjaciółka powiedziała mu ze za nim szaleje i okazało sie ze on za mna tez zresztą juz się domyślałam ze on na mnie zwraca uwagę bo mnie zaczepiał. Tak zaczęliśmy sie spotykać jak ja miałam prawie 16 lat a on 21 a kochaliśmy sie w Alpach jak ja mialam 18 lat a on 23 juz po zaręczynach. Mój ma gładziutka klate i mimo ze taki drobny sie wydaje to jest umięśniony i ma kaloryferek a tyłek ma zgrabny i taki mięsisty, kurcze ale mam fioła na jego punkcie, nic dziwnego ze mamy tyle babli.

My tez powoli dołączamy do przeziebieniowcow Szymek kaszle i ma katar Pawełek tez sie katarzy a ja to juz od tygodnia mocno kaszlę i od paru dni boli mnie gardło, musze dzis zrobić syrop czosnkowo-cytrynowo- miodowy on jest jednak najlepszy na przeziębienia.
Miłego dnia i całuski dla bobasków.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem ostatnio zalatana, nawet nie wiem kiedy czas mi przez palce ucieka, na nic nie mam czasu...
Ale wczoraj byłam na zakupach i łupy mam śliczne

Wczoraj też byłam na urodzinach szwagierki i tak zleciał cały dzień... Dziś mam tak śpiący poranek że nie wiem jak to ze mną będzie, ale musiałam Wam napisać że żyję i o Was pamiętam

Miłego dzionka

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noc ok,bez pobudek,ale wstal juz o 6,tak ze matka nie pospala,ale bylam na to przygotowana,mezu pojechal do pracy,wzial auto i mnie juz zdazyl zdenerwowac,wczoraj mowi ze na 100 procent do 11 sie wyrobi i nie bralismy niani a teraz dzwoni ze jednak dluzej mu zejdzi,a ja bez auta jestem w dupie,po babke nie podjade bo nie mam czym do kolezanki moglabym podrzucic ale ona tez auta nie ma,dzwonilam do innej,tej co ma synka malego,ale nie odbiera i tak to jest jak sie potrzebuje pomocy to znikad nie ma,tak ze tatus chcec nie chcac musi wrocic,mam nadzieje ze przed 11 bedzie,zebym zdazyla do pracy.
Srenka brzusio swietny,a Pawełek slodziudki

Tyle bym napisala,ale ide sie zbierac zebym byla gotowa jak on wroci,postaram sie reszte wieczorem

U mnie piekne slonko

Milego dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Aleksia my też bez nocnika takze nie jesteś sama

Srenka śliczny domek a Pawełek jak się zmienil! słodziak
Karolka nie mam pojęcia co może być przyczyną oprócz zębów i co podać.. A może jakiś czopek?
Siedzę właśnie u lekarza o czekam na swoją kolej.
Mnie włosy na klacie w ogóle nie kręcą ja mojemu gole tak samo pod pachami i na łonie

A w moim podoba mi się oczywiście jego wygląd, tylek ma boski a charakter to przede wszystkim opiekuńczy i tolerancyjny, ja już chyba dawno bym opuściła mając taką babę z chumorami

Hm
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Srenka sliczny brzusio i Pawełek słodki :*

KARolka aleee bym do Egiptu poleciała

Gochens kciuki 3mam i ciekawe cxy juz pewne z plcia jaka nosisz

Violcia daj słonko bo u mnie deszcz

Zosia juz po zupce stęka bo dzis wstała 5-30

Marta co u Was? Jak Bartus?
Ikunia gdzie sie podziewasz

ALe moj mi kiedys powiedział ze ma kompleks włosow na klacie ale po moich przemowach nie zgoli

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że będę mieć męża bez wąsów, bez brody nie pije nie pali i starszego 4-6 lat.
I wszystko się sprawdziło.
Za moim też nie baby nie oglądały nawet jakby spróbowała to bym pogoniła tak jak z jedną. Więc problemów z nim zero super tatuś sam chce się zajmować małym czasem to aż go rozpieszcza
Srenka a mamuśka już ładna jesteś
Gochens jest fifon ?
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gazetka.lidl.pl/6051787f-a560-4296-b423-70fd13166823/#/20
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
ale miałam zalatany dzień ale teraz nadrabiam, bąbel uśpiony
dzisiaj obudził się z tatą do pracy: 4:30!!
aleksia ja też nie nocnikuję Bartka jeszcze, on żeby chwilę usiedział to jest sukces, a niekiedy żeby zmienić mu pieluchę to jakie cyrki są, ucieka mi z gołym tyłkiem po domu a jeszcze jak gdzieś dosika to w ogóle odjazd

ale nocnik kupiony na razie go ogląda i...ucieka

srenka nooo po Tobie widać już fajny domek:)
szósteczka kurujcie się

violcia Oskar tak się babki wystraszył że wolał spać jak najdłużej, żeby obudzić się jak jej już nie będzie

Gochenes dobrze, żeś wyjaśniła bo ja już oczami wyobraźni widziałam jak majstrujesz przy swoim z maszynką i brzytwą

aleksia w Pepco jest sporo bodziaków (kurcze przynajmniej u mnie nie wiem jak u Was)
jakie fajne tematy

ja to lubiłam w moim opiekuńczość, codzienne rozmowy (bo widzieliśmy się tylko na weekendy od samego początku) i taki był romantyczny (BYŁ!! zaznaczam)

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gochens jak tam?
Pakuje dziś w małego porządnie zjadł obiad cały słój potem godzina przerwy potem jogurt teraz wciągał spagetti teraz zajada się herbatnikiem. Coś mu się dupka otworzyła ostatnio to pcham ile wlezie heh