BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #881209 przez Gochens
Aleksia podeślę Ci zatem mojego malca bo znów ma dziś dzień obrazy na jedzenie i jeść nie chce...

U lekarza ok szyjka zamknięta chociaż dzidzia nisko. Nie miałam usg także nie wiem czy na 100 facet i chyba pójdę potwierdzić bo nie wiem czy wytrzymam miesiąc!

A wiecie czym mój mnie jeszcze urzekł? ze jak zaczęliśmy się spotykać to ja miałam jeszcze faceta no i on mi powiedział ze z szacunku do mnie póki mam chłopaka to nie będziemy się kochać ze on poczeka aż będę tylko jego :lol: zdziwił mnie jak nie wiem z reguły facet bierze jak mu dają :silly:

Ja swojemu dziecku tez musze body kupić bo kurde juz ma masakrę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881246 przez aleksiaa88
Ja pierdzielu wciąga wszytko tylko czai, że ktoś je i już stoi przy nodze.

Robimy postępy dziś chyba ze 4 razy sam się puścił i zrobił kilka kroczków a teraz tak truptał aż się na boki kiwał to już przypominało chodzenie a rano jeszcze nie. Jak stał to się cieszył i brawo bił a potem tup tup zrobił jakie to słodkie. teraz cały czas staje przy meblach odwraca się i kilka kroków robi

10 lata 11 miesiąc temu #881266 przez Marta1985
Jestem dziewczyny :)Przepraszam ze się nie odezwałam ;9 ale wczoraj znajomi z Irlandi przyjechali w odwiedziny no a dzis dziwnie się czuję :(

u LEKARZA ok ... w zasadzie nie potrzebnie jechalismy :(

10 lata 11 miesiąc temu #881268 przez aleksiaa88
To dobrze, że nie problemu z Bartusiem

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881269 przez Gochens
Hej !! Co tu taka cisza?? :unsure: :ohmy:

Hania jak wróci to Was wszystkie posadzi na karnego i dopiero będzie :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziś mam kiepski dzionek jakoś słabo się czuje, nie mam za bardzo na nic sił ale na szczęscie Ali był zmęczony i padł szybciej więc teraz leżę i nic nie robię :blush:
Mam chęc na Big Maca a mój pojechał na piłkę może jak będzie wracać to mi kupiii hihi

Dziś babcia mojego była ostatni dzień i tak pomyślałam, że chyba było by miło gdybyśmy jej coś w podzięce kupili. Zrobiło mi się dziś tak trochę głupio bo w sumie dziś M się mnie pytał co taka zimna jestem a jak zapytałam względem kogo a była już babcia to powiedział no ogólnie, więc chyba nie powinnam tak :huh: No i jakoś tak właśnie wpadłam na pomysł żeby jakieś kwiatki jej kupić a jeszcze ma iść do szpitala bo jej wyniki złe wyszły ehh :dry:

Marta fajnie że z Bartusiem ok :blink:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881287 przez KaRoLkA
Marta dobrze ze z Bartusiem wszystko ok :) ale co to za minki smutne stalo sie cos czemu dziwnie sie czujesz ??

Gochens to odpoczywaj teraz i ani paluszkiem nie ruszaj :P nie no zart paluszkiem mozesz ale tylko zeby do Nas pisac :) z tymi kwiatami dla babci fajna sprawa mysle ze sie ucieszy :) a kto teraz z Alim bedzie zostawal ?? Alanek tez sie zmienil bardzo :)

Brawo dla Albercika :) moja tez moge Ci podeslac bo dzisiaj ma dzien niejadka oprocz mleka i jogurtu nic wiecej niechciala :/

Sophie co tam u Was ?? Zosia juz calkiem zdrowa ??

