BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881327 przez malutkamilka
Tyle dobrego z tych wlosow na klacie ze dziecko ma zajecie ;)

Jak tak czytam to coraz bardziej zdaje sobie sprawe ze jestem nawiedzona. ja lubie wloski na nogach na klacie i brzuchu tak delikatnie i pod pachami- dla mnie to odroznienie faceta od bbabki- mkoj do mnie keidys mowil ze jak chcem to moze zgolic na malym a ja ze jak to zrobi to ja zgole glowe ;)

skąd biore sily??? nie wiem!! samo jakos przychodza. nie potrafie usiasc na pol godz i nic nie robic. wiem ze robota czeka wiec siedziec nie bede siedziec i odpoczywac dopoki nie zrobie. jakbym na jakaims zaganiaczu byla ;)

kurcze kupilam sobie dzis redds` apple i mam bombke lekka a jeszcze nie dopilam do konca a trzy razy w wc bylam... czlowiek sie starzeje ;)

Ja uzywam chusteczek bella baby albo wlasnie pampers sensitiv i tak mi sie zapas konczy i zastanawiam sie nad zmiana czy pozostac.

Krem na noc smaruje z nivea kojacy na odparzenia- ma sliczna pupke po calonocnym papmersie a w dzien linomagiem z rozowa zakretka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #881328 przez KaRoLkA
Ale sobie temat wynalazlysmy :lol: te co maja chlopow w domu to pewnie spaly nie beda :P i dobrze korzystać

za to ja ide spac bo meza brak :)

Dobranoc :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881329 przez aleksiaa88
ścieżka do leszka ale dałaś :lol:

Mi też sie chce a chlopa nie ma cały czas przed oczami mam jego tyłek co za durne uczucie widziec, myśleć a nie moc dotknąć

Ja też lubie owłosionego kolegę jakby był bez to by wglądał jak małolat, a przecież mnie one rajcują
My się tu same nakręcamy :silly:
idem spać

10 lata 11 miesiąc temu #881331 przez malutkamilka
No dobranoc laski. juz dochodzi 23 a moja spi wiec i ja ide moze da dzis pospac jak nie to ide w kimono w dzien i nie ma bata ze cos bede robic!!!

ale mam parcie na synka... wszystko jak ogladam dla Wiki patrze co bym wziela dla synka.

10 lata 11 miesiąc temu #881363 przez Sophie25
Hej kochane! :-) :D

10 lata 11 miesiąc temu #881365 przez aleksiaa88
WystrÓj bez komentarza ale ważne że da się pisać WRACAC BABY

10 lata 11 miesiąc temu #881392 przez Gochens

10 lata 11 miesiąc temu #881414 przez Sophie25
No widziałam własnie ze zdjecia sie wogole nie pokasuja tylko pisze załączniki :O

Ja własnie musze sie osfoić !

My po odwiedzinach znajomych kolezanka własnie mi mowi ze jutro rano musi test zrobic bo 2 tyg nie ma okresu Wiec jutro czekam co mi powie :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881415 przez aleksiaa88
Syn dziś bije rekorda
wczoraj poszedł spać o 21:40 o 22 ładniutko już spał wykąpałam się przyszłam o 23 a ten cześć ja już nie śpię.
Szalał do 24 w końcu usnął o 3 już pobudka na jedzenie potem o 5:30 spał do 9 normalnie chodzi spać koło 14 ale nie usnął więc pojechaliśmy w drodze nie spał koło 18 marudził, że chce spac więc wracaliśmy to spał 15 minut po 20 znów marudził na spanie ale to za wsześnie jeszcze teraz ma humor lata i kwiczy

Jedyne co jest teraz dobre to, że szybko się wyśiwtla post nie trzeba czekać żeby się załadowało

10 lata 11 miesiąc temu #881416 przez Sophie25
Na gorze jest napis : Prosimy się nie stresować - aktualna wersja forum jest przejściowa. Nowa odsłona już od 9:00!

Czyli bedzie jeszcze inne :O

10 lata 11 miesiąc temu #881435 przez malutkamilka
Nie jest aż takie złe. Ważne by zaczęło funkcjonować jak trzeba a do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;)

10 lata 11 miesiąc temu #881441 przez KaRoLkA
Udalo sie ! Wtam i ja znowu tutaj :)

Jak tam dzieciaki ?

Aleksia to snus wytrzymaly :)

Moja juz spi od 19.40. Troche sie dzisiaj wymeczyla bo najpierw wycieczka a pozniej z Oskarkiem szalala :)

10 lata 11 miesiąc temu #881449 przez aleksiaa88
Ale nikt tu nie siedzi albo się nie wyświatla kto obecnie jest na forum :whistle:

10 lata 11 miesiąc temu #881461 przez violcia00
Witam i ja ;)

oskarito o 21 zasnal,myslalam ze dluzej sie pomeczy bo w aucie sie wyspal jak wracalismy od Karoli a zaraz trzeba isc spac bo jutro znow praca :(

A Oskarek dzisiaj chyba chcial Gabi pocalowac,przynajmniej tak to wygladalo :cheer:

Wogole z Gabrysi sliczna dziewczynka,wyrosla ladni i superowo sie chichra az sie sama usmialam :P

dobrej nocki :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #881471 przez rysa
Tez jestem :) Filip zasnął o 20.20 i juz dwa razy się budził. Za pierwszym razem musiałam go po przytulać a potem wystarczył smoczek.

Narządem się lodów z bakaliami z polewą. I teraz mam wyrzuty sumienia :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka