BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #881649 przez cordis
Ja się tylko na szybko przywitam tutaj bo młody już obudził się i zaczyna grasować:)
Podziękowania: Gochens

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #881652 przez Gochens
czyli narazie uciekamy z fb :) i przenosimy sie tu

10 lata 11 miesiąc temu #881654 przez kakaszka
wlasnie przenosimy sie :P a ja dalej tam pisze :)

10 lata 11 miesiąc temu #881660 przez Gochens
ja własnie dzwoniłam do serwisu i jutro oddaje wózek tylko niestety bedę go miała spowrotem dopiero w przyszłym tygodniu więc nie wiem jak spacery będą wyglądać... zastanawiam sie czy nie kupić parasolki ale chciałabym zeby to był przemyslany wybór a nie taki na szybko.. eh gdyby młody chodził to za rączkę i na spacer a tak chyba zostaje balkon :)

10 lata 11 miesiąc temu #881675 przez Marta1985
Gochens my ostatnio za rączkę wracaliśmy z kościoła i ........... trwało to milion lat :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881724 przez srenka_918
Witam Was tu ;)

Szata graficzna pozostawia wiele do życzenia, ale cieszę się że działa ;)
Ja dziś o 10 byłam z Pawełkiem na spacerze, to miał cieniutkie rajstopki, spodnie dresowe, do tego body z krótkim rękawem i bluza dresowa i czapeczka letnia, ale zakrywająca uszy, oczywiście czapę zwalił za chwilę i trochę poraczkował w słońcu bez czapy i mu się główka opaliła ;) a byliśmy tylko chwilę, no godzinkę ;) teraz mi zasypia na stojąco tak się wymęczył na trawie to ja się z nim walnę spać, bo w nocy zęby szalały i spać nie dawały...

Czemu moje suwaczki nie działają???

10 lata 11 miesiąc temu #881861 przez Sophie25
Hej mamusie :)

TO narazie nic nie zrobili tylko tak jak kiedys zobaczymy czy bedzie inne :)

Noc kiepska bo Zoska wstała o 5 :( i zasneła dopiero koło 13 na pol godziny czemu ona tak mało spi to niewiem :(

Marta sukienka śliczna taki ładny pastelowy kolor i avatar na roczek super! Zbliza sie wielkimi krokami ten wielki dla Bartusia dzien bd swietowac :D

Ja juz wymysliłam tort dla Zosi a łupy Wam pozniej pokaze jak sie oczywiscie kapne jak sie tu zdj daje :*

10 lata 11 miesiąc temu #881893 przez kakaszka
ale mnie dzis moja corka teroryzuje, cas jej w buzi przeszkadza, ale dziwnie wpycha palce nie tam gdzie zab na wyjsciu tylko dalej, na te dalsze zeby. ledwo teraz ja ululalam. myslalam sie napic spokojnie kawki przed zajeciami, a tu dupa, tylko na szybkiego moge :)

sophie podziel sie pomyslem na torta, bo ja mam z tym maly problem.
a corka widocznie juz tak ma, ze nie chce duzo spac :) ja to mam spiocha od urodzenia, wiec przynajmniej to ma po mamusi :)

10 lata 11 miesiąc temu #881922 przez Kasiasia
No hej
tyle bez was....
dobrze że Cordis mi relacje smsami zdawala :kiss:

no ja tez o torcie rozmyslam...
Marta jakie ceny ma ta pani? I moglabys jeszcze raz ten link wkleic?
ja mam pania ktora robi pyszne torty tylko bez dekoracji. Chcialam cos w necie kupic jakies zwierzatka czy cus ale kicha.
A z dekoracji to chybs to co Marta ma w awatatku :P

dzis tomek wstal o 5 a ja polozylam sie po 24 wiec ledwo zyje... jestem juz po praktykach (kobitka mi podczas zajec prawie odleciała) wiec nie tylko osłabiam mojego meza :woohoo:

milego wieczoru

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881952 przez cordis
a ja już przyzwyczajona do fb miałam posta Marty lajkować :P

ale u mnie ciepło, nawet trochę słońca na buzi złapałam bo zaczyna mnie spinać. Ja dzisiaj Bartka w cienkie rajtuzy ubrałam spodnie dresowe , ale chyba było mu za ciepło jutro tylko zamiast rajtuz skarpetki do tego bodziak z długim rękawem, czapkę sam ściągnął :)

właśnie odsypia, kolejny ząb prawie na pokładzie jest ;-).

Kasia jak to babka by odleciała? zemdlała czy coś gorszego ?

Marta ładna sukienka taka dziewczęca :)

a w ogóle to mi się tu takie wszystko maciupkie wydaje :P
Podziękowania: violcia00

10 lata 11 miesiąc temu #882027 przez KaRoLkA
Jestem i ja juz bo mój Mężunio kupił mi telefon na dzien Matki :D

Gabrysia juz spi od 19 bo tylko raz spala przed południem, ale już 2 razy byla pobudka z płaczem wiec noc moze byc nieciekawa :/ jedynki juz prawie na wierzchu wiec to przyczyna placzu :/

Marta sliczna ta sukienka , jejku urodzinki juz tuz tuz :cheer: bedziemy swietowac roczek Naszego pierwszego chlopczyka :)

Gochens to Ci sie podzialo z wozkiem :/

Ikunia jak tam ogarnelas wszystko ???

Sophie pokazuj łupy :) i ktory torcik wybralas ??? Ja zrobilam projekt tortu dla Gabci :)

Ja to Gabi ubieram w skarpetki , spodenki , body roznie czasami dl. Rekaw a czasami krótki i bluzeczka badz bluza , na glowe hustke, a zastanawiam sie zeby jej juz rybaczki lub geterki do kolanek zalozyc bo u nas dzisiaj 26 stopni bylo :)

Milego wieczoru :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #882028 przez aleksiaa88
To ja ubieram body na długi i koszula na krótki spodnie i skarpetki i czapka czasem na chwilę jak ściągnie to jest bez. Chłop na południe do mnie ta załóż mu spodenki- no bez przesady spodenki nie ma 30 stopni jeszcze żeby go tak wygalać

A mój synu już długość dywanu przejdzie i zawsze dostaje barwo i jak się cieszy motywuje go.
Później wstawię filmik ale to na fb

Zakupiłam pora , kalarepę i kalafiora jutro mu zrobię z kalarepy i ziemniaków i pora zupinę.

10 lata 11 miesiąc temu #882082 przez cordis
Karolka fajny prezent na dzień matki masz:) a jakoś wasza sprawa ruszyła czy policja olała?

aleksia brawo dla małego!! :) i nie przesadź z porem bo się może Albert zdziwić a kiedyś dałam troszkę a wyszło b. ostre.

Mój też już padł, ale miał nerwa przed myciem ręce to po łokcie wkłada bo buzi, ślini się tak że jezioro jest i dywan gryzie jak go dziąsła zaswędzą a taki wtedy zły że ło matko.

Ikunia co pozałatwiałaś ?

10 lata 11 miesiąc temu #882089 przez KaRoLkA
Cordis policja ma w d...e nawet w ubezpieczalni bylismy ale brak sladowv wlamania wiec nic nam nie wroca a telefon i gps nie zaliczaja sie do wyposazenia auta wiec tez lipa :/ jestesmy stratni niestety ehh

a mężus potrafi byc kochany :blush:

moja tez wklada do buzi wszystko a najlepiej to pieluche gryzie :/ i tez dzisiaj 3 kroczki sama zrobila a pozniej brawo sobie bije :)

Aleksia ciekawe ktore pierwse ruszy bo ida łeb w łeb , Albert narazie wygrywa bo caly dywan przejdzie :)

Chciałam zmienic awatar i doopa nie da rady :/

10 lata 11 miesiąc temu #882170 przez KaRoLkA
Wstawac dziewczyny !!!

Noc MASAKRA jednym słowem pobudki co 15 minut i to nie z kwileniem tylko z rykiem takim potężnym takze ja pospalam moze ze 4 godziny :blink: a do tego dziecko o 6.30 wstalo nie w humorze i nic jej nie pasuje ryki co chwile jak nie moje dziecko :/ czyzby skok czy aż tak zeby daja w kosc ?? Jak to u Was bylo z jedynkami gornymi ??

pogoda srednia deszcz zapowiadaja przez cały tydzien :/
Mam nadzieje ze może w dzien troche odespimy

Milego dnia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka