- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie mam z kim na spacer chodzic kilka razy miałam zawsze jest do kogo sie odezwac a tak isc samej i geby nie ma jak otworzyc przez godz to az sie nudzi. To zawsze ja pisałam czy idzie, ona nigdy a chodzi czasem ja widze ale narzucac sie nie bede. Juz wiecej nie napisze chyba ze sie przypadkiem spotkamy.
Jutro bedzie tatus
Umnie dzis pogoda i dosc ciepło było
królewicza obudziłam i teraz cały czas płacze
Karolka to jestesmy na tym samym etapie póki nie wie to stoi a potem siup na dupe i tyle samodzielnego stania
Wczoraj była super wieczór mały zasnał przed 22 spał moze ze 20 minut obudził sie o 22 i szalał do 23:30 zdzierał koc z łózeczka mruczał gadał pare razy wstalismy do niego nawet wyladował u nas w łózku ale gdzie siadł i patrzzył na twarz czy spimy i robił pac pac po twarzy. przez te 1,5 godz to chyba przysypialsmy bo wydawało sie ze to 30 minut tylko było. rano obudził sie o 9 a moze i wczesniej ale był cichutko a ja dupy nie czułam jak zdarł koc dopiero sie obudziłam ha ha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tydzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 miesięcy
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia a to o ta ala kulezanke chodzi , to nie ladnie jak ona nigdy na spacer nie zaprasza , masz racje nie piszbi zobaczysz czy sie odezwie , Albercik sie zmienil bardzo

Gabisia spi wiec i ja wstawiam fotosy

Tutaj okolo miesiaca i prawie 11 miesiecy
A Ikunia gdzie ??? Zdjecia Zosi dawaj wymyslilas a sama nie dała jeszcze

Dziewczyny wstawiac dzieciaki

Szosteczkavfajnie ze zakupy udane szkoda tylko ze piaskownic nie bylo :/
Super ze u Hani wszystko ok , niech odpoczywa ile moze

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Heheh Gabryśka taka maciupeńka się wydaje jeszcze tak nie była podobna do tatusia jak teraz.
Moje spostrzeżenie jak mały się urodził było takie, że wydawał się taki jakby opuchnięty na twarzy po kilku dniach się zmienił nie miał tak nalane pod oczami i nie był tak strasznie papuciowaty.
A jak zobaczyłyście dzieciaczki to rozkleiłyście się ? Bo nie wiem czy mówiłyśmy? A i jaka była pierwsza myśl.
Jak podsunęli mi małego pod twarz to aż mnie ścisnęło w gardle i dziwnie się poczułam ale łzy mi nie poleciały. I pierwsza myśl główka jak pomarańcza. Wystraszyłam się, że taki maciopki jak go będę brała.
A mąż jak zostawiłam go na korytarzu z nim a sama poszłam zanieść torbę wracam a ten grzebie przy małym pytam co robisz sprawdzam czy na pewno ma siusiaka

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Albercik sie bardzo zmienił,teraz to juz dorosły chlop

Wiki tez sie zmieniła,mała laleczka,mamuska sliczna no i tatus mm

Sophie bardzo mi przykro ze tak sie stało,ale moze maz ma racje,to jeszcze nie byl Wasz czas,nie smutaj,jeszcze bedziesz nosic pod serduszkiem mała istotke,buziaki

Ikunia sukienka mega sexi

Agusia,oj to nie dobrze sie u Was dzieje,biedny Artus,zdrowka dla maluchów

Fajnie ze Hania zadowolona i Lenka szczesliwa

Moj poszedl na wodke z "przyjacielem"podobno prace od jutra moze zaczynac(ale ile w tym prawdy)?tylko co z Oskarkiem

W pracy mniej roboty tak ze spoko loko,jutro o 11 zaczynam,szef wielkoduszny dal mi jeszcze jeden tydzien urlopu,ale w sierpniu,tak ze kolejne Boze Narodzenie spedze tutaj

Oskarkowi ida kolejne zeby przez co strasznie marudzi,przynosi wszystkie rzeczy z jednego pokoju do drugiego,pozniej je odnosi do innego ,tak ze duzo roboty,a dzisiaj bawilismy sie w chowanego ja sie chowalam a on szukal i strasznie zadowolony byl,pozniej ja go gonilam i uciekal jak szalony,teraz strasznie piszczy

A wiadomosc z ostatniej chwili,pochwale sie,ze znow zostałam ciocia,kuzynka urodzila sliczna Oliwke,teraz jeszcze moja siorka została

Dobrej nocki

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Gabi zaraz bedzie sama chodzic, moja jak tak robila to po tygodniu juz ja do siebie puszczalismy na nozkach i lapalismy i tak jej sie to podobalo ze sama chciala jak my juz mielismy dosyc. Podobna do tatusia ale usmiech jakby Twoj- przynajmniej na tym zdjeciu

Sophie a mnie sie wydaje ze to zazdrosc z jej strony. faktycznie dawno nikt komina nie przeczyscil i sie zapych to geba leca smrody! nie warto sie nia przejmowac niech spada na palmy prostowac banany.
Jaki Albercik malusienki na tym pierwszym zdjeciu- az sie rozczulilam

A wiesz ze jakos nie kojarze zdjec Albercika takiego malusienkiego- dlatego tak sie rozmarzylam jak go zobaczylam teraz.
Ja ze wzgledu na to ze dosc mocno krwawilam jak tylko ja wyciagneli obnizyli oparcie i kazali lezec bez ruchu- polozyli mi ja na brzuchu dotykalam ja i byla taka mokra, ciepla sliska i nie moglam rozroznic ktora to dupka a ktora glowka i polozne zaczely sie smiac jak sie zapytalam czy pomoga zlokalizowac mi jej glowke

Agusiu zdrowka dla was wszystkich- niech te chorobska w koncu pojda do sasiada precz!
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja tez sie nie rozkleilam tylko taka radosc we mnie wstapila ze nigdy sie tyle chyba nie usmiechalsm jak po porodzie

Violcia ale masz malutkich bobaskow teraz do odwiedzenia jak bedziesz w Pl

Malutka tekst z tym smrodem genialny hihi

Wypilam piwko z sokiem i ide spac moze uda mi sie odespac noc i Gabi nie zrobi pobudki przed 5 , trzymac kciuki

Dobranoc :*
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

zarcik

Aleksia bo nie spodziewal sie takiego zlotka- a zlotko wazy troszku

A moj wrocil do domu jak juz tydzien czasu bylysmy w domu i jak wszedl do mieszkania dal mi buzi i od razu do lozeczka i chyba z pol godziny stal patrzyl gladzil przy lampce a potem mnie mocno przytulil i powiedzial: "jeszcze raz dziekuje kochanie"- tych slow nigdy nie zapomne...
Violcia piękne zdjęcie to pierwsze, a co ma Oskarek na drugim zdjeciu przy rączce? to w piaskownicy tez sa kamienie zamiast piasku?
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

karolka-tak do tego samego kolegi,wlasnie nie wiem jak on to sobie wyobraza,moze kolezanka zostanie z oskarkiem,jak nie to niania,ale nie wiadomo jak z ta praca jeszcze bedzie bo ten gostek ma wybujala wyobraznie

dobrej nocki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ja zrzuce jutro i dodam bo tel ładuje

A mojego nie było przy mnie ;/
Niewiem u nas w szpitalu nie wpuszczaja na cesarkę zamiat meza za reke trzymała mnie pielegniarka i cisnienie mierzyła co chwile ... ;/
Malutka dobrze powiedziane co za babsko wredne to masakra i racja ona naprawde zazdrosna jest i gada takie rzeczy ale jak mnie kiedys wkurzy to naprawde jej cos powiem chodz niechce atmosfery w pracy psuć ale kolezanki tez nie musi obrazac ;/ masakra z nia niech idzie w holere na emeryture jak by sie dało pfff
Wracam do pisania z Wami bo inaczej bym zwariowała tak jak Srenka mowiła obwinia sie człowiek

Malutka i lekarza mur beton zmieniam juz ppowinnam to dawno zrobic

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22