Violcia mezu dotarł przed 11 ??

my bylysmy z Gabcia na spacerku o 18 ale tak pizdzilo ze po 30 minutach wrocilysmy :) dalam jej przed snem kasze manne z MM i jabłkiem i spi od 20.30 i lozeczko postawilam pod inna sciana bo bylo kolo okna , ciekawe jak bedzie spac dzisiaj :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 11 miesiąc temu #881301 przez aleksiaa88
to pokaz Karolka :cheer: :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #881309 przez KaRoLkA
Aleksia normalne czarne bez futerka :P jak moj bedzie mnie wkurzal to go do kaloryfera przypne i spokój sesese :lol:

Jeju jak u Was z woda ?? Bo ogladalam wiadomosci i w moim rejonie stan przed powodziowy i alarmy masskra znowu :/ jak 4 lata temu

10 lata 11 miesiąc temu #881312 przez malutkamilka
A ja jestem dzis tak padnięta że nic specjalnego prócz narzekania nie napiszę...

Moja zafundowała mi noc pełną wrażeń. Tak jakoś wczoraj byłam wypompowana bo z tatą na budowie zbrojenie robiliśmy i troche się tych prętów natachałam i nawiązałam i myślałam że Wikula zrobi mi prezent i ładnie noc prześpi bo juz przecież po pelni! A tu pierwsza pobudka o 22 a następne po pólnocy kilka minut i chyba z 15 razy wstawalam do niej bo ryczała, nie plakala, ryczala. pozniej po 4 i 5:30 dzień dobry, praca, potem male sprzatanko i znow liczenie btonu a mala spala tylko godz w dzien od 11 do 12:10... i juz o 17 zaczynala odplywac wiec wzielam ja na dwor i tak o 19 poszlam ja kapac i 19:40 spala. no wlasnie spala czas przeszyly! 40 minut pospala i placz, poliki czerwone, fikolki w łóżeczku wiec ja do siebie mierze temperature- ok tarza sie po moim lozku i lezy nie ruchomo juz 5 minut wiec podnosze glowe sprawdzam a ta piczka mala lezy na brzuszku i oglada telewizje!!! wiec do lozeczka migiem i o 21:20 znow spala- ciekawe na jak dlugo.
no i caly dzien nie swoja- chyba przez niewyspanie. ciagle dzis marudzila, wchodzila tam gdzie mowilam nie wolno, tak samo z lapaniem roznych rzeczy. dzis podeszla do suszarki z praniem zlapala moj kardigan i zaczela go gryzc... placze z byle powodu, nie ma zainteresowania zabawkami- choc czesc pochowalam by za jakis czas zrobic podmianke... nie wiem co z tym moim dzieciem sie stalo

Ani nie pocwiczylam, ani nie dokonczylam liczenia. tylko myju myju i piweczko dla rozluznienia...

Co do jedzenia to moja tez jest anty, niby otwiera buzie ale jak juz sciagnie jedzenie z lyzeczki to placze dopoki jej nie wyciagne z tego. Jedynie kromala chlebka zje bez krzyku i butle wydoila. Na poczatku myslalam ze to pzrze zabka bo jej dziaselko peklo i jest dziura z krewka delikatna ale z tego co czytam nie tylko ja z jedzeniem i spaniem dziecko sie borykam...
moze jakis klub zalozymy????????

Gochens ALanekk sliczniutki czy maly czy juz wiekszy to coraz piekniejszy ;) moze lepiej brzmiace dla mezczyzny to przystojniejszy ;)

Matko nawet nie czuje ze rymuje :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta no w koncu a juz myslalam ze cos nie tak skoro sie nie odzywasz tak dlugo. ufff

Albercik daj mamie pokaz jaki jestes silny i zdolny chlopaczek.

Moja ostatnio nauczyla sie biegac.... tylko ma problem z hamowaniem.... zderzyla sie z moimi nogami bo gnala za mna a ja sie zatrzymalam by podniesc skarpetki ktore nioslam do komody z zaduzymi ubrankami w sypialni i bokiem twarzyczki runela na sam rog mojego lozka.... i ma sliczna sliweczke na policzku...

