- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Cordis pewnie na takie powitanie liczy

Gochens babcia znowu filozofie tworzy :/
Gabi juz spi takze dzisiaj mam spokojny wieczór

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja lece chyba zaraz lulu...
Ale tak na poważnie to chyba bede sadzac na karnego jeża zamiast Haneczki. Bo cos się forum ciche robi ...
Ja się przymierzam do kupa butków jakiś sandałków widziałam kilka fajnych na allegro. tylko zastanawia mnie jedno... jest napisane ze skórzane a cena jakas taka niska w porównaniu np z butami z BARTKA myślicie ze to ściema jakas czy poprostu tyle sie za firme płaci bo różnica wychodzi około 70 zł.
A i znalazłam fajną sukienke na wesele tylko nie wiem czy ją kupowac bo nie wiem czy do 28 czerwca mi brzuch nie wyskoczy

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia jaki brzuch Ci wyskoczy?! Ty w 9 miesiącu ciąży będziesz mieć taki brzuch jak ja na co dzień

a kiecka hot

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Cordis babcia od salcesonu jasna sprawa

Dziewczyny rzeczywiście na karnego pójdziecie! co to za nie pisanie? Ja od razu po pracy na zakupy uderzyłam więc jestem usparwiedliwiona

Ikunia kiecka fajna ale jak brzuch bedzie to chyba nie za bardzo

A buty z BARTKA bo to "firma" więc trzeba na to też wziąć poprawkę, na allegro też można oryginały dostać zobacz po komentach albo co..
Tak jak wspomniałam byliśmy dzis na mega zakupach bo znów uznałam że chce jeść zdrowo i kolorowo więc od jutra ruszam ze zdrowym jadłem

Miłego wieczorka
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gochens milego ogladania

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Może jutro zdołam coś więcej napisać...
Sophie bardzo mi przykro.... Wiem co czujesz... Też to przeżywałam... Będziesz teraz się zamartwiać co zrobiłaś nie tak, ale wiedz, że to nie Twoja wina, może płód był uszkodzony, zżarła go jakaś choroba, "wina" nie musi siedzieć w Tobie i tego się trzymaj, że się jeszcze uda. Tulę CIę mocno
Doranoc
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Spohie będzie dobrze kochana

cordis tesciowa mozna umowic na walke z moim pewnym wujkiem (o ktorym tu kiedys pisalam) ciekawe kto wygralby pod wzgledem krytykanctwa wobec innych
dzis wieczór relaksu....
Tomek dz7s marudny jak nie wiem, a wieczorem tak mnie przestraszyl - plakal przy zasypianiu i nagle tak sie zaniosl ze nic nie dzialalo.... tak dawno juz tego nie robil. Normalnie tak mi serce zaczelo bic ze maz go wzial i uspal.
bylam na seminarium z praca ale bez sensu to bylo, cos tam pozerkala i nastepny... ale jzk sie na sklepy rzucilam...... to ledwo to zatachalam do mieszkania.
W netto sa art dzieciece i powiem wam ze kupilam butki za 16,99. Mamy takie tansze z Bartka ale w nich tomek sie poci i jak probuje chodzic to te twarde podeszwy mu sie do przodu zadzieraja. A te takie cieniutkie mieciutkie. Zalozylam mu w domu i spoko w nich dreptal bo jeszcze sa antypoślizgowe. Tylk8 sznurówki zmienie bo sa za dlugie. Body tam tez kupilam takie przewiewne. I autko zdalnue sterowane. Tomus sie troche bal autka ale moj maz w 7 niebie.... mowi ze zawsze o takim marzył.
Na dzisiejszy wieczór przygotowalam sobie tyle przyjemnosci ze nie wiem za co sie chwycic.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Kasia tez tego nie lubilam. czlowiek sie nameczyl nastekal przy pisaniu pracy pytan pelno w glowie ale odechcialo sie ich zadawac jak sie zobaczylo olewajace podejscie do przedstawionej pracy a pozniej ze cos zle i nie tak jak sobie szanowny promotor czy jak mu tam zyczy.
Srenka odpoczywaj sobie odpoczywaj- potrzebujesz tego.
uciekam spac bo jutro do pracy
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Srenka no ty usprawiedliwiona,
Kasia tez bo pisze,
Gochensowa wydawala ciezko zarobione piniędze

Sophie tez usprawiedliwiona
Hania w polandii szykuje chrzciny,
Aleksia cos malo cie dzisiaj ?
Agusia ?
Marta?
Rysa?
Kakaszka? Mialas pokazac Elize.
Czyli podsumowujac Wszystkie zajete i usprawiedliwione czyli karac nie bedziemy ale za dlugo na tyle dziewczat na raz sie nie zgodze:p
Prosze mi tu na wtorek szykowac zdjecia dzieciakow jak mialy miesiac i teraz zobaczymy ktory baczek zmienil sie najbardziej

Zdjecia rodzinne i mamijne rowniez mile widziane.
Zamykam dzisiejszy dzionek. Dobranoc:*
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Musialam włączyć jej radio by zagłuszyć odgłosy piwniczne! obiecuje że dziś kogoś złapie i poproszę o nasmarowanie a jak nie pomoże to zaraz będę przedłużać umowę to zgłoszę właścicielom bo chyba to ją rano budzi
A zdjecia dam albo po pracy albo wieczorem.
Więc miłego dnia życzę i spokojnego wypoczynku dla przyszłych mamusiek. Cos się dawno Agusia nie odzywała.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My na nogach od 4.45 bo corcia już wyspana

Ikuniavto w takim razie bierz i sie nie zastanawiaj , bo za taka cene taka exta sukienka toz to okazja jak niewiem

Malutka idz zrobic awanture a ta piwnice
Kasia dobrze że sie zrelaksowalas i zakupy udane , a tej baby od pracy nie zazdroszcze :/
Srenka u Nas juz prawie zęba widac ale niechce sie przebic i tez ryki sa potworne :/
nabobiados dzisiaj mlode ziemniaczki z koperkiem

Milego dnia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Wybieram sie dzis do carefoura to moze ta piaskownice dla maluchów kupie.
Ikunia sukienka super bierz puki jest.
Milego dnia a i ja niestety zdjęć nie wstawie bo nie mam jak.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Nawet się wyspałam i mam nową energię w sobie

Ikunia jak masz wolnochodzącą gotówkę to bierz, bo świetna sukienka jest

Szósteczka zazdroszczę Ci tego, że dzieci bawią się z dziećmi

Żeby Ikunia miała co czytać opiszę Wam mój sen

Teraz Malutka: Jak się zagłębisz w google "rozstęp mięśni brzucha" to wynajdziesz róźne informacje

Jak podnosisz głowę (jak do wstawania) z pozycji leżącej musi Ci się zrobić "daszek" na brzuchu w okolicy pępka i w ten daszek można włożyć palce i czuć gdzie jest przestrzeń a gdzie kończą się mięśnie.
Są ćwiczenia korygujące, na mnie nie zadziałały, trzeba przez miesiąc lub 2 powtarzać codziennie kilka nudnych powtórzeń "brzuszków" przy których próbuje się rękami ściągnąć mięśnie z powrotem do siebie. Ja po 2 miesiącach z 5cm rozstępu miałam 4... Jak przestałam ćwiczyć zrobiło się 6... Lekarz (ja z tym go mojego gina chodziłam bo on też fizjoterapeuta i nie wiem co tam jeszcze, dużo tytułów i szkół lek. ma) stwierdził że tu pomoże tylko operacja, ale jak w krótkim czasie (do 2 lat) planuję ciążę, nie mam planować operacji bo się i tak rozejdzie...
Mi w niczym w ciąży nie przeszkadza z punktu widzenia zdrowotnego, mam tylko większy brzuch niż wszystkie w tym czasie ciąży i brzuch ten sterczy najbardziej nad pępkiem czyli tam gdzie rozstęp jest największy i jak waga wzrośnie można mieć tendencję do bóli kręgosłupa, bo te mięśnie źle pracują i nie podtrzymują ciężaru jak powinny. Tylko to...
Słyszę jak za plecami coś szepce "tata ma am" albo "ja oj oj mama"

Miłego dnia :*
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Bartek dzisiaj wstał o 4:30 tak jak mój to pracy wstaje

Karolka ale to z Tobą za jakiś czas niunia będzie malować pazurki i ubierać się w sukienki... no chyba, że Twój lubi się tak bawić

srenka to Ty będziesz też mieć domowe przedszkole jak Ci się ten sen sprawdzi

u mnie się chmurzy a takie piękne słońce rano było i bezchmurne niebo, która mi taką pogodę zabrała?!?!