Krola a co ci chodzi po glowie z tymi kajdankami? :silly:

Gochens milo sie babci zrobi jak dostanie kwiatki, albo takie doniczkowe to na dluzej albo jakis drobiazdzek- odbry pomysl- jaka by nie byla ale pomaga

no i co mialam nic nie napisac a wyszlo jak zawsze- DLUGASNIE

ucina mi polskie znaki....

co do snow, ktore mam zdecydowanie za zadko a moze i dobrze bo bym zbzikowala...

cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam

10 lata 11 miesiąc temu #881315 przez szósteczka
Karolka co to będzie sie u was działo, fajny pomysł u nas nie ma gdzie przypiąć ale moze dobrze by bylo urozmaicić troszke. Super :-)
Zdjecia przepiękne, super porownanie.
Dobrze ze u lekarza wszystko ok u Bartusia.
Brawo za kroczki u nas to raczej daleko do kroczków bo nadal boi sie sam stać i sie bangla na boki.
My oglądamy Siedem lat w tybecie. Dobrej nocki papa.
No i gdzie Ikunia dawno sie nie odzywala i Agusia tez ciekawe jak zdrówko.
Jeszcze syrop musze zrobić . Teraz to juz naprawdę papa

10 lata 11 miesiąc temu #881319 przez malutkamilka
Karolka u mnie padalo przelotnie ale wiecejpadalo niz nie do przed wczoraj i nic, bo ja zachodniopomorskie a tu zadko cos sie dzieje takiego. Ale na poludniu Pl to fakt- strzacy dzialaja juz. to cale ocieplenie klimatu daje sie we znaki. pory roku sie poprzesuwaly. w tamtym roku maj czerwiec i lippiec goraczki a dzis zimno zaledwie 15 stopni w maju a 25 w marcu!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881320 przez aleksiaa88
Karolka myślałam, że będziesz je erotycznie stosować

9 zł to żart?

Ja włosy na klacie nie i dobrze, że mój nie ma 5 na krzyż to jeszcze ujdzie, ale pod pępkiem ta linia w dół :lol: :side: to lubię i to kusi żeby zobaczyć niżej ssssssssssssss

U mnie pada i pada i końca nie widać mnie nie zaleje a jak już to inni by musieli mieć do połowy domu wody bo ja na lekkim wzniesieniu mieszkam i tylko widzę jak strumień leci wzdłuż drogi dalej

10 lata 11 miesiąc temu #881321 przez srenka_918
Wpadłam napisać dobranoc i co widzę? Znów zboczone temaciory ;)
A mnie na seks nie ciągnie ani trochę przez hormony chyba... Ale jak wczoraj mężu mi zrobił masaż relaksujący to nawet mi ochota przyszła ale on taki wygłodniały (już chyba miesiąc nie dostał ;) ) że rachu ciachu i po strachu ;)

Dziś zimno bo zimnej Zośki jest. U nas się mówi że od niej już mrozy nie mogą przyjść i cieplej będzie a wcześniej to ciągle do zimy się zalicza ;)

Mój ma owłosione otoczki cyckowe i pod pępkiem linię w dół ;) na klacie samej w sobie kilka włosów... Ale mnie to ani nie ziębi ani nie grzeje... Za to Pawełek jak widzi jego gołą klatę to od razu go ciągnie za włosy koło cycków i woła śśśśś ;)

to dobranoc ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881322 przez malutkamilka
Aleksia 5 na krzyż zawsze jak nabroi to piensetka i lecisz z koksem ;)

Jakich chusteczek nawilzajacych uzywacie?

No właśnie zimnej Zośki a my naszym Zosią nie zlożyłyśmy życzeń imieninowych... ale z nas ciotki wiec:

Nasze kochane malutkie Zosieńki, wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń :*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881326 przez KaRoLkA
Aleksia bo bede :P trzeba sobie urozmaicac troche hih

Malutka ja wstepuje do grupy bo u Nas ryki nocne na porządku conocnym :) ale mialas pracowity dzien , skad Ty tyle energi bierzesz ??? My mamy pampers sensitive :)

Srenka ja w ciazy to w ogóle nie mialam ochoty na te sprawy i Gabi mojego tez za klaki ciagnie i ile radochy przy tym :)

Malutka masz racje z tym klimatem , tak sie wszystko poprzestawialo :/ teraz powodz a pozniej susza :/ ja tez na gorce mieszkam wiec jestem spokojna o moich

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka